Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 25.01.2021, 11:13 26.01.2021, 09:06
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

25 – 31 Ocak haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Haftanıza iletişimi yüksek konularla başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Yakın çevre bağlantılarınız ve onlarla yapılacak önemli işler önem kazanıyor. Ticari faaliyetle uğraşıyorsanız, girişimciliğe yönelik işleriniz varsa bu hafta bu konuları toparlama sürecinde olacaksınız.

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ev, aile, yuva alanlarınızda beklenmedik ani durumlar söz konusu olabilir. İnsanlarla olan bağlantılarınızda fikir ve düşüncelerinizi ortaya koyarken bazı noktalarda onay almadığını görebilirsiniz. Bu duruma vereceğiniz tepkilerde yüksek olabilir ve sıkılganlıklarınız artabilir. Arkadaşlarınızın ailevi durumlarında bir takım sıkıntı ve problemlerin devrede olduğuna şahit olabilirsiniz. Parasal bir işiniz varsa organizasyonlar, davetler düzenliyor veya içinde yer alıyorsanız, buralardan beklediğiniz bir para varsa bu konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İstediğiniz haberleri almak kolay olmayacak.

Eğitim ve yakın çevre alanlarınızda bir takım belirsizlikler, kafa karışıklıkları devrede olabilir. Hiç beklenmedik yerlerden haber almayı düşünüyorsanız bu haberlerin gelmesi gecikebilir.

Perşembe günü gerçekleşen dolunay aşk evinizde oluşacak. Aşk hayatınızın detayları, çocuklarla ilgili konu ve olaylar bu dolunayla beraber ortaya çıkabilir. İlginizi aşka ve çocuklara, hobiler alanına çevirebilirsiniz. Sportif faaliyetlerde hızlı bir takım girişimler devrede olacak. İş alanlarınızda olayları manipüle etmeyi de seveceksiniz. İlişkiler dramatik değişim ve dönüşümlerle karşınıza gelebilir. Eşinizin ailesiyle bu dönem fikir ayrılıkları yaşabilirsiniz.

Cumartesi günü itibarıyla Merkür arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 22 Şubat’a kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda yanlış anlaşılmalara açık bir zaman diliminde olacaksınız. Geleceğe yönelik adımlarınızda da zaman zaman engeller ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızın bu dönem içinde daha hayırlı olduğunu, daha fazla görüştüğünüzü fark edebilirsiniz. 22 Şubat’a kadar büyük girişimlerden uzak durmaya özen gösterin.

Boğa Burcu:

Maddi konular ve parasal girişimlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu alanlarda yapılması gerekenleri ele almalısınız.

Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgileneceksiniz. Akrabalar, kardeşler yakın çevrenizde kimler varsa onların konu ve olayları daha fazla hayatınızda yer edebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, internet üzerinden işiniz varsa bugünlerde beklenmeyene açık olmanız gereken bir süreç olacak. Kariyer ve iş olaylarınızda hızlı, ani olaylar devrede olabilir. Bu hafta sıkılganlıklarınız yüksek, kafanıza göre davranmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamlarınızda üzerinize dayatılan görevlerle, bu gerçeklikler ölçüşmeyebilir. Bu yüzden isyankar davranışlar sergileyebilirsiniz.

Bu hafta toplum önünde, kalabalık ortamlarda ve iş hayatınızda gerginliklere karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınızla ilgili aranızda parasal bir mevzu varsa, bu konular üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Onların hayatında zorlanmalara şahit olabilirsiniz.

Perşembe günü gerçekleşen dolunay sizin ev, aile, yuva, alanlarınızda oluşuyor. Bu dönem ailevi konulara kendinizi daha çok vereceksiniz. Bu alanlarda oluşacak konu ve olaylarla hayatınızın şekillendiğini göreceksiniz. Evle ilgili ya da kariyerinizle ilgili önemli bir mevzu bu dolunayla beraber gündeminize yerleşebilir. Anne ve babanız arasındaki konu ve olayların bu dönem çok fazla arttığını ve arada kaldığınızı görebilirsiniz. Bu hafta ilişkilere dair geleceğe yönelik planlarınız varsa ya da evliyseniz eşinizin kardeşleri, akrabalarıyla ilgili konu ve olayları ele almak isteyebilirsiniz. Ya da onların arasındaki sıcak ilişkiler sizin bu ilişkileri kıskanmanıza neden olabilir. Uzak çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olmayı bu hafta içinde elden bırakmayın. Eğitim hayatınızla ilgili alacağınız bir haber karşısında bir arkadaşınızı kıskanma ya da onun başarısına imrenme gibi etkiler devrede olabilir.

Kariyer alanlarınızda şans ve fırsatlarınız var. Ancak kariyer, iş alanlarınızda problemler yaşıyorsanız bunların büyüdüğüne şahit olabilirsiniz.

Cumartesi günü başlayan Merkür gerilemesi kariyer alanınızda oluşacak. 22 Şubat’a kadar bu alanlarda önemli kararlar, yeni adımlar, başlangıçlar yapmamalısınız. Evliyseniz bu dönem içinde eşinizin ailesiyle bir takım sıkıntı ve problemler karşınıza gelebileceği gibi anne ve anne tarafınızdaki akrabaların ve onlarla olan bağlantınızın zorlandığına şahit olabilirsiniz. Toplum önü konuşmalarınız varsa bu Merkür gerilemesinde işlerinizi son dakikaya bırakmamaya gayret etmelisiniz.

İkizler Burcu:

İletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Yerinizde duramayacaksınız. Hayatınızda sizi ağırlaştıran bir ilişkiniz varsa ya da etrafınızdaki insanlarla hareket etmeniz gerekiyorsa bu hafta onları bir kenara itin ve kendi bildikleriniz doğrultusunda ilerleyin.

Salı ve çarşamba günleri maddi konularda hızlı, ani, beklenmedik olaylar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Bir borç ortaya çıkabilir ya da bir yerden para bekliyorsanız onun gelmesi gecikebilir. Parasal konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınızın yüksek olduğu bir haftadasınız. Salı günü agresif olabilirsiniz. Bu dönem seyahatle ilgili bir işiniz varsa ya da eğitimle ilgili bir haber bekliyorsanız uzaklardan gelecek bir haber moralinizi bozabilir veya tepki verebilirsiniz. Bu konular geleceğinizi ilgilendirecek her türlü işi, ticari faaliyetleri, medya, hukuk alanlarınızı da kapsıyor olabilir. Kariyerle ilgili konularınızda ya da bir davanız varsa bu konularda hayal kırıklığı, kafa karışıklığı gibi etkiler devrede. Eşinizin ailesi veya anne tarafınız, eşinizle olan bağlantılarınızda bazı sorunlar, engeller ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Perşembe günü oluşan dolunayda, yakın çevrenizde olan konu ve olayların önem kazandığını göreceksiniz. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın dostlar onların hayatıyla ilgili alınması gereken önemli kararlar bu dolunayın konusu olacak. Evliyseniz, ortak para alanlarınızda daha çok kendinize harcamalarda bulunmak isteyeceksiniz.

Cuma günü uzak yerlerden alınacak güzel haberler devrede. Geleceğe yönelik işlerinizde bir takım sıkıntı ve problemler varsa bunların büyüdüğünü görebilirsiniz.

Cumartesi günü başlayan Merkür gerilemesi, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, hukuk, ticaret, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işler alanınızda başlıyor. Eski davalarla bu dönem içinde uğraşabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla iletişimde bir takım sıkıntılar ve problemler devreye girebilir. Eski konu ve olayların üzerinden tekrar tekrar geçmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir iş ve yeni bir girişime bu dönemde başlamamalısınız.


Yengeç Burcu:

Haftaya isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Tamamlanması gereken konular gözünüzde büyüyebilir ve siz kendi halinizde olmayı tercih edebilirsiniz.

Salı günü hayat sizin için hızlı akacak. Alacağınız haberlerle güvenli limanınızdan çıktığınızı düşünebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri çok gezip çok dolaşacaksınız. Diğer taraftan alacağınız bazı haberler karşında zaman zaman kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bu hafta en çok parasal konulara karşı dikkatli olmalısınız. Maddi konularda beklentiniz olabilir, bir ödemeniz olabilir ve bu beklentiler doğrultusunda sıkıntı ve problemlerin olması sizi agresif yapabilir. Arkadaşlarınızla bir takım işlere giriştiyseniz bu işlerde anlaşmazlıklar oluşabilir. Arkadaşlarınızın kariyer alanında da bazı sorunlar, sıkıntılar duyabilirsiniz.

Uzaklardan beklediğiniz haberlerde, iş hayatınızda, sağlığınız ve eğitim fırsatlarınızda bir takım belirsizlikler olduğunu görebilirsiniz, kafanız bazı alacağınız haberler karşısında karışabilir. Bu konularda çok net kararlar almamaya bu hafta özen göstermelisiniz.

Perşembe günü oluşan dolunay sizin para hanenizde gerçekleşiyor. Ödemelere, borçlara ve ortak para alanlarınıza yöneldiğiniz bu dönemde kendi paranızın idaresini düşünmeye başlayacaksınız. Elinize bir para geçebilir ya da bir para mevzusu gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı, bütün bunları iyi idare etmeniz gerekiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda biraz kıskanç, biraz baskıcı veya manipülatif etkiler altında olacaksınız. Bazı gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanı çok fazla yönlendirmeye çalışmayın bu dönem içinde. Her şeyi geldiği gibi yaşamaya özen göstermelisiniz.

Cumartesi gerçekleşen Merkür gerilemesi ortak para alanınızda başlıyor. 22 Şubat tarihine kadar büyük bir borcun altına girmemeli, kimseye kefil olmamalısınız. Bankacılık işlemlerinizde yeni başlangıçlarda desteklenmeyeceksiniz. Eski borçları kapatmak anlamında olumlu bir dönem. Kredi, vergi, faiz konularına bu gerilemede dikkat edin.

Aslan Burcu:

Sosyal çevre alanlarınızdan alacağınız hızlı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar.

Salı ve çarşamba günleri algınızı uzak yerlere çevireceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlardan gelecek haberlere kendinizi verebilirsiniz. Ya da biraz kendi içinize dönüp kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yabancı ortamlardan, yurt dışından duyacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Bu iki gün kendi halinizde olmak isteyeceksiniz ancak ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda sabırsızlık etkisine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı bir işiniz varsa göz önünde bulunacağınız ortamlarda, toplum önünde partnerinizle veya sevdiğiniz insanla gerilebilirsiniz tepkileriniz yüksek olabilir. Kendi bildiğinizi okumak isteyeceksiniz ve karşı tarafında uymadığını görünce ipler kopabilir.

Aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili konularda alınacak bazı haberler olabilir. Bu kararlar konusunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kafa karışıklığı, yönünüzü bilememe gibi durumlara karşı salı günü önemli kararlar almamaya gayret edin.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili alacağınız önemli kararlar bu dolunayla beraber gündeminize yerleşebilir. Girişim, cesaret, ego, kimliğinizi ön plana çıkartmak kendi hayatınızı düşünmek ve kendiniz için kararlar almak anlamında bu dolunayın hayatınızı hareketlendirdiğini görebilirsiniz. Aynı zamanda bu dolunay zamanı sırt bölgenize, kalp bölgenize, tansiyon ve kalp ritminize dikkat etmelisiniz. Beraber çalıştığınız insanlar veya yanınızda çalıştırdığınız kişilerin hayatını yönlendirmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.

Cumartesi Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda geri hareketine başlıyor. 22 Şubat’a kadar ilişkinizde, evliyseniz evliliğinizde bir takım iletişim sıkıntılarına ve problemlerine açık görünüyorsunuz. Bu dönemde evlenme, sözlenme, nişanlanma gibi adımlar atmayın, yeni bir girişimde bulunmayın, taşınmayın veya evliyseniz de sevdiğiniz insanla iletişiminizi gayet açık ve net tutmaya özen gösterin. Bu dönem dava açmayı düşünüyorsanız ya da size dava açılacaksa şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.

Başak Burcu:

Kariyer ve iş konularının aktif olduğu bir hafta başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Hafta başında kariyer ve iş alanlarınızdaki halledilmesi gerekenleri hızlı bir şekilde ele alabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızda aniden hızlı bir telefonun ya da haberin gelmesi, hiç beklenmedik durumların ortaya çıkması söz konusu olabilir.

Salı günü sıkılganlıklarınızın yüksek olacağı gergin bir gün. İş hayatınızda her şey yolunda giderken alacağınız bazı haberler, beraber çalıştığınız insanların ailesiyle yaşadığı bazı sıkıntılar ve problemlerden kaynaklı olarak işlerin sizin üzerinize kalması, sizin çalışmak istemeyişiniz gibi durumlar yaşayabilirsiniz. İş, eğitim, seyahat alanlarınızda elektriği yüksek bir gün yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili beklentileriniz çok yüksek. Evlenmeyi düşünüyorsanız, sevdiğiniz insandan bir beklentiniz varsa eşinizin size verdiği sözü tutmasını bekliyorsanız 26 Ocak civarında onun ailesi, sizin ailevi koşullarınız ya da ilişkinize dair konularda bir takım hayal kırıklıkları, belirsizlikler, sıkıntı ve problemler oluşabilir.

Perşembe günü devreye girecek dolunay sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. İş ya da sağlıkla ilgili konu ve olayları içerebilir. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda uzun zamandır uğraşıyor olabilirsiniz bunun sonucunu alabilirsiniz. Ya da iş hayatınızda bazı gerilimler vardır, bu gerilimlerin arkasında yatan sebepleri fark edebilir ve öğrenebilirsiniz. Bu dolunayda sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

Cumartesi günü Merkür gerilemesini iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. 22 Şubat'aa kadar sağlığınıza ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyin. Çalıştığınız insanlarla olan iletişiminizde bir takım sıkıntı ve problemlere açık bir zaman dilimindesiniz. Kendinizi yanlış ifade etme, bir toplantıyı kaçırma, bazı evrakların kaybolması gibi etkilere açık olacaksınız. Eski sağlık problemlerinin de bu dönemde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem yeni bir işe başlamayın, yeni bir projeye dahil olmayın, yeni ortamlarda diğer insanlarla yeniliklere başlamak adına doğru bir zaman dilimi olmayacak.

Terazi Burcu:

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Hafta başı telefon trafiğiniz yüksek olabilir ve planlamaya ihtiyacınız olabilir. Kafanız kuvvetli çalışacak ancak işlerinizi daha hızlı halledebilmek adına pratik olmalısınız.

Salı ve çarşamba günü kariyer ve iş fırsatlarınız yoğun olabilir. Bulunacağınız ortamlarda kalabalık yerlerde ve toplum önünde kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Hayatınızda biri varsa sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda sıkışmalar, aksilikler, gerginliklerle uğraşabilirsiniz. Tutkularınızla hareket etmek bu dönem sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan bağlantınızda, evinizde, ailenizde, yuvanızda, sevdiğiniz insanlarla olan bağlantılarınızda biraz yönlendirici, baskıcı, kıskanç davranabilirsiniz. Bu hafta sıkılganlıklarınızı iyi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Borsada ya da riskli bir alanda yatırım yapıyorsanız bu hafta Salı günü bu işlerden uzak durmalısınız. İş alanlarınızda beklediğiniz bazı haberleri almakta gecikebilir, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda oluşacak bir takım belirsizlikler bir takım planlarınızı erteleyebilir.

Perşembe günü bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizin arkadaş alanınızda oluşacak. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız, ilişkileriniz bu dolunayda önemli olacak. Arkadaşlarınızı bu dönemde ihmal ettiyseniz, size sitem edebilirler. Arkadaşlarınızın aşk hayatlarında bir takım zorlanmalar oluşabilir. Bu dolunay daha çok sosyal çevre ve arkadaşlık evinizi hareketlendiriyor.

Cumartesi günü gerilemeye başlayacak olan Merkür sizin aşk evinizde oluşacak. Şimdiye kadar yolunda giden bazı iletişimsel konuların, 22 Şubat’a kadar zorlandığını, iletişimde bir takım aksamaların, sıkıntıların devrede olduğunu görebilirsiniz. Bu dönem eski aşklardan haber alma, onları anma, onlarla karşılaşma olasılığınız da yüksek görünüyor. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlamamalı, var olan ilişkilerdeki sıkıntı ve problemlerin temeline inmelisiniz. Eski hobilerle uğraşmak için bu Merkür gerilemesini kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Ortak parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta belki internetten veya bankaya giderek ödemelerinizi halledeceksiniz. Fatura, vergi gibi ödemelerinizi ele almak önemli olacak. Bir kaç gün boyunca dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Uzak yerlerden gelecek haberler pazartesi, salı, çarşamba günleri hayatınızın akışını hızlandırıp heyecanlandırabilir. Bir taraftan kendinizi güvensiz hissedeceksiniz.

Salı günü aile ortamlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Sevdiğiniz insanla, eşinizle, ailenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Evinizde babanızın babası varsa, dedeyle ilgili konu ve olaylar cereyan edebilir. Evliyseniz, eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olayların hayatınızda yer ettiğini görebilirsiniz. Özellikle eşinizin anne tarafı ya da sevdiğiniz varsa onun işi ve kariyeriyle ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşadığını görebilirsiniz. Bundan dolayı karşı taraf sinirli ve agresif olabilir bu da sizin ilişkinize olumsuz bir şekilde yansıyabilir. Aşk hayatınızda bazı hayal kırıklıkları, sorunlar, belirsizlikler, yönünü bilememe, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı, aldanmalar devrede olabilir. Bu hafta karşı taraftan beklentiniz varsa düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Bu yüzden spekülatif alanda parayla ilgili bir işle uğraşıyorsanız, yatırımlarınızı değerlendirmek istiyorsanız Salı gününden uzak durmalısınız.

Perşembe günü bir dolunay gerçekleşecek. Kariyerinizde hızlı olaylar bu dolunayla beraber devrede olacak. Hiç olmadık bir haber alabilirsiniz ya da bu alanlarda hızlı bir takım olaylar olabilir. Kariyerinizde önemli açılımlar olabilir herkes sizi konuşuyor olabilir. Yakın çevrenizde sevdiğiniz insanlarla olan bağlantılarınızda, onları kendi hayatınıza göre yönlendirme arzusunda olabilirsiniz. Yakın çevrenizde hayatınıza etki edecek bir insanın önemli konularda size baskı uyguladığını ve hayatınızdaki konuları değiştirmeye çalıştığını görebilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür geri hareketine hazırlanıyor. Sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek. Ev değişimi, yer değişikliği, emlak, alım, satım, kiralama için desteklenmediğiniz bir döneme giriyorsunuz. 21 Şubat’a kadar aciliyeti yoksa yer değiştirmeyin. Satış yapabilirsiniz ancak emlak, arazi, tarla gibi gayrimenkul almamaya özen göstermelisiniz. Eski ailevi konu ve olayların bu dönem içinde gündeme geldiğini görebilirsiniz. Ailenizdeki bazı insanlarla iletişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ailenizde bir sıkıntı varsa bunları ele alıp çözüme kavuşturma anlamında şanslı bir dönem olacak.

Yay Burcu:

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta ilişkiler hayatınızda önemli olacak.

Pazartesi, salı, çarşamba günleri sadece ilişkiler değil parasal konularda da hızlı olaylara açık olacaksınız. Ay sınır dışı hareketine devam ederken hızlı olayların içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Salı günü iletişimsel konularda sinirleriniz tepenizde olabilir. Yakın çevreniz akraba ve kardeşlerinizle olan bağlantılarınızda sıkılgan tavırlarla hareket edebilirsiniz. Kendi bildiğiniz yoldan şaşmayabilirsiniz. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşıda anlayışlı olmayı Salı günü ihmal etmeyin. Aynı zamanda ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacağınız bazı olaylar belirsizliklere, hayal kırıklıklarına, sıkıntı ve problemlere yol açabilir. Özel ilişkilerinizde, ailenizde bir beklentiniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili bu hafta önemli kararlar almayın.

Perşembe günü Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay sizin uzak çevre alanlarınızda oluşuyor. Uzak yerlerde yaşayan akrabalar, eşiniz, dostunuz, arkadaşınız, onların hayatındaki önemli bir mevzu sizin hayatınızı etkileyebilir. Eğitim, hukuk, ticaret bu alanlarda hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Maddi konularda bir takım fikirleriniz, planlarınız varsa bu konularda biraz yönlendirici ve baskıcı hareket edebilirsiniz. İş alanlarınızda ve arkadaşlarınızla olan bağlantınızda Perşembe günü baskı kurmamaya özen göstermelisiniz.

Cumartesi Merkür geri hareketine başlıyor. İletişim alanınızda, sosyal medya, internet, randevularınız, toplantılarınız konusunda 21 Şubat’a kadar gözden kaçırdığınız detaylar başınıza iş açabilir. Elektrik, elektronik, cep telefonu, bilgisayar gibi aletleri yedeklemeyi unutmayın. Teknolojik cihazlar, aletler almayın. İletişim evinizde gerileyen Merkür yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir.


Oğlak Burcu:

Haftaya yapılması gereken gündelik işlerinizle giriş yapıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta başında hayat sizin için hızlı akacak ancak her şeyi organize etmeyi başaracaksınız.

Salı ve çarşamba günleri özel hayatınızın detayları devreye giriyor. Yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanın hayatında olan durum ve olaylarda onun yanında olabilirsiniz. Ortaklı işiniz varsa partnerlerinize yardım ve destek vermek öne çıkabilir. Salı günü ödemeleriniz, harcamalarınız yüksek olabilir. Bu da sizi ekstra sinirli ve gergin kılabilir. Kafanız da yaptığınız planların işlemediğini görebilirsiniz.

Pazartesi, salı, çarşamba günleri riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Yakın çevre bağlantılarınız iletişim halinde olan insanlardan bir takım beklentileriniz varsa ya da işle ilgili bir haber bekliyorsanız Salı günü haber alma ihtimaliniz düşük. Kafa karışıklığı, yönünüzü bilememe aynı zamanda hayal kırıklığı gibi etkilerde devrede olabilir. Bu hafta yakın çevre bağlantılarınıza güvenmemeye özen göstermelisiniz.

Perşembe günü gerçekleşen dolunayı ortak para alanlarınızda yaşayacaksınız. Bir ödeme gündeme gelebilir. Bu dönem para kazanma döneminiz ve bu dolunayla beraber kazancınızda yatırım yapmak, alışverişe yönelmek, ödemeler konusunu gündeme getirmek devreye girebilir.

Cumartesi günü gerileyen Merkür sizin para hanenizde gerileyecek. 22 Şubat’a maddi konularda dikkatli adımlar atmalı, riskli yatırımlarda bulunmamalısınız. Yeni bir işe başlamayın yeni tanıdığınız insanlarla parasal mevzuları konuşmayın. Merkür gerilemesinde daha önceden iş yaptığınız ve irtibat halinde bulunduğunuz insanlarla işlerinizi yapabilirsiniz. Parayla ilgili konuları yeni baştan ele almak, gözden geçirmek anlamında da güzel bir dönem olabilir. Çok fazla para harcamayın. Hiç beklenmedik harcamalarınız teknolojiyle bağlantılı olabilir.

Kova Burcu:

Haftanıza aşk dolu etkilerle başlıyorsunuz Kova ve yükselen Kovalar. Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler bu Pazartesi devrede olurken kafanız hızlı çalışacak.

Salı ve çarşamba günleri, gündelik hayatınızın ritmine kendinizi kaptıracaksınız. Hem sağlığınızla ilgili konular hem de iş hayatınızla ilgili hızlı, ani, beklenmedik olaylar yaşama olasılığınız yüksek. Salı günü ev, aile, yuva alanlarınızda sıkılgan tavırlarla hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Aile büyüklerinizle girişeceğiniz bazı agresif söylemler, vereceğiniz tepkiler sizi zorlayabilir. Parasal konularda bazı beklentileriniz olabilir ve bu konuların istediğiniz gibi karşılanmaması konusunda biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Şartlar ve koşullar düşündüğünüz gibi net olmayabilir, yanıltıcı etkiler devrede olabilir. spekülatif işleriniz, girişimleriniz varsa para kazanmayı bekliyorsanız düşündüklerinizi uygulamak çokta kolay olmayacak. Aşk hayatınız ve çocuklar için yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz.

Perşembe günü gerçekleşen dolunay sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde oluşuyor. Özel hayatınızdaki insanın hayatında çok önemli olaylar olabilir. Aynı zamanda sevdiğiniz insanın lider, cesur, girişimci yönleri ön plana çıkabilir. İlişkinizde sıkıntı ve problemler varsa, bu dolunayda sıkıntıların daha fazla ön plana geldiğini göreceksiniz. Hem kendi dünyanız, hem de karşı tarafın dünyası arasında denge sağlamalısınız. Sevdiğiniz insanın işiyle ilgili konularda, kıskançlıklar, manipülasyonlar devrede olabilir.

Cumartesi günü Merkür Kova burcunda gerilemeye başlıyor. 21 Şubat’a kadar kendinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalara meyilli olup, kendi kendinize alınganlıklar yapabilir, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızla ilgili bir takım aksilikler, sıkıntılar devreye girebilir. Sağlığınızla ilgili konu ve olayların doğru akmadığını düşünebilirsiniz. Önemli işleriniz konusunda çok fazla destekli olmayacaksınız. Yarım kalmış konu ve mevzular, aşklar, aynı zamanda parasal konuları halletmek anlamında uygun bir Merkür gerilemesi olacak. Büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya, imza atmamaya, sözleşme içine girmemeye özen göstermelisiniz.

Balık Burcu:

Eviniz, aileniz, yuvanız ve yapılması gerekenler bu hafta başı devrede olacak sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Pazartesi günü bu işlerin üzerine yoğunlaşıp halledeceksiniz.

Salı ve çarşamba günleri daha çok aşk hayatınızın üzerine düşebilirsiniz. Hayatı keyifle ve mutlulukla algılamak isteyebilirsiniz. Varsa çocuğunuz ve aşk hayatınızdaki insanla ilgili konu ve olaylar hayatınızda çok hızlı akabilir bazen bu alanlarda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Salı günü yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantınızda bir takım sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. Sinirleriniz tepenizde olabilir, tepkilerinizi iyi kontrol etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden çok fazla beklenti içinde olabilir üzerinize fazla gelebilirler. Bu dönem yalnız kalmak ve sakinliğe ihtiyaç duyduğunuz için aslında o insanlara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Konu ve olayları çok fazla gözünüzde büyütmemeniz gereken bir dönem. Aile ilişkileriniz, özel hayat ilişkilerinizde hayal kırıklığı, belirsizlikler, yönünüzü kaybetme gibi etkiler devrede olabilir. Ailenizdeki insanlardan ya da sevdiğiniz insandan çok fazla beklentiniz olabilir. Ancak bu dönem birbirinizin beklentilerini karşılayamayabilirsiniz. Aynı şekilde yapacağınız davranışlarınızla onlar üzerinde sizde hayal kırıklığı yaratabilirsiniz. Bu aralar hayata karşı isteksiz olacaksınız.

Perşembe günü bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay sizin sağlık alanınızda ve iş alanınızda gerekleşiyor. Sağlığınıza ve iş konularınıza bu dönem ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Kalp sağlığınıza, dolaşım sisteminize, sırt bölgesi, karaciğer ya da dalakla ilgili problemlere açık olacaksınız. Bu dönem içinde alacağınız haberler tansiyonunuzu çok çabuk çıkartabilir ve sinirlenebilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde onları yönlendirme, üzerlerinde baskı kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ya da onların birbirleriyle olan bağlantılarını kıskanabilirsiniz.

Cumartesi gerçekleşecek Merkür gerilemesi sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu Merkür gerilemesi eski konu ve olayları yeniden ele almak, konuşmak, düşünmek anlamında ışık yakıyor. 21 Şubat’a kadar büyük girişimlerden uzak durmalısınız. Ev, iş değişikliği, yeni eşya alımı konusunda girişimlerde bulunmamalısınız. Eski konu ve olaylarla, çözülmemiş meselelerle uğraşacaksınız. Bu meselelerin çoğu 2015 yılı ocak ayında yaşadıklarınızın benzeri olabilir ve bunlar çözülmek üzere karşınıza gelebilir. Olayları gözünüzde fazla büyütmeyin. Daha çok ilişkide olduğunuz insanın sağlığı ve iş konularında sıkıntı ve problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yine anne ve anne tarafınızda teyzeler, dayılar onların sıkıntıları gündeme yerleşebilir.

Yorumlar (0)