Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 29.03.2021, 11:59 30.03.2021, 08:58
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç burçları ve yükselen Koçlar, haftaya ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. 28 Mart Pazar günü oluşan Dolunay’dan almış olduğunuz etkiler bu haftaya yayılacak. Önümüzdeki çarşamba gününe kadarki süreçte ilişkiye dair verilmesi gereken önemli kararlar ya da ilişkinizde şifalanması gereken konu ve olaylar odağınızda olacak. Belki önce kendinizi şifalandırmak isteyecek sonra ilişkiniz için harekete geçeceksiniz. İşte bütün bu konular bu hafta başına damgasına vuracak.

Güzel haberlere gelecek olursak bu hafta geleceğe yönelik atmak istediğiniz adımlarınızda, arkadaş çevrenizde olgun sizce yaşça büyük insanlardan göreceğiniz desteklerin de yüksek olacağı haftalardan bir tanesi. Bu yüzden kafanızdaki planları etrafınızdaki insanlara anlatmayı unutmayın. Çünkü onlardan gereken desteği ve ilhamı almış olacak, işlerinizi kalıcı bir noktaya bağlayacaksınız. Diğer taraftan bu dönem yine planlarınız konusunda her şeyin üzerine eğilebilirsiniz. Bu yüzden de işbirliklerinde kalıcı ve sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz. Kafanıza takılan, sizi zorlayan bazı konuları, iş hayatınızdaki bazı konuları değişik bir yoldan ele almasını başaracaksınız.

Bu hafta salı gününe dikkat! Çünkü hiç beklenmedik yerlerden sezgisel olarak etkileniyor olacaksınız. Kafanız biraz dağınık, geçmişle karşılaştırmalarınız yüksek olabilir, her şeyi biliyorum ya da her şeyi seziyorum tavrıyla hareket edebilirsiniz. Bu yüzden önemli girişimleriniz varsa Salı günü bu girişimlere dikkat edin. Pazar günü Merkür sizin burcunuza geçer geçmez zaten fikirlerinizi düşüncelerinizi etrafınıza yaymaktan büyük mutluluk duyacaksınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda bu haftaya damganızı vurabilirsiniz. 28 Mart Pazar günü oluşan Dolunay’dan almış olduğunuz etkiler iş alanlarınızda hassas bir takım duygusal kararları karşınıza getirebilir. Yine sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Diğer taraftan kendinizi biraz geri plana çektiğiniz, biraz daha dinlenmek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz. İşte bu süreçte geri plandan yürüttüğünüz işleriniz varsa bu işlerinize güzel destekler kariyer ve iş alanlarınızdan gelecek. Kafanızda hesap kitap işleri ile uğraşıyorsanız, önünüzdeki dönem neyi hayatınıza sokmanız gerektiğiyle ilgili düşünceleriniz varsa işte bütün bunları da hayata geçirmenin bir yolunu bulacaksınız. Bu hafta salı ve çarşamba günleri sağlık, iş ve ilişki konularında gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda ve parasal işlerinizde, işleri biraz daha ağırdan almanız gerekecek. Bu dönem pilinizi şarj edebilirsiniz. Bir takım planlar yapabilirsiniz aynı zamanda yalnız kalmak da isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerin de hayatınızda önemli bir hale geldiğini göreceksiniz. Yine önemli konuşmalar, görüşmeler karşınıza gelebilir ama bu dönem büyük girişimler konusunda henüz destekli değilsiniz. Bu dönemi sadece planlarınızı oluşturma dönemi olarak kullanın bir iki hafta içerisinde hayatınızın ne kadar hareketlendiğini göreceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizlerin aşk hayatına, özel ilişkilerine ve çocuk alanlara dikkat verdikleri bir hafta başlıyor. 28 Mart’ta Terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerle bu konuların hayatınızda daha fazla yer ettiğini göreceksiniz. Bu hafta içerisinde sevdiğiniz insanla bulunduğunuz çevrelerde zaman zaman aranızda gerginlikler oluşabilir ya da hafta sonu oluşmuş olabilir. Bunların tamiratıyla uğraşabilirsiniz. Ama konu ne olursa olsun ilişkilerde şifalanmanız gereken bir dönem içerisinde olduğunuzu bilin. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konularda yapılması gerekenleri doğru bir şekilde ele almayı unutmayın. Sosyal çevrenizin oldukça hareketli olduğu bu dönem. Arkadaşlarınız ve çevrenizle vaktinizi harcamak hem özel hem de iş hayatınızda sizi önemli sonuçlara taşıyacak. Geleceğe yönelik planlarınız eğitim, seyahat ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili olabilir, bu hafta bu alanlarda önemli konuşma ve görüşmeler yapacaksınız. Arkadaşlarınızla beraber yapmak istediğiniz bir seyahat ya da bir iş varsa bu işleri daha kalıcı ve daha somut hale getirmenin de yollarını bulacaksınız.

Merkür- Neptün kavuşumu iş ve kariyer konularında biraz gerçekçi olamadığınızı anlatıyor. Bu noktada sizden bir takım beklentileri olan insanlara fazlasıyla taviz verebilirsiniz. Onların beklentilerini karşılamak için kendinizden adeta vazgeçebilirsiniz. Bu hafta çevrenizde etkili olmak isterken kendinize bu kadar fazla da yüklenmeyin.

Diğer taraftan pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor. Yine sosyal çevrenizde kendinizi göstereceğiniz ve iletişiminizi bu alanlara kaydıracağınız bir dönem. Çok fazla iş konuları kariyer konuları vaktinizi almış olabilir. Pazar gününden sonraki iki haftalık süreç içerisinde daha çok vaktinizi ve ilginizi çevrenize arkadaşlarınıza adayabilirsiniz. Bu dönem parasal konuları konuşmak ve ele almak anlamında da uygun bir dönem olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta eviniz, aileniz yuvanız ile ilgili olacaksınız. 28 Mart Pazar günü Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşmişti. Bu dolunaydan aldığınız etkilerle algınızı ilginizi yuvanıza, evinize güvenliğinize çevireceksiniz. Tam da kariyer alanlarınızın aktif olduğu bir dönem. Aynı zamanda eviniz ve işiniz arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Anne- babanız arasındaki çekişmeler, aile hayatında şifalandırılması gereken konular bu hafta gündeminizde olacak. İş hayatıyla ilgili olarak bu hafta kalıcı adımlar atmaya çok yatkınsınız. İşle ilgili bir görüşmede güzel, sağlam kalıcı adımlar söz konusu olabilir. Önemli ilişkilerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz ve bunun mükafatını da çok net bir şekilde alacaksınız.

Bu hafta en çok dikkat etmeniz gereken konuların başında tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınızı gelebilir. Bazı insanlar özellikle samimi olamadığınız insanlarla olan konuşmalarınızda çok çabuk hayallere kapılabilirsiniz ya da çok çabuk suistimal edilebilir, gereğinden fazla kullanılabilirsiniz. Bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin.

Pazar günü Merkür Koç burcuna geçince kariyer ve iş konularında kendinizi göstereceğiniz çok aktif bir dönem başlıyor. İşte bu dönem sizi kimse tutamaz. Önemli anlaşma ve görüşmeler gökyüzünden hayatınıza müjdeli haberler getirecek.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, yakın çevre iletişiminiz ve aynı zamanda iletişime dayalı konular bu haftanın konusu olacak. 28 Mart Pazar günü Dolunay’dan almış olduğunuz etkilerle yakın çevrenizdeki konu ve olaylar hayatınızda daha fazla görünür olacak. Yani algınızı iletişime çevireceksiniz.

Aldığınız telefon, duyacağınız bir haber, hızlı bir konuşma, hızlı bir seyahat ya da hızlı bir takım planların hareketlenmesi bu dolunayın önemli konularından. Tam da eğitim hayatınız ve gelecek planlarınızın hareketli olduğu bu döngü içerisinde böyle ufak tefek meselelerle ilgilenmek biraz sinirlerinizi gerebilir. Yine hem yakın çevreniz hem de uzak çevrenizdeki insanlar arasındaki dengeyi iyi sağlamak ve bazı konularda şifalanmayı öğrenmeniz gerekecek. Belki birinden özür dilemeniz gerekiyor olabilir, bu dönem içerisinde eğer böyle bir durumla karşı karşıya gelirseniz lütfen bunu yapın ki yolunuzda daha rahat ilerleyebilesiniz.

Genel hatlarıyla bu haftaya baktığımda ilişkiler çok öne çıkıyor. Bu konularda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz insanın akrabaları, kardeşleriyle bağlantınız varsa işte bu hafta daha çok onlara vermiş olduğunuz sözleri tutmak durumunda kalabilirsiniz. Onlarla bir araya gelebilirsiniz. Yine eşinizin ya da sevdiğiniz insanın hayatındaki kısa vadeli planlar haftanızı hareketlendirebilir. Maddi konulara dikkat edin. Alacak verecek dengenizi iyi sağlamanız gereken bir dönem.

Ödemeleriniz konusunda biraz kendinizi yanılttığınız, biraz kendinizi kandırdığınız, biraz da hayalci davrandığınız bir dönem. O yüzden tanımadığınız insanlarla para işlerine girecek olursanız bu noktada biraz üzülebilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi yetiştireceğiniz öğrenmekten mutluluk duyacağınız yurt dışı bağlantılı işlerde aktif olacağınız bir dönem başlıyor. Ayrıca medya, hukuk, ticaret alanlarında bir işiniz varsa bu alanlardaki işlerde önemli konuşma ve görüşmeleri hızlandıracağınız bir döneme giriyorsunuz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar haftaya maddi konularla başlıyorsunuz. Geçtiğimiz hafta 28 Mart pazar günü terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerle bu hafta başında cebinize giren para ile ilgili olacaksınız. Kazançlarınız, yatırımlarınız, ne kadar kazanıyorum ya da maddi olarak kendimi güvence altına almış mıyım gibi söylemler ya da düşünceler bu hafta daha fazla hayatınızda görünür olacak. Diğer taraftan ortaklaşa para müşterek para alanınızda önemli girişimler var. İşte bu noktalarda bazı para alışverişlerinizi yeniden gözden geçirmeniz ya da bu para alışverişlerinizde insanlarla yaşadığınız sıkıntıları gidermeniz, çözümlemeniz ya da şifalandırmanız gerekecek.

İşle ilgili konularda önemli adımlarınız var. Sorumluluklarınızı bilerek ilerliyorsunuz. İş yapmaktan mutluluk duysanız da duymasanız da bir şekilde işlerinizin yola girdiğini de görüyorsunuz. İşte bu noktada işlerinizin karşılığında elinize ne kadar paranın geçtiği bu hafta önemli olacak. Merak etmeyin gökyüzünden aldığınız etkilerle istediğiniz bu para şanslarına da kavuşacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri bu anlamda sizi destekleyecek.

İlişkilerle ilgili konularda kendinizi aldattığınız ve kandırdığınız bazı noktalar olabilir. Bu dönem sevdiğinizle gerçekten iyi anlaştığınızı görüyor olabilirsiniz. Burada hiçbir sıkıntı yok, olmasın da.

Ama bazı noktalarda gerçekçi davranmaya özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü bu dönem geçtikten sonra aslında elinize geçenlerle almanız gerekenler arasında bir dengesizlik olduğunu fark edebilirsiniz. Gereğinden fazla karşı tarafa değer vermeyin ama tabii ki ilişkiniz gayet güzel gidiyorsa tadını çıkarmayı da ihmal etmeyin.

Cuma, cumartesi günleri ilişkilerle ilgili konularda kendinizi depresif, negatif hissedebilirsiniz. Bazı duygu durumlarını çok fazla gözünüzde büyütebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber bu duygu durumları bir kenara kayacak, daha fazla tutkularınızla hareket edeceğiniz biraz daha cesur olacağınız biraz daha ilişkinizdeki zorlukları düşünmeyeceğiniz bir döngüye gireceksiniz. İşte bu döngü içerisinde maddi konular hayatınızda önem kazanacak. Diğer taraftan yine bilinmeyene, spiritüel alana daha fazla ilgili olacaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler haftaya kişisel kararlarınız veya sağlıkla ilgili konularla giriş yapıyorsunuz. 28 Mart’ta burcunuzda oluşan Dolunay’ın etkisi bu haftaya da yansıyacak. Bu da sağlığınıza ekstra özen göstermeniz için bir uyarı. Çünkü bu dolunay hem sağlıkla ilgili konular hem kişisel hayatınız, hem de ilişkilerinizle ilgili konu ve olayları karşınıza getirecek. Bu dönem sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız istediğiniz gibi akmayabilir. İlişkilerde kendinizi şifalandırmanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ya da ilişkiniz bir yara almış olabilir. İşte bu dönem bu konularla daha fazla ilgili olacak ve bu konularla daha fazla uğraşacaksınız. Ortaklıklı işlerinizde desteklendiğiniz bir hafta. Özellikle beraber çalıştığınız insanlardan göreceğiniz destekler çok yüksek olabilir. Yine ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın da arkanızda durduğunu göreceksiniz.

Salı günü eğer dışarılarda dolaşıyorsanız, riskli bölgelerde yer alıyorsanız lütfen dikkat edin. Hastalanma riskiniz yüksek olabilir. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor, ilişkiler artık iyice hayatınızda ön planda. İlişkinizi daha fazla konuşacaksınız. İlişkinizde sıkıntı ve sorunlarınız varsa bunları masaya yatırmak, çözüme ulaştırmak önemli olacak. Sevdiğiniz insanla bir araya gelmek konuşmak, paylaşmak, üretmek, verimli olmak ilişkilerinizin daha da keyifli olmasına ve ilişkilerde daha da yol kat etmenize ve kendinizi büyütmenizi sağlayacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yüksek Akrepler haftaya isteksiz enerjilerle başlıyor. 28 Mart pazar günü Terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerin bu hafta başına da damgasını vuracağını söyleyebiliriz. Bu Dolunay’dan aldığınız etkilerle kadersel olaylar altında olacaksınız. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Beklenmedik durumlarla ve olaylarla karşılaşabilirsiniz ve duygusal yönden kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Bu dönem iş hayatınızda bazı konuları çok fazla kafanıza takmış olabilirsiniz. Bazı insanları size karşı davranışları çok keskin ve çok cesur olabilir. İşte bu noktada dengeyi iyi sağlamanız gereken haftalardan biri olacak.

Bu hafta böyle bir durumla karşılaştığınızda zorluğa ne kadar yakınsanız o kadar da çözüme yakın olduğunuzu fark edecek ve anlayacaksınız. Salı ve çarşamba günleri hem aile hayatınızda yapılması gerekenler önem kazanacak hem de işle ilgili konularda aile büyüklerinizin sizi desteklediğini ve sizin arkanızda olduğunu fark edeceksiniz.

Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor. Çalışmaktan, üretmekten, verimli olmaktan mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. 2 hafta boyunca iş başvurusunda bulunmak yeni bir işe adım atmak, işinizi sonlandırmak yeni projelerde yer almak anlamında kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Bu dönem sağlığınızla ilgili konu ve olayları hızlandırabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararlar almanız gerekiyorsa, önce kontrollerinizi yaptırın, doktorunuza danışın ondan sonra harekete geçin. Bu hafta aşkla ilgili konularda kendinizi kaydedebilirsiniz. Hayalperest tavırlarla, gerçekçi olmayan bir takım adımlarla ilerleyeceksiniz. Aşkta hayal gücünüz çok yüksek çalışacak ama diğer taraftan işle ilgili konularda da aradığınızı bulacaksınız.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya sosyal çevre ve ilişkilerin aktif olmasıyla başlıyor. 28 Mart Pazar günü Terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerle çevrenizin hareketli olduğunu görebilirsiniz. Tam da özel hayatınıza odaklandığınız kendi özelinizde olayları yaşamak istediğiniz bu dönemde arkadaşlarınızın konu ve olayları hayatınızı rahat bırakmayabilir. İşte bu noktada arkadaşlarınız ve çevrenizle özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerekecek. Çünkü bu alanlardan yana dengesizliklerinizin yüksek olduğu bir hafta başlıyor. Özel ilişkilerinize dair arkadaşlarınıza söyledikleriniz sevdiğiniz insanın kulağına gidebilir ya da arkadaşlarınızın hayatındaki bazı olayları kendi özelinize taşımanız, özel hayatınızda sıkıntı ve sorunları hızlandırabilir. Yakın çevrenizdeki güçlü, sağlam şimdiye kadar hiç düşünmediğiniz ya da mesafe koyduğunuz bir ilişkinin bu dönem içerisinde yeşerdiğini, ön plana çıktığını görme ihtimaliniz var. Yine aşk hayatınızda sevdiğiniz insandan alacağınız desteklerin de yüksek olacağı bir dönem.

Diğer taraftan işle ilgili başlatmak istediğiniz konularda da yaratıcılığınızı konuşturacaksınız. Eviniz, aileniz ve yuvanız ile ilgili konularda hayalperest tavırlar devrede olurken eve girdikten sonra evinizden çıkmak istemeyebilirsiniz ama dış dünyanın da çok hareketli olduğunu göreceksiniz. O yüzden böyle bir etkiyle karşı karşıya kaldığınızda kendinizi dışarıya atmasını da bilin. En çok bu hafta salı günü evle, emlakla ilgili bir girişiminiz varsa dikkatli olmaya özen gösterin.

Pazar gününden sonra oldukça hareketli keyfinizin yüksek olacağı bir dönem başlıyor. İki hafta boyunca aşk, keyif, mutluluk, hobiler, sportif faaliyetler organizasyonlar ve hareketli ortamlar hayatınızı daha da renklendirecek.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, kariyerinize ve iş alanlarınıza odaklandığınız bir hafta başlıyor. 28 Mart Pazar günü Terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkileri bu hafta başında gayet net bir şekilde hayatınızda yaşayacaksınız. Bu dönem evinize odaklandığınız bir dönem. Kariyer alanında oluşan Dolunay’ın etkisiyle beraber kendinizi dış ortamlara atabilirsiniz. İşinizle ilgili konu ve olaylara daha fazla vaktinizi ayırmak durumunda kalabilirsiniz bu da ailenizi ihmal etmenize ya da ailenize verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanacağınızı anlamına gelebilir. O yüzden göz önünde olacağınız ilişkilerde ve ortamlarda ilişkiler arasındaki dengeyi iyi sağlayın. Özellikle bu hafta gökyüzü bu konularda bize mesaj veriyor ve aile ortamları özellikle bu alanda alınması gereken önemli sorumluluklar devrede.

Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini, ne kadar harcamanız gerektiği biliyorsunuz. İşte bu harcamalar ve bu bilgiler doğrultusunda eviniz, yuvanız için yapacağınız harcamalar, alışverişler bu hafta ön planda olacak ve doğru adımları attığınızı da gösterecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı yumuşak karnınız çok ön planda. Salı günü yine iletişime dair işleriniz varsa parasal konuları iyice konuşun ve tabii ki işinizin şartlarını iyice netleştirin. Çünkü kafanız bulanık olabilir neye evet dediğinizi bilmiyor olabilirsiniz, bunun sonucunda da kolay kandırılabilirsiniz.

Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor eviniz yuvanız ve buradaki iletişim önem kazanıyor. Aile büyüklerinizle daha çok vakit geçireceksiniz. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa yer değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem bütün bunları yapmak için uygun koşulları da karşınıza getirecek.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, medya, hukuk bu alanlarınız fazlasıyla aktif. Bu hafta önemli olayları ve konuları yakın çevrenizden değil dış ortamlardan alacaksınız. Tam da ilginizi yakın çevrenize döndürdüğünüz ve sizi tanıyan insanlarla daha fazla irtibat halinde olmak istediğiniz bu dönem hiç tanımadığınız insanların problemleri, hiç tanımadığınız insanların meseleleri hayatınızı çıkmaza sürükleyebilir. Yakın çevrenizde söz verdiğiniz insanlarla bazı noktalarda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Aslında ilişkilerinizi şifalandırmanız gereken bir dönem. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız dostlarınız varsa işte bu dolunaydan aldığınız etkilerle bu şifalanmayı devreye alın.

Diğer taraftan iletişime dayılı işlerinizde şans sizden yana. İletişim, satış, pazarlama, network, bilgisayar, reklam, tanıtım sosyal medya, eğitim, ulaşım alanlarında gerçekten güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir dönem. Hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı bildiğiniz bir süreç. İşte bu sorumluluklar, almış olduğunuz dersler hayatınızı yeniden yapılandırıyor ve işlerinizde istediğiniz sonuçları almanızı da sağlıyor.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber eğitim hayatınız ön plana çıkacak. Cesur ve lider özelliklerinizi yakın çevrenize göstereceğiniz dönem başlıyor. Önemli işlerinizde kendi gücünüze inanacaksınız yeni fikirlerinizi insanlara aktaracaksınız. Yakın çevrenizde bulunan insanlar, akrabalar, kardeşler, komşular ya da yakın dostlarınızla olan bağlantılarınızda oldukça hareketli ve heyecanlı olacak, onlardan da güzel haberler alacaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen balıklar, ortak, müşterek parayla alakalı konu ve olayların hızlandığı bir hafta başlıyor. Sizin, eşinizin, ortağınızın ya da patronunuzun hayatında bir borç veya bir ödemenin ortaya çıktığını görebilirsiniz. 28 Mart Pazar günü oluşan Dolunay’dan aldığımız etkiler sanki parayla ilgili konularda dengeyi iyi kurmanız gerektiğini gösteriyor. Bu Dolunay’da bir borcun altına girebilirsiniz ya da bir borç ya da bir ödemeyle ilgili bir konuyla uğraşabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız bir detay başınıza iş açabilir. Bu vergilerinizle ilgili olabilir. Kendi iş yeriniz ya da sigorta primlerinizle alakalı konular da olabilir. Bu dönem maddi konularda neler yapabileceğinizi ve neler yapmayacağınızı göreceğiniz bir süreç olacak.

Bir taraftan da çok cesur davrandığınız ve girişimlerinizi parasal konularda hareketlendirdiğiniz bir dönem. Bu cesur girişimlerin karşılığında istediğiniz parayı ya da istediğinizi sonuçları alamadığınızı düşünebilirsiniz. İşte bütün bunları bir şekilde çözüme ulaştıracağınız haftalardan da bir tanesi olacak.

Diğer taraftan beklenmedik yerlerden göreceğiniz çok özel destekler de var. Bu hafta bu desteklerin gelmesiyle beraber parasal konularda girdiğiniz çıkmazın çok çabuk açıldığını bu görecek ve kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Hayatınızda bazı konularda önemli kararlar aldığınız bir dönem içerisindesiniz. Bu alanlarda bazen hayalperest tavırlar içerisinde olduğunuzu düşünmek yanlış olmayacaktır. Birazcık daha verimli olmak adına gerçekçi adımlar atmaya özen göstermeniz gerekiyor. Salı ve çarşamba günleri sizi destekliyor ama cuma ve cumartesi günleri büyük işlerden büyük konuşma ve görüşmelerden uzak durmanız yerinde olabilir. Çünkü biraz da hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda depresif etkiler altında olacaksınız.

Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle beraber maddi konularda kendinizi daha cesur ve lider hissedeceğiniz bir döngü başlıyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca parasal konularda çok hızlı hareket edecek, atik davranacak, güzel sonuçlara ulaşacak, istediğiniz birtakım getirilerin de karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Yorumlar (0)