Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 17.05.2021, 12:58 18.05.2021, 09:58
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

17 – 23 Mayıs haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya ailevi konu ve olaylarla başlıyorsunuz. Evde yapılması gerekenler hafta sonu vaktinizi almış olabilir. Bu Pazartesi aile hayatınızda, yuvanızda yapılması gereken konuları hallederek kendinizi daha çok keyif alacağınız alanlara yönelteceksiniz. Çocuğunuz varsa salı, çarşamba, perşembe günleri daha çok çocuğunuzla ilgili konu ve olayları hareketlendirebilirsiniz.

Bekarsanız bu dönem daha çok aşka, keyfe size mutluluk veren konulara odaklanacaksınız, hobilerinizi hareketlendireceksiniz. Güneş İkizler burcuna geçiyor bu da yakın çevrenizde olup biten konu ve olayları daha fazla merak edeceğinizi gösteriyor. Akrabalarınızla, kardeşinizle, ablanızla, abinizle, kuzenlerinizle, yakın çevrenizde kim varsa onların konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Öğrenciyseniz bu dönem öğrenmek için gayet şanslı bir dönem olacak.

1 ay boyunca daha çok yakın çevrenizde ve irtibat halinde olduğunuz insanlardan bilgi alacaksınız ve bu bilgi çerçevesinde hayatınızı genişletmek için harekete geçeceksiniz. Ticari birtakım faaliyetleriniz varsa, kendi dükkanınız varsa ya da bir girişimde bulunacaksanız bu dönem ticari girişimler anlamında sizi destekliyor. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanında işi olanlar, daha çok dijital medyayı kullananlar işte bu noktalarda güzel, şans ve fırsatlarla karşılaşacakları bir döngü içerisine giriyorlar. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarda gelecek haberlerde aşırı iyimser ve aşırı abartılı davranışlar devrede olabilir. Çok yakın çevrenizin hayatındaki olaylara çok abartılı tepkiler verebilirsiniz. İlişkilere dair atmak istediğiniz önemli adımlar varsa bütün bunlarla ilgili konularda da güzel, sağlam, kalıcı adımlar atılabilir. Hoşlandığınız bir insan varsa bu insana sevginizden bahsetmek ya da hislerinizi açıklamak, ilişkinizle ilgili önemli kararlar almak anlamında perşembe ve cuma günleri sizi destekleyecek.

Pazar günü Satürn gerilemeye başlıyor, arkadaşlarınızla olan işlerinizde bazı konuları yeniden ele almak durumunda kalacaksınız. Bazı ilişkileri yeniden gözden geçireceksiniz. Bu hafta sonu önemli girişimlerde aldanma etkisine karşı lütfen dikkat edin. Hafta sonu sağlıkla ilgili konularda en çok siz etkileneceksiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla irtibat halinde olarak haftanıza merhaba diyorsunuz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri vaktinizi daha çok ailenize, yuvanıza, özel hayatınıza ayırabilirsiniz. Yine evinizde uzun zamandır ağırlamadığınız bir misafiri ağırlamak ya da ailevi konuları masaya yatırmak anlamında bu hafta önemli haftalardan bir tanesi olarak görünüyor.

Perşembe günü Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle beraber maddi konulara kendinizi kaptıracaksınız. 1 ay boyunca cebinize giren para önemli olacak. Kazanımlarınızı nasıl artıracağınızı konuşacaksınız ve bu alanlarda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek çalışacak.

Bu hafta itibariyle en çok maddi konulara dikkat çekiyor o yüzden alacak verecek dengenizi iyi sağlayın. Bu dönem gereksiz harcamalardan uzak durmanız sizin için çok ama çok faydalı olacaktır. Maddi konularda bir yerden alacağınız varsa, herhangi bir işe kalkıştıysanız, çevrenizle bir iş yapacaksınız abartılı davranışlardan uzak durun. Bir sözleşmeye imza atacaksınız, önemli bir işe gireceksiniz legal meseleleri göz ardı etmeyin.

Aynı zamanda ilişkiler konusunda bu hafta önemli insanlardan güzel destekler göreceksiniz. İlişkilere dair birinden çok hoşlanıyor olabilirsiniz ya da aileleri tanıştırmak istiyor olabilirsiniz. Bütün bunları ele alacağınız, bu konuları da hızlandıracağınız bir hafta olacak. Maddi konularda sağlam etkileriniz var ama bazı konuşmalarda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmakta faydalı olacak. Çok çabuk etki altına girebilirsiniz.

Pazar günü Satürn sizin kariyer alanlarınızda gerileyecek. Yaklaşık 4,5- 5 ay boyunca kariyer ya da aile alanında aldığınız sorumlulukları gözden geçireceksiniz. Hayatınızda nelerin değişmesi, nelerin yeni baştan yapılanması gerekiyor, neleri hayatınıza geçirebilirsiniz ve iş hayatınızda sizleri nelerin mutlu edip etmediğini de göreceğiniz bir süreç olacak.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler hafta sonundan aldığınız etkilerle parasal konular ön planda olurken Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok iletişimi yüksek bir süreç geçireceksiniz ve yakın çevrenizdeki insanlarla temas halinde olacaksınız. En yakınınızda kim varsa, bu komşunuz, yakın arkadaşlarınız olabilir onlardan alacağınız haberlerle besleneceğiniz bir dönem olacak. Eğer dijital ortamlarda işiniz varsa Salı, çarşamba ve perşembe günleri bu işlerinizden de güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle beraber Perşembe’den sonra artık kendinize olan güveninizin geldiği bir döngü başlıyor. 1 ay boyunca kendinize yönelik hareket edeceksiniz. Kafanızdaki planları hareketlendirebilirsiniz, sağlığınızın üzerine düşebilirsiniz, hayatınızla kararlar alabilir ya da bu kararları hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinize güveniniz artacağı için sağlığınızla ilgili alacağınız kararları da uygulamak önemli olacak.

İş hayatınızda önemli hareketliliklerin devreye girdiği bir hafta olacak. Hafta sonuna doğru karşınıza bir iş fırsatı çıkarsa toplum önü işlerinizde bu fırsatın bazı noktalarda gerçekleri yansıtmadığını bilerek hareket etmeye özen gösterin. Kendinizi çok fazla kandırmayın. Her şey çok iyi olur, ben bu işi de hallederim, ben bu işi de yaparım gibi düşündüğünüz ve çözüm ürettiğiniz noktalarda zaman zaman kendinizi kandırdığınızı görebilirsiniz.

Bu hafta hem özel hem iş hayatınızda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Diğer taraftan uzaklardan gelecek önemli haberler kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlayacak. Mesela bir öğrenciyseniz ya da eğitimle ilgili konularda haber bekliyorsanız işte bu noktalarda Perşembe günü istediğiniz haberlerin gelmesi söz konusu olabilir. Abartıdan mümkün olduğunca uzak durun. Bu hafta duyacağınız, öğreneceğiniz bilgiler bazı noktalarda çok abartılı tepkiler vermenize neden olabilir. Çevresel faktörleri işin içerisine katarak hayatınıza ilerleyin. Sağlıkla ilgili konularda da artık rahatladığınızı göreceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza ay sizin burcunuzdayken başlıyorsunuz. Demek ki sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Alacağınız haberler yerinizde duramamanıza neden olabilir. Maddi konularla çok ilgili olabilirsiniz ve kendi özelinize vakit ayırmak, kendi özelinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hem Merkür hem Venüs hem Güneş İkizler burcunda olacak ve 12. ev dediğimiz kapalı alanınızda hayata karşı daha dikkatli ve temkinli yaklaşacağınız bir süreç yaşayacaksınız. Hem ailevi konular hem yakın çevreniz hem arkadaş ilişkileriniz aynı zamanda uzaktan alınacak haberlerle ilgili konularda biraz daha kendinizi geri planda tutacağınız ve bu alanlarla ilgili önemli planları devreye koyacağınız bir dönem. Yazma, çizmeye dayalı işleriniz varsa bu dönem yazın, çizin planlarınızı oluşturun. Her tür konuyu kafanızda bir testten geçirin. Doğru yol üzerinde misiniz? Bu hayattan ne istiyorsunuz? Ne tür beklentiniz var? Önümüzdeki dönem neleri planlıyorsunuz? İşte bütün bunlar çok önemli olacak.

Bu dönem araştırma gerektiren işleriniz, bilgi, veri, data gerektiren işleriniz varsa bu işlerinizin üzerine düşmek önemli olabilir. Kendinizi dinleyeceğiniz bir dönem ve kendinize kendinizden başka kimsenin faydasının olmadığını gördüğünüz bir dönem olacak. O yüzden en iyi arkadaşınızın sizin olacağınızı da bilin. Böyle huzursuzluklarınız, gerginlikleriniz olursa bunları bir şekilde çözmenin yollarını bulmalısınız.

Diğer taraftan geri planda işleyen ne varsa bu hafta aslında bu konularda da faydalı etkiler altındasınız. Mesela işinizde kendinizi ön plana çıkarmak istemiyor olabilirsiniz, hiç beklenmedik insanlardan hiç beklenmedik yardımlarla bu işlerinizin çok hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Yardımlaşma duygunuzun çok arttığını göreceksiniz. Aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlara faydanızın da artacağı bir süreç olacak.

Eğitimle ilgili konular, gelecek planlarınız konusunda aşırı iyimserlikle hareket edebilirsiniz. İyimserlik çok güzel, olumlu olmak çok güzel ama bütün bu planlarınızı oluştururken şartların ve koşulların netliğini de göz önünde bulundurmaya özen gösterin. Çünkü etrafınızdaki insanlardan çok çabuk etkileneceksiniz. Yine aile hayatınızda bazı insanların sağlığı ile ilgili konuları ele almanız gerekebilir.

Pazar günü Satürn sizin para alanlarınızda gerileyecek. Yani parasal konularda sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Bazı gecikmeler, sorunlar, işler tıkır tıkır giderken zorlanmalar devreye girebilir. Bu konuları da tekrar tekrar ele alırsanız o zaman istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Yakın çevrenizle olan bağlantılar perşembe ve cuma günleri devrede olurken cumartesi ve pazar günleri evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla özen göstereceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanız biraz isteksiz enerjilerle başlıyor ama pazartesi öğleden sonrası itibariyle kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Salı ve çarşamba günleri kendi istek ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Hayatı biraz eğlenceli yönlerinden görmek ve okumak isteyeceksiniz. Bu dönem içerisinde size keyif veren insanlarla görüşmek ya da o insanlarla telefon konuşmaları yapmak hoşunuza gidebilir.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevrenizin fazlasıyla hareketli olduğu bir döngüye merhaba diyorsunuz. Arkadaşlarınız, çevresel faktörler, işten elde edilen gelirleriniz bu dönem önemli olacak. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız fikir alışverişleri iş hayatınıza olumlu yansıyabilir. İş arayanlarsa işlerini arkadaş ortamlarından sağlayabilirler. Sosyal çevrenize uçuracağınız haberler sonucunda istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Sevdiğiniz insanın bazı davranışları konusunda çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bazı tavsiyeler alabilir ya da sosyal ortamlarda beraber vereceğiniz önemli kararlar, gelecek planları ilişkinizi canlı tutabilir, istediğiniz seviyeye gelmesini sağlayabilir.

Bu hafta parasal konularda lütfen çok abartmayın. Dedik ya hep işle ilgili konularda çevrenizden güzel destekler alacaksınız ama diğer taraftan sizden para isteyen arkadaşlarınız olabilir ya da çevrenize bir şekilde parasal konularda yardım etmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın kariyerinde önemli fırsatların karşılarına geldiğini görebilirsiniz. Sizin bulunduğunuz ortamlara güzel haberler gelecek ve bu haberlerin içerisinde siz de kendinizi bulacaksınız.

Pazar günü devreye giren Satürn gerilemesi ilişkiler konusunda bazı konuları yeniden ele almanıza neden olacak. Pazar gününden sonra yaklaşık 5 ay boyunca ilişkilerle ilgili konularda hızlı ilerlemeler kaydettiyseniz işte bu konuları yeniden gözden geçirmek önem kazanabilir. Bunu bir gecikme veya bir yavaşlama süreci olarak görmeyin. Sadece bu dönemde bazı konuları çok net bir şekilde fark edeceksiniz. Bunu bir fark etme dönemi olarak kabul edin ve hayatınıza geçirin. Sosyalliğiniz yüksek olacak ister dijital ortamlardan ister telefon trafiğinden isterse arkadaşlarınızla yapacağınız birtakım görüşmelerden yana bu hafta şansınız kuvvetli.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan Pazartesi günü öğleden sonraki saatler itibariyle salı ve çarşamba günleri biraz daha kendi halinizde olacak ve çok fazla kalabalık ortamlara girmekten hoşlanmayacaksınız. Girmek zorunda kalırsanız da hemen kendi alanınıza çekilmek ve kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Ama ruhsal iniş çıkışlarınız da yüksek olabilir.

Diğer taraftan Güneş’in İkizler burcuna geçişi ve perşembe günü itibariyle kariyerinizde ve işinizde göstereceğiniz 1 aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde kariyerle ilgili koşturmaların, fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. İş hayatınızda çok önemli konuşmalar, görüşmeler altında olacaksınız. Kafanızdaki planları hareketlendirmek isteyeceksiniz. Mesleğinizi çok net bir şekilde yapmak isteyeceksiniz ve bu alanda gösterdiğiniz çabaların, ödünlerin karşılığını da alacaksınız. Kalabalıklarla iş yapıyorsanız bu dönem ticari faaliyetleriniz çok hızlı akacak. Anne tarafı ile ilgili alanlarda hızlı, hareketli konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. Bir yandan da toplumsal konularla ilgili olabilirsiniz.

Perşembe günü iş hayatınızda güzel sonuçlar karşınıza gelirken ikili ilişkiler ve özel hayatınızda abartmamanız gereken bir dönem olacak. İlişkilerde bazı konuları görmezden gelmeye yatkın olabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz insanın ailesiyle tanışacaksınız ya da sevdiğiniz insanla ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız bu dönemde mümkün olduğunca gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

Hafta sonuna doğru bazı konuşmalar üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Pazar gününden sonra iş hayatınızda, hizmet sektöründe ve sağlığınızla ilgili konularda olayları ve sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönem sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, bu hafta başında kendinizi gösterecek ve işlerinizle ilgili konuların üzerine eğileceksiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar Pazartesi öğleden sonra salı ve çarşamba günleri devrede olurken perşembe ve cuma günleri kendinize zaman ayırmaya ve ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. O yüzden perşembe ve cuma günleri kendinize vakit ayırmaya çalışın ve kalabalık ortamlarda çok fazla bulunmayın.

Perşembe günü itibarıyla Güneş İkizler burcuna geçiyor, eğitimden, öğrenmekten, derslerden yana şanslı bir süreç. Bu dönem adeta kendi amacınızı keşfedeceksiniz, meraklı olacaksınız. Dil öğrenmek ya da herhangi bir kursa yazılmak aynı zamanda sosyal medya üzerinde kendi bilginizi artırmak adına gayet şanslı bir süreç. Sizi tanımayan insanlardan göreceğiniz destekleriniz yüksek olacak. Bekarsanız dijital platformlardan özel hayatınıza dair çok güzel geri dönüşler alabilir, yeni bir insanla tanışabilir, kalıcı bir aşk ilişkisini hayatınıza geçirebilirsiniz.

Diğer taraftan abartmamanız gereken bir dönem. İş alanlarınızda da güzel sonuçlar ve fırsatlarınız var ama bu fırsatlar sizi ileriye götürecek mi? Bu fırsatları hayatınıza istediğiniz gibi geçirebilecek misiniz? Bu soruları kendinize sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Pazar günü Satürn gerilemesi var. Satürn aşk evinizde gerileyecek. Evliyseniz çocuk alanınızda gerileyecek. Önünüzdeki 5 ay boyunca hem aşkla ilgili konular hem çocuğunuzla ilgili konularda bazı sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyebilirsiniz ya da üstlendiğiniz bu sorumluluklarda zorlanmalar, engeller, gecikmeler devrede olabilir. Bu dönem biraz daha kendinizi hayatın akışına bırakmak faydalı olabilir. İş hayatınızda diğer insanların fikirlerine önem verdiğiniz bir dönem ama bu fikirlerin sizi yanıltma özelliği de devrede olacak. O yüzden fikirleriniz doğrultusunda başka insanları dinleyeceğinize kendi bildiğinizden şaşmayın.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler uzakta bulunan insanlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ama sonrasında Pazartesi öğleden sonra salı ve çarşamba günleri daha çok iş hayatınızda, mesleğinize ya da kariyerle ilgili konu ve olaylarla ilgili olacaksınız, kendinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Eğlenceli, aktiviteli ortamlar sizi daha fazla cezbedecek.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor, maddi konuları ele alma zamanı gelmiş bulunuyor. Bu dönemde banka işlemleri, ödemeler, vergiler, stopaj, kredi, faiz bunlarla ilgili konularla daha fazla ilgili görünüyorsunuz. Gözden kaçırdığınız detayları yeni baştan ele almak, sorunlarınız, bir borcunuz varsa bu borçlarınızı yeniden yapılandırmak ya da sorunlarınıza çözümler üretmek önem kazanacak. Bu dönem içinde gizemli konuları sevecek, bu konuları öğrenmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden hayatınızı değiştirecek bir insan bu dönem hayatınıza girebilir ve size çok değişik kapılar açabilir.

Yardımlarınız konusunda abartıya kaçmamanız gereken bir hafta içerisindesiniz. Cuma günü riskli alanlarda yatırımlarınız varsa, kripto para olabilir, yatırımlar olabilir bunları ele alırken abartıdan uzak durmaya özen gösterin. Pireyi deve yapmayın. Önünüze çeşitli fırsatlar ve şanslar gelecek ama bu şansları ve fırsatları değerlendirirken gerçekçilikten uzaklaşmayın. Aile hayatınızda sevdiğiniz insanların size güvenip de emanet ettiği parasal konular olabilir, bu hafta bütün bu parasal konuları da toparlamak sizin için önemli olacak.

Hafta sonu Satürn geriliyor ev, aile alanlarınızda şimdiye kadar birçok sorumluluk üstlenmiş, birçok yönden kendinizi geliştirmiş olabilirsiniz, zorunluluklarınız olabilir. İşte burada Satürn’ün gerilemesi bu hızlı giden düzenin bir anlamda değişmesine neden olacak. Birkaç ay boyunca ev, aile, yuva alanlarınızda bazı konuları yeniden gözden geçireceksiniz. Emlak ile ilgili birtakım girişimleriniz varsa bu dönem bazı gecikmeler, zorlanmalar da karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla, çocuklarınızla ilgili konularda konuşmalarınıza dikkat edin, bazı noktalarda hayal kırıklıkları devrede olacaktır. İlişkilerdeyse eğer gerçekleri görmediğiniz bir dönemse bu dönem biraz daha ilişkilere kendinizi kaptırdığınızı görebilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, hafta başında maddi konularla ilgili olacaksınız. Evinize, yuvanıza yaptığınız harcamalar, nereden ne geliyor, nereye ne ödenmesi gerekiyor ufak bir hesap kitapla hafta başınızı iyi değerlendirebilirsiniz. Sonrasındaysa daha çok kendinizi geliştireceğiniz, öğreneceğiniz, uzaklardan gelecek güzel haberlerin devreye girdiği bir hafta olacak. Önemli iş konuşmaları, görüşmeleri kendinizi göstereceğiniz birtakım işler hafta başında devrede olabilir Perşembe gününe kadar bütün bu konuların hazırlığıyla uğraşabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor, sizin tam zırt burcunuz. İlişkiler alanınızın tetikleneceği yani ilişkilerin önem kazandığı bir dönem. Pandemi en çok size yaramadı çünkü siz gezmeyi, dolaşmayı, kendini geliştirmeyi seven bir burçsunuz. Ama bu dönem evde kapalı kaldınız, çok fazla gezemediniz, işler istediğiniz gibi akmamış olabilir. Şimdi bu işlerin hızlanma zamanı. Bunu yaparken de yalnız olmak istemeyeceksiniz. Ortaklı işler, işbirlikleri, önemli anlaşmalar, sözleşmeler bu hafta itibariyle 1 ay boyunca gündeminizde olacak. Bu dönem ilişkilere kendinizi kaptırabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa aşık olma ihtimaliniz çok yüksek. Hayatınızda bir insan varsa onun hayatına göre kendi hayatınızı uyumlandırabilir, beraber planlar yapabilirsiniz. Bu hafta ilişkilerden yana şansınız çok kuvvetli olacak. Bu alanda yakın çevrenizden de güzel destekler var.

Ayrıca aile ortamlarınızda, sevdiğiniz insanla vakit geçiriyorsanız yapacağınız birtakım konuşmalarda durum ve olayları çok fazla abartmamaya özen gösterin. Pireyi deve yapabilirsiniz. Diğer taraftan emlak ile ilgili konularda şansınız yüksek olacak.

Pazar günü yakın çevre alanlarınızda Satürn gerileyecek, demek ki yakın çevrenize karşı sorumlu olduğunuz bir dönemdi şimdi artık Satürn’ün gerilemesiyle beraber bu sorumluluklarınızı eski gibi yerine getirmekte isteksiz olabilirsiniz ya da bazı gecikmeler bu süreç içerisinde devrede olabilir. İlişkiler, ailevi konular bu hafta en dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor. Hafta sonu bazı konuşmalar üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ilişkilere dair verilecek önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Sonrasındaysa parasal konularla ilgili olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri maddi konular ele almak ve bu alanda önemli kararları hayata geçirmek önemli olurken perşembe ve cuma günleri keyfinize diyecek olmayabilir. İşlerinizi erken halletmenin vermiş olduğu keyifle bu hafta perşembe ve cuma günlerini biraz kendinize ve dış ortamlardan gelecek haberlere ayırabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Çalışacağınız bir dönem başlıyor sevgili Oğlaklar. Bu çalışmalarla ilgili bazı fırsatların, konuşmaların, görüşmelerin devrede olduğu bir haftadan sonra bu hafta artık kendinizi çalışma koşullarına tam anlamıyla adapte edeceğiniz bir dönem başlayacak. Sağlığınızla ilgili konular da önemli olacak. Bu ara nefes alamadığınızı hissediyor olabilirsiniz, hayatınızda keyfin, zevkin ya da eğlencenin kalmadığını hissediyor olabilirsiniz ama Perşembe gününden sonra hayatınızda güzel bir pencere açılıyor. Hem yaptığınız işten çok keyif alacaksınız hem de iş yapmaktan kaynaklı olarak kendinizi yeniden faydalı ve üretken hissedeceksiniz. Perşembe günü çok önemli iş fırsatı karşınıza çıkabilir, perşembe, cuma günü bu etkiye dikkat edin. Bu iş fırsatlarını değerlendirirken de legal konulara ya da parasal sonuçlarına iyi bakın. Çok çabuk aman iş olsun da ben bunu yaparım gibi kendinizi kaptırmayın. Güzel haberler yakın çevrenizdeki insanlardan gelecek. Yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem size çok büyük şanslar sunacak fırsatları karşınıza getirecek. Sağlığınızla ilgili konularda hiç korkmayın gayet güzel etkiler altındasınız.

Parayla ilgili bir konu çarşamba, perşembe günü çözülüyor. Pazar günü Satürn para evinizde gerileyecek. Şimdiye kadar gayet ekonomik, sorumlu davrandıysanız parasal konularda şimdi artık bunu çok umursamayacaksınız. Gelen işler sizin biraz daha rahat para harcamanıza, sorumluluklarınızı çok fazla üstlenmemenize neden olabilir. Bu 5 ay boyunca hangi noktalarda ilerliyorsunuz, hangi noktalarda parasız kalıyorsunuz ya da paranızı değerlendiremiyorsunuz bunları irdeleyin. Satürn’ün gerilmesi bütün bunları fark etmenizi sağlayacak. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta başı gündelik hayatınızın ritmi önemli olacak. Pazartesi biraz daha sağlığınızı önemseyerek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Mide problemleri aynı zamanda şişkinlikler, gaz sıkıntıları sorunları, cilt problemlerine açık bir hafta başlıyor. Sonrasındaysa salı ve çarşamba günleri daha çok özel hayatınızın üzerine eğileceksiniz ve sevdiğiniz insana göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Onun şartları ön planda olacak ya da onun isteklerini daha fazla önemseyeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber ilerlemek bu süreçte önemli olacak.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor aşkı doyasıya yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Aşkı konuştuysanız, planladıysanız, aşk arıyorsanız işte şimdi aşkı yakalayacağınız bir dönem. 1 ay boyunca hayattan alacağınız keyfin arttığını görebilirsiniz, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz, çocuklarla ilgili konular öne çıkabilir. Eğitim planları, programları devrede olabilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bulmaca, kelime oyunları gibi oyunlara daha fazla kendinizi kaptırabilirsiniz. Bir şekilde bu dönem eğlenmesini bilecek, hem özel hem iş alanınızda eğlenceli hayatınız sayesinde işlerinizin çok rahat aktığını göreceksiniz.

Abartıdan uzak durun çünkü harcamaya çok meyillisiniz, cuma günü de harcamalarınız artabilir. İşten güzel paralar geldiği için bu paraların çok çabuk gittiğini de görebilirsiniz. Çevrenizde, sevdiklerinize, aşkınıza, çocuğunuza hayatınızda kim varsa onlara olan harcamalarınızın da arttığını göreceksiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda bu hafta en şanslı haftalardan bir tanesi. Biriyle flört ediyorsanız şimdiye kadar bazı konularda karar veremediyseniz şimdi taşlar yerine oturuyor.

Pazar günü Satürn sizin kişisel alanınızda gerileyecek. Hafta sonu sağlığınıza hayat girişimlerinize ekstra özen göstermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. 5 ay boyunca sorumluluklar, hayatınızı ilgilendirecek önemli adımlarda gecikmeler, yavaşlamalar devreye girebilir. Bazı konuları görmeniz için bu süreci gözlerinizi dört açarak değerlendirmeye özen gösterin. Riskli yatırımlara bu hafta dikkat edin çabuk aldanabilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, aşk dolu, keyif dolu haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi öğleden sonra salı ve çarşamba günleri daha çok gündelik hayatın ritmine ayak uyduracaksınız. Gündelik işlerinizin peşinden koşacaksınız ya da sağlığınızla ilgili konulara daha fazla özen göstereceksiniz. Salı ve çarşamba günleri tansiyon iniş çıkışları yüksek olabilir, sırt ağrılarına açık olabilirsiniz. Omurilik sıkıntıları, sırt ağrıları, tansiyon ya da kalp çarpıntıları gibi durumlar ortaya çıkacak. Bu da işlerinizde alacağınız haberlerle alakalı olabilir.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ailenize gereken özeni göstereceksiniz, aile büyüklerinizle bir araya gelip, konuşmak fırsatları değerlendirmek onlarla daha fazla vakit geçirmek mümkün olacak. Eviniz için yapacağınız harcamalar bu hafta itibariyle ön plana çıkıyor. Evinizde değiştirmek istediğiniz çerçeve, cam gibi veya elektronik eşyalar varsa tam zamanı. Çünkü Güneş bu alanlarda gerekli şansı verecek. Ev almak istiyorsanız ve pandemiden dolayı, kapanmadan dolayı bu süreç işlemediyse şimdi bu sürecin hızlandığını görebilirsiniz. Belki de yaz dönemi için yapacağınız ev planları bu süreçte karşınıza gelecek. Aile ortamlarında kalabalık olmaktan mutluluk duyacaksınız.

Hafta sonuna doğru cuma günü ailenizde insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Böyle bir durumda çok fazla abartmayın pandemi sürecinde olduğunuzu lütfen aklınızdan çıkarmayın. Evle ilgili girişimlerde yanılma ihtimaline karşı bu hafta dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Aile büyüklerinizin kariyerleriyle ilgili alanlarda bazı hayal kırıklıkları yaşadığını görebilirsiniz. Önemli sorumluluklar, sizin dışınızda gelişen olaylar biraz hayatın yavaşlaması ve bazı arkadaşlarınızla yaşanacak sıkıntı ve sorunlar Satürn gerilemesi süresince 5 ay boyunca hayatınızda etkili olabilir. Bu dönem işleri birazcık daha ağırdan almaya özen gösterin. Sizi geciktiren, sizi zorlayan koşullar olursa bunun sizin iyiliğiniz için olduğunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.

Yorumlar (0)