Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 15.03.2021, 11:28 16.03.2021, 09:14
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

15 – 21 Mart Haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Haftanıza Ay Koç burcundayken başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sizin için bu hafta hareketli geçecek ve kendi borunuzu öttüreceksiniz. Ne işle uğraşırsanız uğraşın önemli bir takım olaylar karşınıza gelecek. Duygusal yönden de hareketli olacaksınız.

Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. İletişimsel işlerinizde uzaklardan alacağınız önemli haberler devrede olacak. Bu dönem kendi halinizde olmak, işlerinizi yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ve görüşmeleriniz varsa şans ve fırsatlar oluşabilir, beklenmedik yerlerden güzel destekler alabilirsiniz. Doğru bağlantılarla istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş sizin burcunuza geçecek ve parlayacaksınız. Üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk, isteksizlik halleri artık geride kalmaya başlıyor. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve sağlığınızda da kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Girişimleriniz de pazar gününden sonra harekete geçmeye özen gösterin.

Boğa Burcu:

Haftanıza isteksiz enerjilerle başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Salı günü itibariyle şartlar sizin tarafınıza geçecek. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza daha fazla odaklanacaksınız.

Balık burcuna geçmesiyle beraber, sosyal çevrenizle arkadaşlarınızla daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Onlarla olan konuşmalarınız ve işbirliklerinizde zaman zaman alınganlıklara, unutkanlıklara, kararsızlıklara açık olacaksınız. İşlerinizde sanatsal yönler ağır basıyorsa, Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle yaratıcılığınız, verimliliğiniz artabilir. İşle ilgili konularda ve parasal durumlarda gözünüzü dört açmalısınız. Çok kolay kandırılabilir, süistimal edilebilirsiniz.

Geleceğe dair önemli planlarınızı, salı ve perşembe günleri insanlardan gelecek güzel desteklerle hızlandırabilirsiniz. Önemli iş görüşmeleriniz ve bağlantılarınız varsa bu iki güne denk getirmeye özen gösterin.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Biraz dinlenmek durumunda kalacağınız bu süreci, plan yapma dönemi olarak değerlendirin. Kendinize daha fazla vakit ayırmalısınız. Bu hafta ilişkilere dikkat etmeli, karşı tarafı gereksiz kıskançlıklarla yormamaya gayret göstermelisiniz.

İkizler Burcu:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar, programlar bu hafta başında devrede olurken, Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle kariyerinizde önemli konuşma ve görüşmelerin hareketlendiğini göreceksiniz.

Merkür Balık burcunda rahat bir konumda değil bu yüzden zaman zaman alınganlıklar yapabilirsiniz, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz, kararsızlıklar yaşayabilir, gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa hayal gücünüzün doğru çalıştığını görecek, ilhamınızın yüksek olduğunu fark edeceksiniz.

Bu hafta maddi konularda gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Harcamalarınız bütçeniz konusunda doğru planlamayla, ailenizle beraber konuşarak ilerlemeniz gerekebilir. Salı ve perşembe günleri uzun zamandır tahsil edemediğiniz beklediğiniz bir para gelebilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda kıskançlıklardan, yönlendirmelerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. İşlerin ardındaki nedenleri kurcalamadan duramayacaksınız. Bu sebepten olur olmadık konuların içinde kendinizi bulursanız sakın şaşırmayın.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçmesiyle beraber sosyal hayatınızın hızlanacağı bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçirebilir, yeni insanlar tanıyabilir ve çevresel faktörlerden şansınızın yüksek olduğunu görebilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Kariyer ve iş koşturmalarınızda kendinizi aktif hissedeceğiniz bir hafta başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta başında kendi başınıza buyruk hareket etmek isteyecek, riskli adımlara takın olacaksınız. Ancak daha sonra şartları daha sağlama bağlamak isteyebilirsiniz.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir dönem başlıyor. Sizi daha az tanıyan insanlara karşı daha anlayışlı, fedakar bir iletişim içinde geçebilir, zaman zaman yaptığınız bu işlerde karşı tarafa gösterdiğiniz bu anlayışla yanlış anlaşılabilirsiniz. Alınganlıklar, fedakarlıklar, gözden geçirilmesi gereken konularla dolu olacaksınız. Özellikle eğitim, hukuk, dış ticaret, medya ya dayalı işleriniz varsa gözünüzü dört açmalısınız. Gelecek bazı fikirler ve konuşmalar hayalci davranmanıza da neden olabilir.

Salı ve perşembe günü ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda güzel etkiler altındasınız. Konuşmalarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Yakın çevrenizle güzel planlar hayatınızı fazlasıyla hareketlendirecek.

Cumartesi günü Güneş Koç burcuna geçiyor ve pazar günüde Venüs Koç burcuna geçiyor. Hafta sonu itibarıyla önünüzdeki dönemde kariyerinize daha fazla odaklanacaksınız. Kendinizi dış ortamlarda göstermek isteyeceksiniz. Yaptığınız işlerin karşılığını almak bu dönem önemli olacak. İş bağlantıları, kariyerde hızlı ilerlemeler, kendinizi gösterme, işlerinizde kendinizi kabul ettirme öne çıkabilir. Sağlığınızla ilgili gözden kaçırdığınız detaylar varsa bu haftayla beraber ihmal etmemelisiniz.

Aslan Burcu:

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sizin için rahat akan bir hafta olacak.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, parasal konular önem kazanacak. Ortak parasal konularla ilgili olacaksınız. Borçlar, ödemeler, yapılması gereken işler, banka, kredi, vergi, faizlerle ilgili konu ve olaylarda çözüme yönelik hareket edebilirsiniz. Ancak kafa dalgınlıkları, duygusal tepkiler, bu çözümleri zorlaştırabilir. Parasal konularda suistimal edilebilir ya da hatalar yapabilirsiniz. Bu yüzden özellikle muhasebe alanında çalışıyorsanız paraya dayalı işleriniz varsa 15 gün boyunca kafanız dalgın olabilir.

Genel olarak iş hayatınızda güzel sonuçlar elde edeceğiniz, attığınız adımların karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Maddi konularda güzel bir takım getiriler salı ve perşembe günü karşınıza gelebilir. Önemli iş görüşmelerinizi, para konuşmalarınızı bugünlere getirmeye özen göstermelisiniz.

Cumartesi Güneş Koç burcuna geçiyor ve pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Artık kendinizi göstermekten mutluluk duyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Eğitimsel konular hız kazanırken, dış ortamlara kendinizi atabilirsiniz. Öğrenim ve seyahate, yurt dışı bağlantılı işlere daha fazla vaktinizi ayıracak ve bu alanlarda önemli işler başaracaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla daha fazla vakit geçirebilir, risk almak isteyebilirsiniz. Dil öğrenmek, seyahatlere çıkmak, yurt dışına gitmek ve uzak yerlerden haberler almak anlamında şanslı bir dönemdesiniz.

Başak Burcu:

Haftaya parasal işlerinizi hallederek ve bu alanlarda daha girişken olarak başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar.

Salı günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla bazı konuları konuşmak üzere bir araya gelebilirsiniz ama kafa karışıklığı, kararsızlıklar bazı şeyleri net görememek gibi etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var. Özellikle ilişkilere karşı biraz verici olabilir, suistimale açık olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa, yeni bir işe girişeceksiniz, anlaşma yapacaksanız, gözünüzü dört açın. Gözden kaçırdığınız detaylar ileride başınızı ağrıtabilir. Sevdiğiniz insanla bağlantınızı daha derinlere, duygusal, romantik bir noktaya taşımak için güzel etkiler altındasınız.

Salı ve perşembe günleri oldukça şanslı günler. Siz bu şanslı etkileri aşk hayatınızdan alıyorsunuz. Hoşlandığınız biri varsa teklif edebilir, güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ya da hayatınızda bir insan varsa onun çevresiyle beraber yapacağınız bir takım plan ve programların devrede olduğunu görebilirsiniz. Konu ne olursa olsun sevdiğiniz insandan, onun ailesinden, çevresinden destek alacaksınız. Bu hafta adım attığınız her konuda destekleneceksiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem daha çok parasal konularla ilgili olacaksınız. Elinize ne geçtiğini sorgulayacak, banka işlemleri, krediler, vergiler, faizlerle uğraşacaksınız. Bu dönem tanıştığınız insanlar hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere sebep olabilirler.

Terazi Burcu:

Haftaya ilişiklerinizin önemli olaylarıyla başlıyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Hayatınızda bir insan varsa onun hayatına dair atılması gereken önemli adımlar, aldığı bir takım kararlar konuşulacak. Tüm hafta boyunca ilişkilere ve varsa ortaklı işlerinize odaklanacaksınız.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle daha fazla çalışmaktan ve çalışma hayatınızda kendinizi göstermekten hoşlanacaksınız. Bu dönem kararsızlıklar, kafa karışıkları devrede olabilir. Başka insanlara yardım etme ihtiyacınız yüksek olacağı için beraber çalıştığınız insanlara karşı yumuşak tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Bu da zaman zaman suistimal edilmenize sebep olabilir. Eğer sağlık kontrolünüz bugünlere denk geliyorsa yanlış teşhislere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Ev ve aile alanlarınızda yapılması gerekenleri bu hafta çok rahat bir şekilde ele alacaksınız. Salı ve perşembe günleri aile hayatınızda, büyüklerinizin yakın çevresini ya da akrabalarınızı evinizde ağırlayabilir, onların halledilmesi gereken konuları için harekete geçebilir, fedakarlık yapabilir, onlardan da güzel destekler alabilirsiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Bu dönem ilişkilerinizde bağımsız olmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla bir bütün olmak isterken, aynı zamanda onun fikirleri düşünceleri önemli olacak. İlişkinize kıvılcım, canlılık, cesaret gelmiş olacak. Yalnızsanız bu dönem hayatınıza biri girebilir. Varsa da karşı tarafın koşullarına göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı işler konusunda, kendinizi gösterebilir, yaptığınız işlerde popüler olabilirsiniz. Danışmanlığa dayalı işleriniz varsa bu dönem bu işlerinizin arttığını görebilirsiniz. Önünüzdeki bir ay boyunca taşınmaya dayalı işleriniz devrede olabilir.

Akrep Burcu:

İşiniz, gücünüz, yapılması gerekenlerle haftaya başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta itibarıyla aşk hayatınızda görünür olacak, daha fazla aşkı konuşacaksınız. Aşka kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz. Aşk hayatınızda çözüme ulaştırılması gereken konular varsa bakış açınız gerçekçi olmayabilir. Fazla hayal kuruyor olabilirsiniz ya da kendinizi ilişkiye kaptırabilir, suistimal edilebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan iletişiminiz de de aynı etkiler söz konusu olabilir.

Sanatsal yaratılıcılığınız, kreativitenizin de artacağı, moda, sanat, reklam, sinema alanlarında işiniz varsa kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Bu hafta yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan ilişkilerinize ve işlerinize dair çok güzel destekler göreceksiniz. Önemli işlerin peşinden koşacaksınız. Bazı işlerinizde kafanızda soru işaretleri varsa bunun için yakınınızdaki insanlar, kardeşleriniz, akrabalarınıza danışmak fikir ve görüşlerini almak çok önemli olacak. Salı ve perşembe günleri işle ilgili konularda destekleneceksiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda liderliğinizi ön plana çıkartacağınız, risk almaktan mutluluk duyacağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir döngü başlıyor. Bu dönem çalışmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantınız kuvvetlenebilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Yine spora yazılabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda baş bölgesine dikkat edin. Başınızı rüzgardan ve soğuktan koruyun.

Yay Burcu:

Bu hafta hem iş hem de aşk hayatınıza eşit oranda şans vereceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle ev, yuva alanlarınız da kararsız, hayalperest etkilerle yaklaşabilirsiniz. Aile büyüklerinizle konuşmalarınızda alıngan tavırlarınıza karşı dikkatli olmakta fayda var. Ev kiralama gibi bir düşünceniz varsa gözünüzü dört açmalısınız. Merkür’ün Balık burcunda olması bazı detayları gözden kaçırmanıza sebep olabilir. Ailenizdeki insanlarla konuşurken hayal gücünüz yüksek çalışacak. Bazen ayaklarınız yere sağlam basmıyor imajı verebilirsiniz. Yine iletişimi ev ve aile ortamlarınızda sağlayabilirsiniz.

Ailenize ve evinize alışveriş yapılması gerekiyorsa, Salı ve perşembe günleri bu anlamda sizi destekleyecek. Aile büyüklerinizle bazı konuları konuşabilir, onlardan güç ve destek alabilirsiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Aşka daha fazla vakit ayırmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem çok fazla aşkı konuşup, hissetmek isteyecek, bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa cesur, girişken olacaksınız. Varsa çocuğunuzla olan bağlantınızda da bu etkiler ön plana çıkabilir. Parti verebilir, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Spora yazılmak ya da hobilerinize vakit ayırmak faydanıza olabilir.


Oğlak Burcu:

Ailevi konularla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar.

Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor, iletişimsel alanlarınızın hız kazanacağı bir dönem başlıyor. Yakın çevre, sosyal mecralar, bilgisayar, dijital, tanıtım gibi işleriniz varsa bu alanlarda daha fazla kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Ancak Merkür’ün Balık burcunda olması kafa dağınıklığı, dalgınlık, unutkanlık, kararsızlıkları karşınıza getirebilir. Önemli işleriniz varsa gözünüzü dört açın, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Salı ve perşembe günü bu haftanın en keyifli günleri. Bugünlerde daha çok işlerinizle ilgili konu ve olayları ele alabilirsiniz. Ve tabi ki kendi gücünüzü daha fazla yapmanız gerekenlere, enerjinizi kullanmak istediğiniz adımlar üzerine vermeniz işlerinizi daha da kolaylaştırabilir. Önemli konuşma ve görüşmelerinizi bugünlere denk getirmelisiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Eviniz, aileniz, yuvanızın önemli olduğu bir dönem başlıyor. Evinizle ilgili konu ve olayları hızlandırabilirsiniz. Ailenizle bir araya gelebilir, uzun zamandır aile büyüklerinizle görüşmüyorsanız onlarla daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleri hareketlendirebilirsiniz. Bu dönem işlerinizi hallettikten sonra bir an önce yuvanıza dönmek ve dinlenmek isteyeceksiniz.

Kova Burcu:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Arkadaşlarınız, yakın çevrenizle beraber haftanızı iyi organize etmelisiniz. Oldukça hareketli bir haftadasınız.

Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor, maddi konular önem kazanıyor. Parasal konularda kafa karışıklığına, kararsızlıklara, aldanmalara, alınganlıklara dikkat edin. Para işlerinizde gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Fazla hayal kurmayın ya da fedakarlıklarınızı maddi konularda karşı tarafa belli etmeyin. Yoksa suistimal edilmeye açık olabilirsiniz.

Bu hafta gücünüzün ne kadar etkin olduğunu göreceğiniz günlerdesiniz. Parasal işlerinizde beklenmedik yerlerden çok güzel teklifler gelebilir. Yabancı firmalar, şirketler, yurt dışı bağlantılı işler beklenmedik işler alabilirsiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. İletişimsel işlerin ön plana çıktığı, kendinizi daha çok yakın çevre konularına vereceğiniz, aynı zamanda öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Kendinizi hem yazılı hem de sözlü bir şekilde rahat ifade edeceksiniz. Akraba, kardeş, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan bağlantınızda, zaman zaman sıkıntılar çıksa da güzel ilişkiler kurabileceksiniz. Öğrenciyseniz, öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor.

Balık Burcu:

Maddi konularda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar.

Salı günü itibarıyla kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Geri planda durduğunuz ilişkiler, ev hayatınızdaki sorunlar geride kalacak ve artık rahatlayacak, sorunları konuşmaya başlayacaksınız. Konuşmalar, görüşmeler, hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar hayatınızda hızlanmaya başlayacak. İnsanlarla olan konuşma ve görüşmelerinizde sınırlarınızı iyi belirleyin, suistimal edilebilirsiniz.

Sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler bu hafta önemli olacak. Salı ve perşembe günleri güzel bir iş konuşması, görüşmesi, sosyal çevrenizden arkadaş ortamınızdan karşınıza gelebilir. Onlarla olan işbirliklerinize önem vermelisiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Maddi konuların ön plana çıkacağı bir dönem başlıyor. Cebinize giren parayla ilgileneceksiniz. Oldukça cesur, atak, lider, gözü pek olacak ekmeğinizi taştan çıkartacaksınız. Önemli girişimlerde bulunduysanız, bazı işlerinizin parasal karşılığını bu dönem alabileceksiniz. Önünüzdeki bir ay boyunca bu alanlarda çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Girişimcilik yönünüz ön planda olabilir. Hayatın tadını tuzunu çıkartacağınız, attığınız adımların karşılığını görebileceğiniz bir dönem olacak. Sağlıkla ilgili konularda da kendinizi güçlü göreceksiniz.

Yorumlar (0)