Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 22.03.2021, 15:33 23.03.2021, 10:11
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

22 – 28 Mart haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Haftaya ailevi konularla giriş yapıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Aile hayatınız, ailenize yapmanız gerekenler ya da eviniz, yuvanız için yapılması gerekenlerle haftanız başlayacak. Güneş-Venüs sizin burcunuzda, şu aralar oldukça popülersiniz. Sosyal ortamlarda fikirlerinizle, tavırlarınızla, hareketlerinizle, görüntünüzle insanların ilgisini çabuk çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Aynı zamanda kendinize olan cesaretiniz yüksek olabilir. İşle ilgili konular ve tabii ki iletişime dayalı işlerinizde zaman zaman zorlanmalar, engeller olsa bile bu hafta başında güzel bir takım iş görüşmeleri, konuşmaları yapmanız söz konusu olacak. Bu güzel etkiler maddi konulara da yansıyacak.

Çarşamba günü yakın çevrenize karşı sinirli, gergin, agresif tavırlar sergilemeniz söz konusu olabilir. İçinizde tuttuğunuz, kafanızda büyüttüğünüz konuları yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan konuşmalarınızda dışarıya vurabilirsiniz. Bu etkiye karşı dikkatli olmalısınız.

Cuma günü çok hareketli bir gün. Güneş – Venüs’ün kalbinde ikili ilişkileriniz ve sosyal yaşantınıza dair atmak istediğiniz adımlar için, bugün oluşan bu güzel etkilerden her tür ilişkiniz için faydalanmalısınız.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Bu dolunayda ilişkiler ön planda olacak. Sevdiğiniz insanla bazı noktalarda anlaşmazlıklar devreye girebilir. Onun hayatında vermesi gereken önemli kararlar olabilir ve bu kararların sizin hayatınıza yansıması söz konusu olabilir. Ortaklı işleriniz varsa, ortağınızla bazı noktalarda arayı bulmak çokta kolay olmayacak. Ne olursa olsun bu dolunayla beraber algınızı ilişkilere çevireceksiniz. Taşınmayla ilgili konular hayatınızda hız kazanırken, hayatınızda kimse yoksa bu dolunay’la beraber tanışma olasılığınız yüksek görünüyor.

Boğa Burcu:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu aralar kendi içinize dönmüş olabilirsiniz, biraz daha hayatı ağırdan almak istiyor olabilirsiniz. Fiziken buna ihtiyacınız varken kafanızdan geçirdikleriniz tam ters yönde hareket etmenize neden olabilir. Kafanızdaki düşünceler ve büyüttüğünüz konular, geçmişte yaşadığınız bir takım olaylarla ilgili konularda sabırsız olacaksınız. Sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla, işbirliklerinizin ön plana geçebilir. Tüm bunlar işle ilgili konulara, işten elde edeceğiniz bir takım maddi gelirlere olumlu yansıyabilir. Bu hafta güzel sonuçlar almaya yatkınsınız. Bu yüzden girişeceğiniz ortamlarda, çalıştığınız kişilerle olan işlerinizde fikirlerinizden bolca bahsedin.

Çarşamba günü maddi bir takım konularda çabuk sinirlenebilir, çabuk tepkiler verebilirsiniz. Bu etkiye karşı dikkatli olmanız gerekecek.

Cuma günü çok hareketli bir gün. Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Manevi noktalarda sizi yukarı taşıyabilir. Hayal ettiğiniz, düşündüğünüz, arzu ettiğiniz bazı sonuçları almaya yatkın olabilirsiniz. Hayatınıza dair alacağınız kararlar için bol bol dua etmelisiniz.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşuyor. Fiziken kendinizi güçlü hissetmediğiniz bir dönem, bu yüzden bu dolunay zamanı, bel bölgesine, kalça alanlarınıza, böbreklerinize ekstra özen göstermelisiniz. Şeker intolaransınız da yüksek olabilir. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla zaman zaman fikir anlaşmazlıkları, bazı konularda birbirinizi desteklememe gibi etkilere dikkat edin. Bu dolunay hem işinize hem de sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu:

Maddi konularda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu alanda biraz daha tutumlu, ekonomik davranmak isteyeceksiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlardan yana şansınız oldukça yüksek görünüyor. Sosyal medya üzerinden yapılması gereken işlerde, karşılaştığınız insanlarla kuracağınız bağlantılar üzerinden ilerleyebilirsiniz. Bu hafta başında hayat sizi bir çok yönden destekliyor. Kariyer ve iş konularında yapılması gerekenleri rahatlıkla ele alacaksınız. Hayata biraz daha esnek gözlerle bakacaksınız ve keşfetmeyi seven yönlerinizle iş alanlarınızda güzel işler çıkartacaksınız.

Çarşamba günü dikkatli olmalısınız. Kafanızda bir sürü fikir olabilir, bu fikirleri hemen hayata geçirebilirsiniz ama insanların size engel teşkil ettiğini düşüneceksiniz. Bu yüzden zaman zaman bir arada çalıştığınız insanları sözlerinizle kırabilirsiniz. Çalışmıyorsanız da aile ortamlarınızda konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz. Toplum içinde, kalabalık ortamlarda kimseyle savaşa ve mücadeleye girmeyin.

Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sosyal çevre alanlarınız, arkadaşlık ilişkileriniz çiçek açabilir. Uzun zamandır sıkıntılı olduğunuz görüşmediğiniz bazı dostlarınızla aranızı düzeltmek, onlarla sıkıntı ve sorunlarınızı gidermek, sevginizi çevrenizdeki insanlarla paylaşmak, grubunuza aktarmak anlamında şanslı bir gün olacak. Güzel aktiviteler, organizasyonlarda devrede olabilir. Şu dönem hareketlerinize ve tavırlarınıza bir çok insan gıpta edecek. Çok konuşulacaksınız. Bu hareketliliğinizi çevrenize yansıtmayı unutmayın.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin aşk evinizde oluşacak. Aşkı konuşacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa onun konu ve olaylarına daha fazla ilgi göstereceksiniz. Bu dönem sosyal çevrenizde size olan ilgi çok yüksek olduğu için aşk hayatınızda dengeyi sağlamak durumundasınız. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insan arasındaki bozuşmalar, fikir ayrılıklarına bu dolunayda dikkat edin.


Yengeç Burcu:

Bu hafta sizin haftanız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta konuştuklarınız, yaptıklarınız, attığınız adımlar, bir takım girişimler anlamında oldukça destekli haftalardan bir tanesi. Pazartesi günü dış ortamlardan alınacak haberler size çok güzel kapılar aralayabilir. Bu dönem kendinizi geliştirdiğiniz daha fazla okuduğunuz, değişik ve farklı insanları merak ettiğiniz, farklı kültürlerle bir araya gelmek istediğiniz bir dönem olacak. Arkadaş ortamlarınızda da bazı değişimler söz konusu. Yeni arkadaşlarınızla beraber, gelecek keşiflerini ve adımlarınızı hızlandırdığınız bir zaman dilimindesiniz. Geleceğe ya da eğitim hayatınıza dair çok güzel planlar yapabilirsiniz.

Çarşamba günü tanımadığınız insanlara karşı öfkeniz yüksek olabilir. Çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları, medya, hukuki alanlarda bir işiniz varsa, ticari bir takım faaliyetleriniz varsa aldığınız haberler karşısında tepkisel yaklaşmamaya özen göstermelisiniz. Biraz alıngan davranabilirsiniz ve kararsızlıklarınız yüzünden bazı işlerinizde bozulmalar söz konusu olabilir.

Bu haftanın en güzel günü Cuma günü. Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin de tam kariyer evinizde kavuşacaklar. Kariyer, iş, ailevi konularda neyi hayal ediyorsanız, neyi istiyorsanız gökyüzü bu anlamda sizi destekleyecek. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili sıkıntılarınız varsa bütün bunları giderecek ortamları rahatlıkla bulacaksınız.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak. Aile ortamlarınız, burada kurduğunuz ilişkiler, sağlamak istediğiniz bir takım dengeler önemli olacak. Tam da kariyerinize odaklandığınız bu dönemde, ailenizle daha fazla ilgili olmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı fikirlerinizi aile ortamlarına aktarmak, kolay olmayabilir. Bu dolunayda dengenizi iyi kurun.

Aslan Burcu:

Haftanıza biraz isteksiz etkilerle başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Çarşamba günü itibarıyla daha istekli, daha enerjik olacaksınız. Bu hafta maddi konular önem kazanıyor. Kafanızdaki fikirleri etrafınıza aktarabileceğiniz bir hafta başlıyor. Maddi kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Değişik, farklı, sıra dışı ne varsa daha fazla ilginizi çekecek.

Çarşamba günü arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz bir iş veya parayla ilgili bir konu, varsa bazı konuşmalar, sözler can sıkıcı olabilir ve çok çabuk tepki verebilirsiniz. Ya da onların size vereceği bir tepki hiç hoşunuza gitmeyebilir ve sert konuşmalar altında olabilirsiniz. Karşı tarafla olan bağlantıları çok fazla zorlamamaya dikkat edin.

Bu haftanın en güzel günü Cuma günü. Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Eğitim, seyehat, yurt dışı bağlantılı işler alanınızda gerçekleşecek. Eğitime dair, yabancı ülkelere gitme ya da bir seyahate dair bir planınız varsa, hukuki bir davanız varsa bu alanlarda işleri yoluna koyabilirsiniz. İstediğiniz planladığınız işleri çok rahat harekete geçirebilirsiniz. Sosyal çevreniz çok hareketli olacak, Cuma günü bir konuya liderlik edebilirsiniz.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin yakın çevre alanlarınız kapsayabilir. Seyahat, eğitim, yabancı ülkeler, değişik fikirler, geleceğe yönelik işler hızlanmışken, tam da bu dolunay zamanı yakın çevrenizdeki insanlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Uzak çevre ve yakın çevrenizle arasındaki bağlantıyı kuvvetlendirmeye ve dengeyi iyi sağlamaya özen göstermelisiniz. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında bazı konuşmalar, girişimler bu dolunayda önemli olacak.

Başak Burcu:

Sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu hafta yapılması gereken işleriniz devrede olacak. Hafta ortası itibarıyla piliniz bitmiş gibi hissedebilirsiniz. Hayatın hızlandığı bir dönem ve kendinizi göstermek istediğiniz bir zaman dilimi içindesiniz. Bu hafta başında ilişkilere dair çok güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Kafanızda planladığınız, sevdiğinize aktarmak istediğiniz kısa vadeli ne kadar plan varsa bu Pazartesi bunları hareketlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz insana bunlardan bahsedin. Çünkü sevdiğiniz insandan geri dönüşleriniz çok güzel olacak. Ve istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Çarşamba günü göz önünde olacağınız yerlerde, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Birbirinizi çok çabuk kırabilirsiniz ya da kalabalık ortamlarda olan olaylar sinirlerinizi çabuk gerebilir. Ortaklı bir takım adımlarınız varsa bu dönem ortağınızla anlaşmak çokta kolay olmayacak. Evliyseniz eşinizin ailesine karşı onların aldığı bir tavır çok sinirlenmenize ve tepkiyi sevdiğinize yansıtmanıza neden olabilir.

Bu haftanın en güzel günü Cuma günü. Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin para evinizde bu kavuşum gerçekleşiyor. Eşiniz, sevdiğiniz insan, patronunuzun parası yani müşterek para alanlarınızda çok güzel adımlar devreye girebilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmamış miras konunuz varsa bu işlerle uğraşabilirsiniz. Sevdiğinizle tutkularınızı paylaşmak istediğiniz bir dönem olabilir. Kariyer alanlarınızda hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Kendinizi ön plana çıkartmayı unutmayın.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin maddi alanlarınızda gerçekleşecek. Elinize bir para geçebilir, parayla ilgili konularda dengeyi sağlamak durumunda kalabilirsiniz. Tam da her şeyi oturtmaya çalıştığınız bu dönemde parasal konular sizin üzerinizde gerginliğe neden olabilir. Maddi konularda dengeyi iyi sağlamaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu:

Kariyer ve iş konularında kendinizi göstereceğiniz, duygusal olarak sağlam ilerlemek isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Bu hafta çok fazla işle ilgili konular ön planda olacak. İşlerinizde koşturacak, önemli işlerinizi halledeceksiniz. Aynı zamanda ikili ilişkiler ve özel hayatınızda gereken özeni göstermeniz gerekecek. Hemen hafta başında önemli bir iş konusu önemli bir parayı bağlama mevzusu ya da parasal bir haber bekliyorsanız, bu haberin gelmesiyle beraber kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Pazartesi gökyüzü sizi destekliyor. Yapılması gereken işlerinizi rahat halledeceksiniz.

Çarşamba günü beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız etkilerle dolu, çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla bir iş yapacaksanız, bu insanların söylediği bir söz, yaptığı bir hareket bazı noktalarda sizi zorlayabilir, sinirleriniz tepenize çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız alttan almaya gayret göstermelisiniz.

Bu hafta Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda bu kavuşum gerçekleşiyor. Hayalini kurduğunuz bir ilişki varsa karşınıza gelebilir, eğer bir ilişki içindeyseniz beraber olduğunuz kişiyle gelecek planları, evlilik hayalleri, ilişkiye başlama niyetleri gibi konuların hareketlendiği bir Cuma günü yaşayacaksınız. Kendinizi çok şanslı çok iyi hissedebilirsiniz. İçinizden ilişkilere dair geçirdiğiniz ne varsa kabul olabilir. Ve bu doğrultuda çok mutlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Ortaklı işler, taşınma, hukuka dayalı davalar ya da bu alanlarda atılması gereken adımlar önemli olacak ve şanslı olacaksınız. Eğitimsel konularda kendinizi ön plana çıkartmanız, biraz daha bu alanda mücadeleyi artırmanız gereken bir dönem. Daha az tanıdığınız insanlarla da yapılacak işlerde de bu etkiler devrede. Kararınızı verin net olun, üzerinizde hissettiğiniz bu olumlu enerjilerle yolunuzda ilerleyin.

Pazar günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu da sağlığınıza ektra özen göstermeniz gereken bir dönem olduğunun altını çizecek. Görüntünüz, fiziki sağlığınız, ruh sağlığınız önemli kararlar bu dolunayla devreye girebilir. Tam da ilişkilere bu kadar yoğunlaşmışken, karşı taraftan ekstra ilgi beklerken anlaşmazlıklar devreye girebilir. Ancak bunun üstesinden gelebilirseniz ilişkilerinizin çiçek açtığını da görebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Hayati kararlarınız bu dolunayla beraber hayatınızın merkezine yerleşecek.

Akrep Burcu:

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle, işinizden fırsat bulduğunuzda kendinizi dış ortamlara atacağınız bir hafta başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. İlişkiler, aşk, iş bu hafta önemli. Bu Pazartesi günü ilişkilere dair çok güzel fırsatlar, haberler kapınızda. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir konuşma doğrultusunda kısa vadeli planlarınızı hareketlendirecek, hayata farklı gözlerle bakacaksınız. İlişkilerde kıskançlığı, sahiplenmeyi bir kenara atacaksınız. Ne kadar esnek, anlayışlı olduğunuzu gören partnerinizden çok güzel geri dönüşümler alacaksınız. Hayatınızda kimse yoksa bu Pazartesi günü birinden hoşlanma, ilişkilere dair göz kırpma gibi etkiler devrede olacak.

Çarşamba günü sevdiğiniz insanla tutkularınız ya da parasal konulara bakış açınız bazı noktalarda ters yöne gitmenize neden olabilir. Çok çabuk tepkiler verebilir, ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayabilir. Ya da sevdiğiniz insanın size çabuk tepkiler verdiğini görebilirsiniz. Karşı tarafla birbirinizi üzmeyin.

Bu haftanın en güzel günü cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda kavuşacak. İşle alakalı geleceğe yönelik fikirleriniz, hayalleriniz, düşünceleriniz varsa yeni bir işe başlamak ya da var olan işinizde yeni bir şeyleri başlatmak, projeye dahil olmak istiyorsanız oldukça şanslı etkilere sahipsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz, dua ettiğiniz bazı şeyler varsa istediklerinizin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. İş hayatınızda anlaşmazlıklar yaşadığınız insanlarla aranızdaki bağları kuvvetlendirmek anlamında da gökyüzü size göz kırpacak. Maddi konularda yapılması gerekenler alanında biraz daha kendinizi ön plana çıkartmaya, biraz daha konuşmaya, hakkınızı aramaya ihtiyacınızın olduğu bir dönem. Doğru bir şekilde konuşursanız karşılığını alırsınız.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin kadersel alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu dönem işle ilgili konuları ve şartları zorlamamanız gereken bir dönem. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Bu dolunay’da biraz daha hayatın akışına kendinizi bırakmalısınız. İş ortamlarınızda kendinizi ne kadar ön plana çıkarttıysanız, kendi isteklerinizin olmasını beklediyseniz, dolunay zamanı bunlarla da yüzleşmek durumunda kalacaksınız. Fikir anlaşmazlıkları iş ortamında sizi bulabilir.

Yay Burcu:

Alacak verecek konularıyla haftanıza başlıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Parayla ilgili konular ekonomik olmanız gerekebilir. Diğer taraftan ailevi konular, hayatınızın detayları, sanatsal işler bu hafta ön plana geçiyor. Aile ortamlarınızda halledilmesi gereken bir konuyu çok rahat bir şekilde ele alacaksınız. Kısa vadeli planlarınızı ele almak bunları hareketlendirmek, hayatınızı düzenlemek bu hafta başında devrede olabilir. Varsa gayrimenkulle ilgili bir konuyu hafta başına getirmeye önem gösterin. Gökyüzü bu anlamda sizi destekliyor olacak.

Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı kızgın, kırgın, alıngan etkiler Çarşamba günü devrede olacak. Karşı tarafın yaptığı bir hareket, söylediği söz, tartışma gereğinden fazla uzayabilir.

Bu haftanın en güzel günü Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin aşk evinizde kavuşuyor. Aşk hayatınızda oldukça besleneceğiniz, içinizdeki duyguları karşı tarafa bir şekilde aktarabileceğiniz bir gün olacak. Varsa çocuğunuza karşı olan bağlantılarınızda bu dönem kuvvetlenebilir. Aşk, çocuk, hobiler, sanatsal faaliyetlerle ilgili bugün bol bol dua edin. İçinizden geçirdiklerinizin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Aynı zamanda birinden hoşlanıyorsanız aşkınızı ilan edebilirsiniz. İlişkilerde biraz daha risk almanız, konuşmanız ve hareketlenmeniz gereken bir zaman dilimi olacak. Ortaklı işlerde de kendinizi gösterme olasılığınız yüksek görünüyor.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir dolunay yaşayacaksınız. Onların hayatında önemli duygusal gelişmeler devrede olabilir. Siz de bunlarla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir yandan kendi özel hayatınız, diğer taraftan kendi sosyal hayatınız arasındaki dengeyi bu dolunayda iyi kurmalısınız.


Oğlak Burcu:

İlişkiler ve özel hayatınızın detayları bu hafta başında devrede sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Sevdiğiniz insanın planlarına göre tüm haftanızı ayarlayabilir buna göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. Yakın çevre ilişkileri, ailevi konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Diğer taraftan hayat sizi kendi haline bırakmayacak. Kariyer ve iş fırsatlarının da önem kazanacağı bir döneme doğru gidiyorsunuz. İletişimsel işler, sosyal medya, online seminer aynı zamanda kısa yolculuklar, kısa vadeli planlar, satış, reklam, pazarlama bu alanlardan yana yaratıcılığınızı konuşturacağınız çok güzel iş bağlantıları yapacağınız bir hafta başı sizi bekliyor. Bu hafta başı iş teklifi gelirse, bu işin size farklı kapılar açtığını da görebilirsiniz. Diğer taraftan bunları yaparken titizlikle ve incelikle planlamanızda gerekecek.

Çarşamba günü beraber çalıştığınız ve iş yaptığınız insanlara karşı biraz tepkisel yaklaşımla hareket edeceksiniz. Onların yaptığı bir hareket, söylediği söz beklenmedik bazı tepkiler vermenize neden olabilir. Ya da işler üst üste gelebilir. İyi bir plan yapmadığınız için sinirleriniz bozulabilir.

Bu haftanın en güzel günü Cuma günü, Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili çok önemli bazı isteklerinizin gerçekleştiğine şahit olabilirsiniz. Evle ilgili planınız varsa, ev almayı düşünüyorsanız, gayri menkulle ilgili bir takım girişimleriniz varsa, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız ya da ailenizle beraber vereceğiniz önemli kararlar varsa, başka bir yere yerleşmeyi düşünüyorsanız bunlarla ilgili konularda güzel adımlar atılabilir. Bu dönem kendi köşenizde, içinizde olmamanız gereken bir dönem olacak. Cuma günü karşınıza gelecek işlerde kendi gücünüzü, iletişiminizi net bir şekilde ortaya koymaya çalışın.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin kariyer ve iş alanlarınızı harekete geçirecek. Kariyerinizde hızlı açılımlar devreye girebilir, önemli bir işle uğraşabilir, önemli bir haberler alabilir, heyecanlanabilirsiniz. Özel hayatınız ve iş hayatınızdaki dengeyi iyi sağlamalısınız. İş hayatınızdaki açılımlar bu dolunayla beraber karşınıza gelecek.

Kova Burcu:

Sağlığınızla ilgili konular ve yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu hafta iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konularda ne varsa bu işleri bir şekilde yoluna koyacaksınız. Maddi konularda güzel gelişmeleriniz söz konusu. Bunu ev ve aile ortamlarınıza yansıtacaksınız. Elinize geçecek para fırsatlarını, ailenizle konuşacak, yatırımlarınız hakkında sevdiklerinizden bir takım bilgiler alabilirsiniz. Evle ilgili girişimleriniz önem kazanacak.

Çarşamba günü sevdiğiniz insanın bu dönem sizi anlamadığını düşünebilir, ya da sevdiğiniz insanla fikirlerinizin uyuşmadığını görebilirsiniz. Bu da sürtüşmeler yaşamanıza sebep olabilir. Önemli bir takım girişimleriniz varsa, borsa, değerli madenler, döviz gibi konularda yatırımda bulunuyorsanız bugün kafanıza göre davranmamaya özen göstermelisiniz.

Bu haftanın en güzel günü cuma günü, Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin iletişime dayalı, satış, reklam, pazarlama, dijital platformlar, sosyal medyaya dayalı her türlü işinizde çok güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, komşularınız yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da güzel gelişmeler devrede olacak. Ve onlarla olan bağlantınızı çok daha iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler alanınızda oluşacak. Eğitim, seyahat, medya, hukukla ilgili konular önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki hareketlilik, onlara göstermeniz gereken ilgi, dışarıdan gelecek önemli işlerle bölünebilir. Bu konular arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Evliyseniz eşinizin kardeşleri varsa kendi kardeşleriniz, akrabalarınız ve eşinizin akrabaları ve kardeşleri arasındaki çekişmeler bu dolunayda görünür olacak.

Balık Burcu:

Aşk ve keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Kişisel gelişimler ve maddi konular bu hafta çok önemli olacak. Bu hafta başında kişisel girişimleriniz konusunda hayata dair atmanız gereken adımlarda gökyüzü sizi destekliyor olacak. Her zamanki gündelik rutinin dışına çıkabilirsiniz. Farklı, sıra dışı bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizden sıra dışı teklifler almanızda söz konusu olabilir.

Çarşamba günü ev, aile, ortamlarınızda mücadeleci tavırlarınızla konuşmalarınız aslında sizi zorlayabilir. Ailenizdeki insanlara karşı çok sert çıkışlar verebilir ya da fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa, evliyseniz bugün dikkatli olmalısınız. Dış dünyaya yansıtamadığınız enerjiyi özel hayatınızdaki insanlara yansıtmaya meyilli olabilirsiniz. Aktif olacak kafanıza koyduğunuzu hemen yapmak isteyeceksiniz. Çevrenizdekiler buna izin vermediğinde onlara büyük tepkiler verebilir sözlerinizle kalplerinizi kırabilirsiniz.

Bu hafta Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Siz bu etkileri para alanlarınızda yaşacaksınız. Maddiyata dayalı sıkıntı ve sorunlarınızı çözmek ya da geleceğe dair önemli yatırımlarda bulunmak istiyorsanız bugünü değerlendirin. Bu dönem ailenize daha fazla önem vermeniz aynı zamanda konu ve olayları konuşarak, ılımlı bir şekilde ele almanız faydalı olacak.

Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin ortak para alanlarınızda oluşuyor. Alma, verme dengesinin önemli olduğu bu Dolunayda bir borcun altına girme, kredi, faizle ilgili konuları yeniden yapılandırma, evliyseniz eşiniz parasıyla ilgili konu ve olayların ön plana çıkması etkili olabilir. Mirasla ilgili bir davanız varsa ya da sonuç bekliyorsanız bu dolunayda sonuçları alabilirsiniz. Maddi konular arasında denge kurmaya çalışın..

Yorumlar (0)