Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 02.03.2021, 19:58 03.03.2021, 11:32
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

1 – 7 Mart haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Bu hafta ilişki odaklı olacaksınız sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sevdiğiniz insanla yapacağınız plan ve programlar tüm haftaya damgasını vurabilir. İlişkiniz yoksa, insanlarla iletişim halinde olacaksınız. Sosyal medyadan kişilerle tanışabilirsiniz. Bu hafta hayatınızda ilişkiler görünür olacak.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, perşembe günü itibarıyla enerjinizi yakın çevre konularına harcayacağınız bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda kendi gücünüzü ve enerjinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Zaman zaman gerginlikler ve kararsızlıklar, vazgeçişler devrede olabilir. Adapte olmanız gereken konularda harekete geçmeniz gerekecek. Aynı zamanda sosyal medyayı kullanıyorsanız, internette işiniz varsa, dijital platformları kullanıyorsanız, satış, reklam, pazarlama, ulaşım alanlarınızda bir takım işleriniz varsa, Mars bu alanları hareketlendirecek. Trafikte dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Değişken olmanız, aniden karar değiştirmeniz, sinirli ve öfkeli tavırlarınız, öne çıkabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bu dönem içinde fikir ayrılıklarından dolayı tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz.

Kafanızdaki fikirleri, ticari yönden kullanabilmeniz için şanslı bir haftadasınız. İlişkilere bakış açınız değişiyor. İlişkilere geri plandan bakmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın bu dönem çalışması gerekebilir ya da sağlığıyla ilgili konularla ilgilenmesi gerekiyor olabilir. Ne olursa olsun, sevdiğiniz insanla ilerlemekten mutluluk duyacağınız, geri plandan yürüteceğiniz işlerinizi de devreye sokacağınız bir hafta yaşayacaksınız.

Şanslı etkiler çevresel faktörlerden yana karşınızda olacak. Geleceğe yönelik işleriniz artarken, bu işlerden artacak gelirler, ekip çalışmaları, takım ruhu, diğer arkadaşlarınızda yapacağınız her türlü işlerde cuma günü destekli olacaksınız.

Boğa Burcu:

Gündelik koşturmalarınız, angarya işleriniz ve yapılması gerekenlerle haftaya başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu noktalarda kararsızlıklar hafta başında devrede olabilir. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla ilgilenmeniz gerekecek. Bel bölgenizi bu dönem iyi korumalısınız. Su içmeyi ihmal etmemelisiniz. Bel ve kalça sıkıntılarına açık olabilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, maddi konuların önem kazanacağı bir dönem başlıyor. 23 Nisan’a kadar kafanızda bir takım planlar olabilir. Bu planları hareketlendirmek istiyor olabilirsiniz. İletişim, satış, reklam alanlarında bir takım işleriniz varsa, bu işlerinizin kazançlarını daha fazla düşüneceksiniz. Kırtasiye malzemesi, teknolojik aletler, seyahat çantaları, bavullar bunlara karşı harcamalarınızın artacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Bir yandan kazançlarınız artarken, bir taraftan da harcayacaksınız. Maddi konularda para işlerinizi konuşurken, sinirli ve gerginlikten uzak durmanız gereken bir zaman dilimi olacak. Kafanızda bir sürü fikir olabilir ancak bu fikirleri hayata geçirirken çok çabuk fikir ve düşünce değiştirebilirsiniz.

Haftanın genelinde, arkadaşlık ilişkilerinizde keyifli olacaksınız. Arkadaşlarınızla kuracağınız bağlantılar, onlarla beraber alacağınız kararlar, bu haftaya damgasını vurabilir. Hayatınızda bir insan yoksa bir insanla tanışabilirsiniz.

Cuma günü kariyer ve iş konularında şanslısınız. Şubat ayında Merkür gerilerken yapamadığınız, yarım kalan, aksilik yaşadığınız, ertelenen işler varsa, şimdi bu işlerin üstünden bir kez daha geçebilirsiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda çok güzel şans ve fırsatlar cuma günü karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu:

Hayatınız hareketleniyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Haftanız keyif dolu etkilerle başlıyor. Aşka, keyfe, mutluluğa, hobilere yöneleceğiniz bir haftadasınız. Varsa çocuğunuzun konu ve olayları bu haftaya damgasını vurabilir.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, hareketleneceğiniz bir dönem karşınıza gelecek. Gücünüzü, enerjinizi son iki aydır doğru kullanamıyordunuz. Öfke patlamaları, yön şaşırmaları, ne yapacağınızı bilememe, arkanızdan çevrilen işler, sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Şimdi artık tüm bunlar geride kalıyor. Yerinizde duramayacaksınız. Fiziki görüntünüz için harekete geçebilirsiniz. Zaman zaman kendinizle kavga edebilirsiniz, kafanızda fikirler, düşünceler olabilir. Bu fikirleri hayata geçirirken kararsızlıklar çekebilir, vazgeçebilirsiniz.

Çarpmalara, düşmelere, sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. 23 Nisan'a kadar önemli konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda omuzlar, eller, kollar, ayaklar, akciğerler bunlarla ilgili konularda ameliyatlar, operasyonlarınız devreye girebilir. Sinir sisteminizi sağlam tutmaya çalışın.

Haftanın genelinde ilişkilerden yana şanslı olacaksınız. Göz önünde bulunduğunuz ortamlarda, kuracağınız doğru ilişkiler size kazandırabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın ailesiyle çok güzel anlaşabilirsiniz. Gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız.

Bu hafta cuma günü çok şanslı etkiler devrede. Kafanızda bir sürü plan, proje olabilir. Eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak işler alanında şansınız ve fırsatlarınız oldukça yüksek görünüyor.


Yengeç Burcu:

Evinize, ailenize, yuvanıza yönelik hareketlerle haftanıza başlıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta ağırlıklı olarak ailenize, aile bireylerinize, sevdiklerinize vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesi sizi zorlayabilir. Mars sizin kariyer alanınızın yöneticisi olduğu için bu dönemde işte ve koşturmalarınızda yavaşlamalar olabilir. İş yaptığınız insanların çevresel bağlantılarını hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Ya da yurt dışı işleriniz varsa bu işlerinizde fikirlerinizi ortaya koymak öne çıkabilir. Burası Mars’ın kendini rahat hissettiği bir alan olmadığı için, önemli işlerinizi başkalarına bahsederken dikkatli olmanızda fayda var. Fikirlerinizin gerçeğe dönüşmesi zaman alabilir, ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Geri planda işleyen bir mekanizma olduğunu göreceksiniz. Şartlar ve koşullar elinizde olmayabilir. Öfke nöbetleri, sinirsel gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Alerjiler, solunum yolları sıkıntıları, öksürük, astım, omuzlar, eller, ayaklar, kollarda sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

23 Nisan’a kadar kariyer konularında dikkat ve temkinle hareket etmelisiniz. Annenizin akrabaları, anne tarafıyla bu dönem sözlü tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz.

Haftanın genelinde Salı itibarıyla maddi konularda oldukça hızlı bir süreç olacak. Çarşamba günü sevdiğiniz insanla önemli kararlar alabilirsiniz. Ya da onun kardeşleriyle ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edebilir. Geleceğe yönelik umut içinde olduğunuz bir süreç ve tabii ki işlerle ilgili bağlantılarda çarşamba günü güzel sonuçları karşınıza getirebilir.

Maddi yönden rahatlamalar, alacağınız güzel haberler cuma günü devrede olacak. Maddi yönden kendinizi kuvvetli ve güçlü hissedeceksiniz. Uzun zamandır uğraştığınız mirasla ilgili bir konu varsa ya da para almanız gereken bir yer varsa cuma günü bu işleri halletmek kolay olacak.

Aslan Burcu:

Kısa vadeli planlarınız ve iletişime dayalı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu hafta iletişim ayağı çok fazla akabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planları devreye alabilirsiniz. Daha sonra ailenizi de bu planlara dahil edebilirsiniz. Eviniz, aileniz, yuvanız hafta ortası itibarıyla kendinizi güvende hissettiğiniz yer olacak.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle, enerjinizi, gücünüzü sosyal çevre alanlarınızda harcamaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız bu dönem artabilir. Fikirsel olarak girişimleri hareketlendirmek anlamında hayat size gülümseyecek. Bir grup lideriyseniz, arkadaşlarınızı siz organize ediyorsanız, bir takım çalışması içindeyseniz çok çabuk sinirlenmelere ve karar değiştirmelere açık görünüyorsunuz. Sözlerinizle, konuşmalarınızla karşı tarafa aşırı tepki verebilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmanın yollarını bulacaksınız. 23 Nisan'a kadar hayat hızlı akacak.

İkili ilişkilerde cuma günü şahane etkiler altında olacaksınız. İstediğiniz, beklediğiniz bir teklif varsa cuma günü haberler gelebilir. Taşınmayla ilgili girişimde bulunmak için kontrat, sözleşme imzalayacaksanız bugünü değerlendirebilirsiniz. Ortaklı işlere girişmek ya da ortağınızla beraber verilecek önemli kararlar almak sizi çok mutlu edebilir. Parasal konularda nerde harcamanız gerektiğini bilecek, beklentilerinizin karşılığını bir şekilde alacaksınız.

Başak Burcu:

Maddi konuların önem kazandığı bir hafta başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Parasal konularda kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. Diğer yandan güzel eşyalara bu hafta hayır diyemeyeceksiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız plan ve programlarınızı bu hafta hareketlendirebilirsiniz.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve iş alanlarınızda mücadeleyi başlatacağınız bir dönem başlıyor. Beraber çalıştığınız üstleriniz, patronunuz, anne tarafınız ya da hayatınıza dair önemli durumlarda biraz daha fikirsel yönden hareketli olacaksınız. Fikirleriniz havada kalabilir, kararsızlıklarınız olabilir, bunları hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda ağız dalaşına girmemeye özen göstermelisiniz. Mücadele ettiğiniz konularda işlerinizin karşılığını alabileceksiniz.

Cuma günü işle ilgili konularda çok şanslı etkiler altındasınız. Önemli iş görüşmeleri, konuşmaları, toplantıları ya da gündelik iş hayatınızı çeki düzene almak anlamında bugünü iyi değerlendirin. İlişkiler konusunda ve özel hayatınızda kendinizi hiç olmadığı kadar iyimser, mutlu hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın yakın çevresiyle buluşabilir, plan ve program yapabilirsiniz. Diğer taraftan birbirinize olan bağlantınız kuvvetlenebilir.

Terazi Burcu:

Kendi istek beklentilerinizin ön plana çıktığı önemli haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Bu hafta önemli konu ve olaylar hayatınıza damga vurabilir.

23 Nisan'a kadar Mars ikizler burcuna geçiyor. Öğrenmek, yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak, hukuk, ticaret alanlarınızda kendinizi göstermek, eğitim alanlarınızda harekete geçmekten mutluluk duyacağınız bir dönem başlıyor. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sözlü bir takım tartışmalar, fikirsel anlaşmazlıklar devrede olsa bile, fikirleriniz ve yapacaklarınızla etrafınızdaki herkesi etkilemek isteyeceksiniz. Güneşiniz Mars’tan çok olumlu etkiler alacak. Spor yapmak, kendinizi yenilemek, gelecek planlarınızı hareketlendirmek anlamında çok keyifli ve şanslı bir dönem bekliyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hayatın bu hafta sizi desteklediğini göreceksiniz.

Çarşamba günü işinizle ilgili bir konuda sonuca ulaşabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber gelebilir ya da parasal bir takım sıkıntı ve sorunlarınız varsa bunları aşamasında yolunu bulabilirsiniz.

Özel hayatınız ve aşk konusunda cuma günü harika bir etki devrede olacak. Varsa çocuğunuzun hayatında çok güzel sürprizler açılımlar devrede olabilir. Merkür gerilemesinde ilişkinize dair soru işaretleriniz oluştuysa, iletişim problemleri yaşadıysanız şimdi bunları düzeltmenin ve ötesine geçmenin tam zamanı.

Akrep Burcu:

Haftanıza geri planda durarak başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bir kaç gün haftaya adapte olmak çokta kolay olmayacak. Salı gece saatlerinde Ay Akrep burcuna geçtiğinde, hayatınız daha da hızlanacak.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. Enerjinizi ortak para alanlarınızda harcamaya başlıyorsunuz. Eşinizin ya da partnerinizin parasal yönden mücadelelerinin arttığını göreceksiniz. Siz de bu konularla ilgili olacaksınız. Maddi konuları konuşurken bu dönem içinde ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Zaman zaman harcamalarınız konusunda kararsızlıklar, fikir değişikliği devrede olabilir. Bu fikirlerin çok çabuk yön değiştirdiğini farklı noktalara sizi taşıdığını görebilirsiniz, kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Sinirli ve gergin hallerinizden dolayı etrafınızdaki insanlara acı çektirebilirsiniz. Özellikle tehlikeli insanlardan, tehlikeli yerlerden bu dönemde uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Bu dönemde ameliyat, operasyonlarınızı aciliyeti yoksa 23 Nisan sonrasına ertelemeniz sizin faydanıza olabilir. Mars’ın buradaki hareketi ruh durumunuzu zorlayabilir.

Bu hafta aşk hayatınızda çok mutlu olacaksınız. Sevdiğiniz insanla hayatı hiç bu kadar esnek, keyifli algılamadığınızı fark edeceksiniz. Çarşamba günü itibarıyla hayata keyifli gözlerle bakıp, ilişkinizin sizi ne kadar beslediğini göreceksiniz. Sevdiğiniz insanla önemli konuşmalar yapmak, sıkıntı ve problemlerinizi halletmek anlamında gökyüzü sizi destekleyecek.

Cuma günü ev, aile, yuvanızla ilgili önemli kararlar devreye girebilir. Şubat ayında yarım kalmış, tamamlanmamış parasal meseleler, emlak, alım, satım, kiralama, yer değiştirme gibi olaylarda sıkıntılar olduysa, şimdi size çok güzel haberler gelecek. Kendinizi şanslı, mutlu, iyimser hissedeceksiniz. Evle ilgili konularda sözleşmeleri bugüne denk getirebilirsiniz.

Yay Burcu:

Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, telefon konuşmaları, sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işler ya da takım çalışmalarına yönelik hareketlenmelerle haftanız başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Geleceğe yönelik planlarınızı hareketlendireceksiniz. Çevrenizden alacağınız haberlerle planlarınızı devreye sokmak isteyeceksiniz. Bu planlara çok sadık kalamayacağınız bir dönemdesiniz. Verdiğiniz kararlar sonrasında değişime uğrayabilir.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayat alanınızda hareketli ve mücadeleci bir dönem sizi bekliyor. Arkadaşlarınızı, ortaklı işinizi, özel hayatınızı, ailenizdeki ilişkileri gözden geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla anlaşmak bu dönem kolay olmayabilir. Fikirsel yönden çatışmalarınızın devreye girdiğini göreceksiniz. Karşı tarafın çok fazla kararsız olduğunu, fikir değiştirdiğini görebilirsiniz. Onun kararsızlığı sizin üzerinizde gerginliklere neden olabilir. Enerjinizi tamamen ilişkiler yönüyle atacağınız bu dönem sinirsel gerginliklere karşı dikkatli olmakta fayda var. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Ortaklı işleriniz ve anlaşmalarınız varsa bu dönem doğru ilerleyebilmek için, savaştan, mücadeleden, fikir oyunlarından uzak durmak önemli olacak.

Eviniz, aileniz, yuvanız gayet keyifli bu hafta. Evinizde vakit harcayabilir, yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Emlak la ilgili konular devreye girebilir, ailenizle telefon da konuşabilirsiniz ya da aile büyüklerinizle bir araya gelebilirsiniz.

Cuma günü şubat ayında sekteye uğramış bir işiniz varsa, bu işinizle ilgili yeniden hareketlenme, canlanma, iş hayatınızda güzel tekliflerin gelmesi söz konusu olacak. İmzaya, toplantılara, geleceğinize yönelik işlerinizde güzel sonuçlara açıksınız. Öğrenciyseniz bu dönem eğitim hayatınızda çeşitli şans ve fırsatlar önünüze serilebilir.


Oğlak Burcu:

Kariyer ve işle ilgili konularla ilgili haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Çalışmasanız bile bu hafta göz önünde olmak, toplumsal konularla ilgili olmak ve kalabalıklar içinde olmak isteyeceksiniz.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlık konularında 23 Nisan'a kadar oldukça hareketli olacaksınız. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlarla fikir alışverişleri önemli ancak bu fikir alışverişleri zaman zaman fikir savaşlarını da dönüşebilir. Eleman almanız gerekiyorsa, onlarla mücadeleler devreye girebilir. Birinin yanında çalışıyorsanız da beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak çokta kolay olmayacak. Kendi fikirlerinizi onlara aktarmak konusunda hevesli olacaksınız.

Bu dönem alerjileriniz tetiklenebilir, solunum yolları rahatsızlıkları nefes almayla ilgili sıkıntı ve problemler, omuzlar, eller, bacaklar, ayaklar bunlarla ilgili sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda ameliyatlar söz konusu olabilir. Bu zaman diliminde alacağınız haberlere karşı çok çabuk tepkiler verebilirsiniz, sinir sisteminizi korumanız gerekiyor.

İlişkilerden yana şansınızın kuvvetli olduğu bir dönem. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizdeki bir insandan etkilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar hayatınıza olumlu yansıyacak. Sosyal medyada yazışacağınız bir insan size çok büyük keyif verebilir. Hayatınızda bir insan varsa, onun kardeşleriyle beraber kalabalık ortamlarda bir arada olmak önemli olacak.

Cuma günü işle ilgili konuda şahane bir teklif karşınıza gelebilir. Bu teklif parayla bağlantılı olacak. Elinize bir para geçebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir para meselesi bir iş cuma günü karşınıza gelebilir.

Kova Burcu:

Eğitim, seyahatler yurt dışı bağlantılı işler ve bu alanda atılacak adımlar bu hafta önemli olacak sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Uzak yerlerden önemli haberler gelecek.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva alanlarınızdan ayrılıyor. Ocak, şubat aylarında aile hayatınızda çok büyük sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. İnatlaşmalar, ters düşmeler, kendi bildiğinizi okumakla ilgili bazı zorlanmalarınız olmuş olabilir. Ya da hareket etmeniz gereken konularda kendinizi kararsız ve güvensiz hissetmiş olabilirsiniz. Şimdi Mars’ın ikizler burcuna geçmesiyle aşka, keyfe, mutluluğa, varsa çocuğunuzla olan bağlantılara merhaba diyorsunuz. Spor yapmak, ses ve nefes çalışmaları için çok iyi bir dönemdesiniz. Hayat sizi zorluyor, bazı konuları önünüze getiriyor ve bunlarla uğraşmanız gerekiyor olabilir. Şimdi bu dönem hayata daha büyük keyifle bakacaksınız. Fikir alışverişleriniz önem kazanabilir. Sevdiğinizle bir araya gelebilir, saatlerce sohbetler edebilirsiniz. Ancak sohbet ederken konuşmalarınız dikkat etmeli, ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı, çabuk sinirlenebilir, öfkelenebilirsiniz. Bu etkiler çocuğunuza karşı da devrede olabilir. Mümkünse açık hava yürüyüşlerini tercih etmelisiniz. Alerjilerinizi ve sıkıntılarınızı bu dönemde aza indirebilirsiniz. Sinirsel gergiliklerinizi iyi kontrol ederseniz, uyku problemlerinizi de çözmüş olursunuz.

Çarşamba günü ilişkiler önemli olacak. Maddi konularda güzel şanslar ve fırsatlara sahip olacaksınız. Evinize dair yapmak istediğiniz önemli harcamalar varsa, ailenize göndermek istediğiniz maddi yardımlar varsa bu alanlarda hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü maddi konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Cuma günü çok şanslı bir gün. Sizin burcunuzda Merkür ve Jüpiter kavuşumu devrede olacak. Hayata karşı adım atmak istediğiniz ne varsa, aşkta, özel hayatınızda, iş hayatınızda, evinizde, sağlığınızda ve hayatın geneline dair çok güzel haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir para, aşk, arkadaşlarınızdan beklediğiniz bir haber karşınıza gelebilir. Hayatınızda büyütmek ve geliştirmek istediğiniz noktalarda çok güzel sonuçlar alacak ve şansı üzerinizde hissedeceksiniz.

Balık Burcu:

Ortak parasal işlerinizin hareketliliğiyle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bir kaç gün boyunca kendi köşenizde olmak isteyebilirsiniz. Hafta ortası itibarıyla hayatınız hareketleniyor. Seyahat, plan ve eğitim hayatınızda haberler karşınıza gelebilir. Uzaktan alacağınız haberlerin hayatınızı renklendirdiğini görebilirsiniz.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda gücünüzü ve enerjinizi ortaya koyacaksınız. Aile hayatınızda fikirlerinizi çok çabuk değiştirebilir, kararsızlıklarınız devreye girebilir. Aile büyüklerinizle iletişiminizde mücadelelerin arttığını görebilirsiniz. Zaman zaman konuşmalarınızla onları sinirlendirebilirsiniz ya da onların sizi sinirlendirdiğini görebilirsiniz. Bu dönem evinizin güvenliğini ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Bir yere giderken camı, pencereyi iki kere kontrol edin. Sinirsel iniş, çıkışlarınızı aile ortamında yaşayacaksınız. Evinizi biraz daha güzelleştirmeye çalışın. Bu dönem evinize giren çıkan çok olabilir, misafir ağırlıyor olabilirsiniz, yakın çevrenizdeki insanlar sizi ziyarete gelmiş olabilir. 23 Nisan'a kadar bu etkiler devrede olacak. Bu zaman diliminde aile büyüklerinize karşı meydan okumayın.

Manevi gücünüzün çok kuvvetli olduğu bir dönem, bu yüzden ilişkileriniz güzelleşebilir. Hayatınızda bir insan varsa bu hafta çok keyifli planlar yapacaksınız. Çarşamba günü bu planların devreye girdiğini göreceksiniz. Karşı taraftan size güzel bir açılım gelebilir. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizde hiç beklenmedik ani, hızlı bir aşk konusu devrede olacak.

Cuma günü maneviyatınız kuvvetli olabilir, yurtdışından güzel haberler alabilirsiniz. İlişkiler, ev, aile, yuva ve kariyerle ilgili konularda tuttuğunuzu koparabilirsiniz. Önemli fırsatlar ve haberler beklenmedik yerlerden gelebilir. Negatif enerjilerinizi üzerinizden atın ve kendinizi yukarı taşıyın.

Yorumlar (0)