Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 07.07.2020, 12:44 08.07.2020, 03:55
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

6 - 12 Temmuz haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Haftanıza kariyer ve iş alanlarınızda önemli olayları, dönüşümleri tetikleyen tutulma etkisiyle başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar.  İş alanlarınızda, göz önünde olacağınız yerlerde gücünüzü ve yapacaklarınızı göreceksiniz. Önemli bir iş ve kariyer dönüşümü karşınıza gelebilir. Bu alanlarda tamamlamanız gereken konularla uğraşabilirsiniz. Yine anne, anne tarafınızın ( anneanne, teyze vs.) konu ve olayları hızlanabilir.

Bu hafta Çarşamba günü aile ortamlarınızda gerginlikleriniz yüksek olabilir, alınganlıklarınız ve içinizde tuttuklarınız ya da ailenizin size karşı içinde tuttukları ortaya dökülebilir. Hızlı ve düşüncesiz hareket etmeye yatkın olacaksınız. Tartışmalarda konunun özünü kaçırmamaya çalışın, herkesin sizin gibi hızlı ve sabırsız olmasını beklememelisiniz. Kafanızda bir sürü fikir olabilir ama bunları aktarırken sorunlar oluşabilir.

Duygusal alanda işleri yoluna sokmak için Cuma gününden faydalanın. Pazar günü Merkür düzelmesiyle beraber ev aile ve yuva alanlarınızda yaşadığınız iletişim sorunlarının geride kaldığını görebilirsiniz. Kafanızda bir ev işine girmek veya bu alanlarla uğraşmak varsa işte şimdi gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz. Aile hayatınızdaki sorunları çözüme ulaştırmak ve onlara şefkatle yaklaşmak için Pazar günü keyfiniz yerinde olabilir.

Boğa Burcu:

Haftanıza Pazar günü gerçekleşen Ay tutulmasından aldığınız etkilerle başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu tutulma seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuk, ticaret, daha az tanıdığınız insanlarla yaptığınız işlerde krizleri, tamamlanması gereken konuları, gözmeniz ve farketmeniz gerekenleri karşınıza getirebilir. Partnerinizin kardeşleri varsa onların hayatındaki değişimve dönüşümler sizin hayatınıza da yansıyabilir.

Bu hafta kariyer ve iş konularınıza odaklı olacak, çalışmıyorsanız daha çok kalabalıklar arasında yer almak isteyeceksiniz. Ailevi konu ve olaylarla da ilgili olabilirsiniz. Çarşamba günü sinirli ve gerin yapınızı dengeleyin. Patlamalara açık bir dönem olacağı gibi içinizde biriktirdiklerinizi yakın çevrenizdeki insanlara kusabilirsiniz. Ya da onlardan hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Kafanızdaki düşünceleri planları kaçırmamak için kağıda dökmeyi unutmayın.

Maddi yönden bu hafta Cuma günü kendinizi şifalandırabilir, güzel haberler alabilirsiniz. Duyacaklarınız, karşılaşacaklarınız yaralarınızı ve bu alandaki sıkıntılarınızı kolay sarmanıza neden olacak. İnsanlara verdiğiniz tavsiyelerin tuttuğunu ve işe yaradığını göreceksiniz.

Gelelim güzel haberlere Pazar günü tam 3 haftadan beri gerileyen merkür düzeliyor. İletişimsel işlerinizde, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda rahatlayacaksınız. Girişimleriniz konusunda artık bu tarih ve sonrasında harekete geçebilirsiniz. Yazım işindeyseniz yaratıcılığınız haftasonu yüksek olabilir.

İkizler Burcu: 

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulmasının etkileriyle başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Ay tutulması ortak mali alanınızda önemli dönüşümleri ve krizleri hayatınıza taşımış veya taşıyacak olabilir. Parasal işlerinizde aradığınızı bulamayabilirsiniz veya tamamlanması gereken konularla uğraşabilirsiniz. Bu tutulma asıl problemin nereden kaynaklandığını sizlere gösterecek.

Çarşamba günü sinirli ve gergin yapınızı iyi kontrol edin, maddi yönden beklediğiniz bir para gelmeyebilir veya sıkışabilirsiniz. Bu da çevrenize karşı agresif bir tavır sergilemenize ve bazı işleri çıkmaza sokmanıza neden olabilir.

Bazı arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkiler, onlardan gelecek yardımlar veya sizin onlara yardım etmeniz hayatı güzel algılamanıza neden olacak. Cuma günü kendinizi yeniden şifalandıracaksınız.

Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Sizin yöneticiniz olan Merkür’ün düzelmesi hayatınızda sıkıntı ve zorlanma yaşadığınız konuların geride kaldığını gösterecek. Parasal konularda daha rahat etkiler altına giriyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz anlayış ve yardımlar etkisini gösterecek.


Yengeç Burcu:

Haftanıza Pazar günü gerçekleşen Ay tutulması etkisiyle başlıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu ay tutulması algınızı ilişkilerinize, evliliğinize, ortaklı işlerinize çevirebilir. Bu tutulmada bu alanlarda hızlı duygusal sonuçlara ve kararlara açık olabilirsiniz. Tamamlanması gereken konulara odaklanın, duygu iniş çıkışlarınızı yüksek yaşayabilirsiniz.

Bu hafta ödenmesi gereken faturalarınız, banka işlemleriniz, ödemeleriniz ön planda olabilir. Bazı sıkışan ve sizi sıkıştıran işlerinizden kaynaklı olarak konuştuklarınıza söylediklerinize dikkat edin. Alınganlıklarınız yüksek olacağı için tepkileriniz beklenmedik ve düşüncesiz olabilir.

Kendinizle kuracağınız mantıklı bağlar, sıkıntı ve sorunlarınızı Cuma günü rahat aşmanızı sağlayacak. İlişkilerinizde tazelenme ve yenilik hissedebilir, çevrenizdeki insanlara ilişkileriyle ve sevgiyle ilgili konularda yol gösterebilirsiniz, tüm bunları yaparken kendi hayatınızın da şifalandığını göreceksiniz.

Pazar günü iletişim gezegeni Merkür nihayet sizin burcunuzda düzeliyor. Kendinizi daha rahat anlatacağınız ve göstereceğiniz bir dönem başlıyor. İşte şimdi bu tarihten sonra hayatınızla ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Haftasonu oldukça keyifli, şefkatli, anlayışlı günler sizi bekliyor.

Aslan Burcu:

Haftanıza Pazar günü gerçekleşen Ay tutulması etkileriyle giriş yapacaksınız sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda, günlük hayatın akışında hızlı gelişmeleri ve olayları tetikleyebilir. Duygusal olarak travmalara ve krizlere açık bir dönem geçirebilirsiniz. Yine bu hafta sağlığınızda hızlı ve beklenmedik olaylar oluşabilir. Bu dönemde kemiklerinize, dizlerinize,cildinize, dişlerinize dikkat etmelisiniz. Romatizma, eklem ağrıları, fibromiyalji gibi hastalıklara açık bir dönem olabileceği gibi diğer yandanbazı genetik rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Sağlığınızda yapılması gerekenleri ihmal etmeyin.

Bu hafta özel hayatınıza, sevdiğiniz insanla olan ilişkinize odaklanacaksınız. Onun hayatındaki hassas birkaç gün beraber planlar yapmanıza veya ona göre hareket etmenize neden olabilir.

Çarşamba günü çabuk sinirlenebilir, duyacaklarınız karşısında kolay tepkiler verebilirsiniz. Bir arkadaşınızla yapacağınız bir sohbette, geçmişte yaşanılanları kafaya takabilir veya bu konunun üzerine gidebilirsiniz. Yine tanımadığınız insanlarla olan diyaloglarınıza, söylemlerinize dikkat edin.

Yapılacak güzel planlar bazı arkadaşlarınızla güveninizi tazeleyebilir. Yine bu Cuma alacağınız bir haber sizi mutlu edecek.

Gelelim güzel haberlere… Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Hala harekete geçmemeniz gereken bir dönem ama zorlandığınız ve üstünüze üstünüze gelen konular geride kalmaya başlayacak. Haftasonu sezgileriniz tavan yapabilir, her tür ruhsal çalışmalarla ilgilenebilir, gizemli konulara ilginiz arttığını görebilirsiniz.

Başak Burcu:

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulması etkileriyle başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Ay tutulması, aşk hayatınızda önemli dönüşümleri, güçlü olayları karşınıza getirebilir. Yine çocuğunuz varsa onun hayatındaki olaylarla uğraşabilirsiniz. Bu alanlarda tamamlanması gereken konuları ele almalı, sorumluluklardan kaçmamalı, kendinizi yalnız hissetmemelisiniz.

Bu hafta gündelik koşturmalarınız artarken haftasonuna doğru ilişkileriniz hayatınızda önemli olmaya başlıyor. Çarşamba günü sosyal ortamlarınızda, arkadaş çevrelerinizde sinirli ve agresif konuşmalar devrede olabilir. Bu aralar aklınıza bir sürü fikir gelebilir ve bu fikirleri gerçek hayata dökmekte zorlanabilirsiniz. Hızınızı yavaşlatmalısınız.

Toplum önü ilişkileriniz ve iş alanlarınızda güzel ve sağlam köprüler kurulurken Cuma günü patronlarınızla veya üstlerinizle aranızdaki ilişkiler şifalanabilir.

Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Sizin yöneticiniz olan Merkür’ün düzelmesi gelecek planlarınızı hızlandıracak. Bu tarih ve sonrasında yeni görüşmelere, anlaşmalara açık olacağınız gibi, zorlandığınız konuları geride bırakacaksınız. Kariyerinizde hızlı ilerlemeler görülebilir. Askıda kalmış işleriniz çözüme ulaşacak.

Terazi Burcu:

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulmasından aldığınız etkilerle giriş yapacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Ay tutulması aile hayatınızda oluşan duygusal meseleleri karşınıza getirecek. Baba ve baba tarafınızın konuları, kendi aileniz, evinizle ilgili konulara algınızı döndüreceksiniz. Bu alanlarda tamamlanması gereken konu ve olayları ele almayı unutmayın, sorumluluklarınızın sizi mutsuz kılmasına izin vermeyin. Ailevi meselelerde ve kendi alışkanlıklarınız konusunda değişmesi gerekenler için kolları sıvamalısınız.

Bu hafta belki sorumluluklarla başlayacak olabilir ama haftaortası oldukça eğlenceli ve keyifli geçecek.  Çarşamba günü göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli, gergin ve agresif yapınızla hareket etmemeye çalışmalısınız. İş konularında üstünden geçmeniz gereken bir konu, özel yaşantınızda sizi sinirli kılabilir. Hem aile hem de iş alanlarınızda biraz rahatlamaya ihtiyacınız olacak.

Eğitimsel işlerinizde, gelecek planlarınızda yeniliklerden, güzel gelişmelerden mutlu olacaksınız. Bir ortaklık sizi şifalandırabilir veya hayatı daha iyimser algılamanıza neden olabilir.

Pazar günü iletişim gezegeni merkür düzelmesiyle beraber iş alanlarınızda daha rahat kararlar alabilirsiniz. Toplum önü işlerinizde daha rahat ilerleyeceğiniz bir dönem başlıyor. İşte şimdi bu tarih ve sonrasında anlaşmalarınızı, sözleşmelerinizi devreye sokabilirsiniz. İş hayatınızda oldukça yardımsever, yaratıcı ve fedakar etkilerle hareket edeceksiniz.

Akrep Burcu:

Haftanıza Pazar günü oluşan ay tutulması etkisiyle başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Ay tutulması yakın çevrenizde önemli bir konuyu karşınıza getirebilir. Etrafınızda olup bitenlerden etkileneceğiniz bu dönemde, tam da büyümek ve daha gelişme arzusundayken, küçük konularla uğraşmak durumunda kalabilir, yakın çevrenizin konularına yönelebilirsiniz. Bir işinizin sonucu bu dönemde belli olabilir. Tamamlanması gereken konuları öne almaya çalışın.

Bu hafta iletişimle başlamış olabilir ama ailevi konular daha fazla vaktinizi alacak. Haftasonuna doğru kendinize vakit ayırmasını bilecek, gezecek ve keyfi işlerinize kendinizi vereceksiniz.

Çarşamba günü iş alanlarınızda, sizi daha az tanıyan insanların yanında hırslı ve biraz da düşüncesiz hareket edebilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bazı konulara tepkiniz yüksek olabilir. Dilinizin kemiği olsun, Çarşamba günü hayatı daha sakin karşılayın.

Özel ilişkilerinizde şifalanması gereken konular, karşı taraftan beklentileriniz Cuma günü gayet iyi bir noktaya gelebilir. Yapılması gereken işlerinizi rahatça halledecek, maddi konularda şifalanacaksınız.

Pazar günü iletişim gezegeni merkür nihayet düzeliyor. Sosyal çevre ilişkileriniz, parasal düzeninizde daha rahat adımlar atacağınız, işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz bir dönem başlıyor. Haftasonu hayata anlayış, iyimserlik, şefkatle yaklaşacak, yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilerlemeler kaydeceksiniz.

Yay Burcu:

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulması etkileriyle başlıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar.  Ay tutulması, para alanlarınızda gerçekleşti. Önemli bir para mevzusu karşınıza gelebilir. Bir krizle uğraşabilir veya maddi olarak elinize geçmesi gereken işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Bu dönem parasal işlerinizde tamamlanması gereken konularla uğraşacaksınız. Önceliklerinizi iyi belirlemeyi unutmayın.

Bu hafta yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz hızlı akacak. Kısa vadeli işlerinizin tıkır tıkır işlediğini göreceksiniz. Ailevi konular haftasonu kafanızı meşgul ederken haftasonu daha hareketli ve eğlenceli geçebilir.

Bu hafta Çarşamba günü parasal konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmekte zorlandığınızı görebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanlara karşı anlayışsız ve sabırsız etkilere karşı dikkatli olun.

İkili ilişkilerinizde şifalanacağınız zamanlarda yok değil. Cuma günü sevdiğiniz insanla bazı konuları konuşmak ve ele almak için uygun olabilir, alacağınız bir haber kendinizi değerli hissetmenize neden olacak.

Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Parasal konularda, ödemeleriniz ve bütçeniz konusunda daha rahat hareket edeceğiniz bir dönem başlıyor. Şimdi tüm bu konuları daha rahat ele alabilecek, sıkıntılarınıza daha rahat çözümler üreteceksiniz. Haftasonu ev ve aile hayatınızda fedakar, rahat, anlayışlı, yardımsever olacaksınız. Önemli kararlarda rüyalarınız size yol gösterebilir.


Oğlak Burcu:

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulmasından aldığınız etkilerle giriş yapıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Ay tutulması kendi kişisel hayatınızda alacağınız kararları öne çıkaracak. Görüntünüz, sağlığınızla ilgili önemli olaylar karşınıza gelebilir. Dönüştürücü ve değiştirici etkilerle bezeneceksiniz.

Bu hafta sizin için önemli, şartlar, iş hayatınız, sağlığınız, duyacaklarınız tüm haftanızı hızlı yaşamanıza neden olacak. Parasal meselelerle ilgilenecek, haftaortası itibarıyla işlerinizde kısa vadeli planlara, yolculuklara ve yapacaklarınıza odaklanacaksınız.

Çarşamba günü sinirli konuşmalardan kaçının. Tartışmalar da bel altı vurmayı sevebilir ve sözlerinizle sevdiğinizi incitme potansiyeline sahip olabilirsiniz. Aranızda yaşanan bazı konuşmaların tekrar etmesi tepkilerinizin yüksek olmasına neden olacak. Yine bu dönemde sevdiğiniz insan işiyle ilgili konularda sinirli ve gergin olabilir, konu sadece siz olmayacaksınız sevgili Oğlaklar, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Aile ilişkilerinizi düzene sokmak ve şifalandırmak için Cuma gününün enerjisinden faydalanın. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. İkili ilişkiler veya ortaklı işlerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Şimdi bu alanlarda daha etkili ve rahat kararlar almak için gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla güzel bir haftasonu sizi bekliyor.

Kova Burcu: 

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulmasından aldığınız etkilerle başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Parçalı ay tutulması kadersel alanınızda gerçekleşti. İş hayatınızda, günlük düzeninizde bir olayla karşılaşabilir ve sizi değiştirecek, dönüştürecek kadersel sorunlarla uğraşabilirsiniz. Bu dönemde şartları çok fazla zorlamamalı, gizli saklı işlerdeyseniz bu işlerin sorumluluğuyla ve sorunlarıyla yüzleşmelisiniz. Bitmesi gereken işlerin, gitmesi gereken kişilerin peşinden koşmayın, tamamlanmalar döneminde olacaksınız.

Bu hafta durum ve koşullara adapte olmak sizi zorlarken Pazartesi öğleden sonra, Salı ve Çarşamba günleri hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. Çarşamba günü dilinizin kemiği olsun. Çalıştığınız ortamlarda insanları konuşmalarınızla zorlayabilirsiniz. Eskiden olan bazı olayların yeniden tekrar ettiğini görebilirsiniz. Bu da agresif, sinirli ve gergin tepkiler vermenize neden olabilir.Herkes sizin gibi olmayabilir sevgili Kovalar, iş alanlarınıza biraz daha anlayışla yaklaşın. Sosyal medyada bugünlerde kimseye bulaşmayın, size bulaşanlara cevap vermeyin.

Cuma günü şifalanma enerjisiyle dolu olacak. Bu yüzden özel ilişkilerinizdeki sorunları konuşmak için bugünden faydalanın. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. Bugünden sonra iş ve sağlık konularınızda daha rahat ve hızlı ilerlemeler söz konusu olabilir. Yeni iş görüşmeleri yapabilir, işinizi değiştirebilir, anlaşmalarınızı konuşabilirsiniz.

Balık Burcu:

Haftanıza Pazar günü oluşan Ay tutulması etkisiyle giriş yapacaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Ay tutulması topluluklarda, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerde, gelecek planlarınızda hızlı ve ani olayları karşınıza getirmiş olabilir veya getirebilir. Bu dönemde bir arkadaşınızla papaz olabilirisiniz ya da arkadaşlarınızdan birinin hayatında önemli bir durum oluşabilir. Çevre ilişkilerinizi iyi dengelemelisiniz.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri oldukça hareketli, kendi isteklerinize yönelik yaşayacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri sizi zorlayabilir. Özellikle Çarşamba günü sevdiklerinize karşı anlayışsız, sabırsız etkilere dikkat etmelisiniz. Para harcamalarınız, para alanındaki mücadeleleriniz sizi sinirli kılacak.

Ev ve aile konularında şifalanması gereken konulara Cuma günü kendinizi verebilirsiniz. Ailenize ve yuvanıza yapacağınız alışveriş ve harcamalar yüzünüzü güldürebilir. Bir ev mevzusu çözüme kavuşabilir.

Bu haftanın en güzel haberi, Pazar günü merkür düzeliyor. Özel hayatınızda ve aile ortamlarınızda daha iyi bir iletişim sizi bekliyor olacak. Bu alanlarda zorlandığınız konuları geride bırakacaksınız. Şimdi aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konularda daha net kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı fedakar, yaratıcı ve anlayışlı olacağınız bir haftasonu sizi bekliyor.

Yorumlar (0)