Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 14.06.2021, 13:48 15.06.2021, 10:57
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

14 – 20 Haziran haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta aşka, keyfe, hareketli konulara liderlik göstereceğiniz alanlara, hobilerinize, sanatsal ve kreatif işlerinize önemli adımlar atabilirsiniz. Güneş ve Neptün karesi devrede olacak demiştik. İletişimsel işlerinize, yakın çevre bağlantılarınıza bu hafta dikkat edin. Zaten Merkür de orada geriliyor. Demek ki yeni girişimleriniz, atmak istediğiniz adımlar ve fikirlerinizi uygulama konusunda kafanız bu aralarda net değil, belirsizlikler var. Bir türlü karar veremiyor, başka insanların fikirlerinden ve düşüncelerinden çok çabuk etkileniyor olabilirsiniz. Biriyle tanışacaksınızdır, biriyle iş yapacaksınızdır, birine bir fikir danışmak istiyorsunuzdur, bu noktalarda aldanma ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda olacak. Yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ile ilgili konuların bu hafta başında karşınıza geldiğini görmeniz söz konusu. Bu dönemde eğitimle ilgili bir sonuç bekliyorsanız bu sonuçlarda da bazı dalgalanmalar sıkıntı ve sorunlara da açık olabilirsiniz.

Satürn ve Uranüs karesi Salı günü devreye giriyor. 15 Haziran itibariyle bu noktalarda para alanınıza dikkat etmelisiniz. Maddi konularda çekişmeler, değişmesi gerekenler, zorunlu değişiklikler, işten elde ettiğiniz gelirlerinizle ile ilgili konularda bazı zorlanmalar, arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde beraber yaptığınız işlerde birtakım olumsuz etkiler devrede olurken lütfen kafanıza göre harcamaktan bu dönem uzak durun. Parayı kazanma şekliniz değişebilir, hayat size bir şeyleri öğretmeye çalışıyor, bu dönem mümkün olduğunca bunları görmelisiniz. Elinize aniden gelen paraları iyi bir şekilde kullanmalısınız. Bu dönem içerisinde hem ani girişler hem de ani çıkışların olduğunu göreceksiniz. Başkalarına, arkadaşlarınıza borç verirken dikkat edin, onların hayatında da bazı zorlanmalar devrede olabilir.
Pazar günü itibariyle Jüpiter’in gerilemesi ile beraber birazcık daha kendi içinize döndüğünüz biraz daha her şeyi kendi içinizde halletmek istediğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Eğitimle, seyahat, hukuk ya da ticaret ile ilgili bazı konuları yeniden ele almanız gerekebilir.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, evinize, ailenize ve yuvanıza yönelik işlerinizi iyi organize etmeniz gereken haftalardan bir tanesi başlıyor. Hırslı yapınızla ev hayatınızda yapılması gerekenleri bu hafta başında çok net bir şekilde ele almanız gerekecek. O yüzden aile büyüklerinizle konuşmalarınızda onlarla olan girişimlerinize ve işlerinize ekstra dikkat edin. Pazartesi günü önemli işleriniz varsa, bir yerden para bekliyorsanız ya da bir insanla paraya dayalı bir takım görüşmeleriniz varsa biraz hayal kırıklığı yaşamaya açık görünüyorsunuz. Bazı sorunlar, hiç beklenmedik tepkilerle karşılaşma, karşı tarafta aradığınızı bulamama gibi etkiler söz konusu olabilir. Para alışverişlerinizde dikkatli olun. Çok yakın çevrenizden bir arkadaşınızın hayatında önemli bir aldatılma ya da aldanmaya benzer birtakım konu ve olaylar cereyan edebilir.

Salı günü devreye giren Satürn ve Uranüs karesinden en çok etkilenecek olan burçların başında siz geliyorsunuz. Kariyer alanlarınızda önemli değişimler var ve bu değişimleri hayatınıza nasıl geçireceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Şubat ayında bunun ilk ayak seslerini aslında duymuş olmanız gerekiyor. O dönemden bu yana hayatınızda bir şeyleri değiştirdiniz mi, önemli adımlar attınız mı, bu değişimleri nasıl tepkiler verdiniz? işte bu hafta itibariyle bütün bunları bir kez daha yaşama ihtimaliniz var. Değişimin karşısında durmayın. Aile hayatınızda, kariyerinizde, anne ve anne tarafınızın hayatında önemli olaylar ve değişimler devreye girebilir.
Jüpiter 14 Mayıs itibariyle sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınıza girmişti. Şimdi bu alanlarınızda gerilemeye başlayacak Bu pazar günü ile beraber bazı arkadaşlarınızla planlarınızı, hedeflerinizi ve amaçlarınızı yeniden gözden geçireceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, yakın çevre iletişiminizde önemli organizasyonlar, önemli adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında hızlı gelişmeler, aldığınız telefonla hayatınızı hareketlendirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı biraz atarlı olabilirsiniz, bu etkiye dikkat edin. Her şeyi ben biliyorum tavrıyla hareket etmeniz onlarla ilişkilerinizi zedeleyebilir. Yakın yolculuklarda araba kullanırken dikkatli olmanız gereken bir hafta başı sizi bekliyor. Göz önünde olacağınız ortamlarda, iş alanlarınızda bazı hayal kırıklıkları, aldanmalar ve kandırılmalara açık olacaksınız.
Bu Pazartesi itibariyle bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmaya özen gösterin. Çünkü enerjinizin çok çabuk bittiğini tükendiğini göreceksiniz. Aynı zamanda dışarıda bir şey yerken, içerken dikkatli olmayı da ihmal etmeyin.

Satürn ve Uranüs karesi Salı günü devreye giriyor. Bir kez daha hayatınızda eğitimsel işleriniz, geleceğe yönelik planlarınız, yurtdışı bağlantılı konular ve seyahat alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik birtakım değişimlere hazır olmanız gereken bir dönem olacak. Özellikle eğitim alıyorsanız, öğrenciyseniz bu dönem eğitim hayatımızdaki zorlanmalar ön plana çıkabilir ve eğitime bakış açınızı belki de değiştirmeniz gereken bir süreç yaşanabilir. Öğretmenlerin ya da eğitmenlerin hayatında oluşacak birtakım zorlanmalar sizin hayatınıza da sirayet edebilir. Yurtdışı bağlantılı işler, hukuki konular ve eğitim, bu üçüne çok ama çok dikkat edin. Bu konularda hoşunuza gitmeyen bir takım değişimler varsa bu değişimlere direnmeyin hayatın akışına kendinizi bırakmayı ihmal etmeyin.

Pazar günü Jüpiter gerilemesi var, Jüpiter sizin kariyer ve iş alanlarınızda ilerliyordu, şimdi bu alanlarda gerilemeye başlayacak. Kariyerinizde elde ettiğiniz fırsatların aslında hayatınıza ne kadar geçip geçmediğini göreceksiniz. Eğer iş alanlarınızda bazı yavaşlamalar, aksilikler sıkıntı ve sorunlarla karşılaşırsanız demek ki bir şeyleri doğru yapmıyorsunuz demektir. İşte bütün bunları yeniden gözden geçireceğiniz, biraz da elde ettiğiniz fırsatları içselleştireceğiniz bir döngü sizi bekliyor olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Maddi konularda her şeyi kontrol etmek isteyebilirsiniz. Hafta başında parasal bütün koşturmalarınızı iyi organize etmeniz gerekecek. Hırslı yönlerinizin de ön plana çıktığını göreceksiniz. Çünkü bu aralar para kazanmaya olan ihtiyacınız yüksek olabilir ya da bu konuda hırslanmış olabilirsiniz. O yüzden bu hafta başında işler biraz hızlı başlayacak sizin için.
Geri planda durduğunuz bir dönem, önemli işleri başlatmamanız gereken bir dönem. Tutulmayı kadersel alandan aldınız. Tanımadığımız insanlardan duyduğunuz bazı şeyler, sizi diğer insanlardan daha fazla etkiliyor. O yüzden internette takip ettiğiniz bir insan, bir influencer olabilir, bir eğitim programı olabilir, bu dönem bu konulardan yana hayal kırıklığınızın yüksek olacağı, istediğiniz sonuçları çok alamadığınız bir döngü içinde olacaksınız. Bu dönem aldatıcı etkiler devrede olduğu için bu planları biraz erteleyin. En azından Merkür’ün düzelmesini bekleyin. Bu hafta başında bir mahkemenizin sonuçları ile karşılaşma olasılığınız var.

Salı günü Satürn ve Uranüs karesi devrede olacak ve önemli değişimlerin sosyal çevre ve para alanlarınızda oluştuğunu gösteriyor. Yani parasal konularda bu dönem istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında, çevrenizdeki insanların hayatındaki değişimler sizin hayatınızı da fazlasıyla ekleyebilir. Şimdiye kadar para yönünden her şey çok rahat akmış olabilir ama şimdi bazı değişiklikler söz konusu ve bu değişikliklere çok fazla direnmemeniz gerekecek. Bu dönemde arkadaşlarınızın kariyeri ve onların hayatındaki değişimlere de şahit olabilirsiniz.
Jüpiter eğitim, seyahat ve yurtdışı bağlantılı işler alanınızda sizi destekliyordu. Pazar günü itibariyle bu alanlarınızda geriliyor. Yani burada elde ettiğiniz birtakım güzel fırsatlar olduysa bu fırsatları biraz içselleştireceğiniz ya da kaçırdığınız fırsatları fark edeceğiniz, fırsatlarda işlemeyen yönleri çok net göreceğiniz bir döngü başlıyor.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta sizin için çok önemli haftalardan bir tanesi. Yerinizde duramayacaksınız ve hafta sizin için hızlı başlayacak. Hızlı, hareketli, devamlı çevre değişikliğine bağlı birtakım hareketliliklerle dolu bir hafta olacak ve bunun da tadını çıkarmasını bileceksiniz. Hemen bu hafta başında arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza dikkat etmenizi isteyeceğim. Çünkü arkadaş ortamlarınızda geleceğe yönelik girişimlerinizde bazı noktalarda kafanız karışık ve belirsiz olabilir. Özellikle parasal konularda kandırıldığınızı, aldandığınızı görebilirsiniz ya da bir arkadaşınızla aranızda para mevzusu varsa bu dönem bu mevzu sizi gerçekten yorabilir ve o arkadaşınızla olan ilişkinize başka bir gözle bakmak isteyebilirsiniz. Parasal yönden olayları biraz daha net görmeniz gereken de bir döngü içerisindesiniz. Satürn ve Uranüs karesini ilişkiler alanında, ortaklı işler alında yaşayacaksınız. Demek ki kariyerinize etki eden önemli kişilerin hayatında bazı zorlanmalar oluşabilir. Onların hayatında yaşanan istenmedik değişimler, sizin kariyer hayatınızı ve işlerinizi de sekteye uğratabilir. Eşinizin ailesi ile olan ilişkilerinizde bu dönem aradığınızı bulamayabilirsiniz, bazı istenmedik durumlar oluşabilir. Bu nedenle bu dönem ilişkilere ve ortaklı işlere her zamankinden daha büyük bir anlayışla yaklaşmayı ihmal etmeyin. Tüm olaylara karşı lütfen sakin olun, olayların akışı ile beraber ilerlemeyi ve esnek davranmayı asla unutmayın. Bu dönem taşınıyorsanız ekstra dikkat edin.
Jüpiter para alanlarınızda hareket ediyordu ve Pazar günü bu alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Eşinizin ya da partnerinizin parasal konularda güzel gelişmeler yakaladığını görmüş olabilirsiniz. Bu pazar itibariyle bu alanda yakalanılan fırsatları gözden geçireceğiniz, zorlanıyorsanız neden zorlandığınızı bulacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, biraz geri planda duracağınız enerjilerle haftanızı başlatıyorsunuz. O yüzden şartları çok fazla zorlamamak en iyisi. Geri planda yürüttüğünüz işlerinizi iyi organize edebilirsiniz. Kapalı bir yerde, bir büroda çalışıyorsanız, bir araştırma işindeyseniz ya da kendi halinizde kendi başınıza çalıştığınız bir alandaysanız bu hafta biraz daha rahat etkiler var. Ama kalabalık ortamlara girip çıkacağız bir işiniz varsa isteğiniz yüksek olmayabilir. Bu hafta kalabalık ortamlarda ve yerlerde ikili ilişkilerinizden kaynaklı olarak bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesi ile olan bağlantılarında bazı hayal kırıklıkları olabilir, bazı konuşmalar sinirlerinizi zıplatabilir. Karşı taraftan bir beklentiniz varsa bu beklentilerin karşılanmadığını görebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda, göz önünde olacağınız alanlarda, toplum içerisinde ne olursa olsun aldanmalara, kandırılmalara başka insanlardan etkilenmelere dikkat edin ve bağışıklığınızı lütfen sağlam tutun.

Salı günü itibariyle iş hayatınızda bazı olayların değiştiğini görebilirsiniz. Bu aralar her şey iş alanlarınızda hareketli bir havada olabilir. Bazı değişimler sizin dışınızda gelişebilir, beraber çalıştığınız insanların hayatındaki zorlanmalar sizin iş alanlarınıza yansıyabilir. Bu dönem beklediğiniz iş şartları, koşulları varsa, birtakım beklentiler içerisindeyseniz bu beklentilerinizin sizin isteklerinize çok uymadığını fark edebilirsiniz. Bu nedenle esnek olmaya özen gösterin, o zaman şartların ve koşulların çok daha rahat aktığını fark edeceksiniz.
Jüpiter ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızdaydı ve Pazar günü gerilemeye başlıyor. Bu konularda güzel şanslar elde ettiyseniz, bu ortaklı işleriniz de olabilir, işte şimdi bu alanlarda elde ettiğiniz bazı fırsatları yeniden gözden geçirme dönemine doğru gidiyorsunuz. İlişkilerde neyin çalıştığını, neyin çalışmadığını ne istediğinizi ve bunun sonucunda neyi elde ettiğinizi çok rahat ve net bir şekilde görebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, sosyal çevre bağlantılarınızın ve organizasyonlarınızın arttığı bir hafta başlıyor. Hafta başında arkadaşlarınızla beraber yapılacak planları devreye sokabilirsiniz. İşten elde edilen kazançlarınız adına birtakım hareketlenmeler hayatınızda yer edebilir, bütün bunları organize edeceğiniz bir hafta başlıyor. Ama sağlıkla ilgili konularda hala bağışıklık sisteminiz doğru çalışmıyor olabilir. Çabuk zehirlenebilirsiniz, yediğiniz bir şey midenize dokunabilir, bağırsak sisteminiz doğru çalışmayabilir. Eğitimle ilgili konularda, işle ilgili alanlarda duyduklarınıza çok çabuk inanabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden alışveriş yapıyorsanız ya da eğitimle ilgili bir yerlere başvuracaksanız bu dönem bunun için çok da uygun olmayabilir. İşle, eğitimle ilgili konularda hayal kırıklıklarına açık olacaksınız.
Satürn ve Uranüs karesi Salı günü devrede, bu sizin para alanlarınızda gerçekleşiyor. Demek ki bu dönem parasal konularda dikkatli ve ölçülü adımlar atmanız gerekecek. Çocuğunuz ya da aşk hayatınız ya da eğlence alanlarınızda yapacağınız bazı harcamalarda bu dönem ipin ucunu kaçırmış olabilir ya da bu harcamalarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bazı zorlanmalar devreye girebilir. Çocuğunuz varsa onun bazı davranışları, hareketleri bu dönem uğraşmanız gereken konuların başında gelebilir. Ama burası riski işler alanı olduğu için yatırım yapıyorsanız, yatırımlarınızı birkaç kez gözden geçirin. Sizin için çok da olumlu olmayacak bazı değişiklikler bu dönemde karşınıza gelebilir. Özellikle ilişkilerde de tutkularınızla hareket etmemeye çalışın ve biraz da olayları geldiği gibi yaşamaya özen gösterin. Pazar günü Jüpiter geri hareketine başlayacak. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda 14 Mayıs’tan bu yana elde ettiğiniz şansları, fırsatları yeni baştan ele almanız gerekebilir ya da bu fırsatlarla ilgili haberlerin pazar gününden sonra karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Sağlığınızda aslında her şey çok iyi gidiyor derken yine de Jüpiter gerilediği için bu dönem sağlığınız ekstra özen gösterin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, kariyer ve iş fırsatlarınızın hızlı aktığı, hayatınızı ve işlerinizi iyi organize edeceğiniz bir hafta başlıyor. Bu hafta başında göz önünde olacaksınız. Toplum içine karışmak isteyeceksiniz, hareketli olmak size yarayacak ve göz önünde olacağınız ortamlarda risk almaktan da mutluluk duyacaksınız. En ufak bir olayı pire yapmamaya özen gösterin. Çünkü küçücük bir olayı gözünüzde çok fazla büyütüp insanlara da böyle büyük büyük anlatabilirsiniz.

Pazartesi itibariyle parasal konular ve yatırımlarınızı ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bir ödemeniz varsa bazı sıkışmalar zorlanmalar devreye girebilir. Aldanmalar, aldatılmalar, kafa karışıklıkları, belirsizliklere açık olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan beklentileriniz yüksek çalışabilir, bundan kaynaklı olarak bazı sıkıntılara da maruz kalabilirsiniz. Parasal konularda sizden borç isteyen olursa lütfen dikkatli adımlar atın. Ödemelerinizin de çetelesini tutun. Çünkü enerjiniz düşük olacak, bazı şeyleri göremeyebilirsiniz, gözden kaçırabilirsiniz.

Salı günü önemli, iki ilişkiler ve özel hayat alanlarınızda Satürn ve Uranüs karesi devrede olacak. İlişkilerle ilgili konular yeni baştan yazılıyor, ilişkilerle ilgili alanda önemli değişiklikler var. Partnerinizin ailesi ile ilgili konu ve olayların hızlanacağı bu dönemde aynı zamanda taşınmaya yönelik birtakım girişimleriniz varsa sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Hayata karşı oldukça esnek olmanız gereken bir döngü içindesiniz. İnatçılığınız bu dönem işe yaramayabilir. İlişkiler, ortaklı işler, ev ve aile hayatınızda yapılması gerekenlerle ilgili çok da istemediğiniz bazı seçimler ya da değişikliklere doğru gidiyorsunuz. Ama bu değişikliklere çok fazla karşı koymazsanız o zaman çok daha rahat etkilerle atlatacaksınız.

Pazar günü Jüpiter gerilemesi var, Jüpiter sizin aşk evinize girmişti. Aşka, keyfe daha fazla yer verdiğiniz bir dönemdi. Eğer bu dönemde bir insanla tanıştıysanız, hayatınıza birini aldıysanız ya da bu dönemde biraz daha bu alanlarda kendinize iyi hissettiyseniz şimdi Jüpiter’in geri hareketi ile beraber attığınız adımları baştan gözden geçireceğiniz ya da biraz daha içselleştireceğiniz bir dönem içerisine giriyorsunuz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, uzaklardan alacağınız haberler ya da önemli bir seyahat ile başlayan haftanız sizi çok ilginç noktalara taşıyabilir. Bu hafta çok fazla göz önünde olacaksınız, iş alanlarınıza yoğunlaşacaksınız ve ana tema gezmek, dolaşmak, öğrenmek olacak. Önemli yerlerden beklediğiniz haberler de karşınıza gelebilir. İkili ilişkilerde özel hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü bazı hayal kırıklıkları yaşamaya da meyilli olacaksınız. Aldanmalar aldatılmalar ya da ilişkilere dair görmediğiniz şimdiye kadar fark etmediğiniz olayların karşınıza gelmesi söz konusu olurken hayatınızda bir insan varsa onun iş alanları ile alakalı bazı zorlanmaları da fark edebilirsiniz.

Salı günü devreye giren Satürn Uranüs karesi ile iş alanlarınızda değişmesi gerekenlerin göz önüne serileceği bir dönem başlıyor. Şubat ayında yaşadığınız konu ve olaylara benzer olayların yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız, birlikte yol aldığınız iş arkadaşlarınızın kariyerinde onların aile hayatlarında bazı zorlanmalar devrede olabilir. Aynı zamanda bu hafta bazı işlerinizde beklediğiniz haberleri almak da çok kolay olmayacak. Olaylara ve şartlara kendinize açmayı unutmayın. Satürn ve Uranüs kareleri istenmeyen ve beklenmedik değişimler ile bağlantılıdır. Bu değişimler çoğu zaman bizim istediğimiz değişimleri temsil etmez ama bu istenmedik değişimler ileride istediğimiz bazı noktaya gelebilmemiz için hayatın yaptığı değişimleri de temsil ediyor olabilir. O yüzden hayatınıza yarayan yaramayan ne varsa ortaya çıkacağı, iş konularında kendinizi çok daha aktif göreceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. Komşunuz, kardeşleriniz, yakın çevreniz olabilir, onların aile hayatındaki değişimler de sizin hayatınızı etkileyecek.
Şimdi siz Jüpiter tarafından yönetiliyorsunuz, Pazar günü Jüpiter gerilemeye başlıyor, bu da şu anlama geliyor. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat edin. Ev aile ve yuva alanlarınızda 14 Mayıs’tan bu yana yakaladığınız birtakım fırsatlar varsa şimdi bu fırsatları içselleştirmek ve bu fırsatların hangisini hayatınıza geçirdiğinizi, hangisini geçiremediğinizi, önünüze ne gibi kapılar açtığını ya da açmadığını fark edeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönemde aksiliklerle, sorunlarla uğraşıyorsanız bazı şeyleri gözden kaçırdığınız anlamına geliyor. Merak etmeyin, bu dönemi gerçekten içselleştirmeye ve neler yapabileceğinize baktığınız bir dönem olarak görmeye çalışın.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta başında maddi konuları ele alacaksınız ve bu konularda iyi organize olmanız gerekiyor. Banka işlemleriniz varsa bu hafta başında bu işleri güzel bir şekilde halledeceğiniz bir dönem başlıyor. Diğer taraftan parasal konularda hırslı yönlerinizi de ortaya koyacağınız bir dönem. İş alanlarınızda, yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda bu hafta başında dikkatli olun. Çünkü bazı noktalarda yanıldığınızı, bazı noktalarda onlardan beklediğiniz karşılığı bulamadığınız ya da alamadığınızı görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların ya da iş hayatınızdaki insanların sağlığı ile ilgili konu ve olaylar bu hafta alacağınız haberlerin arasında yer alıyor. Diğer taraftan bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmanız gerekiyor Merkür sağlık alanlarınızda geriliyor ve Neptün’den de bir açı alıyorsunuz. O yüzden de kendinizi işlere güçleri kaptırmışken bağışıklığınızı ve kendinizi güçlendirmeyi de unutmayın.

Salı günü Uranüs ve Satürn karesi para alanlarınızda devreye girecek. Bu da demek oluyor ki yatırımlarınız konusunda kendinizi kandırmamanız ve gözünüzü dört açmamız gereken bir dönem. Riskli bir dönem olduğu için borsada yatırım yapıyorsanız, dövizle ilgili yatırım planlıyorsanız bu dönem alım satım için uygun bir süreç olmayacak. Harcamalarınız konusunda gözünüzü dört açmalı, yapılanması gereken konuları yeniden ele almalısınız. Maddi konularda bazı sıkıntılar içerisine girerseniz bilin ki bir şeylerin değişmesi lazım ve siz bu değişime ayak uydurmakta zorlanıyorsunuz. Biraz daha yeniliklere biraz daha yeni bir sürece açık olmanız gereken bir dönem olacak.

Pazar günü Jüpiter geriliyor, Jüpiter iletişim alanlarınıza girmişti 14 Mayıs itibariyle. Hem yakın çevre kollarınızdan yana şanslı bir dönem hem de iletişimsel işlerinizde hızlı bir faaliyet karşınıza gelmiş olabilir. Şimdi bu alanlarda bazı işlerin yavaşladığını bazı işlerin geciktiğini görme olasılığınız var ama hemen karalar bağlamayın. Bu dönem neyin çalıştığını karşınızda hangi fırsatların geldiğini ve bu fırsatların hangisini hayatınıza geçirip geçirmediğini çok net bir şekilde göreceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz. Sevgiliniz varsa onunla beraber vereceğiniz kararların ön plana çıktığını görebilirsiniz. Haftanızı sevdiğiniz insana göre ya da ortaklı yaptığınız işler varsa bu ortaklı işlere göre düzenleyebilir ve bu yönde harekete geçebilirsiniz. Karşı tarafla olan ilişkinizde karşı tarafın bu süreç içerisinde bazı konularda inatlaştığını da görebilirsiniz. Aşk hayatınız ve parasal konularda yanılgılara açık bir dönemdesiniz. Bu dönem kafanıza göre harcama isteğiniz yüksek olabilir. Aşka, keyfe ya da eğlenceye daha fazla para harcamak istiyor olabilirsiniz. Güzel birtakım şanslar ve fırsatlar da karşınıza gelmiş olabilir ama tüm bu şans ve fırsatlar biraz yanıltıcı etkilerle karşınıza geliyor. O yüzden şartların net olduğundan emin olun, kafanıza göre harcamalarda bulunmamaya çalışın. Yoksa hafta başında aşk hayatınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir.

Salı günü devreye giren Satürn ve Uranüs karesi çok önemli. Ev, aile ve yuva alanlarınızda, kendi hayatınızın akışında, alışkanlıklarınızda, davranışlarınızda değişmesi gerekenleri ele almanız gereken bir süreç. Eğer hastalanıyorsanız, hayatınızı çok fazla kontrol edemiyorsanız ya da hayattaki beklentilerinizin eskisi gibi canlı olmadığını fark ediyorsanız demek ki bir yerlerde bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bu ailevi konuları, kendi kişisel hayatınızla ilgili konuları da barındırabilir. Ev hayatınızda aile büyüklerinizin ya da ebeveynlerinizin hayatındaki bazı iş sıkıntıları ve sorunları ile bu dönem yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yer değişiklikleri devreye girebilir ve bütün bunlar sizin istediğiniz değişiklikleri de temsil etmiyor olabilir. Ama tüm bunlarla yüzleşmek ve ayak uydurmak zorundasınız. En büyük sınavınız bu olacak. Bu dönem sağlığınıza lütfen gereken özeni gösterin. Ailenizdeki insanlarla gereksiz yere kavgalardan, çatışmalardan fikir çatışmalarından uzak durun.

14 Mayıs’tan bu yana Jüpiter para alanlarınızda dolaşmaya başlamıştı. İşte bu alanlarda Pazar günü itibarıyla gerilemeye başlayacak. Elinize güzel paralar geçmiş, kazançlarınız artmış olabilir. Parayı nasıl kazanmanız gerektiğini dair güzel bilgiler gelmiş olabilir. Şimdi bu gelen parada zaman zaman gecikmeler, aksilikler, ertelenmeler olursa bazı işler yavaşlarsa olayların ardındaki nedenleri iyi görmeye özen gösterin. 2022 yılında iyi kazançlarınız olacak. Bu döneme doğru gidiyorsunuz o yüzden bu dönem neler yapmanız gerektiğini bu Jüpiter gerilemesi de çok net bir şekilde fark edeceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, gündelik işlerinize ve koşturmalarınıza odaklandığınız bir hafta başlıyor. Bu hafta başında sırt ağrılarınız fazla olabilir, tansiyon ve dolaşım sistemi problemlerine açık olabilirsiniz. Aldığınız haberler karşısında hemen paniğe kapılabilir, çok sıcak tepkiler verebilirsiniz. Bu hafta başında sağlığınıza özen gösterin ama işlerinizi organize etmesini de başaracaksınız. Ev, aile ve yuva alanlarınız konusunda kafanız karışık, belirsiz ve karmaşık. Ailenizle bu dönem daha fazla vakit geçiriyorsunuz ama ailedeki bazı sıkıntı ve sorunlar psikolojik olarak sağlığınızı da etkiliyor. O yüzden bu hafta başında ev hayatınızdaki sağlığa lütfen gereken özeni gösterin. Çünkü bağışıklığınız düşük olacak. Evinizde daha fazla vakit geçirebilir, canınız hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilir. Böyle olunca önemli işlerinizi hafta başına bıraktıysanız bu işleri ele almakta zorlanabilirsiniz.

Satürn ve Uranüs karesi Salı günü devreye girecek. Siz Satürn ve Uranüs karesini yakın çevre bağlantılarınızdan yaşayacaksınız. İş hayatınızda iletişime dayalı işlerinizde yolunda gitmeyen birtakım olaylar olabilir, bazı işlerinizden istediğiniz sonuçları alamamış olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında önemli değişimler karşınıza gelmiş olabilir. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular, onların kariyerlerinde birtakım zorlanmalarla uğraşılmış olabilir. İş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızı bu dönem sabit tutmak çok da kolay olmayacak. Bir şeyler değişiyor ve değişmek zorunda, işte bu değişimlere mümkün olduğunca ayak uydurmayı ihmal etmeyin.

Pazar günü Jüpiter geriliyor, Jüpiter 14 Mayıs’ta sizin burcunuza geçmişti. 14 Mayıs’tan bu yana kendinizi gayet şanslı, mutlu, iyimser hissetmiş olabilirsiniz. Hayatınızın yavaştan yoluna girdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi bu alanlarda Jüpiter’in gerilemesi, 14 Mayıs’tan bu yana öğrendiğiniz konuları içselleştirmeniz, bu konuları hataları ile görmeniz, hayatınıza net bir şekilde geçirmeniz anlamında önemli olacak. Bazı şans ve fırsatlarda zorlanmalar oluşursa, bu şans ve fırsatlardan daha büyüğünün ve daha iyisinin karşınıza geleceğini düşünün ve bu dönemi neler yapabileceğinize odaklandığınız bir dönem olarak algılayın.

Yorumlar (0)