Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 18.01.2021, 12:42 19.01.2021, 09:21
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

18 – 24 Ocak haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Pazartesi günü saat 10:00 itibarıyla hayat sizin için hızlı akmaya başlayacak. Birkaç gün boyunca şartlar sizin lehinize olacak. Haftanın ilk günü Jüpiter-Uranüs dik açısıyla para alacak verecek dengenize dikkat etmelisiniz. Özgürlük duygunuzun genişlediği bir zaman diliminde olacaksınız. Fikirler, amaçlar, hedefler, görüşleriniz bakış açınız çabuk değişebilir, bunlarla ilgili konularda çabuk köprüleri yıkabilir tepki verebilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa bu meselelere vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Karşınıza gelen fırsatları göremeyebilirsiniz.

Güneşin Kova burcuna geçmesiyle salı gününden sonra sosyal çevre konularınız hızlanacak. Daha fazla aktiviteler, organizasyonlar, davetler işten elde edilen gelirler bunlarla ilgili konulara odaklanacaksınız.

Çarşamba günü Mars-Uranüs para alanınızda kavuşuyor. Hızlı, ani, beklenmedik sürpriz olana açık olmanız gereken bir zaman dilimi. Ani bir şekilde parasal konu gündeme gelebilir. Aynı zamanda sosyal çevrenizden beklediğiniz bir parada hızlı bir takım gelişmeler söz konusu olabilir. Bu kavuşum büyük bir enerjinin de açığa çıkmasını temsil eder. Bu hafta para harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Arkadaşlarınızın hayatında bazı sıkıntı ve sorunlar oluşabilir.

Kendi istek ve beklentileriniz önemli olurken, maddi konular perşembe gününden sonra daha fazla ilgi alanınızı teşkil edebilir.

Hafta sonu olaylara daha sakin bakmasını bileceksiniz. Önemli sorumluluklarınızı ele almak önemli olacak. Hayatınızda kimse yoksa, bu dönem katılacağınız değişik çevrelerden, yerlerden ya da sosyal medyadan tanışacağınız insanlardan yana şansınız yüksek olabilir.

Boğa Burcu:

Haftanıza enerjiniz düşük bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Birkaç gün boyunca kendinizle baş başa kalıp geçmişin değerlendirmelerini yapabilirsiniz. Hafta başında değişik fırsatlar gelebilir. Aynı zamanda özgürleşme duygunuzun da yükseldiğini görebilirsiniz. Sizi sıkan bir işte çalışıyorsanız, oluşan sıkıntıları hayatınızda çok fazla büyütmeye meyilli olacaksınız. Verdiğiniz tepkiler sonucunda fırsatları kaçırma olasılığınızda devrede olabilir.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber, kariyer ve iş konularında kendinizi göstereceğiniz, işle ilgili konulara kendinizi kaptıracağınız, çalışmıyorsanız anne ve annenizin tarafıyla daha fazla ilgileneceğiniz, toplumsal olaylarla daha fazla içli, dışlı olacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu döngüyü çok iyi kullanmalısınız. Kariyerle ilgili hızlı gelişmeler bugün ve sonrası karşınıza çok değişik fırsatlarla çıkabilir. Hayatınızda çok önemli değişimler var.

Çarşamba günü Mars-Uranüs sizin fiziki alanınızda kavuşuyorlar. Hızlı, ani, beklenmedik olaylara hazırlıklı olun. Patronunuzun yakın çevresi ya da aile hayatıyla ilgili konu ve olaylarda ani, hızlı, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza ve fiziki görüntünüze, gelecek adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Kazalara ve sakarlıklara dikkat edin. Maddi konularda çok şanslı bir süreçtesiniz. Yatırımlarınız konusunda beklediğiniz sonuçları alabileceksiniz. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artacağı için daha disiplinli hareket etmelisiniz.

Perşembe günü Ay’ın sizin burcunuza geçmesiyle hareketlenip daha fazla kendinizi düşünecek ve plan, program yapabileceksiniz.

İkizler Burcu:

Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız planlarla haftanızı başlatacaksınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu plan ve programlar spontane ve hızlı bir şekilde akabilir.

Eğitimsel konularda, geleceğe yönelik planlarda, düşünce ve fikirlerinizde yabancı insanlarla iş alanınızda, çeşitli fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Diğer taraftan daha az tanıdığınız insanlara karşı sabrınız çok düşük çalışabilir. Olaylara farklı gözlerle baktığınız bir süreç içindesiniz bu yüzden vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Öğrenciyseniz öğrenim hayatınızda bazı zorunlulukların sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber daha fazla eğitim, öğrenim, yurt dışı bağlantılı işler ve daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak olan konu ve olaylara adapte olacaksınız. Burası öğrenmekle ilgili alanlar için açık bir süreci temsil eder. Akademik bir konuyla uğraşıyorsanız, üniversite sınavına hazırlanıyorsanız ya da üniversiteye gidiyorsanız buralarda daha rahat hareket edecek ve önemli sorumluluklar alacaksınız.

Çarşamba günü Mars-Uranüs sizin kadersel alanınızda kavuşuyor. Tehlikeli yerlerden, insanlardan bu dönem uzak durmanız faydanıza olabilir. Bilinçaltınızda çok fazla açılımlar yaşayabilirsiniz bu süreçte. Ani öfke patlamaları ya da bazı düşmanlıklarla karşılaşma, annenizin kardeşleri ve onların tarafındaki olayların hayatınızda yer etmesi gibi hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede olabilir. Şartları ve durumları çok fazla zorlamamaya özen gösterin.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızdaki konularda çok güzel bir fırsat karşınıza gelecek. Bekarsanız değişik yerlerde farklı bir insanla tanışma olasılığınız oluşabilir. Sevdiğiniz varsa onunla güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve cuma biraz daha kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

Hafta sonu önemli bir sorumluluk devrede olacak. Hayata biraz olumsuz gözlerle bakabilir ancak bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Bu hafta toplum önü koşturmalarınız, başka insanlar için yapacaklarınız, çalışıyorsanız iş koşullarınızın aktive olması ön planda olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Hafta başı parasal konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Eşinizin parası ya da ortak paranız, bir yerden beklediğiniz bir para, işlerle ilgili konularda adım attığınız ve sonucunu görmek istediğiniz alanlarda bazı sorunlar karşınıza gelebilir, isyankar davranabilirsiniz. Maddi konularda bazı sorunlar karşınıza gelebilir. Disiplinli davranıp, harcamalarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem maddi konularda atmanız gereken adımlar ve yapacağınız planlar devrede olacak. Ruhsal ve spiritüel konularla uğraşmak, hayatın gizemli yönlerine kaçmak önemli olabilir. Hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek önemli bir insanla tanışma ihtimaliniz de devrede olacak.

Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumu arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda hızlı, ani gelişmelerin olacağını gösteriyor. Bir arkadaşınızın hayatında gelişecek olay, mevzu sizin hayatınızı etkileyebilir ve siz bundan çok etkilenebilirsiniz. Yine arkadaşınızla olan bağlantınızda hiç beklenmedik sürpriz bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz. İşten elde etmeyi beklediğiniz bir takım gelirler varsa hızlı, olumlu, olumsuz gelişmeler söz konusu olabilir. Çarşamba günü parasal konularda şanslı olacaksınız. Kendiniz ve çevreniz için yapacağınız harcamalarda ipin ucunu kaçırmamaya özen göstermelisiniz.

Perşembe günü biraz daha hayatın tadını çıkarmaya yönelik hareket edebilirsiniz. Hafta sonu ful dinleneceksiniz ve size çok iyi gelecek. Önemli bir sorumluluk devrede olabilir ve hayata biraz olumsuz gözlerle bakıyor olabilirsiniz. Önemli araştırma uğraşma gerektiren işleriniz için pazar gününden faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Dış ortamlardan alacağınız güzel haberlerle haftanıza başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Hafta ortasına kadar dışarıda olmak, gezmek, hava almak ya da daha az tanıdığınız insanlarla iş yapmak önemli olacak.

Bu hafta başı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda ve işle ilgili konularda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Ani, hızlı, beklenmedik gelişmelere karşı vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. İş hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir ancak bu açılımlara vereceğiniz sıkılganlık, isteksizlik sonucunda, önünüze çıkan fırsatları kaçırabilirsiniz. Eşinizin ailesi ya da sizin aileniz ve eşiniz arasındaki dengesizlikler bu hafta başında devrede olabilir.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber kimliğinizi ve ilişkilerinizi ortaya koyacaksınız. Karşı tarafı daha fazla düşüneceğiniz bir dönem. Varsa ortağınızla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. Başkalarından onay almayı önemseyecek ve daha popüler olacaksınız sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz.

Çarşamba günü göz önünde olacağınız ortamlarda, topluluk içinde, iş alanlarınızda beklenmedik, ani, hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Eşinizin ya da partnerinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar da çok hızlı gelişmeler oluşabilir. Olumlu tarafına bakarsak, ilişkiler bazında keyfinizin yerine geldiğini göreceksiniz. Hayat yönünüzü çok daha net algılayacak ve nereye gittiğinizi daha net fark edeceksiniz. İlişkiler konusunda sevdiklerinizin için yapmanız gereken fedakarlıklarda yapmanız gerekenlerde zorlanabilirsiniz bu hafta. Tutamayacağınız sözler vermemeye gayret etmelisiniz.

Perşembe ve cuma günleri daha fazla işlerinizin üstüne düşeceksiniz. Bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşacaksınız.

Hafta sonu daha fazla arkadaşlarınızda ve çevrenizle olmak isteyeceksiniz. Pazar günü önemli bir sorumluluk ilişkiler tarafından gelebilir. Sevdiğinize verdiğiniz bir sözü yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu:

Haftanıza parasal konulara odaklanarak başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu hafta ve birkaç gün parasal durumlar ve sevdiğiniz insanla bir araya gelmek, konuşmak gibi konuların üzerine düşeceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla işlerinizde, girişimlerde özgürlüğünüze düşkün hareket edebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı beğenmiyor olabilirsiniz ve beraber çalıştığınız insanların aile hayatı ya da hayatındaki zorlanmalara şahit olabilirsiniz. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Siz buna çok büyük tepkiler verebilirsiniz. İşle ilgili karşınıza çok iyi fırsatlarda çıkabilir ancak vereceğiniz tepkiler karşısında bu fırsatları göremeyebilirsiniz.

Salı günü Güneş Kova burcuna geçiyor. İş, hizmet, sağlıkla ilgili alanlar aktif olmaya başlayacak. Kimliğinizi ve kişiliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Kendinizi daha fazla önemseyecek, iş gücünüzü kuvvetlendirip sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz. Hafta sonu sağlığınızla ilgili konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü işle ilgili konularda önemli bir takım sonuçlanmalar devreye girecek. Bir iş başvurusunda bulunduysanız, uzun zamandır beklediğiniz bir durum varsa bu haberlerin gelme olasılığı çok yüksek. Eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, daha az tanıdığınız insanların hayatında hızlı, beklenmedik durumlar söz konusu olabilir.

Hafta ortası itibarıyla dışarıdan alacağınız haberlerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Çarşamba, perşembe, cuma günü beklenmedik ani olaylar oluşabilir. Siz bu etkiyi uzaktaki akrabalarınızdan ve daha az tanıdığınız insanlardan, eğitim konularından alacaksınız.

Hafta sonu önemli sorumluluklar sağlık alanınızda devreye girerken, Cuma ve cumartesi para harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüzden daha fazla harcayabilirsiniz.

Terazi Burcu:

İlişkiler ve özel hayatınızın detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Pazartesi günü ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda isteğinizin yükseldiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak. Varsa çocuğunuzun da bu dönem asi, isyankar davrandığını görebilirsiniz. Hayata vereceğiniz tepkiler yüksek olurken, abartıdan ve duygu aşırılıklarından uzak durmaya özen göstermelisiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız riskli adımlardan kaçınmalısınız.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber artık çocuklar, aşk hayatınız, yaratıcılık, sanatsal ve kreatif işler ve hobilerle ilgili alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz. Bir ay boyunca bu alanlarda daha fazla vaktinizi harcayacaksınız.

Çarşamba günü ani, hızlı, beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir, ani bir ödeme yapabilirsiniz, yatırımlarınızdan dolayı bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan tehlikeli yerlerden, insanlardan, koşullardan uzak durmanızda fayda var. Acil olmadıkça ameliyat, operasyon olmamaya çalışın. Hayatınızda biri yoksa yakın çevrenizden biriyle kadersel bir birlikteliğe ya da tanışmaya adım atabilirsiniz.

Perşembe gününe kadar ilişkiler daha da önemli olacak. Sevdiğiniz insanın düşünceleri, tepkileri, onun hayatına göre yapmanız gerekenler öne çıkacak. Bazı işlerinizi onun vereceği kararlara göre düzenleyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyecek, başka insanlardan onay almanız önemli olacak.

Hafta sonu harcamalarınız yüksek olabilir. Disiplinli olmakta zorlanacaksınız. Spor yapıyorsanız bu hafta ihmal edebilirsiniz. Pazar günü özel hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantınızda önemli bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Hayata biraz olumsuz gözlerle bakıyor olacaksınız.

Akrep Burcu:

İş gücünüz, koşturmalarınız, gündelik hayatınızın ritmi ve sağlığınızla ilgili konular haftaya damgasını vuracak sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Perşembeye kadar bu alanlarda biraz huzursuz, aceleci hareket etme özelliğiniz yüksek.

Bu da tansiyon iniş çıkışları ve baş ağrılarını, gereksiz kaygıları tetikleyebilir. Pazartesi ev, aile ve yuva alanlarınızda, sevdiğiniz insanla olan bağlantınıza dikkat etmelisiniz. Ailevi ortamlarda biraz daha rahat ve özgür hareket etmek isterken, ailenizden bir insanın üzerinizde kuracağı bir baskı ya da sevdiğiniz insanın ilişkinize dair sizin üzerinize kuracağı kısıtlama sizi isyankar yapabilir ve ters davranışlar içine girebilirsiniz. Siz olayları duygusal olarak abartıyla ele alabilirsiniz. İlişkilerinizi bu hafta yormayın ve zorlamayın.

Salı günü Güneş ev, aile ve yuva alanlarınıza geçiyor. Bu alanlarda parlamaya başlayacaksınız. Daha fazla vaktinizi evinize ve yuvanıza harcayacağınız bir dönem olacak. Sevdiklerinizle bir arada olmak önemli olacak. Evinizle ilgili bazı konuları ele almak, ya da emlak la ilgili bir girişimde bulunmak öne çıkabilir.

Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumunu ilişkiler alanınızda yaşayacaksınız. Ani, hızlı, beklenmedik, patlayıcı etkiler ilişkilerden yana karşınıza gelecek. Beklenmedik bir olayla karşı karşıya gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insan ya da eşiniz varsa onun hayatında hiç umulmadık bir durum söz konusu olabilir. Sizde onunla beraber bu durumlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanla ilişkinizde bir takım durumlar ortaya çıkabilir. Ortağınız varsa onunla olan bağlantınızda güzel fırsatlarda yakalayacaksınız ancak enerjiyi kontrol edemezseniz bu fırsatlar farklı noktalara gidebilir. Ev, aile, yuva, emlak gibi konularda ailenize vermeniz gereken bir para varsa, Çarşamba günü bu konu ve olaylar çok hızlı akacak, bu alanda önemli şanslara sahip olacaksınız. Ailevi sorumluluklar hafta sonu devrede olurken, aile büyüklerinizin sorumluluğu veya bir evin sorumluluğu altına girebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Sevdiklerinize karşı bu hafta verdiğiniz sözleri tutmaya özen gösterin ve onlarla girişeceğiniz işlerinizde daha disiplinli olmaya gayret gösterin.

Yay Burcu:

Bu hafta hareketli, sportif, yerinizde duramayacağınız etkilerle başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta başında yakın çevrenizle olan bağlantılarınızla ve işlerinizde bir takım gerginliklere açık olabilirsiniz. Bu dönem özgürlük duygunuz, bakış açınız farklı çalışacak. Bu sebepten abartılı tepkiler verebilirsiniz ve karşınıza gelecek olan fırsatları hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin ailevi konu ve olaylarında zorlandıklarını göreceksiniz.

Salı günü Güneş Kova burcuna geçiyor. İletişim alanınızın hızlanacağı bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha hızlı bir haberleşme içine gireceksiniz. İnsanlarla bir araya gelmek, onlarla beraber plan yapmak, kısa vadeli programlar içinde yer almak, kısa yolculuklar peşine düşmek sosyal mecraların ve dijital medyanın hareketlenmesi, iletişime dayalı işlerinizin aktif olması söz konusu olabilir.

Çarşamba günü Mars-Uranüs iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda kavuşuyor. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek. Troit, boğaz bölgesi, hormonel alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Gündelik hayatınızın ritminde ve iş alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik olana açık olmanız gerekebilir. İletişim işlerinizde görüşmeleriniz varsa bugüne denk getirebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla yaptığınız konuşmalar hoşunuza gidebilir. Bu insanla gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Perşembe’den sonra daha çok sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. Çalışma ve gündelik hayatınız, iş düzeninizle ilgili konu ve olaylar hız kazanabilir.

Hafta sonu yakın çevrenize verdiğiniz sözleri tutmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı iletişimsel işlerinizde önemli sorumluluklar devreye girebilir. Abiniz, ablanız veya yakın çevrenizle ilgili önemli sorumluluklar devreye girebilir.


Oğlak Burcu:

Eviniz, aileniz, yuvanız, bu hafta bu etkilerle başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Ailevi konulara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Bu hafta başı parasal konularda dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Daha önceden çalıştığınız yerlerden bir açılma ve oluşum devrede olacak. Parasal konularda vereceğiniz tepkilerden dolayı zaman zaman fırsatları kaçırma olasılığınız da devrede.

Salı günü Güneş, sizin para evinize geçiyor. Salı günüyle beraber artık parasal konular önem kazanıyor. Maddi konularda neler yapabileceğinizi göreceksiniz ve bir ay boyunca maddi konular hayatınızda yer edecek ve parasal konularda güzel adımlar atacaksınız.

Çarşamba günü aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla ilgili konularda, sportif faaliyetlerde, hobilerinizde beklenmedik, ani, hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Spor yapıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. Borsa da yatırım yapıyorsanız riskli yatırımlar yapmamalınız. Riske girmeyin. Ne yaparsanız yapın bundan tatmin olmayacaksınız.

Perşembe gününe kadar evinizde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Perşembe- cuma aşk hayatınızın detayları devrede olurken, sevdiğiniz insanın hayatında oluşacak ani olaylar bu haftaya damgasını vuracak ve sizde ona yardım etmek için elinizden geleni yapacaksınız.

Hafta sonu daha keyifli etkileriniz var. Yakın çevrenizle yapacağınız planları devreye sokabilirsiniz. Hafta sonu önemli bir para sorumluluğunun altına girmek üzere kararsız kalacaksınız.

Kova Burcu:

İletişime dayalı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hızlı iletişim trafiği ve yakın çevrenizle yapacağınız planlarla perşembe gününe kadar hayatın gereğinden fazla hızlı aktığını görebilirsiniz. Varsa önemli işlerinizde sabırsız bir takım etkilerde devrede olacak. Pazartesi günü ev, aile, yuva alanlarınızda, sevdiğiniz insanla, aile büyüklerinizle anlaşmak çok kolay olmayacak. Bu dönem enerjiniz yüksek, bir şeyleri değiştirme arzusundasınız. Her şeyin iyi olacağına dair inancınız kuvvetli ancak aile hayatınızda sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışan insanlar ya da aile hayatınızdaki değişimler sizin bu istek ve beklentilerinizi öldürebiliyor. Özgürlük duygunuzla bu hafta ailenize ve sevdiklerinize karşı vereceğiniz tepkiler aşırı olabilir. İsyankar, vurdum duymaz, kendinize düşkün bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Salı Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber rahat bir nefes alacaksınız. Konsatrasyonunuzun yükseleceği bir dönem başlıyor. Geri planda durduğunuz konuları üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Fiziki sağlığınız, hayati kararlarınız önemli olacak, bu noktalarda önemli adımlar atmak isteyeceksiniz.

Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumda. Ev, aile, yuva alanlarınızda çok dikkatli olmalısınız. Ev ortamınızda elektrik arızaları, elektrik çarpmaları, makine bozulması gibi bazı beklenmedik durum ve olaylar olabilir. Bütün bunlar aile ortamlarınızda beklenmedik kazaları da beraberinde getirebilir. Çarşamba, perşembe, cuma bu etkilere karşı dikkatli olmalısınız. Çarşamba günü hayatınızı hareketlendirecek önemli konuşma ve görüşmeler sizi mutlu edebilir.

Perşembe ve cuma günleri daha çok aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Bu hafta en çok aile hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek.

Cumartesi günü sevdiğiniz insanla ya da aile büyüklerinizle olan konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. Pazar günü hayatınızla ilgili bir konuda önemli bir karar vereceksiniz. Bu kararla beraber önemli bir sorumluluğun altına girebilirsiniz ve bu sorumluluk sizin gelecek planlarınızı içerebilir.

Balık Burcu:

Maddi konularda kendinizi daha hızlı, atik, huzursuz, düzensiz ancak bir o kadar da hareketli hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminizde ve ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Rahat etkilerle hareket etmek isterken, yakın çevrenizden iletişimde olduğunuz insanların baskısı size kısıtlanmış hissi verebilir.

Salı günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte, 1ay boyunca önemli işlerinizi, konuşmalarınızı, sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Bu dönem kendinizi yalnız hissedebilir ya da yalnız kalmak arzusunda olabilirsiniz. Kapalı mekanlarda çalışmak, bir kurum, şirket alanlarında yoğun bir şekilde çalışmak için şanslı bir süreç olacak. Bu dönem büyük girişimler için adım atmamalısınız.

Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumu yakın çevre alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, dijital platformlarda bir takım işleriniz varsa elektrikten kaynaklı yada iletişimden kaynaklı bir takım sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizin hayatında hiç olmadık sorunlar teşkil edebilir. Araba kullanıyorsanız çarşamba, perşembe, cuma dikkatli olmanızda fayda var. Beklenmedik yerlerden destek görebilirisiniz. Uzaklardan alacağınız bir haber, aile ortamınızda kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir.

Hafta sonu hayata biraz olumsuz gözlerle bakabilirsiniz. Bazı konuları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Önemli bir sorumluluk devreye girecek. Bu dönem gerçekçi ve disiplinli olmaya çalışmalısınız.

Yorumlar (0)