Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 12.04.2021, 11:33 13.04.2021, 09:07
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

12 – 18 Nisan haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar, çok önemli bir yeni ay bu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Gökyüzü Koç burcundan yana. Bu da bu yeni ayla beraber hayatınızla ilgili her tür konuda başlangıç yapabilir ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Sizin kadar cesaretli, lider, öncü, yeni fikirleri harekete geçirmek isteyen, fikirleriyle etrafını hayranlıkla izlettiren bir burç daha yoktur. Kafanıza bir sürü şey gelir ama bunları uzun vadede hayat geçirmekte zorlanıyor olabilirsiniz. İşte bu yeni ayla beraber hayatınızda birçok konuda adım atmak istiyorsanız lütfen adım atın. Zorlanmayacak mısınız? Bazı noktalarda zorlanacaksınız. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmelerine , zaman zaman manipülasyonlara, kıskançlık etkisine karşı bu yeni ay zamanı dikkatli olmanızda fayda olacak. Bazı insanların size söylediği şeyleri, hareketleri çok farklı algılayabilirsiniz, sanki sizi engelliyorlarmış gibi bir hissiyata kapılabilirsiniz. Eğer bu duygu durumlarını kontrol edebilirseniz bu yeni ayın size çok yaradığını göreceksiniz. Çünkü cesur, hareketli, öncü bir yeni ay olacak.

Diğer taraftan Çarşamba günü itibarıyla Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda neler yapacağınızı bileceğiniz bir dönem olacak. Önümüzdeki 3 hafta boyunca para kazançlarınız artabilir, maddi konularda paranızı ne yapmanız gerektiğini, parasal konularda nasıl ilerlemeniz gerektiğini çok rahat ve net bir şekilde göreceksiniz. Para kazançlarınızı da artırma yolunu bulacaksınız. Bu süreç içerisinde güzel olan objelere harcamalarınız artabilir. Çevresel faktörler çok önemli. Sosyal çevrenizdeki insanlarla girişilecek işlerinizde bu hafta çarşamba ve Perşembe günleri destekleneceksiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda sizden daha büyük ya da daha deneyimli insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Bu yüzden ego sürtüşmelerine cuma günü hazırlıklı olmanız gerekebilir. Hafta sonu gayet güzel etkiler devrede. Kısa vadeli programlarınızı hareketlendirebilir, yine yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi sağlayabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğalar ve yükselen Boğalar, haftaya Koç burcunda gerçekleşen bir yeni ay etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Cesur, hareketli, lider, gözü pek, hevesli, coşkulu bir yeni ay dedik ama siz bu yeni ayı kadersel alanınızda yaşayacağınız için önemli kararlar almaktan uzak durmanız gerekecek. Mesela yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa, yabancılarla birtakım işlere girecekseniz, herhangi bir kurumda çalışıyorsanız belki bu kurumun içinde kendi pozisyonunuzla alakalı, geleceğinizle ilgili bazı konuları hareketlendirebilirsiniz. Ama onun dışında büyük girişimler konusunda desteklendiğiniz bir yeni ay olmayacak. Kötü alışkanlıklarınız varsa bu alışkanlıkları geride bırakmak anlamında hayat sizi destekleyecek.

Bu dönem her şey üstünüze geliyor olabilir. Elinizi birçok şeyden çekmek, biraz yavaşlamak, biraz kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Ama hayat bazı noktalarda size bunun içinde izin vermeyebilir. Hayat bir denge, o yüzden bu dönem daha çok ağırlıklı olarak maddi konular üzerinde odaklanmaya özen gösterin. Para kazançlarınız artabilir. Aynı zamanda harcamalarınızın da hızlanacağı bir dönem içerisinde olacaksınız.

İlişkileri merak edenler ya da bu döngüden nasıl çıkacağını merak edenler çarşambayı beklemeliler. Çünkü çarşamba itibariyle kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz kendinize, hayatınıza dair bazı önemli kararlar almak isteyeceğiniz ve görüntünüzü yenilemek isteyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem alışveriş isteğinizin arttığını göreceksiniz. Çarşamba günü 3 hafta boyunca kendinize daha fazla yatırım yapmak isteyeceksiniz ve kendi isteklerinizi hayatınıza alacaksınız. Özel hayatınızda rahatlamalar görünebilir, karşı cinsin ilgisini üzerinde hissedebilirsiniz. Diğer taraftan başka şanslı etkiler kariyer alanında. Kendi halinizde olabilirsiniz, biraz yavaşlamış olabilirsiniz, pedala yavaştan basmış olabilirsiniz. Ama bu yavaşlama size çok ama çok yarayacak ve nerede hata yaptığınızı, nelerin değişmesi gerektiğini görecek, hiç beklenmedik yerlerden güzel destekler alacaksınız.

Bu hafta çarşamba ve perşembe günlerini etkin bir şekilde hayatınıza geçirin. Hiç beklemediğiniz insanlarla da takışmalar devrede olacak. Az tanıdığınız, sizi tanımayan insanlarla girişeceğiniz birtakım işleriniz varsa cuma günü bu insanlarla aranızda sürtüşmelerin devrede olduğunu görebilirsiniz. Eğer öğrenciyseniz yine öğretmenleriniz ve ders arkadaşlarınızla çok takışmamaya onlarla bir konuyu çok uzatmamaya bu hafta özen gösterin. Hafta sonuyla beraber geleceğinize yönelik daha fazla olumlu hissedeceksiniz ve kısa vadeli programlarınızı hayata koyacaksınız.

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler, hayatınız fazlasıyla hızlanmış durumda. Yeni aydan aldığınız etkilerle, işten elde edilen gelirlerinizle ilgili güzel açılımlar söz konusu olacak. Aynı zamanda sosyal çevrenizi iyi organize edeceksiniz, onlara liderlik yapabilirsiniz, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, takım çalışmalarında patron siz olabilir, her şeyi siz yönetebilirsiniz. Bu yeni ayla beraber organizasyonlar, aktiviteler, davetler gibi konularda hızlı girişimler devrede olacak. Bununla birlikte maddi konulara dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bu dönem harcamalarınız çok yüksek olabilir. Aşırı cesur ve cesaretli davranıyor olabilirsiniz. Bir arkadaşınızla aranızda parasal bir mevzu ya da bir mesele bu haftaya damgasını vurabilir. Maddi konularla alakalı durumlarda birazcık frene basmayı unutmayın.

Çarşamba günü itibariyle Venüs Boğa burcuna geçecek Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber yurt dışı bağlantılı işlerinizde çok güzel sonuçlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz yavaşlayabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmeniz gerekebilir ya da ilişkinizde sizi ileriye taşıyan bir durum yoksa bunu fark edebilirsiniz. İlişkinizde bazı sonlanmalar devrede olabilir. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber her şeyi gözden geçirecek ve ilişkilere dair önemli kararlarda alacaksınız.

Diğer taraftan bu hafta eğitim ile ilgili, seyahat ile ilgili konular ya da başka insanlardan alınacak güzel haberler hızlı bir şekilde gündeminize yerleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri güzel sonuçlar elde edeceğiniz haberler alacaksınız. Hafta sonuna doğru cuma günü kimseyle takışmamaya özen gösterin, ego sürtüşmeleri, işlerinizle ilgili sıkıntı ve problemlerin su yüzüne çıkması cuma günü canınızı sıkmasın. Hafta sonu gayet keyifli olacak çünkü evde olsanız bile hareketli geçirmesini bileceksiniz. Yine elinizden telefon düşmeyebilir sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanabilirsiniz ve tabii ki yakın çevrenizde, arkadaş çevrenizde bulunan insanlarla önemli planlarınızı hareketlendireceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor olacak, keyfini çıkarın.

Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, kariyer ve işle ilgili konular bu yeni ayla beraber hızlanıyor. Kariyerinizde önemli açılımlar yapmak istediğiniz bir dönem. Kafanızda bir sürü plan vardı, bu planlar çok hızlı bir şekilde çığ gibi büyümüş olabilir. İşte bu planları hayata sokmak için gökyüzü sizi destekliyor. Anne ve anne tarafınız ile ilgili konu ve olaylarla ilgili kendinizi cesur hissedecek ve girişimlerde bulunacaksınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili verilmesi gereken kararlar bu yeni ay zamanı gündeminize yerleşecek. Ama bu hafta ilişkilerinize iki kere dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü sevdiğiniz insanın sizin hayatınız üzerinde bazı konuları zorladığını ya da sizin üzerinizde etki yapmaya ya da sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Onunla olan bağlantınızda içinizdeki o enerjiyi, o hevesi, o coşkuyu ona aktardığınızda karşı tarafın buna verdiği tepkileri beğenmeyebilirsiniz. Bu dönem kıskançlıklara, manipülasyona, çekememezlik etkisine karşı dikkatli olmakta fayda var. Çünkü hayatınızda bir insan da olsa evli de olsanız bu hafta içerisinde bu etkileri göreceksiniz.

Diğer taraftan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber çarşamba günü itibariyle sosyal çevrenizin daha hareketli olacağı bir döngü başlıyor. 3 hafta boyunca arkadaşlarınızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz, önemli organizasyonlarda arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da sosyal çevrenizi hareketlendirebilirsiniz. Bu süreç içerisinde yeni tanışacağınız insanlarla düzgün bağlar kurabilirsiniz. Önemli bir organizasyona dayalı işiniz varsa işten elde edilen gelirlerinizi artırmak istiyorsanız 3 haftalık Venüs’ün geçişiyle hayatınız renklenecek. Maddi konularda rahat edeceğiniz bir hafta olacak.

Çarşamba ve perşembe günleri güzel maddi kazançlar yüzünüzü güldürebilir, uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa bu paranın geleceği haberi sizi havalara uçurabilir. Çarşamba ve perşembe günü bu noktalarda gayet güzel destekli olacaksınız. Özel hayatınıza hem hafta başında hem de cuma günü dikkat etmeniz çok doğru olacaktır. Eşinizin ailesiyle ilgili bu dönem çok fazla çekişmelere girmemeye çalışın.

Hafta sonu biraz dinlenmek size iyi gelecek, tabii dinlenebilirseniz. Çünkü bir sürü telefon trafiği ya da hiç beklenmedik insanlardan gelecek bazı haberler yine evde bile olsanız hafta sonunda şöyle ayaklarınızı bir uzatıp rahatlamanızı engelleyecek, kafanız devamlı çalışacak ve gelecek planları yapacaksınız.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, geleceğe yönelik her türlü işinizde desteklendiğiniz bir yeni ayla haftanız başlıyor. Hukuki konular ticaret, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler ya da daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak her türlü iş konusunda bu yeni ayı hayatınıza katmaya çalışın. Eğitimle ilgili bir seminere katılmak istiyorsanız, yurtdışından bir haber bekliyorsanız, bir yerlere gidecekseniz ya da arkadaşlarınızla, çevrenizle beraber girişeceğiniz her türlü plan ya da program ile ilgili konularda cesaretli olacağınız bir dönem olacak. Kendinizi gayet mutlu, keyifli ve işe yarar hissedeceksiniz. Bu çok önemli çünkü Aslan burcu işe yarar hissetmeyi sever. İnsanların ona bir şekilde gelmesi bir şeyleri sorması organize etmesi Aslan burcu için çok önemlidir. Bu hafta çevrenize göstereceğiniz yardımlarla, desteklerle işe yaradığınızı hissedeceksiniz. Ayrıca gelecek planlarınız hızlanıyor, hayatınıza farklı gözlerle bakacağınız bir süreç olacak.

Çarşamba günü Venüs Boğa burcuna geçiyor. Kariyer ve iş konularında 3 hafta boyunca kendinizi göstereceğiniz bir dönem. İş bağlantılarınız kuvvetlenebilir, hızlı iş girişimleri, beklenmedik bazı ilişkiler sizi hayatınızda farklı noktalara taşıyabilir. Bu dönem iş hayatınızda zorlandığınız konular varsa, patronlarınızla, beraber çalıştığınız insanlarla bunları konuşmak ve dile getirmek anlamında şanslı olacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda herkes sizi konuşuyor olacak ve sizin yarattığınız etki dalga dalga etrafınıza ve yapacağınız işlere yayılabilir. Aslanlar ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda güzel etkileşimler altındasınız. Bu hafta sevdiğiniz insanla güzel keyifli birtakım planlar yapacaksınız, bu planları hareketli tutacaksınız. Sevdiğiniz insanın kardeşi ya da akrabası varsa onları evinizde ağırlamak, onlarla bir araya gelmek de önem kazanabilir.

Bu hafta iş ortamlarınızda güzel etkileşimler olacak ama bazı güç çekişmelerini de hazır olmanız gerekiyor. Bazı işlerinizde bozulmalar, ego sürtüşmeleri güç çekişmeleri devrede olabilir. Konuyu çok fazla uzatmayın ve Aslan burcunun o kendinden emin tavrıyla olayları farklı bir yere taşımamaya özen gösterin. Hafta sonu evinizde vakit geçiriyor olsanız bile gayet hareketli ve güzel görünüyor. Yapılması gereken işleri çok rahat ve cebbar bir tavırla ele alacaksınız.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, parasal konular bu hafta başında ve önümüzdeki 15 gün boyunca çok önemli olacak. Çünkü yeni ayı müşterek para alanlarınızdan alıyorsunuz. Eşinizin, ortağınızın parası beraber oluşturduğunuz para ve tabii ki ödemeler, başka insanlara verilecek paralar, bütün bunlar bu yeni ayın konusu olacak. Borçlar, ödemeler, banka, alışveriş, kredi, vergi, faiz, stopaj ya da sigorta bunlarla ilgili uzun zamandır ödeme yapmak ya da bir ödemenizi bitirmek banka ile görüşmek gündeminizde olacak. Mesela mevduatınızda bir para vardır, o parayı bir şeye çevirmek istiyorsunuzdur ama bununla ilgili karar verememişsinizdir. İşte şimdi tam zamanı çünkü bu konularla ilgili sizi destekleyen bir yeni ay olacak gökyüzünde. Ama bu yeni ay zamanı Venüs ve Plüton arasında da zorlu bir görünüm olacak bu da parasal işlerde risk almamanız gerektiğinin altını ısrarla çiziyor. Risk almanız gereken noktalarda, alım satım yapıyorsanız, (döviz, borsa, dolar, parasal konular olabilir) bu dönem manipülasyona, spekülatif etkilere açık olacaksınız. Bu yüzden hem pazartesi hem cuma günleri dikkatli olmakta fayda var. Bu işlerle hiç ilginiz yoksa çocuğunuz ya da ailenizdeki insanlar ya da sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamalara pazartesi ve cuma günleri lütfen dikkat edin.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber kuş gibi hafifleyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca öğrenmek, değişik insanlarla bir araya gelmek, yeni insanları tanımak anlamında gayet keyifli ve güzel bir zaman dilimi. Bu dönemde alıp başınızı gitmek isteyebilirsiniz. Hem bir yandan güzel işler yapacaksınız bir yandan da sıkıntıya gelemeyecek boşluk buldukça kendinizi bir yerlere atmak isteyeceksiniz. Bu dönem kendinizi zorladıysanız tanımadığınız insanların yanında olmak isteyeceksiniz. Hem eğitim hem ticaret hem de seyahat ile ilgili konularda destekli bir zaman dilimi içerisinde olacaksınız. Radyo, televizyonculuk iletişime dayalı işleriniz varsa bu dönem sizi kimse tutamaz. Kariyer hayatınızda hızlı gelişmeler var. Özellikle iş hayatınızda parasal konularda halledemediğiniz sorunlar varsa bu hafta bu sorunları patlatın, söyleyin.

Çarşamba ve perşembe günleri bu anlamda şanslı olacaksınız. İş hayatınızda kimse sizi tutamaz, çok güzel iş birlikleri iş bağlantıları devrede olacak. Hafta sonu biraz kendi özelinizde, biraz kendi kafanızı dinleme etkisi devrede olabilir tadını çıkarın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, ikili ilişkilerinizin ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Şartlar sizin elinizde değil, ilişkilerle ilerlediğiniz bir döngü içerisindesiniz o yüzden her tür ilişkiyi ilişkiniz olsun ya da olmasın, etrafınızla, annenizle, çocuğunuzla, arkadaşlarınızla girdiğiniz her tür ilişki bu döneme damgasını vuracak. Pazartesi oluşacak yeni ayla beraber ilişkilere dair almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu kararları uygulayabilirsiniz. Birinden mi hoşlandınız, bu insana açıldınız ama bu insanla beraber geleceğe dair daha önemli adımlar atmak istiyor olabilirsiniz. Sözlenmek, nişanlanmak, danışmanlık yapıyorsanız danışmanlıkla ilgili konuların artması bu dönem oldukça popüler olabilir, ilişkileri iyi idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Çünkü bazı noktalarda ilişkilerde sıkıntı ve problemlere de açık görünüyorsunuz. Kıskançlıklar, manipülasyon, özellikle hayatınızda bir insan varsa bu insanın sizi yönlendirmeye çalışması sizin hayatınıza tahakküm etmesi gibi bir durumlara da hazır olabilirsiniz. O yüzden ilişkisi olanlar bu haftaya dikkat etsinler ama ilişkiniz yoksa ilişki için çok keyifli sonuçlar elde edeceğiniz bir hafta sizi bekliyor, bu yeni ayın etkisini böyle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Diğer taraftan taşınma ortaklı işlerde adım atmak konusunda şans yüzünüze gülebilir, girişimlerinizi başlatabilirsiniz.

Çarşamba gününden sonra ortak parasal konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Maddi konularda sıkıntı ve problemleriniz varsa bütün bu sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştırmak 3 hafta boyunca çok kolay olacak. Bir borcun altına girmek, borç vermek konularında destekli olacaksınız. Parasal konularda sıkıntılarınız varsa çarşamba gününden sonra bir krediye başvurabilirsiniz, borç isteyebileceğiniz bir yer varsa bu insanlarla görüşebilirsiniz, gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Diğer taraftan aşk hayatınızda güzel etkileşimler var. Sevdiğiniz insana kendinizi göstermek, anlatmak onunla beraber planlar yapmak anlamında çarşamba ve perşembe günlerini lütfen değerlendirin. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarda bu dönem gayet yerinde olacak, çok güçlü etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın sosyal çevresiyle olan bağlantılar bu hafta keyif verecek. Hayatınızdaki insanın arkadaşlarıyla bir araya gelebilir, ufak bir toplantı yapabilir, bir yemek yiyebilirsiniz. Pazartesi ve cuma günleri ailevi ortamlarda ilişkilere dikkat edin.

Hafta sonu öyle çok da sessiz bir hafta sonu olmayacak yine evde olsanız bile sevdiğiniz insanla iletişim halinde olabilirsiniz. Eğer evliyseniz sevdiğiniz insanla beraber planlar yapabilirsiniz, evinizi değiştirebilirsiniz, evinizde birtakım değişikliklere gidebilirsiniz. Yani vaktinizi hareketi bir şekilde harcamayı da bileceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda haftanız başlıyor. Özellikle işinizle ilgili konularda almak istediğiniz önemli kararlar varsa, yeni bir işe başlayacaksanız, yeni bir işe başvurduysanız veya başvuracaksınız, bir yere eleman alacaksanız işte bütün bunları bu yeni ay zamanı başlatmanız ve bu yeni ay sonrası başlıyorsa işleriniz bunun sizin lehinize olacağını bilmeniz çok ama çok önemli. Diğer taraftan sağlığınızla ilgili konularda alınması gereken önemli kararlar olabilir. Baş bölgenizi ve genel olarak sağlığınızı ilgilendirecek önemli birtakım kararlar almak istiyor olabilirsiniz. Bu beslenmeyle de bağlantılı olabilir. İşte bunlarla ilgili konuları yeni ayla beraber başlatabilirsiniz. Diğer taraftan çalışıyorsanız işinizde bazı avantajlar da elde edeceğiniz bir yeni ay olacak. Beraber çalıştığınız insanlar, onların yakın çevresiyle onların arkadaşlarıyla birtakım işlerin devreye girmesi gibi etkiler devrede olabilir. Aynı zamanda aile hayatınız için yapılması gerekenleri ele alacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri aile hayatınız için yapacağınız harcamalar ailenizdeki insanların hayatını düzenleme gibi etkileriniz devrede olacak, bunlar da sizi gayet mutlu edecek. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca ilişkilere odaklı olacaksınız. İlişkilerde kendinizi sağlama almak isteyebilirsiniz, sağlam temelli ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz, sevdiğiniz insanla uzun zamandır vakit ayıramıyorsanız ya da onunla vakit geçiremiyorsanız, Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber çarşamba gününden sonra ona daha fazla vaktinizi ayıracak, ilişkinizi güzelleştirecek ve sevginizi doyasıya karşı tarafa anlatıp aktarabileceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmelerine dikkat etmeniz gerekiyor.

Yakın çevrenizde sizin hayatınıza etki eden, etkin olan bir insan işiniz ya da sağlığınızla ilgili size çok fazla baskı yapabilir. Bu yüzden hem pazartesi hem de cuma günü bazı güç çekişmelerine, zorlanmalara, tartışmalara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan aile hayatınızda bazı eşyalar bozulabilir. O yüzden bu etkiye karşı dikkat edin.

Hafta sonu keyifli etkileşimler devrede olacak. Çok fazla evde oturmak istemiyor olacaksınız ama evde oturmak durumundasınız, bu yüzden de yeni haftaya hazırlanmak ve yapılması gereken işlerinizi tamamlamak anlamında hafta sonunu kullanabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, aşk hayatınızdaki keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Aşk çok keyifli ve bu alanda cesur, lider, öncü hareketler devrede olacak. Demek ki birinden hoşlandığınızda bu yeni ayla beraber o kişiye hoşlandığınızı söylemeyi, o kişiye gidip açılmayı düşünebilirsiniz. Hobileriniz ya da iş hayatınız, size keyif veren konu ve olaylar bu yeni ayla beraber hareketlenebilir. Danışmanlıkla, eğitimle ilgili konular, sanatsal ve kreatif alanda atılacak işler konusunda bu yeni ayın yaratıcı etkilerini hayatınızda geçirmenizi tavsiye ederim.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber iş, hizmet ve sağlık anlarınızda keyifli bir zaman dilimi başlıyor. Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca iş ilişkilerinizi daha fazla kuvvetlendireceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanlarla çok keyifli zamanlar geçirebilir, aranızdaki sevgi bağlarını kuvvetlendirebilirsiniz. Yeme-içmeye olan eğiliminiz bu dönem artabilir, biraz kilo almaya da meyilli olacaksınız. Spora yazılmak için çok uygun bir dönem çünkü bu yeni ayı sportif faaliyetler alanında başlatıyorsunuz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili alınması gereken önemli kararlar bu yeni ayın önemli konularından olacak. Ama şunu unutmayın ki beşinci ev dediğimiz alan hem risk hem aşk hem çocuk alanıdır hem de keyifli eğlenceli aktiviteler alanıdır. Özellikle bu yeni ay bu alanlarda başlıyorsa demek ki çok keyifli çok hareketli bir yeni ay ve onun sonrasındaki 15 gün sizi bekliyor olacak. Bu yeni ay spekülatif işler, yatırımlar konusunda dikkatli olmanız gerektiğini size söylüyor. Parasal yönden al sat işleri yapıyorsanız, borsada yatırım yapıyorsanız ya da bitcoin olabilir, dolar ya da altın olabilir, bunlara yatırımlarınız varsa işte bu yeni ay çok destekli bir yeni ay değil.

Pazartesi ve cuma günleri dikkatli olun çünkü piyasalar çok hareketli olacak. Çok hırslı ve açgözlü olmayın. Açgözlü davranmadığınız müddetçe kazançlarınız güzel olacak.

Çarşamba ve perşembe günleri mesela özellikle yatırımlar konusunda çok destekli ve yakın çevrenizde çok hızlı iş bağlantıları devrede olacak. Çarşamba ve perşembe günleri işle ilgili konularda güzel telefonlar alabilirsiniz. Hafta sonu da bazı konuları kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Bir sonraki hafta çünkü çok önemli sizin için. Sonraki hafta neler yapacağınıza dair bazı konular kafanıza takılabilir. Biraz kendinizi rahatlatmaya özen gösterin, hafta sonu da kendi halinizde olacaksınız.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, eviniz, aileniz, yuvanız işte bu alanlarda yaşayacağınız bir yeni ayla haftanız başlıyor. Evle ilgili mevzularda Önemli kararlar alacaksınız. Bu ev sizin eviniz olabilir, yazlık ev olabilir ya da yazın nerede yaşayacağınıza dair vereceğiniz kararlarla bağlantılı olabilir ya da kentsel dönüşüme girmiş olabilirsiniz. Bunlarla ilgili verilecek kararlar olabilir ama aile hayatınızda ve evinizde cesur adımlar devrede olacak. Mesela evinizi tek başına siz boyamak isteyebilirsiniz, bir hobi alanı yaratabilirsiniz. Aile büyüklerinizin koşulması gereken işleri varsa işte bu yeni ayla beraber işlerin hareketlendiğini göreceksiniz.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber çarşamba günü itibariyle hayatın biraz tadını tuzunu da çıkarmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Aşka daha fazla vakit ayıracaksınız 3 hafta boyunca hem aşka hem çocuklarla ilgili konularda sanatsal ve yaratıcılık faaliyetlere sportif faaliyetlere daha fazla vaktinizi ayırmak isteyecek ve bu alanda harekete geçeceksiniz. Eğer hayatınızda bir insan yoksa Venüs’ün bu alanda dolaşması sırasında 22 Nisan’dan sonra hızlı, ani, beklenmedik insanlara aşık olma olasılığınız yüksek olacak. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili bazı sürpriz gelişmeler konu ve olaylar Nisan ayı boyunca etrafınızda cereyan edebilir. Ama bu dönem gayet size keyif verecek. Maddi yönden çok şanslı bir dönemdesiniz bu dönem gelecek olan paraları bir tarafa atmayı da unutmayın çünkü maddi yönden güzel destekleneceksiniz.

Özellikle çarşamba ve perşembe günleri elinize bir para geçebilir, yaptığınız işin parasal karşılığını alacağınız günler çarşamba ve perşembe günleri. Diğer taraftan işle ilgili konularda hızlandığınız ve biraz da böyle kafanızı çok fazla neler yapabilirime çalıştırdığınız bir dönem. Ama koşturmalarınızın hareketlerinizin karşılığını bu hafta çok net bir şekilde göreceksiniz. Bu hafta ev ortamlarınızda ve ailenizle olan sürtüşmelere dikkat etmeniz gerekiyor. Nuh diyeceksiniz Peygamber demeyeceksiniz. Bazı konularda çok inatçı olabilirsiniz, ailenizdeki insanlarla da birbirinize girebilirsiniz. Aşk güzel, iş güzel hele parasal yönden bu hafta çok güzel gelişmeler var, o yüzden evde bir şey söylenir aniden cinleriniz tepenize çıkar çok fazla uzatmayın sevgili Oğlaklar. Ev hayatınızda yeni bir eşyanızın bozulması, kaybolması gibi etkilere karşı da dikkatli olun.

Hafta sonu kafanız bir konuya takılabilir ya da aile büyüklerinizden biri size bir şey söyleyebilir, o konuyu kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Hafta sonu keyfinize diyecek bir şey olmayacak, uzatın ayaklarınızı biraz dinlenin, plan yapın keyifli geçirmeye çalışın çünkü önümüzdeki hafta çok hızlı ve koşturmalı bir zaman dilimi sizi bekleyecek.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, iletişim işlerinizde hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Koç burcunda bir yeni ay var ve bu Koç zamanında iletişimsel bütün işlerinizle ilgili konularda hızlı hareket edebilir, önemli kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Sosyal medyayla ilgili bir planınız mı var, sitenizi mi yenileyeceksiniz? Bilgisayar alanında çalışıyor ve bu alanda kendinizi göstermek mi istiyorsunuz, önemli iş görüşmeleriniz mi var? İşte bunlarla ilgili konuları başlatma etkisi bu yeni ayla beraber devrede. Diğer taraftan yakın çevre akraba ve kardeşlerinizin hayatında önemli kararlar devrede olabilir. Abinizin, ablanızın, komşunuzun hayatında oluşacak birtakım konu ve olaylar bu yeni ay zamanı önem kazanacak. Beklenmedik alanlarda bazı sürtüşmeler, zorlanmalar devrede olabilir. İşleriniz tıkır tıkır akarken bir yerde durabilir, bir aksilik olabilir, bir şeyler bozulabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda ilişkilerinizi bozmamaya özen gösterin çünkü bu geçici bir süreç. Bu dönem içerisinde karşı tarafla çok fazla çekişmeyin.

Diğer taraftan Venüs Boğa burcuna geçiyor, evinize, yuvanıza, ailenize daha fazla ilgili göstereceğiniz ve zaman harcayacağınız bir 3 haftalık dönem içerisine giriyorsunuz. Bu dönemde evinize eşya alabilir, evinizi yenileyebilir, evinizden gitmesi gerekenlere şöyle bir bakabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlayabilir, boya, badana, tadilat, tamirat işlerine girebilirsiniz. Eviniz ve yuvanızı güzelleştirmek adına girişeceğiniz her tür işinizde şans sizden yana olacak. Önümüzdeki süreçte evinizde misafir ağırlamak önemli olacak.

Eğlenceli konu ve olayların etrafınızda döndüğü bir zaman dilimindesiniz. Yakın çevrenizden ilginizi çekecek bir insanla aşk yaşama olasılığınız çok yüksek. Farklı insanlardan hoşlanacaksınız, bir insanla yeni tanışıyorsanız ne kadar iyi bir iletişim içerisinde olduğunuzu düşüneceksiniz. Eğer böyle bir durum varsa yürüyün gidin. Özellikle spekülatif işleriniz varsa, paraya dayalı alayım satayım gibi birtakım düşünceleriniz varsa bu dönem maalesef biraz yanıltıcı etkiler altındasınız. Ev hayatınızda yapılması gereken konu ve olayları hızlandıracaksınız. Çok güzel şans ve fırsatları hafta sonu karşınıza gelebilir çünkü şanslı bir yıl içerisindesiniz. Hafta sonu güzel planlar yapın, keyfini çıkarın ve yeni gelen haftaya güzel bir şekilde hazırlanan.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, maddi konularda yapılması gereken verilmesi gereken özel kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Geçtiğimiz ay çalıştınız, uğraştınız didindiniz şimdi artık yaptığınız işlerin karşılığını maddi yönden görmek istiyorsunuz. Şimdiye kadar kendinize vakit ayırdınız ama şimdi artık takkeyi önünüze alıp bu parasal konular ne olacak diye düşünmenin zamanı. Neyi nereden çıkartabilirim ya da neyi daha fazla kazanabilirim konularını organize etme, planlama zamanı. Çünkü bu alanda cesur, atik biraz da hareketli yönleriniz ortaya çıkacak. O yüzden parasal konularda bir şeyler yapmak istiyor ve bir girişimde bulunmak istiyorsanız lütfen bu yeni ayla beraber bu girişimlerinizi hareketlendirin, size çok yarayacak. Yine bir arkadaşınızla, çevrenizden bir insanla parasal konularda çekişmeler bu hafta devreye girebilir. O yüzden pazartesi, cuma ve pazar günleri bu insanla aranıza parasal konularla ilgili çekişmelerin çok fazla büyümesine izin vermeyin, o zaman bazı işlerinizin bozulduğunu görebilirsiniz. Özellikle bulunduğunuz çevrelerde ve arkadaş ortamlarınızda bu dönem içerisinde ego sürtüşmeleri çok fazla size yaramayacaktır.

Çarşamba günü itibariyle Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Yani iletişiminizi hızlandırdığınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlara vaktinizi daha fazla ayıracaksınız. Daha az tanıdığınız, iş hayatınızdan tanıdığınız insanlar yerine daha fazla özelinizi açtığınız akrabalarınız, kardeşleriniz ya da yakın dostlarınızla bir arada olacak, onlarla daha fazla vakit geçireceksiniz. Yine bu dönem güzel iş bağlantıları devrede olabilir. Kısa yolculuklardan yana şansınızın yüksek olduğu bir dönem. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem sosyal medyada bir insanla tanışma olasılığınız çok yüksek, aynı zamanda takipçilerinizi de arttırabilirsiniz. YouTuber olabilirsiniz veya kendinize bir kanal açabilirsiniz. Bu 3 haftalık döngü içerisinde eğitimle ilgili konularda da kendinizi şanslı göreceksiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler çok fazla olacak. Zaten sırtınızda meleğiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Bazen dibe vuruyorsunuz bazen çok çabuk o dipten çıkabiliyorsunuz.

Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri beklenmedik yerlerden güzel haberler gelecek. Çalışıyorsanız bu uğraşların karşılığını alacaksınız ve kendinizi gayet şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Ev hayatınıza yapmanız gereken yatırımlar, alışveriş ve harcamalar bu hafta çarşamba ve perşembe günleri devrede olabilir.

Diğer taraftan hafta sonu keyfe dayalı hareket edecek, size keyif verecek konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Birinden hoşlanıyorsanız hafta sonu onunla yazışmalarınız, onunla harcayacağınız vakit ön plana geçebilir. Hayatın tadını tuzunu çıkaracağınız, iyi kazanç sağlayacağınız, iyi görüşmeler yapacağınız ev ortamlarında da insanlarla iyi anlaşacağınız bir dönem. Arkadaş ortamlarınızda girişeceğiniz işlere bu hafta dikkat edin.

Yorumlar (0)