Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 22.02.2021, 12:02 23.02.2021, 10:31
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

22 – 28 Şubat haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Eviniz, aileniz, yuvanız, aile konularının önem kazanacağı bir zaman dilimindesiniz.

Perşembe günü itibarıyla Venüs Balık burcuna geçiyor. Elinizi, ayağınızı ilişkilerden, sosyallikten çekip, kendi halinizde olmayı seveceksiniz. Pilinizi şarj etmek, hayatı anlamlandırmak isteyeceksiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine birazcık daha kafa dinlemenin derdinde olabilirsiniz. Eğer kapalı bir yerde çalışıyorsanız işlerinize daha rahat kanalize olabilirsiniz. Kendi içinize döndüğünüz bu dönemde, etrafla ilgilenmeyeceksiniz. Bu da sizi iyi gelecek. Araştırmalarınız varsa bu konularla ilgili yapacağınız girişimler önemli olabilir.

Senaryo yazarı, yazar, reklamcı ya da hayal gücünüzü destekleyecek işleriniz varsa bu noktalarda aklınıza geleni gerçek hayata çevirmenin de yolunu bulacaksınız. Hayatınız bir insan varsa onun sağlıyla ilgili, işiyle ilgili konu ve olaylar hayatınızda önemli olabilir.

Cumartesi günü oluşacak dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşacaksınız. İş hayatınızda önemli konu ve olaylar bu dolunayla beraber karşınıza gelecek. Bazı hassaslıklarda devrede olabilir. Ancak ne yaşarsanız yaşayın olaylara karşı esnek yaklaşımınızda devrede olacak. Neyin, ne için olduğunu çok rahatlıkla algılayabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında bir takım değişimler olabilir, iş alanlarınızda beklediğiniz haberler gelmeyebilir, ertelenebilir, gecikebilir farklı haberler alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda bağırsak ve mide sisteminize, alerjilere ve sinirsel bir takım konulara bu dolunay zamanı daha fazla özen göstermeyi ihmal etmeyin. İşlerinizi bir düzene koymaya ihtiyacınız var, bu düzenin ve verimliliğin size ne kadar faydalı olacağını görecek, yaptığınız hatalarla yüzleşeceksiniz.

Boğa Burcu:

Yakın çevrenizle iletişimin yüksek akacağı bir haftaya başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Sevdiklerinize karşı samimiyetiniz ve sıcak tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Onlara adeta annelik yapmak isteyeceksiniz ve onların ihtiyaçları sizin için önemli olacak.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber olacağınız, yeni ortamlara girmekten mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla aranızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bu dönem bir işle uğraştıysanız, parasal bir getiri beklentiniz varsa güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.. Hayata esnek gözlerle baktığınız bu hafta geleceğe dair çok güzel planlar yapabilirsiniz.

Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, sizin aşk hayatınızı hareketlendirecek. Aşkı daha fazla hayatınızda hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bir takım konuşmalar yapabilirsiniz. Partiler, keyifli bir takım aktiviteler hayatınızda yer edebilir. Sportif faaliyetleri hayatınıza geçirebilirsiniz. Bu konularda vücudunuzun neye ihtiyacı olduğuna dair bir eğitim programı, sistem devreye girebilir. Varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar hayatınızda önemli olacak. Bu dolunayda hem aşk hayatınızda, hem de yapacağınız işlerde ne kadar verimli olup olmadığınızı görecek, hatalarınızla yüzleşeceksiniz. Aşırı eleştiriler karşınıza gelirse, bunları doğru bir şekilde hayatınıza alırsanız gerçek anlamda ne istediğinizi neleri başarabileceğinizi ve nelerin önünüzdeki dönem karşınıza geleceğini göreceksiniz.

İkizler Burcu:

Maddi konuların hayatınızda önem kazandığı haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu hafta parasal konularla çok ilgili olacaksınız ve bu alanlarda sevdiklerinizi düşünerek hareket edeceksiniz.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızda ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir dönem başlıyor. Patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınız sizi gayet güzel bir noktaya taşınabilir. Terfi, zam gibi bir takım beklentileriniz varsa bu konularda şanslı etkiler altındasınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda güzel işler başaracak ve başarılarınızı insanlara bir şekilde gösterebileceksiniz.

Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, ev, aile, yuva alanlarınızı hareketlendiriyor. İş hayatınızda kafanız dalgın olabilir, bazı kararsızlıklar devrede olabilir. Ev ve aile hayatınızı da rutine, düzene oturtmanız gerektiğini göreceksiniz. Algınız ve ilginiz daha çok evinizde yuvanızda olabilir. İşinizdeki hareketlilik ve ev hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya özen gösterin önemli mevzular aile ortamlarınız da sizi bulabilir.

Sağlığınızı fazla zorlamamanız gereken bir hafta olacak. Bu dolunayda vitamin, mineral gibi takviyeleri ihmal etmeyin.


Yengeç Burcu:

Bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Hafta başı kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, hayatın keyfini, tadını, tuzunu çıkartacağınız bir dönem başlıyor. Eğitimle ilgili konulardan yana şansınız çok yüksek olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerde istediğiniz sonuçları güzel bir şekilde alabilirsiniz. Hayata esnek gözlerle bakacaksınız. Maddi yönden şartlar ve koşullar bu hafta sizi destekliyor.

Cumartesi günü oluşacak Dolunay, sizin iletişim alanlarınızı hareketlendirecek ve yakın çevrenizin konularıyla ilgileneceksiniz. Aslında daha büyük olaylarla ilgilenmek isterken etrafınızdaki insanların ufak tefek sorunlarıyla ilgilenmek sizi zorlasa da, bir şekilde ele almasını başaracaksınız. Kısa vadeli planlar ve yolculuklar, işler, satış, reklam, pazarlama, sosyal medya, bilgisayar alanında atılacak bir takım adımlar bu dolunayın konusu olacak.

Aslan Burcu:

Haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Pazartesi –Salı günü önemli işleriniz varsa bu işlere kanalize olmak çok kolay olmayabilir. Çarşamba günü öğleden sonra hayat sizi hızlandıracak ve destekleyecek.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber maddi konular önem kazanmaya başlıyor. Parasal konularda neler yapabileceğinizi görebileceğiniz ve bu alanda da iş bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz, ilişkilerinizi de sağlama alacağınız bir dönem başlıyor. Maddi konularda sıkıntı ve problemler yaşıyorsanız birilerinden borç istemek ya da kendi sıkıntılarınızdan bahsetmek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Burası aynı zamanda tutku alanınız olduğu için Venüs’ün bu alanınıza girmesi, tutkularınızın artacağı, karşı tarafa aşkla, sevgiyle yaklaşacağınızda bir dönem olacağını gösteriyor. Bu dönem borç vermemeye dikkat etmelisiniz. Borç alacaksanız da bütçenize uygun bir şekilde almaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda önemli projeleri bu hafta başlatırsanız istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Cumartesi günü oluşacak dolunay, sizin maddi alanlarınızı etkileyecek. Bu dolunay elinize para geçebilir. Bu parayı verimli bir şekilde kullanmayı ihmal etmeyin. Daha çok bu dolunayda algınız para konularında olacak. Sağlığınızla ilgili gaz ve şişkinlikle ilgili bir takım sıkıntılarınız olabilir.

Başak Burcu:

Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Arkadaş ortamlarınızda kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olmak, gelecek planları yapmak, yaşadıklarınızı onlara aktarmak, iş hayatınızda ki zorlanmaları, sıkıntıları, problemleri ya da iş hayatınızdaki güzel gelişmeleri onlarla paylaşmak bu hafta başında önemli olacak.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, yeni birisiyle tanışabilir, hayatınızda biri varsa ona daha fazla değer vermek isteyebilirsiniz. 3 hafta boyunca ilişkilere odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağları kuvvetlendirmek anlamında çok güzel bir dönem. Uzun vadeli ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz. Diğer taraftan önemli sözleşmeler ve anlaşmalar yapmak için, ortaklı işlere girmek içinde oldukça faydalı bir süreç içindesiniz.

Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay zamanı sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Bir takım haberler karşısında mide sıkıntıları, bağırsak problemleri gibi sorunlara açık olabilirsiniz. Ya da özel hayatınızı yeniden düzenlemeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Bu dönem karşı tarafın söyledikleri psikolojinizi etkiliyor olacak. Kendi bildiğinizden şaşmadan, karşı tarafa daha ılımlı adımlar atarak, ilişkinize dair kararlar almaya özen gösterin. Her şeyden önce hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede olabilir. Merak etmeyin Uranüs’ten çok güzel açılar alıyorsunuz. Kendinizdeki değişimin farkındasınız. Bu değişimleri harekete geçirmek için hayatta size karşılığını en güzel şekilde verecek.

İlişkiler önem kazanırken, iş hayatınızda güzel sonuçlar almaya yatkın bir hafta olacak. Sosyal çevrenizle adeta bütünleşeceksiniz. Cumartesi günü sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu:

Kariyer ve iş koşturmalarınızın fazla olduğu bir hafta başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Göz önünde olacağınız ortamlar önemli olacak. Sevdiklerinize sevginizi bir şekilde göstermek isteyeceksiniz. Aile hayatınızda yapılması gerekenler var ve bu yapılması gerekenleri ele almanız gerekiyor. Sadece kendi bildiğiniz konusunda acele etmeyin ve kendinize göre hareket etmeyin.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, iş hayatınızın hızlanacağı bir süreç başlıyor. İş hayatınızda yapılması gerekenler önceliğiniz olacak. Venüs hareket ederken kilo almaya yatkın olacaksınız. Tatlı ve kalorili yiyeceklere düşkünlüğünüz artabilir. Hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. İş görüşmeleri ve konuşmaları anlamında şanslı bir süreçtesiniz.

Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duyacaklarınız karşısında çok şaşırabilirsiniz. Bu haberler anne tarafınızdan, annenizin akrabaları tarafından ya da iş ortamlarınızdan gelebilir. Uzun zamandır merak ettiğiniz bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Stresten kaynaklı bağırsak sisteminiz, mide sıkıntılarınız had safhaya ulaşabilir. Bu dönem önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, oluşacak olaylar karşısında kendinizi hayatın akışına bırakın. İş hayatınızda yaşayacağınız bazı gerilimler bu dolunaya damgasını vurabilir.

Akrep Burcu:

Uzaklardan alacağınız haberlerle haftanıza başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Öğrenciyseniz eğitimle ilgili haberlerin bu hafta hayatınızda daha görünür olduğunu fark edeceksiniz. Hafta ortası itibarıyla koşturmalarınız artacak. Toplumsal konu ve olaylarla daha fazla ilgileneceksiniz. Ailevi konuları ele almak, onları idare etmek, yapılması gerekenleri ele almak hafta ortası önemli olacak.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, aşkı damarlarınızda hissedeceğiniz, aşkı dibine kadar yaşayacağınız, sevdiğinizle flörtleşeceğiniz ya da onunla beraber çeşitli aktiviteler yapacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Aynı zamanda varsa çocuğunuzla ilgili konularda, ona göre sevecen ve anlayışlı tavırlarınız ön plana çıkabilir. Ev ve aile alanlarınızda önemli konuşmalar, görüşmeler devrede olacak.

Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşen dolunay da, arkadaşlarınızın hayatı önemli olacak. Onlarla yapacağınız işler ve onların hayatında yaşayacakları bir takım sorunlar ya da sıkıntılar önemli olabilir. Bu konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tam da aşkı bulmuşken, şanslı fırsatlar karşınıza gelmişken, kendinize vakit harcamak istiyorken, sosyal çevrenizdeki hareketlilik bu dolunay zamanı, sevdiğiniz insanla arkadaşlarınız arasında kalmanıza, kararsızlıklar yaşamanıza, sevdiğiniz insanla sürtüşmeler yaşamanıza sebep olabilir. Her iki taraf arasında denge kurmalısınız.

Yay Burcu:

Ödemeler dengesiyle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Alacak verecek dengesini gözden geçirmek ya da alacağınız varsa bunu tahsil edebilmek bu hafta başı önemli olacak. Hafta ortası itibarıyla alıp başınızı gitmek isteyecek, değişik ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Farklı insanlardan güzel teklifler alacaksınız.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, evinize, yuvanıza daha fazla sevginizi akıtacağınız bir dönem başlıyor. Üç hafta boyunca evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat, boya, badana gibi işler devreye girebilir. Evinize ufak tefek eşyalar alabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak önemli olabilir. Bu dönem evinizde olmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. İş hayatınızda önemli bir takım görüşmeler Perşembe günü devrede olacak. Yaptığınız işlerde, girişimlerde sadece kendinizi düşünmeden, herkesin hayrını düşünerek adımlar atmanız, iş hayatınızda daha hızlı ilerlemenize neden olacak.

Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizin kariyer ve iş alanlarınızı tetikliyor. İş hayatınızdaki hareketlilik, karşınıza gelecek bir teklif, harekete geçip geçmemek konusunda sizi kararsız bırakabilir. İş ve arkadaşlarınız arasındaki dengeyi sağlamaya özen göstermelisiniz.


Oğlak Burcu:

Özel hayatınızla ilgili konu ve olaylar bu hafta çok önemli olacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı planlar devreye girerken onun hayatında da bazı konulara daha fazla ilgi göstereceksiniz. Bu dönem yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Bu hafta vaktinizi sevdiğinize ve diğer insanlara harcayacaksınız. Hafta ortası itibarıyla parasal konular önem kazanacak.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, iletişim konularının önem kazandığı bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Teknolojik, bilgisayara dayalı, internet ve dijital mecralarda işiniz varsa üç hafta boyunca güzel bağlantılar kurma olasılığınız yüksek olacak. Önemli konuşmalar, görüşmeler, bu hafta perşembe günüyle daha görünür hale gelecek. Aşk hayatınızda önemli bir hafta, sevdiğiniz insanla beraber hareket etmeyi başaracaksınız. Bu hafta karşı tarafın beklentilerini ve isteklerini destekleyeceksiniz.

Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, uzak yerlerden gelecek haberleri hareketlendirecek. Uzak yerlere gidebilir ya da oralardan haber gelebilir. İşlerinizi bu haberle beraber organize edebilirsiniz. Bu dolunay sizi destekleyen bir dolunay, Uranüs'ten çok güzel açılarınız var. Eğitim fırsatlarınız yüksek olacak, seyahatleriniz artacak, uzakta bulunan akrabalarınız, tanıdıklarınız varsa onlardan güzel haberler alacaksınız. Bu hafta işle ilgili konular hızlanıyor, parasal konularda da şansınız yüksek. Geleceğe umutla baktığınız bir süreç içine giriyorsunuz.

Kova Burcu:

Yapılması gereken gündelik işleriniz, angarya işler, koşturmalarla hareketli bir hafta sizi bekliyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu hafta mide sıkıntıları, şişkinlikler, gaz problemlerine açık görünüyorsunuz.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, maddi konularda şanslı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Güzel bir takım fırsatlar karşınıza gelecek. Konuşmaların, görüşmelerin artacağı, değişen koşulların tam anlamıyla hayatınızdaki yerini öğreneceğiniz bir süreç başlıyor. Ayrıca kazançlarınız artıyor. Ev, aile, yuvanızla ilgili konularda iyi organize olmanız gereken bir hafta olacak ve bu alanlarda yapılması gereken bir takım işlerinizi organize edebileceksiniz. Hayata karşı esnek ve keyifle bakacaksınız. Ailevi konularda yaşadığınız sıkıntılar, dertler, problemler artık geride kalıyor.

Cumartesi Başak burcunda oluşacak dolunay, gözden kaçırdığınız bir borç ya da ödemeyi devreye sokabilir. Bu detaylar sizi biraz zorlayacak. Eşinizin parasıyla ilgili konu ve olaylarda bu dolunayda zamanınızı alabilir. Ödemelere ve borç alacak dengesine odaklandığınız bir zaman.

Balık Burcu:

Aşk dolu, keyif dolu haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu hafta ortasına kadar daha çok kendi özel hayatınıza yönelik hareket edeceksiniz. Evliyseniz ve çocuğunuz varsa onların konu ve olayları ile uğraşacaksınız. Evli değilseniz sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar sizi hareketli kılacak. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek güzel haberler bu haftaya damgasını vurabilir. İşlerinizde hareketlilik yaşamak istiyorsanız Perşembe günü sizi destekliyor.

Perşembe günü Venüs Balık burcuna geçiyor. Üç hafta boyunca kendinizi sevecek, önemseyecek, kıyafetlerinize daha önem verip, görüntünüzü değiştirmek isteyeceksiniz. Sosyalliğinizi artırmak isteyebilirsiniz. Saç, baş, estetik derken hayatı oldukça keyifli algılayacaksınız. Siz kendinize güvendikçe hayat sizi destekleyecek. Siz kendinizi güzelleştirdikçe, insanların size olan ilgileri artacak. Sadece ilişkilerden yana biraz muallakta kalabilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz insandan beklediğiniz desteği almanız biraz zor görünüyor, çünkü onun kendi sağlığı ve işiyle ilgilendiğini göreceksiniz. Karşı tarafın üzerine çok fazla düşerek onu bunaltmamaya özen göstermelisiniz.

Cumartesi günü Başak burcunda oluşan dolunay ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Hafta sonu sevdiğiniz insanla daha verimli, keyifli, oturaklı bir ilişki istiyorsanız bu dönem onu eleştirmemeye özen göstermelisiniz. Taşınmayla ilgili konular ve partnerinizin hayatıyla ilgili vereceği önemli kararlar bu dolunayda hayatınızda yer edebilir. Hayatınızda kimse yoksa biriyle tanışma olasılığınız yüksek görünüyor.

Yorumlar (0)