Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 21.06.2021, 11:11 22.06.2021, 09:46
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

21 – 27 Haziran haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, karışık, fırsatlarla ve olaylarla dolu bir hafta sizi bekliyor. Haftaya parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Alacak verecek dengesi önemli olacak. Borçlarınız, ödemeniz gereken faturalar, banka işlemleri, yapılması gerekenler ya da bu alanda konuşulması gerekenleri ele alacağınız bir hafta başlıyor.
Pazartesi günü itibariyle 1 ay boyunca daha çok evinize vakit harcayabilirsiniz, aile hayatınıza gereken özeni gösterebilirsiniz. Şimdiye kadar evinizi ihmal ettiyseniz şimdi evinizle ilgili konuları ele almak ve belki bahçe işlerine girmek, evin dekorasyonu ile ilgilenmek gibi konuları ele almak anlamında şanslı bir hafta olacak. Dekorasyon, tadilat, tamirat gibi işlere de girişebilirsiniz.
Bütün ilginiz algınız daha çok aile ve yuvanız ile ilgili konuları gösterirken Perşembe günü oluşacak dolunayda ilginizi ve algınızı kariyer ve mesleğinize çevireceksiniz. Kariyerde önemli açılımlar, beklediğiniz haberler devreye girebilir ya da bu dönem daha çok ailenize, yuvanıza vakit ayırırken iş hayatınızda gelecek bir haberle algınızı oraya çevirebilirsiniz. Dolunay zamanları dengede olmak çok önemlidir. İş ve özel hayat arasındaki dengeyi sağlamaya özen gösterin. Anne tarafınızın konu ve olayları bu dolunayda iyice görünür olacak.
Güzel habere gelince Merkür düzeliyor. Yani bu hafta içerisinde iletişimsel konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakacaksınız. Kafanızdaki girişimleri hareketlendirmek ve düşündüklerinizi hayata geçirmek anlamında Merkür düzeldikten sonra gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz, hayat sizi destekliyor. Ev, aile ve yuva ile ilgili konular gayrimenkulle ilgili alanlardan yana şansınız ve fırsatlarınız bu hafta yüksek akacak.
Hafta sonu Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber aşk hayatınıza kendinizi daha fazla kaptıracaksınız. Hayatınıza aşkı davet edebilir, hayatınızda bir insan varsa aşkı doyasıya yaşayabilir, sportif faaliyetler, aktiviteler, hobiler bunlarla ilgili alanlarda kendinizi şanslı, mutlu, iyimser görebilirsiniz. Çocuğunuz varsa bu dönem onunla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızı detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü Güneş’in burç değiştirmesi ile beraber iletişim konularınızın önem kazandığı bir dönem başlıyor. 1 ay boyunca daha çok ilginizi ve algınızı yakın çevrenize çevireceksiniz. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın dostlar sizinle iletişim halinde olan herkes hayatınızda önemli olabilir. Onları dinleyebilir, onlarla vakit geçirebilir, kısa vadeli planlar, yolculuklar yapabilirsiniz. Bir kurs ya da bir seminere yazılma gibi kısa vadeli öğrenme durumları devrede olacak. Sosyal medya veya dijital platformlar üzerinden yapılacak işler, reklam, tanıtım, satış, pazarlama ayağında atılacak adımlar konularında desteklenecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Diğer insanlarla bir arada olmak da size iyi gelecek.
Çarşamba günü Merkür düzeliyor! Para alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakmaya başlıyorsunuz. Çarşamba gününden sonraki dönem özellikle maddi konularda atmak istediğiniz adımlar konusunda sizi destekleyecek. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerin ya da şans ve fırsatların Çarşamba günü devreye girdiğini görebilirsiniz.
Perşembe günkü Dolunay sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda gerçekleşecek. Uzaklardan alacağınız haberler bu Dolunay’la beraber hareketlenebilir. Evliyseniz eşinizin kardeşleri ya da akrabaları, onun yakın çevresindeki insanların konu ve olayları bu Dolunay’da önemli olacak. Bir eğitim fırsatı ya da eğitimle ilgili gidilmesi gereken bir yol ya da bir seyahat aynı zamanda yazın, tatilin planlanması gibi etkiler devrede olacak. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bunlarla da ilgili önemli hassas kararlar alacaksınız. Bu dönem ne olursa olsun yakın çevre ve uzak çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Bazı çekişmelere açık olabilirsiniz.
Hafta sonu Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber evinizde, ailenizde, yuvanızda kendinizi huzurlu, mutlu ve şanslı göreceğiniz bir dönem başlıyor. 3 hafta boyunca evinizi düzenleyebilir, organize edebilir, evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. Ailenize daha fazla vakit ayırabilir ve diğer insanlarla aileniz arasındaki bağlantıyı kuvvetlendirecek arabuluculuk rolünü üstlenebilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, işinizde, gücünüzde, gündelik hayatın ritminde hızlı akan bir hafta başlıyor. Yapılması gereken önemli işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz ve bu hafta iyi organize olmanız gerekebilir. Hafta başında iş hayatınızda birtakım krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle beraber maddi konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Önümüzdeki 1 ay boyunca daha çok para kazançlarınıza, yatırımlarınıza kendinizi parasal alanda güvende hissetme ihtiyacınıza odaklı olacaksınız. Parayı nasıl denkleştiririm? Nasıl kazanırım? Başlattığım işlerin parasal karşılığını nasıl elde edebilirim? gibi düşüncelerin bu dönem içerisinde daha çok hayatınızda yer ettiğini göreceksiniz.
Bu hafta kariyer ve iş hayatınızda, mesleğinizde çok güzel, şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Önemli bir teklif ya da önemli bir görüşme, konuşma Çarşamba günü devrede olurken, yine Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür düzelmeye başlıyor. Kendinizi çok daha net ifade edebildiğiniz ve kendinizi çok daha net bir şekilde gösterebildiğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Önemli anlaşmalar, konuşmalar, görüşmeler devreye girerken kafanızdaki planları hareketlendirebilirsiniz.
Bu haftanın en önemli konusu Perşembe günü oluşacak Dolunay. Siz bu Dolunayı ortak para alanlarınızda yaşayacaksınız. Para işlerinize bu kadar odaklanmışken bir borcun ya da bir ödemenin peşine düşebilirsiniz. Bazı noktalarda para alacak verecek dengesi sizi kıstırabilir. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir, hesabınızı yanlış yapmış olabilirsiniz ve bunun sonucunda borcunuz varsa bu borcunuzu nasıl ödeyeceğinizi ya da nasıl yapılandıracağınıza dair hassaslıklar devreye girebilir. Bu Dolunay zamanı hiç beklenmedik bir borç ya da bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da eşiniz ve partneriniz varsa, bu Dolunay daha çok onun parasal konularıyla ilgili olacaksınız. Önemli bir mirasla ilgili bir konu da devreye girebilir. Boşanma arifesindeyseniz nafaka ile ilgili konu ve olayların hızlandığını görebilirsiniz.
Hafta sonu Venüs Aslan burcuna geçiyor, Venüs iletişiminizi artıracak. Yakın çevrenizdeki insanlara keyfinizi, mutluluğunuzu, sevginizi çok daha net göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, dijital dünya, ulaşıma ya da eğitime dayalı birtakım işleriniz varsa bunlardan yana şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu dönem yazmaktan, çizmekten, kendinizi ifade etmekten, yeni iş girişimlerinde bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizde olup biten konu ve olayları fazlasıyla merak edecek ve yeni bir insanla tanışma imkânına sahip olacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız kısa vadeli programlar hayatınızı renklendirebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, kendinizi özel hayatınıza, aşk hayatınıza daha fazla kaptırmak isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Sizin için güzel haberler var çünkü bu Pazartesi itibariyle Güneş sizin burcunuza geçiyor. Bir müddettir kendinizi geri plana atmış ve bazı noktalarda patinaj çekiyor, istediğiniz sonuçları almakta zorlanıyordunuz. Şimdi artık Güneş sizin için parlamaya başlıyor. Bunun sonucunda da istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz, kendinize olan güveninizin artacağı ve sağlığınızı daha fazla ele alacağınız bir dönem başlıyor. Diğer taraftan eğitim konularında, hayatınızla ilgili girişimlerde, gelecek planlarınızda çok şanslı bir süreç olacak.
Bu hafta Çarşamba günü çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Merkür’ün düzelmesi ile beraber hem yakın çevre ilişkilerinizde hem de iletişim ayağınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin artık geride kaldığını göreceksiniz. Merkür hala kapalı bir alanınızda ama diğer taraftan Merkür’ün düzelmesi ile beraber üzerinizden büyük bir yükün kalkmış olduğunu da göreceksiniz.
Perşembe günü devreye giren Dolunay’ı ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda yaşayacaksınız. İlişkinizde halletmeniz gereken konular, ele almanız gereken noktalar, aynı zamanda ilişkilerde disiplinli olmanız ve daha sağlıklı kararlar vermeniz anlamında bu Dolunay’ı iyi kullanmaya özen gösterin. Hem ilişkiler hem ortaklı işler konusunda ve ilişkilerdeki çekişmelerin komple görünür olduğu da bir dönem olacak. Bu yüzden manipülasyon, çıkar çatışmaları, kıskançlıklar bu Dolunay zamanı da hayatınızda daha fazla yer edebilir. Sevdiğiniz insanı çok fazla zorlamamaya özen gösterin.
Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. Maddi konularda şanslı bir dönem başlıyor sizin için. 3 hafta boyunca gelirlerinizi artıracak, maddi konularla ilgili güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Güzel olan her şeye dair ilginizin artacağı bir dönem. Aşka, keyfe, varsa çocuğunuzla olan bağlantılara, hobilerinize eve, spora ekstra para harcayacağımız da bir dönem olabilir. Para geldiği gibi gidebilir biraz daha dikkatli olmaya özen gösterin. Ama iyi tarafından bakacak olursak maddi konularda şansınızın da yüksek olduğu bir dönem olacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla ilgi ve alaka göstereceğiniz bir hafta başlıyor. Aile ortamlarınızda hafta başında birkaç gün boyunca bazı ufak tefek krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Onun dışında Pazartesi Güneş burç değiştirerek Yengeç burcuna geçiyor. Güneş sizin ana gezegeniniz, yükseleninizin yöneticisi. Eğer yükseleniniz Aslan ise Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile beraber yurtdışı bağlantılı işlerinizin hareketleneceği, eğer bir kurumda çalışıyorsanız daha kapalı ortamlarda çalışmaktan mutluluk duyacağınız, araştırmalara kendinizi daha fazla vereceğiniz diğer taraftan hayatın biraz daha yavaşlayacağı bir dönem olacak. Bu dönemi plan yapma dönemi olarak görmeli, geçtiğiniz dönemde yaşadıklarınızı gözden geçirmeli ve buna göre yeni dönemi planlamalısınız. Bu süre zarfında sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Bu yüzden sağlığınızı zorlayacak davranışlardan lütfen uzak durun. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin. Spiritüel konularla ilgilenmek, kendi ruhunuza yatırım yapmak anlamında bu hafta şanslı bir hafta olacak.
Çarşamba günü parasal konularda çok güzel haberler karşınızda gelebilir. Merkür’ün düzelmesi ile beraber arkadaş ortamlarında sosyal çevrenizde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin de düzeldiğini görebilirsiniz.
Oğlak burcunda Perşembe günü bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sağlıkla ilgili konulara, iş hayatınızın düzenine ekstra dikkat etmeniz gereken bir Dolunay olacak. Neyse ki aile ortamlarınızda vakit geçirmeniz, ailenize düzeni sağlamanız, sağlığınızla ilgili konuları disiplinli bir şekilde ele almanızı sağlayacak. Kemiklere, dişlere, iskelet sisteminize ve ağız bölgesindeki problemlere bu dönem dikkat etmeniz yerinde olabilir.
Pazar günü Venüs sizin burcunuzda geçiyor. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber biraz kendi içinize döneceğinizi söylemiştik ama diğer taraftan görüntünüzü yenilemek isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak çok hoşunuza gidecek. Bu ortamlarda bulunur bulunmaz ara ara, zaman zaman kendinize vakit ayırmayı ve çok fazla kalabalık ortamlarda bulunduktan sonra kendi halinize dönmeyi de ihmal etmeyin. Çünkü bu dönem hareketlilik sizi fazlasıyla yorabilir ama herkes bir yandan da sizi konuşuyor olacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, yakın çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında sizin dışınızda gelişen olaylar, hayatınıza ufak tefek krizler getirecek. Ama bu krizlerle nasıl baş etmeniz gerektiğini de gayet net bileceksiniz.
Bu pazartesi Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevreniz hareketleniyor, arkadaş ortamlarınızda, sosyal ortamlarda kendinizi göstereceksiniz. İşten elde ettiğiniz gelirlerin üzere düşeceğiniz aynı zamanda hedeflerinizin, vizyonunuzun önem kazanacağı ve sizin gibi düşünen insanlarla daha fazla vakit harcayacağınız ve yeni insanları tanımaktan mutluluk duyacağınız bir döngü içine giriyorsunuz.
Bu hafta ilişkilerden yana çok şanslı olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa onun sosyal ortamları, eğlence hayatı ya da eğlenceli arkadaşları ile bir arada olmak önem kazanabilir. Hayatınızda bir insan yoksa gireceğiniz çevrelerde yeni bir insanla tanışma ihtimalimiz de artacak. Yönetici gezegeniniz Merkür, Çarşamba günü düzeliyor. Merkür’ün düzelmesi ile beraber hem meslek hayatınızda hem kariyerinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görmeye başlıyorsunuz. Kafanızdaki planları, fikirleri hayata geçirmenin tam zamanı.
Perşembe günkü Dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda biraz daha mantıklı, biraz daha organize olmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Belki de arkadaş ortamlarında gösterdiğiniz o duygusal yönünüzü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda daha soğukkanlı olarak ortaya koyacaksınız. Ama ne olursa olsun özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bazı çekişmeler devrede olabilir.
Pazar günü ilişkiler gezegeni Venüs Aslan burcuna geçiyor. Kendinizi ilişkilerden yana gözlemlemek isteyeceğiniz, başınızı dinlemek ve şarj olmak isteyeceğiniz bir döngü içerisinde gireceksiniz. Hem eğitimle ilgili konular hem gelecek planları hem de parasal konularla ilgili önemli kararlar almamaya özen gösterin. Ama spiritüel taraflarınızı kuvvetlendirmek, yurtdışı bağlantılı işlerin üzerine düşmek ya da davalarınız varsa bunların sonuçlarını elde etmek anlamında gayet şanslı bir dönem olacak.

Terazi Burcu:

Terazi yükselen Teraziler, maddi konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günleri parasal konularda ufak tefek halletmeniz gereken sorunlar, krizler karşınıza gelebilir. Bunları da halletmenin bir şekilde yolunu bulacaksınız.
Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile beraber kariyer hayatınızda, meslek ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz, adeta parlayacağınız bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca iş alanlarınızda kendinizi daha fazla gösterecek ve göz önünde olacağınız ortamlarda, yaptığınız işlerde, amaç ve hedeflerinizi gerçekleştirmeyi isteyeceksiniz ve bunu da gayet güzel bir şekilde başaracaksınız. Diğer taraftan eşinizin ailesi ile ilgili konu ve olaylar hızlanırken işle ilgili konu ve olaylar karşınıza fırsat olarak gelebilir.
Çarşamba gününe dikkat edin, işle ilgili çok güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Yine aynı gün Merkür düzeliyor. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, gelecek planlarınız anlamında aslında Merkür size göz kırpacak. Kafanızdaki fikirleri, düşünceleri hayata geçirmenin bir şekilde yolunu bulacaksınız. Önemli konuşma ve görüşmeler bu anlamda sizi destekleyecek. Öğrenciyseniz bu dönemden sonra öğretim hayatınızda her şeyin çok daha rahat aktığını göreceksiniz. Eğer bir sıkıntı yaşadıysanız bu dönemden sonra bu sıkıntıları toparlamak ve kendinizi iyi hissetmek de önemli olacak.
Perşembe günkü Dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikliyor. Yani aile hayatınızda önemli konular, duygusal meseleler devreye girebilir. Ya da aile ortamlarınızda biraz daha organize, biraz daha disiplinli davranmak durumunda kalabilirsiniz. Anne babanız arasındaki çekişmeler bu dönem içerisinde görünür olabilir. Evli olanlar kendi aileleri ve eşlerinin ailesi arasında birtakım olaylara şahit olabilirler. Bu dönem içerisinde ev ve aile hayatınızda üzerinize etki eden bir insanın üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz. Bu da kıskançlıklara, çıkar çatışmalarına, ego sürtüşmelerine, zaman zaman karşı tarafla problemler yaşamanıza neden olabilir. O yüzden bu hafta aile hayatınıza ekstra özen gösterin.
Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçecek. Sosyal ortamlarda ve çevrelerde adeta baş döndüreceksiniz. Gireceğiniz yerlerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni insanlar size yeni iş kapıları arayabilir ya da özel hayatınızda kimse yoksa arkadaş çevrenizdeki bu hareketlilik özel hayatınızda yeni bir insan bulma konusunda faydalı olabilir. İşten elde edilen gelirlerinizi de artıracağınız, sağlığınızla ilgili konularda da güzel sonuçlar alacağınız harika bir hafta sizi bekliyor.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, kendi istek ve beklentilerinize odaklandığınız bir hafta başlıyor. Hemen bu hafta başında bulunduğunuz yerde duramayabilirsiniz. Devamlı bir hareketlilik, devamlı olaylar silsilesi, krizlerle uğraşma gibi konular olası. Heyecanlı haberler almaktan da geri durmayacaksınız.

günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Öğrenim hayatınızın hızlanacağı, kendinizi geliştireceğiniz, tatil planlarınızı organize edeceğiniz ama aynı zamanda diğer insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız farklı, yüksek, hareketli bir dönem olacak. Bu dönemle beraber adeta kendi amacınızı ve yapmak istediklerinizi hayata geçirmiş olacaksınız. Gökyüzünde bir su enerjisi hakimiyeti olacak ve siz de bundan en güzel şekilde faydalanacaksınız. Bu hafta uzak yerlerden alacağınız önemli haberler devreye girerken seyahat planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Eğitim konularında geleceğe yönelik önemli adımlarınız devreye girebilir. Yaz döneminde neler yapacağınızı, arkadaşlarınızla ve sevdiğinizle ne gibi planlar içerisi bulunmamız gerektiğini bu hafta planlayacaksınız.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin müşterek para alanlarınıza gerilemekteydi. Bu dönem içerisinde bir borç, bir ödeme ya da bir para toplama işiyle ile uğraşmış olabilirsiniz. Çeşitli aksilik ve sıkıntılar da karşınıza gelmiş olabilir. Merkür’ün düzelmesiyle beraber yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görecek, maddi konularda atmak istediğiniz önemli adımlar varsa bunları hızlandıracaksınız.

Perşembe günü Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızı tetikleyecek. Bu dönem yakın çevrenizde oluşacak ufak tefek küçük olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Çevresel faktörleri iyi dengelemeye özen gösterin. Çevre çekişmeleri, manipülasyon, çıkar çatışmaları bu dönemde karşınıza gelebilir. Çevrenizdeki etkin bir insan bazı projelerinizi kıskanabilir ya da bazı konularda üzerinize gelebilir. O nedenle bu dönem en çok ilişkilere dikkat etmeniz gerekecek.

Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. Bu da demek oluyor ki 3 hafta boyunca kariyer ve meslek oluşumlarında önemli adımlar devrede olacak. Kendinizi dış dünyaya göstermekten, yaptığınız işleri insanlara açıklamaktan ya da görünür olmaktan mutluluk duyacaksınız. Kalabalık ortamlarda gözler sizin üzerinizde olabilir, statü alanlarınızda bir gelişme yaşayabilirsiniz. Evliliğe adım atmak, sözlenmek, nişanlanmak gibi ya da partnerinizin ailesi ile tanışmaya düşünüyorsanız bu dönemde şartların uygun olduğunu göreceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, geri planda durduğunuz, biraz isteksiz başlayacağınız bir hafta içindesiniz. Ama bu isteksizlik öyle çok uzun sürmeyecek. Salı günü öğle saatlerine kadar hayatınızın yönünü belirlemekte zorlanabilirsiniz, biraz da kendi içinize dönmüş olacaksınız. Ama Salı öğleden sonra Çarşamba ve Perşembe günleri hayatınız çok hızlı akabilir, adeta yerinizde duramayabilirsiniz.

Bu hafta Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Sizin ortak para alanlarınıza geçecek ve 1 ay boyunca krediler, borçlar, ödeme konularıyla ilgili olacaksınız. Para alışverişleri önemli olacak. İşinizle ilgili konularda sponsor bulmak, başka insanlardan destek almak, işle ilgili girişimleri başlatmak anlamında da şanslı bir dönem. Eğer yapılandırmanız gereken bir borcunuz varsa bu borcunuzu nasıl ödeyeceğinize ya da nasıl yapılandıracağınıza dair önemli ipuçları bu hafta karşınıza gelebilir. Maddi yönden kendinizi iyi hissedeceksiniz, şans ve fırsat dolu bir süreç olacak.

Çarşamba günü ev ve aile hayatınız için yapacağınız harcamalar önemli olurken bu noktada sevdiklerinize yapacağınız alışverişler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay’ı para evinizde yaşayacaksınız. Bu Dolunay zamanı elinize bir para geçecek. Para ile ilgili konularda sistemli ve organize olmak durumunda kalacaksınız. Gelen bu para, işle ilgili bir konuya da gidebilir ya da işle ilgili bir harcamaya da dönüşebilir. Ama ne olursa olsun bu para gelmeden önce ilişkilerinizi bozmamaya özen gösterin. Çünkü beklediğiniz bir para olabilir, bu paranın gecikeceğini öğrenebilirsiniz, karşı tarafa bir baskı uygulayabilirsiniz ve bunun sonucunda o para gelir ama ağzınızın tadını kaçırarak gelir. Bu etkiye dikkat!

Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. Demek ki çok seyahat edeceğiniz, dış ortamlarda bulunacağınız ve değişik insanlarla bir arada olmaktan da mutluluk duyacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem içerisinde tatil planlarınızı aktive edebilirsiniz. İş hayatınızda ilgili kafanızda planlar varsa daha az tanıdığınız insanlarla bu planları konuşmak üzere bir araya gelebilirsiniz. Farklı kültürler ve farklı insanlardan gelecek önemli bilgiler iş hayatınızda hızlı yükselişleri getirebilir ve ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, arkadaş ortamlarınızdan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Sosyal çevreniz çok hareketli olabilir, arkadaşlarınızla önemli planlar yapmış olabilirsiniz ya da işle ilgili bağlantılar bu hafta başında devrede olabilir. Ama birkaç gün içerisinde işlerin çok hızlı bir şekilde değiştiğini belki de yabancı bir yere gitme zorunluluğunun da devreye girdiğini görebilirsiniz.

Bu pazartesi Güneş Yengeç burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza kendinizi daha fazla vereceğiniz bir dönem başlıyor. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar önem kazanırken onun hayatına göre karar vermekten çekinmeyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir dönem. Eğer bekarsınız bu dönem muhakkak bir insanla ilişki içinde olmak isteyebilirsiniz ya da artık bu ilişki yaşamak istiyorum gibi bir davranış ya da düşünce içine girebilirsiniz. Başka insanlardan onay alma ihtiyacınız yüksek olacak. Bu dönem içerisinde ortak işlerde bulunabilirsiniz. Önemli anlaşmalar ve sözleşmeler de bu 1 ay boyunca karşınıza gelecek. Oldukça iyimser ve besleyici yönlerinizin ön plana çıktığını göreceksiniz. Yeni bir ilişki başlangıcı da devrede olabilir.
Çarşamba günü yakın çevrenizden bir insanla tanışabilir, aranızda bir flörtleşme olabilir. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın özellikle iş hayatı ile ilgili önemli bilgiler Çarşamba günü karşınızda gelebilir. Yine bugün Merkür düzeliyor. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. Çarşamba gününden sonra artık iş hayatınızda sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ile problemler varsa bütün bunları geride bırakacağız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Artık işlerinize kanalize olmanın tam zamanı.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek. Demek ki bu Dolunay’la beraber hem fiziki sağlığınıza hem de hayatınızla ilgili önemli kararlara odaklanacaksınız. Bu dönem içerisinde hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla güç çekişmelerine, kıskançlıklara, manipülasyona, anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmaya özen gösterin. Yeni tanıştığınız insanlarla da böyle etkilere sahip olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa bu ortaklı işleri gayet net ve iyi bir anlayışla yürütmeye özen gösterin.

Pazar günü Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber parasal konularda şansınızın döndüğü bir döngüye giriyorsunuz. 3 hafta boyunca maddi konularda aradığınız desteği yardım göreceğiniz gibi kendi özelinize ve mahremiyetinize daha fazla önem vereceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, kariyerinize ve iş hayatınızda odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bu alanda önemli krizler, halledilmesi gereken konular karşınıza gelebilir ya da iş hayatınızda halletmeniz gereken önemli bir para meselesi ile haftanızı başlatabilirsiniz.
Pazartesi günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda 1 ay boyunca Güneş’i üzerinizde hissedeceksiniz. Bu da şu anlama geliyor başkaları için çalışmaktan, hizmet etmekten, kendinizi göstermekten mutluluk duyacağınız bir dönem olacak. İş arıyorsanız, uzun zamandır işe dair bir beklentiniz varsa bu beklentilerin daha rahat karşılanacağı, aynı zamanda iş hayatınızda güzel sonuçlar alacağınız da bir süreç olacak. Burası sağlık alanı olduğu için ne olursa olsun sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Mide sıkıntıları ile, hazımsızlıkla, cilt problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Midenize ekstra özen göstermeyi unutmayın.
İş hayatınızda çok güzel şans ve fırsatlarınız var ve Çarşamba günü bu şans ve fırsatların parasal karşılığını göreceksiniz. Önemli bir konuşma ya da bir görüşme sizi çok ama çok mutlu edebilir. Belki de uzun zamandır içinde olduğunuz bu görüşmeleri nihayete erdirebilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür de düzeliyor. Merkür sizin aşk evinizde gerilemekteydi. Hayattan aldığınız keyif, çocuklarınızla olan bağlantılar ya da aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa şimdi Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu sıkıntı ve problemlerin de düzeleceği bir döngü olacak. Şimdi hem aşka hem keyfe hem mutluluğa daha fazla vakit ayıracak, kafanızdaki planları uygulamanın bir yolunu bulacaksınız.

Perşembe günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bu Dolunay zamanı bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir, beklenmedik bazı olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla bu dönemde güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Siz de ortamı daha fazla germemeye çalışın. Bu Dolunay diğer burçların aksine biraz daha kendinize, özelinize vakit ayırmayı unutmayın çünkü fazlasıyla etkileneceksiniz. Sağlığınıza da gereken özeni gösterin.

Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. İlişkiler önemli olmaya başlıyor. Önemli anlaşmalar, önemli görüşmeler, sözleşmeler ortaklıklar ya da hayatınıza bir insanın “Merhaba” demesi, ilişkinizde yaşadığınız kavgalar varsa o kavgaların geride kalması, sevdiğiniz insanla hayata aynı noktadan bakma ve ilişkilerin daha da güzelleşmesi, çiçek açması Pazar gününden sonraki 3 hafta boyunca hayatınızda yer edecek.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, uzak yerlerden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Eğitim, seyahatler, uzak yerlerden gelecek önemli haberler bu hafta başında devrede olacak ve daha çok bu alanda bazı krizlerle uğraşmak durumunda kalacaksınız.
Pazartesi Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda güzel birtakım etkiler devreye girmeye başlıyor. 1 ay boyunca aşka, keyfe, çocuklarla ilgili konulara, hobilerinize, sanatsal ve kreatif işlere kendinizi daha fazla vereceksiniz. Hayatın sizin için adeta yeşerdiğini, önünüze çeşitli fırsatları getirdiğini göreceksiniz.

Özellikle bu hafta Çarşamba gününü bir kenara not edin. Özel hayatınızda, aşk hayatınızda beş yıldızlı bir gün olarak karşınıza çıkacak. Kendinizi çok şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz ve güzel haberler de bugün karşınıza gelebilir. Çarşamba gününü özel kılan bir başka unsur da Merkür o gün düzeliyor. Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Demek ki aile ortamlarında iletişimi doğru kuramadınız, ailenizdeki insanlarla zaman zaman zorlanmalar yaşadınız ya da ev hayatınızı ilgilendiren zorluklarla karşılaşmış olabilirsiniz. Merkür’ün düzelmesiyle beraber eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Gayrimenkulle ilgili konu ve olaylar bu dönem hızlanabilir, gönül rahatlığıyla bu işlerin içerisine girebilirsiniz.

Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Demek ki sosyal çevrenizi ilgilendirecek konular, arkadaşlarınızla oluşacak birtakım işler ya da arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda bazı gerilimler, anlaşmazlıklar devrede olabilir. Aşk hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isterken arkadaşlarınızın başına gelecek bir konu ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insan, bulunacağınız çevrelere ayak uydurmakta zorlanabilir. İşte bu noktada arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insan arasındaki sürtüşmelere, anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda kıskançlık, gerilim, çıkar çatışmalarına girmemeye özen gösterin.

Pazar günü Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber iş alanlarınızda kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Bu 3 haftalık dönemde beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz ve doğru ilişkiler kuracağınız da bir dönem olacak. Kalp ya da tansiyon sıkıntıları ve problemleriniz varsa artık bu sıkıntı ve problemlerin de geride kaldığını görebilirsiniz.

Yorumlar (0)