Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 15.02.2021, 11:40 15.02.2021, 16:04
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

15 – 21 Şubat haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Haftaya Ay koç burcundayken başlıyoruz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu hafta çok koşturacak, hızlı hareket edeceksiniz. Maddi yönden, çevresel faktörlerden yana önemli değişim ve dönüşümler karşınıza gelebilir.

Arkadaşlarınızla ya da çevrenizle iş yapıyorsanız bu alanlarda bir takım sıkışmalar, değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz.. Arkadaşlarınızın aile hayatında da zorlanmaların olduğuna şahit olabilirsiniz. Paraya dayalı işleriniz, organizasyonlarınız, işten elde edilen gelirleriniz varsa bunlarla da ilgili önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Bu hafta esnek olmaya gayret göstermelisiniz.

Perşembe günü Güneş Balık burcuna geçiyor. Sizin kadersel alanınıza geçmiş oluyor. Biraz rahatlamak, geri çekilmek, dinlenmek anlamında önemli bir dönemdesiniz. Bu dönem önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Aklınızdan geçeni dile getirmeyin. Bu süreci, kendi içinize dönmek, olayları değerlendirme dönemi olarak görmeniz önemli olacak. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin, sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen gösterin.

Hafta sonuna doğru ilişkinizle ilgili konular hareketlenirken, sevdiğiniz insanla birbirinize karşı toleranssız olmamaya çalışın. Hayatınızda biri yoksa, bulunacağınız çevrelerde, sosyal mecralarda, ilginç sizden farklı bir insan dikkatinizi çekebilir. Eğer ilişkiniz varsa ilişkilerde tansiyon yükselebilir ancak bunu daha tutkulu bir aşka çevirmek elinizde.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber iletişimler konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görecektiniz.

Boğa Burcu:

Haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Masabaşı işiniz varsa, önemli görüşmeler, toplantılar yapabilir kendinize çok fazla yüklenebilirsiniz.

Hayatınızın önemli devrimleri, dönüşümlerini kariyer ve iş alanlarınızdan göreceksiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen faktörlerden kaynaklı olarak önemli kararlar devrede olabilir. Kendisini hissettirecek olaylar kariyer ve iş alanlarınızda düzenlerin değişmesine neden olabilir. İş hayatınızda oluşan yeni bir düzen veya değişmesi gereken bir konu karşısında direnciniz yüksek olabilir. Toplumun size dayatmaya çalıştığı sistem ve kalıplara tepkisel yaklaşabilirsiniz. Hayatınızdaki değişimleri kolay kabul etmeyeceğiniz bu dönem istikrar ve düzeni sağlamakta zorlanabilirsiniz. Olaylar karşısında esnek olmaya özen gösterin.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlayacak. Hayal gücünüzün yüksek çalışacağı bu dönem, işten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz, arkadaşlarınıza, eşinize, dostlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz.

Hafta sonu ilişkiler konusunda tansiyonlu durumlara, inişlere, çıkışlara karşı dikkatli olmalısınız. Sevdiklerinizle bu hafta takışmamaya özen gösterin. Aynı zamanda sevdiğiniz insanla aranızdaki tutkunun da hareketlendiğini görebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili bu dönem korkularınızdan kaynaklı bel ve böbrek bölgenizi sağlam tutmaya özen göstermelisiniz. Korkularınızın yersiz olduğunu göreceksiniz.

İkizler Burcu:

Oldukça hareketli bir hafta sizi bekliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Arkadaşlarınız ve soysal çevrenizle yapacağınız plan ve programları hareketlendireceksiniz. Biraz sabırsız etkilerle hareket edeceksiniz. Bu sebeple çevrenizle ve arkadaşlarınızla anlaşamama gibi etkiler devrede olabilir.

Hayatımızda önemli değişimlere doğru gittiğimiz bu hafta, sizin eğitimle, uzak yerlerden alınacak haberler, seyahatle ilgili konular, yaptığınız işler, ticari faaliyetler, hukukla ilgili konularda zorlanmalarınız devrede olabilir. Bu zorlanmalar hayatınızda nelerin değişmesi gerektiğini gösterecek. Neleri düzeltmeniz gerektiğine dair önemli kararlar almanız gerekecek.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte kariyer ve iş fırsatlarınız artıyor. Önünüzdeki bir ay boyunca, kariyerinize, işinize, toplumsal konulara odaklanacaksınız. Anne tarafınıza daha sevgi dolu yaklaşımlarınız ön plana çıkabilir. Kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyeceksiniz. Önemli bir takım görüşmeler bu alandan karşınıza gelebilir.

Bu hafta ilişkilerden yana şansınız yüksek olabilir. Hayatınızdaki değişimleri, sevdiğiniz insana aktarmak, ona daha fazla anlayış göstermek önemli olacak. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız önemli konuşmalar, görüşmeler aranızdaki o güzel bağlantıyı alevlendirebilir. Önemli haberler alacağınız bu hafta moralinizi yüksek tutup, esnek olmaya özen gösterin.


Yengeç Burcu:

Göz önünde bulunacağınız ortamlar, koşturmalarla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta en fazla maddi alanlarda değişim dönüşüm yaşayacaksınız. Bir yere borcunuz olabilir. Önemli bir borcun altına girmiş olabilirsiniz. Eskiden süregelen bir para problemiyle karşılaşmış olabilirsiniz, bu alanlarınızda hayat sizi test ediyor olacak. Zaman zaman zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla giriştiğiniz işler, organizasyonlar, etkinlikler bu alanlarda almanız gereken paralar varsa bu alacakların gecikmesi, ertelenmesi ya da gelmemesi gibi durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Maddi konularda neler yapabileceğinizi görebileceğiniz bir dönem. Farklı noktalardan hayata yaklaşmak durumunda kalacaksınız.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte, kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte öğrenmekten, keşfetmekten keyif alabilirsiniz. Dışarı çıkmak, farklı insanlarla bir araya gelmek ya da sosyal medyada bu insanları tanımak ön plana çıkabilir veya eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Bu aralar ilişkilerinize tutkuyla yaklaşıyorsunuz. Arkadaş çevrenizden birisiyle ufak bir tartışmadan sonra aranızda bir elektriklenme olabilir. Bu etkileşimle yaşadığınız sıkıntı ve problemleri daha rahat atlatabileceksiniz.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber maddi konularda çok daha hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz bir dönem başlıyor.

Aslan Burcu:

Bu hafta hızlı etkilerle başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Uzaklardan alacağınız haberler, uzun vadeli yapacağınız planlar, gündelik hayatınızın düzenlenmesi, seyahate yönelik bir takım planların harekete geçmesi anlamında bu hafta başını güzel bir şekilde kullanmalısınız.

Bu hafta değişmesi ve dönüşmesi gerekenler gelecek karşımıza. İstenmedik bazı değişimler karşısında, vereceğiniz tepkiler de önemli olacak. Siz bu değişimi ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda yaşacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa bu insanın ailenizle ya da kendi ailesiyle olan bağlantıları sabrınızı test edebilir, çok önemli olaylara şahit olabilirsiniz. Göz önünde bulunacağınız ortamlar da, kalabalık içinde sevdiğiniz insanla bazı sıkıntı ve sorunlara da açık olabilirsiniz. Ortaklı bir işiniz varsa ortaklıklardan yana, ilişkilerden yana bu hafta çok destekli olmayabilirsiniz. Değişmesi ve dönüşmesi gereken konuları iyi fark etmeli, bu konuları hayatınıza olumlu bir şekilde yansıtmalısınız.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber, parasal konular ön plana çıkmaya başlayacak ve ödemelerinizin üzerine odaklanabilirsiniz. Problematik bir evliliğiniz varsa bunu sonlandırdıysanız, nafaka gibi olaylar önünüzdeki bir ay boyunca önemli olacak. Böyle bir durum yoksa, eşinizin parasal konularıyla ilgileniyor olacaksınız. Banka, kredi, faiz bu gibi alanlar önem kazanacak. Rüyalarınız bu dönem size yol gösterebilir, sezgileriniz kuvvetli olabilir.

Cumartesi günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla, ufak tefek tartışmalar karşınıza gelirken, belki de bu tartışmaların sonrasında ilişkinizin daha da kuvvetlendiğini görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa sosyal medyada, dijital ortamlarda biriyle tanışma ihtimaliniz yüksek.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte ilişkiler alanında yaşadığınız sıkıntı ve sorunların sonuna gelmiş olacaksınız. Nelerin değişmesi gerektiğini bu hafta fark edeceksiniz.

Başak Burcu:

Bu hafta ödenmesi gerekenlerle ilgili hızlı, atik, hareketli bir haftaya başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Pazartesi ve salı günleri ödemelerinizi, banka işlemlerinizi halletmek, fatura, vergi konularını gözden geçirmek anlamında önemli olacak.

Hayatımızda önemli değişimlere doğru gittiğimiz bu hafta, siz bu alanı iş alanınızda yaşayacaksınız. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda hızlı, ani, beklenmedik değişimler ve oluşumlar karşınıza gelebilir. Bu değişimler hoşunuza gitmeyebilir. Bunlara direnç gösterebilirsiniz. Esnek olabilirseniz bu değişimlerin hayatınıza nasıl hizmet ettiğini çok kolay bir şekilde yakalayacak, bu dönüşümleri gerçekleştirirseniz iş hayatınızda daha önce yaşadığınız sıkıntı ve sorunların sonuna gelmiş olacaksınız.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber, ilişkilerin önem kazanacağı bir hafta olacak. Bir ay boyunca ilişkilere kendinizi kaptıracaksınız. Özel hayatınıza, aşk hayatınıza, sevdiklerinize daha fazla vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz. Bu dönem yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Belki işinizdeki bir değişimi sevdiklerinizle beraber atlatmak ya da işinizdeki problemleri onlara aktarmak, onlardan onay ve destek almak isteyeceğiniz bir dönem olacak.

Cumartesi günü sevdiğiniz insanla zaman zaman tartışmalar yaşayarak geçirebilirsiniz. Ya da bu tartışmaların aşk hayatınızda, kendi günlük hayatınızı hareketlendirdiğini ve aranızdaki tutkuyu alevlendirdiğini görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa hafta sonuna doğru iş ortamlarınızdan bazı insanların çekici ve hoş olduğunu fark edebilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle iletişim problemleri yaşadığınız alanlarda büyük rahatlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Bu hafta ilişiklerinize odaklı olacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Her türlü ilişkiniz önem kazanacak. Yalnız kalmak istemeyebilir, başka insanlardan onay almak isteyebilirsiniz, hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız plan ve programlar gününüzü daha keyifli, neşeli, verimli kılabilir. Ya da ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler hayatınızda önemli ve görünür olacak.

Önemli değişimler kapıda… Siz bu değişim ve dönüşümleri aşk hayatınızda yaşacaksınız. Aşk hayatınızda bazı noktalarda zorlandığınızı göreceksiniz. Varsa çocuğunuzun hayatında bazı değişmesi gereken konuların devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Tutkularınızla hareket edeceğiniz ama aşka bakış açınızı değiştirmeniz gereken bir haftadasınız. Borsa, döviz vb. yatırım yapıyorsanız, bu noktalarda dikkatli olmalı, riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızın aktif olacağı bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyecek, gündelik hayatın düzenine önem vereceksiniz. Koşturmalar, angarya işler üzerinize yerleşebilir. Bu dönem çok çalışabilirsiniz. Hayal kurmak isteyebilir, tembel etkilerle işlerinizi erteleyebilirsiniz. Tatlı tüketiminizin artacağı bu dönem kilo alımına dikkat edin.

Cumartesi günü ilişkinizde tutkularınız yüksek olacak. Karşı tarafa çok fazla anlam yükleyebilir, yüksek beklenti içinde olabilirsiniz, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yine de tutkulu bir hafta sonu devrede olacak. İlişkinizde sıkıntı ve problemler varsa bunları masaya yatırmaktan korkmayın. Hayatınızda bir insan yoksa, bu dönem yeni bir insandan hoşlanma ihtimaliniz yüksek olacak.

Pazar günü Merkür'ün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızda daha rahat iletişim içinde olacaksınız. Konu ve olayları daha rahat bir şekilde ele alabileceksiniz.

Akrep Burcu:

Günlük hayatınızın düzeni ve koşturmalarınızla hayatınıza hızlı bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu haftayı işlerinizi düzenlemek anlamında kullanabilirsiniz. Ev, aile hayatınız için yapılması gerekenleri devreye koyacaksınız.

Bu hafta hayatımızda değişmesi gereken konular, ev, aile, yuva alanlarınızda olacak. Aile hayatınızda bazı konular sizi zorlayabilir. En büyük değişimi buralardan alabilirsiniz. Partneriniz varsa fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Ev, aile ortamında bir takım dengesizlikler yaşamak durumunda kalabilir, büyük değişimlere gidebilirsiniz. Yer değişimi ya da yerleşimle bağlantılı konular olabilir. Partnerinizin işiyle ilgili bazı zorlanmalar yaşadığına da şahit olabilirsiniz. Bu değişimler sizin neyi yapılandırmanız gerektiğini gözler önüne serecek. Aile hayatınıza, sevdiklerinizle olan bağlantılarınızda, iletişiminizde ya da burada aldığınız sorumluklarda yolunda gitmeyen konu ve olaylar varsa bunları fark edebilirsiniz.

Perşembe günü itibarıyla gökyüzü size destek atmaya başlıyor. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili bağlantılı konular, size keyif veren alanlar, eğlence alanlarınız, kreatif işleriniz, sanatsal konularınız aktif olacak. Kendinize, aşk hayatınıza, hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Eğitmenlik ve danışmalıkla ilgili konuların bu dönem hızlandığını görebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru sevdiğiniz insanla aranızda yaşanacak önemli bir tartışma bu konuları biraz daha alevlendirebilir ancak bu tartışmaların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber ev, aile, yuva alanlarınızda, yaşadığınız sıkıntılar ya da yarım kalmış konular geride kalmaya başlayacak.

Yay Burcu:

Aşka, keyfe, mutluluğa yelken açacağınız bir hafta başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Kendinizi şanslı, mutlu ve iyimser göreceğiniz bir hafta olacak. Çalışıyorsanız, işinizde verimliliğinizi göstereceğiniz bir dönem. Çalışmıyorsanız, hobilerinize daha fazla vakit ayıracaksınız.

Bu hafta hayatınızda yürümeyen, sizi zorlayan konular iyice görünür hale gelebilir. Sadece sizin değil etrafınızdaki insanların, yakınlarınızın yaşadıklarına tepkiler verebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların kariyerinde zorlanmalar oluşabilir. İş hayatınızda değişmesi ve dönüşmesi gerekenleri, hayatınıza geçirmeye gayret göstermelisiniz. Bu alanlarda karşılaştığınız sıkıntı ve sorunlar canınızı sıkabilir, değiştirmek istemeyip inat edebilirsiniz. Ancak ne kadar esnek olursanız bu dönemi daha rahat atlatırsınız. Bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber, evinize, ailenize, yuvanıza odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Bu alanlarda vakit geçirmek, ailenizle daha fazla bağlantı içinde olmak sizin için önemli olacak. Evle ilgili, yerleşimle ilgili konulara vaktinizi harcayabilirsiniz.

Cumartesi günü iş alanlarınızda, beraber çalıştığınız insanlar ya da yakın çevrenizdeki insanların hayatında tedirginlikler ve tartışmalar devrede olabilir. Diğer taraftan kalbiniz boşsa, yakın çevrenizden bir insanla aranızda bir elektriklenme hissedebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kişiyle, tutkularınızın ateşleneceği, aynı zamanda hayata değişmesi gereken gözlerle bakacağınız bir döngüdesiniz.

Pazar günü Merkür’ün düz harekete geçmesiyle beraber, iş hayatınızda atacağınız adımlarda oldukça şanslı olacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Görüşmeleriniz, anlaşmalarınız varsa hızlandırabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Evinize, ailenize, yuvanıza odaklanarak haftaya başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İşlerinizi evden yürütseniz bile bir şekilde hızlı bir şekilde ele almasını bileceksiniz.

Değişim ve dönüşüm konularının başında maddi konular geliyor. Bu konularda atılması gereken önemli adımlar bu hafta devrede olacak. Bazı yönlerden sizi sarsacak. Paraya bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir ya da para kazanma şeklinizde bir takım değişiklikler devrede olabilir. Yapmak istemediğiniz, onaylamadığınız bazı işler karşınıza gelebilir. Bunlar sizin için çok önemli bilgiler taşıyor olacak. Yatırımlarınız konusunda lütfen riske girmeyin. Varsa çocuğunuzun kariyeri ve iş hayatıyla ilgili konu ve olaylarda da önemli sınavlar devreye girebilir.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber, iletişim ağınızı hızlandırdığınız bir dönem başlıyor. Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşler, yakın dostlarınız, komşular onların hayatında konu ve olaylar önem kazanırken, iletişime dayalı bir takım işleriniz varsa satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda hayal gücünüzü yeteneklerinizi ve yaratıcı tarafınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Hafta sonu sevdiğiniz insanla harcamalarınız konusunda bir takım tartışmalar içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağları bu hafta sonu kuvvetlendirmeye özen göstermelisiniz.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber maddi konularda ertelenmiş, sıkıntı yaşadığınız, yarım kalmış bir türlü çözemediğiniz konu ve olaylarda tamamen rahatlayacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Merkür bu alanlarda size güzel fırsatlar getirecek. Almanız gereken kararlar varsa bunlar konusunda hızlanabilirsiniz.

Kova Burcu:

Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli programlarla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hayatınızla ilgili çok önemli kararlar arifesindesiniz. Ya da hayatınızda büyük açılımlar olabilir. Kendinizi iyi hissedebilirsiniz, ancak diğer taraftan da sanki bir şeyler yolunda gitmiyormuş gibi, aksilikler çıkacakmış gibi düşünebilirsiniz.

Çarşamba günü ev, aile, yuva alanlarınızda ve kişisel hayatınızı ilgilendirecek konularda önemli değişim ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz. Aile hayatınızdaki insanların iş hayatında veya aile bireylerinizle bazı çatışmalar, sürtüşmeler, değişmesi gereken konu ve olaylar devrede olabilir. Değişimlere çok çabuk tepki gösteriyor olabilirsiniz. Bu değişimler ev hayatınızla ya da evinizde yaşadığınız olaylarla, yer değiştirmeyle bağlantılı olabilir. Her ne yaşıyorsanız önemli değişimleri hayatınıza geçirmek için yaşıyor olacaksınız. Özgürlüğünüzün kısıtlanmasından kaynaklı olarak ailenizdeki insanlara çok büyük tepkiler vermeyin. Ne kadar esnek olursanız bu dönemi daha rahat atlatabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber maddi konularda daha fazla kendinizi göstereceksiniz. Hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, güzel şanslar devrede olurken maddi konularda da bu işlerinizin karşılığını görmek isteyeceksiniz. İşlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olabilir. Hayal gücünüzü kullandığınız, işlerden güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız.

Cumartesi günü sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Ama bu biraz da sizin elinizde. Sevdiğinizle aranızdaki çekimi arttırmak ve tutkularınızı göstermek anlamında güzel bir hafta sonu olabilir.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber kendinizi çok daha ifade edeceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınızla ilgili karar verdiğiniz alanlarda hızla ilerleyebilirsiniz.

Balık Burcu:

Hayattan alacağınız keyfin yüksek olduğu haftalardan bir tanesi sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu hafta Güneş sizin burcunuza geçiyor ve sizin zamanınız başlıyor. Gökyüzünde su enerjisi devreye girecek. Kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman dilimindesiniz.

Çarşamba günü yakın çevrenizde ki insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bu hafta iletişime dayalı işlerinizde, girişimlerinizde değişmesi ve ele almanız gerekenleri, yaşayacağınız bazı olaylarla fark edebilirsiniz. Hayatınızda istikrarı sağlamak kolay olmayabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanların, akrabalarınızın kariyer ve iş alanlarında zorlanmalarına ve değişimlerine şahit olabilirsiniz. Yurt dışı konularınızda, spiritüel alanlarınızda, geri planda durduğunuz alanlarda, kendinize döndüğünüz sır olarak sakladığınız konularda zorlanabilirsiniz. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Değişim ve dönüşümlerde esnek olmaya gayret göstermelisiniz. Kendi ruhunuzla bağlantınızı kesmeyin.

Cumartesi günü kadın, erkek ilişkilerinde yakın çevre bağlantılarınızda zaman zaman anlaşmazlıklar, sıkıntılar, problemler görülebilir. Diğer taraftan yakın çevrenizdeki bir insanla aranızda beklemediğiniz bir aşk, elektriklenme olabilir. Bu ilişki bir tartışmayla başlayabilir, sonrasında çok farklı bir noktaya geçebilir. Tutkularınızın yüksek çalışacak yine etrafınızda insanlarla tartışmalara açık olacaksınız.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber ilişkilerde yaşadığınız sıkıntıların yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını göreceksiniz. Artık kafanızı daha netleştirerek yolunuzda ilerleyeceksiniz. Merkür Balık burcunda geçmeden harekete geçmemeye özen göstermelisiniz.

Yorumlar (0)