Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 24.05.2021, 11:15 25.05.2021, 09:12
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

24 – 30 Mayıs haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza ödenmesi gereken parasal konularla başlıyorsunuz. Alacak verecek dengesi, ödenmesi gereken konular, banka işlemleri, borçla uğraşma gibi konu ve olaylar hayatınızda yer edecek. Bunları hallettikten sonra çarşamba günü 5 derece Yay burcunda tam ay tutulması yaşayacaksınız.

Bu ay tutulması yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda gerçekleşiyor. Dış ortamlardan alınacak haberler bu ay tutulmasıyla beraber karşınıza gelebilir. Eğitimle ilgi konularda tamamlamanız, bırakmanız gereken konular olabilir. Bu tutulmaya beraber bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, yakın çevresi, akrabaları, onların hayatında da önemli olayların devrede olduğunu göreceksiniz. Burası aynı zamanda seyahat alanıdır. Şu an istediğimiz gibi seyahat edemediğimiz bir dönem. Biliyorsunuz bu tutulmanın etkisi bir sonraki tutulmaya kadar devam edecek. Önümüzdeki süreçte seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak ittifaklar, görüşmeler, anlaşmalar, medya, sosyal medya alanları, dijital platformlar konularında hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Bu dönem bir kitap çıkarmayı düşünüyor olabilirsiniz ya da senaryo yazıyorsunuzdur, yaptığınız bir şeyin insanlara ve kitlelere ulaşmasını istiyorsunuzdur… İşte bütün bunlar için bu ay tutulması konu ve olayları bir anda karşınıza getirecek ve hızlandıracak. Eğitim konularında da önemli sonuçlar alınabilir. Bir davanız varsa bu davayla ilgili önemli sonuçlar karşınıza çıkabilir.

Yalnız tüm bunlar olurken, yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sizi önemli bir insanla tanıştırmış olabilirler, özel hayatınızı onlarla paylaşmış olabilirsiniz ya da özel hayatınıza dair önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz, hayatınızdaki insanla iletişiminiz hızlanmış olabilir… Bu hafta bu noktalarda biraz zorlanmalar, hayal kırıklıkları, bazı konuların düşündüğünüz gibi akmaması gibi etkiler devrede olabilir.

Neyse ki hafta sonuna doğru bütün bunları toparlamanın yolunu bulacaksınız. Ama duyacağınız, söyleyeceğiniz bazı şeyler kafanıza takılabilir. Pazar günkü Merkür gerilemesini yakın çevrenizde yaşayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların iletişimsel konu ve olayları önemli olacak. Onlarla konuşurken, onlarla anlaşmaya çalışırken yanlış anlaşılmalar olabilir. Bilgisayarınız, cep telefonunuz bozulabilir, bu nedenle yedeklemeyi unutmayın. Hack'lenmeler, bazı fotoğrafların ortaya çıkma durumu olabilir, bunlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem randevularınızı kaçırabilirsiniz. Bazı konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız konuları ele almak adına Merkür gerilemesini hayatınıza geçirmenizi tavsiye ederim.

Boğa Burcu:

Boğalar ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanıza başlıyorsunuz. Hafta sonundan aldığınız etkilerle sevdiğiniz insanı görmek istediniz. Bu hafta başında hayatınızda kim varsa ya da kimin olmasını istiyorsanız onunla bağlantı içinde olmaya özen göstereceksiniz.

Çarşamba günü itibariyle Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma sizin ortak para alanlarınızda oluşacak. Bir borcun altına girme, ödemeyle ilgili bir konuyla uğraşma ya da arkadaşlarınıza borç verdiyseniz bu konuların iyice görünür olması ya da sonlanması olası. Bir parayla ilgili beklentiniz varsa bu beklentinizin karşılığını olumlu ya da olumsuz alabilirsiniz. Bir borcun altına girmek durumunda kalabilir ya da bir kredi, faizle alakalı sürüncemede kalmış bir konunun bu dönemde tamamlandığı veya bu dönemde oluştuğunu görebilirsiniz. Eğer borcunuz varsa ve birilerinden yardım isteyeceksiniz bu tutulma bu noktalarda sizi destekleyecek. Ama bunu isterken bazı arkadaşlarınızla aranızdaki iletişime dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü sizden de borç isteyenler olabilir. Bu dönem en iyisi ne borç verin ne borç alın. Yanıltıcı durumlar altında olacaksınız. Siz kendiniz için alıyor olsanız bile bunu ödemekte zorlanabilirsiniz. Bu tutulmayla beraber beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edecek. Para dengenizi iyi oturtmanız gerekebilir.

Parasal konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri hafta sonuna doğru çözeceksiniz. Ama pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. 22 Haziran’a kadar büyük parasal girişimlerden uzak durmaya özen gösterin. Bu dönem satış yapabilirsiniz ama almamaya çalışın. Alacağınız şeyler daha çok bilgisayar, elektronik, teknolojik cihazlara yönelik görünüyor. O yüzden bu cihazlarda, teknolojik aletlerde sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Daha önceden iş birliği içerisinde olduğunuz, para kazandığınız firmalarla çalışmak bu dönemde önemli olacak. Eğer ticari bir faaliyet içerisindeyseniz daha önceden ticaret yaptığınız insanlarla ilerlemeye özen gösterin. Yeni insanlardan bu süreçte uzak durun.

Bu hafta gökyüzü maddi konulara daha fazla önem vereceğinizi gösteriyor. Parasal yönden kendinizi rahatlattıktan sonra ilişkiler anlamında çok daha rahat ilerleyeceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, gündelik hayatınızda yapılması gereken işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta önemli çünkü bu hafta sizin zıt burcunuzda gerçekleşecek tam ay tutulması ile karşı karşıyasınız. Bu da şu anlama geliyor, Çarşamba günü itibariyle evlilik ve ilişkiler hayatınızda daha fazla önemli olacak. Annenizle, babanızla, çocuğunuzla, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla, ortağınız varsa ortağınızla olan ilişkilerden bahsediyorum. Bu ilişkilerle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz ya da önemli seçenekler ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Ama buradaki hatalarınıza, burada sizi aşağı çeken durumlar nedir diye bakmadan bazı konuları netleştirmeden ilerlememelisiniz.

Diğer taraftan bu ay tutulması taşınmayla ilgili konu ve olayları hayatınızda çok hareketlendirecek. Başka bir ülkeye, şehre taşınma da gündeminize yerleşebilir. Bu dönem bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz. Gereğinden fazla tevazu, gereğinden fazla fedakarlıklar içerisinde bulunuyor olabilirsiniz. Bu sizin ilişkiler alanınızda da olabilir, kendi hayatınıza dair aldığınız kararlarda da olabilir. O yüzden kendinizi kandırmadan ilerlemeye özen gösterin. Hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda çok çabuk hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Diğer taraftan kendinizle olan bağlantınız hafta sonuna doğru kuvvetlenirken, Pazar günü Merkür sizin burcunuzda gerilemeye başlıyor. Merkür İkizler burcunda iletişim, haberleşmenin alanında bir ustalığı gösterir. Merkür’ün bu alanlarda geriliyor olması, kendinizi rahat bir şekilde ifade edemeyeceğiniz anlamına geliyor. Yanlış anlaşılabilirsiniz, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. A derken ağzınızdan B çıkabilir. Yani kafa hızınızla ağzınızdan çıkanlar bir olmayacak. Bu yüzden de önemli ailevi konularınız varsa, emlakla ilgili girişimleriniz varsa, hayata dair atmak istediğiniz adımlar varsa bu dönem destekli olmayacaksınız. 22 Haziran’a kadar büyük anlaşmalardan, girişimlerden, alımlardan satımlardan uzak durmaya özen gösterin. Burası sağlık alanınız olduğu için Merkür de bu alanlarda gerileyeceği için eski hastalıkların, eski problemlerin bu dönem karşınıza geldiğini görme ihtimaliniz var. Korona da hala hayatımızda, bu nedenle bu dönem bağışıklık sisteminizi ekstra kuvvetlendirmeyi unutmayın. Alerjiler, solunum yolu rahatsızlıkları, omuzlar, eller özellikle romatizmal ağrılar bu dönem karşınıza gelebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler aşk dolu, keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hayatınızda etkili olan insanları bu hafta daha fazla önemseyecek, onlarla olan bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz. Bu dönem şartlar elinizde değil, sizi diğer burçlara karşı biraz hassas kılıyor ve hayatınızı henüz planlayamıyorsunuz. Sadece planlarınızı oluşturduğunuz, kendi köşenize çekildiğiniz, bilinçaltınızın çok çalıştığı bir dönem olacak.

Çarşamba günü oluşan Yay burcundaki tam ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. O yüzden sağlığınızla ilgili konu ve olayların hızlandığı bir dönem içerisine gireceksiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek, yaşadığınız sıkıntı ve sorunlara çözüm bulmak, aynı zamanda yapmanız gerekenleri ele almak, beslenme şeklinizi gözden geçirmek bu sürecin önemli konularından olabilir. Kalça, uyluk bölgesi, bacak problemleri, karaciğer sorunları ve alerjiler bu dönem sizi zorlayabilir. Sakarlıklara, düşmelere, çarpmalara, spor sakatlanmalarına açık olabilirsiniz.

Gezmeyi, dolaşmayı diğer insanlarla iç içe olmayı seviyorsanız bilmediğiniz yerlere girmemeye çalışın, birazcık daha kontrollü olmaya özen gösterin. İşle ilgili başvurmuş olduğunuz bazı konuların karşılığını alacağınız bir dönem. Bu ay tutulmasıyla beraber çalışma hayatınızla ilgili karar vereceğiniz ya da çalıştığınız ortamdaki insanların sizin adınıza çalışma koşullarınızı düzenleyeceği veya işinizle ilgili bazı sonuçlara ulaşacağınız bir döngü olacak.

Hafta sonuna doğru iyi hissedeceksiniz. Anne tarafınızın akrabaları, onlarla olan bağlantılar kuvvetlenebilir. Merkür pazar günü geriye gitmeye hazırlanıyor. Bu da iletişimsel işlerinizde, yakın çevrenizle olan bağlantılarda aynı zamanda anne tarafının akrabaları ilgili konularda ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara açık olacağınızı gösterebilir. Geçmişteki konular bu dönem yeniden karşınıza gelebilir ya da bazı hastalıkların tekrar ettiğini görebilirsiniz. Bu dönem ne olursa olsun sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Aynı zamanda uzaklardan alınacak bazı haberler de ilişkiler bazında canınızı biraz sıkacak gibi görünüyor. Kendinize gereken özeni göstermeyi unutmayın, bu haftayı biraz daha sakin geçirmeye çalışın.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi vererek haftanızı başlatıyorsunuz. Bu pazartesi vaktinizi daha fazla evinizde geçirebilirsiniz, evinizden toplantılarınızı düzenleyebilirsiniz ya da ailevi önemli bir konuyla uğraşabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri daha çok ilginiz ve algınız ailevi konularda olacak.

Çarşamba günü Yay burcunda tam ay tutulması gerçekleşiyor. Siz bu tutulmayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aynı zamanda çocuklarla ilgili konular, sanatsal faaliyetler, eğitim, hobiler ve riskli işler hızlanabilir. Hızlı duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizin fazlasıyla hareketli olduğu bu dönemde sosyal çevrenizdeki insanlara siz liderlik ediyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve gruplarla olan bağlantılarda önemli sonuçlar bu tutulmaya beraber karşınıza gelebilir. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki bağlantıyı bu tutulma zamanı iyi dengelemelisiniz. Bu dönem içerisinde çocuğunuzla ilgili bir mesele ortaya çıkabilir ya da yeni bir insanla tanışabilirsiniz. Flört ettiğiniz bir insan varsa bu insanla vereceğiniz önemli kararlar yine bu tutulma zamanı devrede olacak.

Bu tutulma size yarayacak çünkü gökyüzünden de olumlu enerjiler alıyorsunuz. Parasal konulara bu hafta dikkat etmeniz gerekiyor. İşten elde edilen gelirlerinizde önemli bir mevzuyu tamamlamak, sonuca erdirmek istiyorsanız Perşembe günü işlerin düşündüğünüz gibi akmaması durumuyla karşılaşabilirsiniz.

Hafta sonu çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda çok güzel bağlantılar oluşabilir, yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bazı önemli konuşmalarda bulunabilir, birbirinizi affedebilirsiniz.

Pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz, görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bu dönem bir araya gelebileceğiniz gibi var olan arkadaşlarınızla aranızda iletişim sıkıntılarına da açık olabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerde bazı aksilikler, sıkıntı ve sorunlar da devrede olabilir. İşten elde edilen gelirlerde gecikmeler ve engeller oluşursa bunun Merkür gerilemesinden kaynaklı olduğunu bilmeniz yeterli olacaktır. 22 Haziran’a kadar büyük girişimlerden, önemli anlaşmalardan önemli sonuçlanacak işlerden uzak durmaya özen gösterin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz önemli işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta hem iletişimi hızlı tutacak hem de yakın çevrenizdeki insanlarla bazı planlar yapacaksınız. Bu kişiler akrabalarınız, kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız olabilir.

Aynı zamanda çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşecek. Siz bu tutulmayı ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu tutulmayla beraber ilginiz ve algınız tamamen aile hayatınıza kayabilir. Tam da kendinizi göstermek istediğiniz, iş ve kariyer fırsatları yakaladığınız bu dönem, ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Baba tarafının konu ve olayları aynı zamanda anne ve babanız arasındaki sıkıntı ve problemler bu tutulmayla beraber iyice görünür hale gelebilir. Konu ne olursa olsun hayatınızı iyi dengelemeye özen gösterin ve tutulma zamanı büyük kararlar almamaya çalışın. Özel hayatınızda, aile ilişkilerinizde her şey yolunda gidiyormuş gibi davranabilirsiniz.

İş hayatınızda, özel ilişkilerinizde, ortaklı adımlarınızda bu hafta bazı hayal kırıklıklarının devreye girdiğini göreceksiniz. Hafta sonuna doğru göz önünde bulunacağınız ortamlar ve kariyer alanlarınızda güzel konuşmalar devrede olurken pazar günü Merkür iş, meslek, kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 22 Haziran’a kadar iş hayatınızda yanlış ifadelere, kendinizi doğru ifade edememeye, yanlış anlaşılmaya karşı dikkatli olmaya çalışın. Bu dönem toplum önüne konuşacaksanız, önemli duyurularda bulunacaksanız, bazı engeller, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var.

Patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı da sıkı tutmaya ve onlarla olan iletişiminizde net olmaya özen gösterin. Anne ve anne tarafınızla anlaşmak bu dönemde kolay olmayabilir. Sakın yeni bir işe başlamayın. Var olan işlerinizi tamamlamak ve bazı konuları yeniden ele almak bu Merkür gerilemesinin ana konularından biri olacak. Merkür sizin kendi yöneticiniz de olduğu için, bu dönem sağlığınıza dikkat etmek yerinde olacaktır.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, para alanında önemli krizler, uğraşılması gereken konular, banka, alacak verecek dengesi, bütün bunlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günleri cebinize giren parayla ilgili olacaksınız.

Çarşamba günü gökyüzünde tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Siz bu ay tutulmasını yakın çevre, akraba ve kardeşler alanında yaşayacaksınız. Yakın çevrenizde kim varsa komşularınız, akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın dostlarınız, onların hayatında önemli konular devrede olabilir. Onların ikili ilişkiler ve özel hayatlarıyla ilgili verecekleri önemli kararlar sizi de ilgilendirecek. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, iletişim ve bilişim, ulaşım ve eğitim alanlarında herhangi bir işiniz varsa bu tutulmayla beraber bu konuların da hızlandığını görmeniz söz konusu olacak. Eğitimle ilgili konularda neleri değiştirmeniz gerekiyor, neler ayağınıza bağ oluyor, iş hayatınızda gelişen bir takım fırsatlarınız var ama bu gelişen fırsatlara nasıl tepkiler vermeniz gerekiyor, bütün bunları görebileceğiniz bir tutulma olacak. ‘Her şey çok güzel akıyor, ben bütün bunların hepsini çok rahat bir şekilde yaparım’ tarzı yaklaşımlar size kaybettirebilir.

Beraber çalıştığınız ve size işinizde yardım eden insanlar konusunda biraz dikkatli olmakta fayda var. Söylenenlere aldanabilirsiniz, çabuk kapılabilirsiniz. Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir ve insanlar sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Uzak çevrenizdeki insanların sağlığı ve kariyeriyle ilgili konularda da bu hafta bazı haberler devrede olacak. Hafta sonuna doğru güzel haberler devrede ama pazar günü Merkür yılın ikinci gerilemesine hazırlanıyor ve Merkür gerilemesi sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve yabancılarla yapılacak olan çalışmalar, hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Bu alanlarda bazı işleriniz varsa işlerde yavaşlamalar, ertelemeler, gecikmeler, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Büyük, önemli girişimlerden lütfen uzak durun. İş değiştirmeyin, yeni bir projeye başlamayın, yurtdışına gidecekseniz bavulunuzu, pasaportunuzu iki kere kontrol edin ya da seyahatlerle ilgili bazı ertelenmelere hazır olun. Ama en çok eğitim hayatında etkileneceksiniz. O yüzden sınavlarınız varsa önümüzdeki dönem konuların üzerinden birkaç kez geçmeye özen gösterin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, ay Akrep burcundayken haftaya başlıyorsunuz. Demek ki bu hafta sizin için önemli. Hem sağlığınıza hem kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacaksınız. Maddi konular bu hafta çok önemli olacak. Pazartesi ve salı günleri kendinizi işinize, gücünüze, yapacaklarınıza vereceksiniz ki bunların sonuçlarını bu tutulmayla beraber toplayabilesiniz.

Çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşecek. Siz bu tutulmayı para alanlarınızda yaşayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili bir mevzu bu tutulma zamanı ortaya çıkabilir ya da bu paranın gecikeceği haberini alabilir veya hiç beklenmedik bir şekilde bu paranın geldiğini görebilirsiniz. Ticari faaliyetlerle, yatırımlarınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar bu tutulma zamanı devrede olacak. Ay tutulmaları ilişkiler ve dengeyle bağlantılıdır. O yüzden para ilişkilerinize dikkat etmeniz ve alacak verecek dengesini de kaçırmamanız gereken bir dönem olacak. Bu dönem daha çok borçlarınızla, almak istediğiniz ve beklenti içinde olduğunuz paralarla bağlantılı. Kişisel iş yapıyorsanız, sponsor bulmayı düşünüyorsanız başka insanlardan destek görmek istediğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu tutulmayla beraber bu destekleri belki de tek başınıza yapmak gerçeğiyle yüzleşmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük girişimlerden uzak durun. Yatırımlar, riskli işler konusunda destekli olmayacaksınız. Duyduğunuz hemen her şeye atlamamızı tavsiye edeceğim. Özelliklede borsa yatırım yapıyorsanız ya da başka alanlara yatırımınız varsa dikkatli olunuz. İlişkilerden yana hayal kırıklıkları devrede olabilir. Sevdiğiniz insanın parasal konulara yaklaşımını çok fazla benimsemeyebilir ya da beğenmeyebilirsiniz.

Neyse ki hafta sonuna doğru bazı parasal konuları halletmek için uygun gökyüzü şartları devrede olacak. Pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Yani pazar günü itibariyle 22 Haziran’a kadar parasal konularda önemli kararlar almayın, büyük girişimler başlatmayın, bir borcun altına girmeyin, kimseye borç vermeyin, kimseye kefil olmayın. Mirasla ilgili işinizde bazı haberler karşınıza gelebilir. Bu dönem eski bir meseleyi tamamlamak için aslında gayet uygun ama yeniliklere el atmak anlamında uygun değil. Nafakayla ilgili bir durumunuz varsa bu süreçte bazı gecikmeler, engeller, sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir bu etkiye karşı dikkat edin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Canınız önemli mevzularla uğraşmak istemeyecek çünkü aslında sizi ve sağlığınızı ilgilendiren önemli bir ay tutulması yaşayacaksınız.

Çarşamba gününe kadar gerçekten isteksiz olabilirsiniz. Eğer kapalı bir yerde çalışıyorsanız burada kendi halinizde olmak önemli olurken çarşamba günü sizin burcunuzda tam ay tutulması gerçekleşecek. Bu da sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerektiği anlamına geliyor. Sadece sağlığınıza değil aynı zamanda ilişkilere de ekstra özen göstermeniz gerekebilir.

İlişkilere dair alacağınız önemli kararlar hayatınızı yeniden düzenlemenize ya da hayatınızda önemli adımlar atmanıza neden olacak. Belki sevdiğiniz insanın hayatında bazı zorlanmalar ya da onun hayatında verdiği önemli kararlar sizin hayatınıza da yansıyabilir. Ortağınız varsa aynı şekilde onun hayatındaki olaylar sizin hayatınıza da yansıyabilir. Bu tutulmayla beraber hem kişisel hem sağlık hem de kendi hayatınızla ilgili konularda önemli kararlar arifesinde olacaksınız.

Diğer taraftan ilişkiler bu hafta önemli. Bazı noktalarda çok çabuk hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer ortağınızdan bir beklentiniz varsa onun kariyeriyle ilgili konularda çok çaba sarf etmediğini, olaya sizin kadar vakıf olmadığını ya da sizin kadar istekli olmadığını görebilirsiniz. İlişkilerde sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınıza bu hafta dikkat edin. Aynı şekilde sevdiğiniz insanın kariyer ve iş problemleri özel hayatınıza da olumsuz yansıyabilir.

Hafta sonuna doğru ilişkilerde bazı konu ve olayları toparlayacağınız bir süreç devrede olacak ama pazar günü ilişki alanınızda Merkür gerilemesi yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insan ve ortağınızla olan bağlantılarda, iletişimde sıkıntı ve sorunlarına açık olmanız gerekebilir. Bu dönem aynı zamanda taşınma ile ilgili konularda uygun bir zaman dilimi olmayacak. Ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar önemli girişimler anlamında 22 Haziran’a kadar desteklenmeyeceksiniz.

Eski aşklar, kapanmamış konular, eski evlilikler, ilişkiler bu dönem yeniden karşınıza gelebilir. Mesela biriyle çok kötü bir şekilde ayrılmışsınızdır bu dönem barışmak, bazı konuları halletmek üzere ilişkilerin başladığını görebilirsiniz. Var olan ilişkiniz, geçmiş dönemden gelen ilişkiler bu hafta sizin için önemli olacak. Hem sağlığınıza hem ilişkilerinize özen gösterin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ilişkilerinizin önem kazandığı bir hafta başlıyor. Arkadaşlarınızla güzel fırsatlar yakalayacağınız haftalardan bir tanesi. Sosyal çevrenizdeki insanlarla iş bağlantınız varsa bu hafta bu iş bağlantılarınızda bitirici yönlerinizi ön plana çıkaracak ve gelirinizi artırmanın yolunu bulacaksınız.

Çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması sizin kadersel alanınızda, 12. ev dediğimiz biraz kapalı ve zor alanda oluşacak. Bu dönem iş hayatınızda bazı gerçeklerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Uzun zamandır merak ettiğiniz, kapalı perdeler arkasında dönen ne olay varsa bu tutulmayla beraber ön plana çıktığını görebilirsiniz. Tansiyon dengenizi iyi korumanız gereken bir tutulma olacak. Alacağınız haberler sizi çok çabuk yorabilir ya da kan beyninize çok çabuk sıçrayabilir, ateşlenebilirsiniz. Ailevi konularda, akraba, yakın çevre, uzak çevre konularında önemli haberler karşınıza gelebilir. Yurtdışıyla ilgili bir işiniz varsa, özellikle yurtdışından gelecek önemli haberlerin bu tutulmayla beraber karşınıza dikildiğini görebilirsiniz. Ama buradaki ana tema sağlığınıza gereken özeni gösterin. Zaten her hâlükârda işlerinizin hızlandığı hem de sağlıkla ilgili konuları gözden geçirdiğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu tutulmayla beraber bu aksı iyi dengeleyin. Yani işinize, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Bu dönem çok fazla bilgi gelebilir, bir iş yapmaya, oradan oraya atlamaya karar verebilirsiniz, bütün bunlar sizin sağlığınızı ve sinir sisteminizi yorabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda çok çabuk aşağı çekilebilir ve çabuk hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ve ailevi konuların bazı sıkışmaları ve zorlanmaları devrede olabilir. İşle ilgili konularda canınız sıkılsa bile hafta sonuna doğru olayları tatlıya bağlamasını bileceksiniz. Tatlı dilinizle güzel bir şekilde sevdiklerinizle, beraber iş yaptığınız insanlarla bir araya gelebilirsiniz, bazı konuları çözüme ulaştırabilirsiniz.

Ama pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Sağlığınıza, işle ilgili koşullara dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönem çok çalışıyorsanız, çok etraftaysanız aman dikkat. Solunum yolu enfeksiyonu aynı zamanda öksürükler, astım, alerjiler bunlarla ilgili konular ya da omuz ve kol ağrıları çok fazla ön planda olabilir. İşle ilgili konularda da daha önceden çalıştığınız yerlerle iş birliği içerisinde olmaya özen gösterin. Yeni iş birliklerinden, yeni projelerden, yeni işlerden bu dönem mümkün oldukça uzak durun. Bu dönem evcil hayvanlarınız hastalanabilir onların sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, kariyerinize, işinize, gücünüze kendinizi kaptırdığınız bir hafta başlıyor. Toplum önü işleriniz, yapılması gereken, halledilmesi gereken önemli işleriniz bu hafta başında devrede olacak.

Çarşamba günü bir tam ay tutulması gerçekleşiyor gökyüzünde. Bu ay tutulmasını sosyal çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizde sizinle beraber iş yapan insanların hayatında hızlı gelişmeler devrede olabilir ve siz de bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda tamamlanması gereken konular bu tutulmaya beraber gündeminize yerleşebilir. Aşk ve özel hayatınızın ön planda olduğu bu dönem daha çok arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgilenmek özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki bağlantılarda zorlanmanızı karşınıza getirebilir. Çocuğunuz varsa onun ilişkisi ya da özel hayatıyla ilgili konu ve olayların bu tutulmayla beraber hareketlendiği görebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz gelecek kararları bu tutulmayla beraber devrede olacak. Ayağınıza yük olan sizi aşağıya çeken önemli kararlar varsa bu tutulmayla beraber bu kararları almasını da başaracaksınız. Bu dönem riskli yatırımlardan uzak durmanız, paranızı çarçur etmemeniz ya da parasal konularda biraz daha dikkatli adımlar atmanız çok önemli. Eğlenceye, aşka, keyfe ve biraz da tıbbi konulara yapacağınız harcamalar yüksek ve yanıltıcı olabilir. Bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin.

Özel hayatınızda güzel gelişmeler de yok değil. Sevdiğiniz insanla sıkıntı ve problem yaşadıysanız bu tutulma sırasında hafta sonuna doğru bu konuyu masaya yatırmak, helalleşmek, barışmak gibi etkileriniz devrede olacak. Bazı konuları da yeniden ele almak durumunda kalabilirsiniz.

Ama unutmayın ki pazar günü Merkür bu alanlarınızda geriliyor. Burada verdiğiniz sözleri tutmak çok da kolay olmayacak çünkü Haziran’a kadar Merkür bu alanlarınızda geriliyor. Eski aşklar, eski kapanmamış defterler bu dönem karşınıza gelebilir. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizde sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Eski hobilerinize merak salabilirsiniz. Bu dönem daha çok bunlarla ilgili olmak önem kazanacak. Aynı zamanda yaratıcı yönleriniz ön plana çıktığı için yazma, çizme, kendinizi ortaya koyma gibi konular önemli olabilir. Eğer hayatınızda bir insan varsa bu dönem yanlış anlaşılmalara lütfen dikkat edin. Sanatla ilgili başlayacağınız bir iş varsa daha önceden tanıdığınız insanlarla bu işi yapmanız doğru olacaktır.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, dış ortamlar ve uzaklardan alınacak haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Çok şükür Jüpiter Balık burcunda ilerliyor size çeşitli şans ve fırsatlar sunuyor. Bu şans ve fırsatlar ailevi konular, evinizden, yuvanızdan kaynaklı olabilir. Beraber yaşadığınız ailenizdeki insanların kariyerlerinde önemli açılımlar bu dönem devrede olabilir.

Çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşecek. Bu ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda oluşacak. Kariyerinizde ve iş hayatınızda çok önemli kararlar bu tutulmayla beraber devreye girebilir. Aynı zamanda evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit harcamak istediğiniz ve vaktinizi daha çok evinizde değerlendirdiğiniz bu dönem, kendinizi göz önündeki ortamlarda bulabilirsiniz. Bir işin sorumluluğu devreye girebilir ya da iş hayatınızda önemli kararlar alabilir ve bu kararların aile hayatınıza yansımasını gözlemleyebilirsiniz. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler, anlaşmazlıklar bu tutulmaya beraber devrede olabilir.

Diğer taraftan ailenizde anlaşamadığınız bir insanla ilişkilere bu hafta dikkat etmelisiniz. Kafa karışıklığınız, belirsizlikleriniz, hayatınıza dair atamadığınız adımlar ailenizdeki bu insanla sürtüşmeler içerisine girmenize neden olabilir. Onunla olan bağlantılarınızda beklediğiniz desteği, yardımı ya da ondan beklediğiniz güzel bir cümleyi göremediğinizi fark edebilirsiniz. Emlak ile ilgili birtakım girişimleriniz yanılma etkisine karşı da dikkatli olmanız gerekiyor.

Hafta sonuna doğru aile ortamlarınızda çok güzel konuşmalar devrede olacak. Belki bir misafir ağırlayabilirsiniz, ailenizdeki sıkıntı ve problemleri masaya yatırabilirsiniz ama Pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Hafta ortası itibariyle Merkür’ün gerileyeceğini düşünürsek emlakla ilgili girişimleriniz varsa 22 Haziran’a kadar bunu dondurmayı, ertelemeyi düşünebilirsiniz. Daha önceden yaptığınız bir anlaşma varsa bunu hareketlendirebilirsiniz. Ama sıfırdan harekete geçecekseniz çok da uygun olmayacaktır. Bu nedenle emlak alım satım, kiralama gibi işlerinizi 22 Haziran’dan sonra yapmaya özen gösterin. Bu dönem eski aile meselelerinin gündeme geldiğini görebilirsiniz. Ailenizdeki insanlarla anlaşmak da çok kolay olmayacak. İletişiminiz doğru çalışmayabilir.

Yorumlar (0)