Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 05.07.2021, 11:04 06.07.2021, 09:51
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

5 – 11 Temmuz haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza parasal işlerinizi hallederek başlayacaksınız. Bu hafta ailevi konularda hayat şanslı yüzünü size gösteriyor. Aileniz için yapacağınız harcamalar, alışverişler ön plana çıkarken, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizi evinizde ağırlamak ya da aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek arzusunda olacaksınız.

Aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlarla bulunacağız girişimlerinizde dikkatli adımlar atmaya özen gösterin, kafanız karmaşık ve belirsiz olabilir. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama işinden birinde çalışıyorsanız, bazı hatalara meyilli olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan çok çabuk etkileneceğiniz bir hafta sizi bekliyor olacak.

Diğer taraftan aşk hayatınızda çok güzel etkiler var gökyüzünde. Venüs Mars’a doğru kavuşmaya gidiyor. Bu da önümüzdeki süreçte aşka, keyfe daha fazla yer ayırmak isteyeceksiniz anlamına geliyor. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem sosyal bağlantılarınızda arkadaşlarınızla sevdiğiniz insanın anlaşamaması ya da bulunduğunuz ortamlarda sizin iki arada bir derede kalmanız gibi etkilere dikkat edin. Bu hafta ilişkiler sizin için çok önemli olacak. Karşı tarafın aranıza bir duvar ördüğünü görebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın ailesi ile ilgili sıkıntı ve problemler ilişkinize yansıyabilir.

Cumartesi günü bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak. Bu da demek oluyor ki ailevi konularda evinize yönelik adımlarda önemli karar ve başlangıçlarınızı bu Yeni Ay ile beraber hareketlendireceksiniz. Şimdi emlak almak, emlak satışı yapmak, yer değiştirmek, taşınmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Anne ve babanızın hayatında önemli konu ve olaylar varsa, bir karar verilecekse Cumartesi günü oluşacak Yeni Ay ve sonrası, 15 gün boyunca gönül rahatlığı ile hareket edebilirsiniz. Pazar günü Merkür de bu alanınıza giriyor. Yani eviniz aileniz yuvanız uzun vadede kendinizi iyi hissettiğiniz alanları temsil ediyor olacak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta sizin için oldukça hareketli haftalardan bir tanesi. Kendi kafanıza göre planlar yapacaksınız, kendinizi biraz bencil göreceksiniz ve diğer insanları çok fazla takmayacaksınız. Can sıkıntılarınız yüksek olabilir. Eğer canın sıkılıyorsa bu hafta içinde bolca yer değiştirebilirsiniz.

Parasal konularda kafanız hala karmaşık ve belirsiz olabilir. Daha önceden konuşulmuş, iptal olmuş ya da yapılmış işlerinizde istenilen sonucu almanız biraz zor görünüyor. Şartları ve durumları iki kere kontrol ederek yolunuza devam etmelisiniz. Çünkü size söylenilenlere çok çabuk inanıyorsunuz ve kolayca suistimal edilmeye açıksınız.

Eviniz, aileniz, yuvanız aslında kendinizi en güzel ve en rahat hissedeceğiniz yerlerden. Ama bu hafta en çok aile ilişkilerine dikkat etmeniz gerekecek, özellikle de anne ve babanızla. Eğer öğrenciyseniz ya da gençseniz anne ve baba arasındaki ilişkilerde sıkıntı ve problemler ortaya çıkabilir ya da yapmak istediğiniz birtakım işlerde ailenizden istediğiniz onayı alamayabilirsiniz. Ev hayatında herkes kendi kafasına göre davranıyor olabilir. Bu da kendinizi yalnız, üzgün ve mesafeli hissetmenize neden olabilir.

Cumartesi günü Yeni Ay etkisi devreye girecek. Siz bu Yeni Ayı yakın çevre alanlarında yaşayacaksınız. İletişime, satışa, reklama ya da bilgisayara, iletişime dayalı her tür işinizde atmak istediğiniz önemli adımlar varsa işte bu Yeni Ayla beraber bu adımlarımızı hızlandırabilirsiniz. Burası girişim alanıdır. Cumartesi gerçekleşen Yeni Ay ile beraber girişimcilik gerektiren her türlü işte şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Diğer taraftan eğitim ayağında da önemli kararlar alabilirsiniz. İşte bütün bu kararları uygulayacak bir dönem devreye giriyor. Aynı zamanda Pazar gününden sonra yakın çevrenizdeki akrabalar ve kardeşlerinizle olan iletişiminizi hızlandırmaya başlıyorsunuz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz. Bazı konuları kafanızda fazlasıyla büyüteceğiniz haftalardan bir tanesi ama diğer taraftan önemli konularda da nasıl hareket etmeniz gerektiğini de çok net bir şekilde bileceksiniz. Maddi konularda hayatın sizi desteklemesi ya da hayatı farklı gözlerle okuma etkisi ile beraber hafta başında işlerinizde bir rahatlama devreye girecek.

Hala kendinizi ifade ederken, önemli konuşmalarınızda, görüşmelerinizde bazı karmaşalar ve belirsizlikler var hayatınızda. İş alanlarınızda ne yapacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Bazı konular dağılmaya yatkın olabilir, göründüğü gibi olmayabilir, çok çabuk kanabilirsiniz. Muhakeme gücünüz idrakınız bu hafta çok doğru çalışmayacak. O yüzden önemli anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ya da önemli girişimleriniz varsa bu hafta biraz daha beklemenizi tavsiye edebilirim. Yakın çevre bağlantılarınız bu hafta en zorlandığınız konularından bir tanesi. Akrabalarınız, yakın çevrenizdeki insanlar ya da sözleriniz, düşünceleriniz olabilir, bu dönem her şeyi üstünüze üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Çok çabuk demoralize olabilirsiniz. Diğer insanlardan beklediğiniz bir destek ya da tavsiye varsa bu dönem size destek vermesini istediğiniz insanlardan aradığınızı bulmak çok daha kolay olmayabilir. Seyahatle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Seyahate çıkacaksınız, bir seyahat planlamanız varsa işte bu noktalara lütfen dikkat edin.

Cumartesi günü bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay sizin para evinizde oluşacak. Bu da maddi konularda güzel bir dönemin başladığı anlamına geliyor. Parasal işleriniz varsa bu işlerle ilgili önemli hareketlenmeler devreye girerken maddi olarak para kazanacağınız bir iş olmasa bile çalışıyorsanız parasal konularda neler yapmamız gerektiğine dair önemli kararlar alabilirsiniz. Yatırımlarınız varsa onları nasıl yönlendireceğinize dair bazı fikirlerle bazı kararlarla ilerlemek önemli olacak. Pazar günü Merkür de bu alanlarınıza girer girmez hem duygusal hem bir o kadar da besleyici yönlerinizi maddi alanda kullanmaya başlıyorsunuz. Yani önümüzdeki dönem parasal konularda sıkıntı ve sorunlarınız varsa kafanız çözüme yönelik çalışabilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, hafta başında arkadaşlarınızdan birçok haber alacaksınız. Aynı zamanda geçtiğimiz Pazar günü hayatınızı hareketlendiren önemli bir mevzuyu konuşmak, çözüme kavuşturmak adına da harekete geçebilirsiniz.

Diğer taraftan Güneş Yengeç burcunda, yani sağlığınızla ilgili konular, hayat girişimlerinizle ilgili konular önemli. Cumartesi günü sizin burcunuzda oluşan Yeni Ayla beraber hayata dair hareketlendirmek istediğiniz, başlatmak istediğiniz ne varsa bütün bu konuları hayata geçirecek fırsatları bulacaksınız. Mesela yer değiştirmek mi istiyorsunuz? Başka bir ülkeye mi taşınacaksınız? Yeni bir ilişkiye adım mı atmak istiyorsunuz? İş başvurusunda mı bulunacaksınız? Sağlığınızla ilgili almamız gereken önemli bir karar mı var? Ameliyat mı olacaksınız? Size binlerce olasılık sayabilirim. İşte bunun gibi önemli olaylar Cumartesi günü oluşacak Yeni Ay ve sonrası hareketleniyor. O yüzden kafanızdaki planları iyi bir şekilde oluşturmaya özen gösterin. Bu Yeni Ay sizin Yeni Ayınız olacak sevgili Yengeçler.

Diğer taraftan bu hafta başında uzak yerlerden alacağınız haberler önemli olacak. Ama bu haberler bazı noktalarda doğruyu yansıtmıyor olabilir ya da çok çabuk kanabilir, yanılabilirsiniz. Gökyüzünde yanıltıcı etkiler devrede olacak. Özellikle böyle acıdığınız insanlar varsa sizden yardım bekleyen, yardım isteyen insanlara karşı yumuşak karnınız devrede olabilir. Bu hafta parasal konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Çok çabuk kandırılabilirsiniz. Para ile ilgili bir konuda planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Aynı zamanda para ile ilgili bir konuda kendiniz engellenmiş veya sıkıntıda gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda, yatırımlarınız konusunda bu hafta dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Büyük harcamalardan kaçının ve büyük girişimler arkadaşlarla yapılacak olan işlerde parasal olarak kendinizi hemen öne sürmemeye özen gösterin.

Merkür Pazar günü sizin burcunuza geçiyor ve sizin burcunuza geçer geçmez kendinizi çok daha iyi ve çok daha net ifade etmeye başlayacaksınız. Hayata dair beklentilerinizin artacağı bu dönem yakın çevrenizle olan iletişiminiz de hızlanacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, hem toplumsal konularla hem meslek ve iş hayatınızla ilgili adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında çok çalışabilirsiniz ya da çalışmıyorsanız da kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bu aralar her şeyi gözünüzde büyüttüğünüz ve biraz da kendi halinizde olmak istediğiniz bir dönem. Ama bu dönem aynı zamanda önemli çalışmalar konusunda sizi destekleyen de bir dönem. İş hayatınızdaki değişimleri kendi hayatınıza çok daha rahat katacağınız ortamları bulacaksınız.

Bununla beraber ilişkilere ve kendi sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İnsanlarla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılar, zorlanmalar devrede olurken diğer taraftan sağlığınızda da istediğiniz performansı almakta zorlanabilirsiniz. Kalp, dolaşım, sırt ağrıları, duruş bozuklukları, kemiklerle ilgili sıkıntı ve problemler devreye girebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda ve ortaklı işlerinizde ev ve aile hayatınızda sıkılganlıklara ve başınıza buyruk davranışlara çok ama çok dikkat edin. Arkadaşlarınız bu aralar sizin yumuşak karnınız. Onlarla olan fikir alışverişlerinizde, önemli işlerinizde, parasal konularda yanılma ihtimale karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir.

Cumartesi günkü Yeni Ay sizin zor bir alanınızda olacak ama diğer taraftan kendinizi yenilemek, ruhsal ve spiritüel konularla ilgilenmek, hayatı daha farklı bir yönden okumak anlamında bu Yeni Ayı hayatınıza geçirebilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınız varsa şimdi bu kötü alışkanlıklardan kurtulmanın tam zamanı. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde işte bu Yeni Ay size yeni kapılar aralayacak. Ama maddi hayata, kişisel planlarınıza dair büyük girişimleriniz konusunda çok da fazla destekli olmayacaksınız.

Bu dönemi bir dinlenme, içselleştirme dönemi olarak görün. Pazar günü Merkür de bu alanlarınıza geçecek. Artık konuştuğunuza, ne söylediğinize dikkat etmeniz gereken bir dönem başlıyor.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, seyahatler, eğitimler, diğer insanlardan alınacak önemli haberler, kendinizi vuracağınız dış ortamlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan hem kendi çevrenizi hem de gelecek planlarınızı yeniden şekillendirmek istediğiniz bir döngü içindesiniz.

Hayatınıza, arkadaşlarınıza, dostlarınıza, çevrenize dair almak istediğiniz önemli kararlar varsa Cumartesi günü Yeni Ay gerçekleşecek ve sonraki 15 gün boyunca bütün bu yenilikleri yapma şansına erişeceksiniz. Ayrıca işten elde edilen gelirlerinizi artıracağınız bir dönem olacak. Aynı zamanda amaç ve hedefleriniz için neler yapabileceğinizi de çok net göreceksiniz. Sosyal çevrenizde ailenizden gibi gördüğünüz arkadaşlarınızdan da çok güzel yardımlar gelebilir.

Herkesin bu hafta dikkat etmesi gereken bir konu var. Sağlık ve işle ilgili konularda hayatın sizi biraz engellediğini, istediğiniz bazı sonuçları karşınıza getiremediğini düşünebilirsiniz, bu etkiye dikkat edin. Seyahatler, parasal konular aynı zamanda ortak parasal konularla ilgili alanlarda bazı çekişmeler sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa o kişinin özel hayatında zorlanmaları olduğunu, özel hayatında bazı sıkıntı ve problemler yaşadığını da fark etmeniz söz konusu olabilir.

Bu hafta özel hayatınızdaki insanla paylaşımlarınızı hızlandırabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda karşı taraftan çok şey de beklememeniz gerektiğini görebilirsiniz. Bu hafta kimseye ekstra anlam yüklememeye çalışın. Bu dönem gözünüzü dört açın, çünkü bu süreçte yeni insanlarla tanışacak ve bu insanların hayatınıza güzel kapılar araladığını fark edeceksiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, para işlemlerinizle haftanıza başlayacaksınız. Banka ödemeleri, faturalar, ödemeler, yapılması gerekenler hayatınızın merkezine yerleşebilir. Bu dönem hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Kariyer ve iş koşturmaları, mesleki birtakım adımlarla ilgili önemli sürprizlerle haftanız başlıyor. Diğer insanlardan göreceğiz desteklerin de yüksek olacağı bir dönem.

Diğer taraftan bu hafta eğitim işlerinizde, seyahate dayalı birtakım girişimlerinizde kafanızı net tutmaya özen gösterin. Çünkü tarihleri karıştırabilir, seyahate gidecekseniz bavulunuzu kaybedebilirsiniz ya da pasaportunuzu evde unutabilirsiniz. Böyle aksiliklere, sıkıntı ve problemlere de açık görünüyorsunuz. Kafanız bazı noktalarda çok net olmayabilir. Karmaşıklıklar, belirsizlikler, kararsızlıklar hayatınızda yer etmiş olabilir. Özellikle bu kararsızlıkların geleceğe yönelik işlerde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. O yüzden bu hafta önemli kararlar almamaya çalışın.

Bir de Venüs ve Satürn karşıtlığı devrede olacak. Venüs sizin yönetici gezegeniniz. Bu da şu anlama geliyor lütfen ne olursa olsun bu hafta sağlığınıza gereken özeni gösterin. Sosyal çevrelerde ve ortamlarda bazı işlerinizde iptaller oluşabilir ya da bazı işlerinizden aradığınız ilgiyi görememeniz söz konusu olabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki bağlantılarda sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz.

Cumartesi günü bir Yeni Ay gerçekleşiyor. İşte bu Yeni Ayda kariyer ve iş fırsatlarınızın çok arttığını ve toplum önü duruşunuzu daha sağlam bir yere koymak istediğiniz görebilirsiniz. Bu Yeni Ay sizi kariyerinizde ve iş konularında çok önemli noktalara taşıyabilir. Bu hafta bir sürü koldan bir sürü olayla uğraşabilirsiniz ama diğer taraftan bu Yeni Ayla beraber bu işlerinizin sonucunu göreceksiniz. Bazı zorlanmalar olsa bile Yeni Ay ile beraber bu zorlanmalar artık geride kalacak ve çiçek gibi bir dönem sizi bekleyecek.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta özel hayatınızdaki insandan haberleriniz var. Onunla telefon konuşması yapabilirsiniz. Bir gün önce bir plan yapmış olabilirsiniz ya da bu haftaya dair yeni planlar devreye girebilir. Eğer evliyseniz ve aynı evdeyseniz bu birkaç gün, hatta Pazartesi günü, onun hayatına göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

Hayatın sizi yukarıya doğru taşıdığı bir dönem hem seyahat hem eğitim hem de yabancı insanlarla girişilecek işlerde önemli açılımlarınız var ve Cumartesi günü oluşacak Yeni Ay bu alanlarda önemli fırsatları da içinde barındırıyor olacak. Gelecek planlarınız hareketlenebilir, bir eğitim fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Diğer insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi, karmanızı, daha doğrusu hayat amacınızı gerçekleştirmek için olayların etrafınızda ağ kurduğunu, karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Oldukça keyifli, öğrenmekten mutluluk duyacağınız bir dönem. O yüzden bu dönem olumsuzluklardan ziyade daha çok olumlu taraflara odaklanmayı özen gösterin.

Ev ve aile ilişkilerinize dikkat edin. Toplum önü işlerinizde kendi hareketlerinizden ve davranışlarınızdan kaynaklı olarak aradığınızı bulamama, bazı işlerinize sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler de bu dönem görünür hale gelebilir. Hem iş hem de ev hayatınızdan beklediğiniz yardımı ya da desteği göremediğinizi düşünebilirsiniz. Hem ikili ilişkileriniz hem ev hayatınızda sıkılganlıklara ve asi davranışlara, kafanıza göre davranmaya karşı dikkatli adımlar atın.

Yeni Ay sizi destekleyen bir Yeni Ay ve bununla beraber artık biraz daha rahata ermeye başlayacaksınız. Bu hafta parasal konularda aceleci davranmayın, önemli yatırımlarınız varsa lütfen dikkat edin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, işinizde, gücünüzde, gündelik hayatınızın ritminde hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Seyahatle ilgili, uzaklarda bulunan işlerle ilgili birçok fırsatınız olacak. Önemli haberler alacaksınız. Kafanızda uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir seyahat planı da olabilir. Ama bu planlarda bazen zorlanmalar olduğunu da görebilirsiniz. Hazırlanmakta zorlanabilirsiniz, partnerinizin hayatında bazı durumlar olabilir. Aldığınız haberlerden kaynaklı bu hafta moraliniz düşük çalışacak. Ama diğer taraftan parasal işlerde önemli bir Yeni Aya doğru gidiyorsunuz.

Cumartesi günü oluşacak Yeni Ay ile beraber parasal işlerinizde, müşterek para alanlarınızda önemli birtakım adımları başlatabilirsiniz. Mesela boşanacak mısınız? Nafaka ile ilgili konularınız bu Yeni Ay ve sonrası hareketli olabilir. Ya da bir yerden para mı bekliyorsunuz işte bu Yeni Ay ile beraber parasal konularda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Ödemelerinizle ilgili bir sorun mu var? Ödemeleriniz ve borçlarınıza dair bazı konuları rahatlatmak mı istiyorsunuz işte bütün bunları bu Yeni Ay ile beraber yapabilecek fırsatları bulacaksınız. Pazar günü Merkür de bu alanlarınıza geçecek. Bu da sorunlarınız varsa bu sorunlara çözüm üretmekte geç kalmayacak, bu sorunlarınıza kolaylıkla çözüm üretebileceksiniz anlamına geliyor. Bu dönem her şeyi biraz geri planda görmek istediğiniz biraz daha ruhsal çalışmalara spiritüel alana kendinizi kaptırdığımız bir dönem olabilir. Yakın-uzak çevre bağlantıları, bu seyahat olabilir eğitim olabilir, bunlardan kaynaklı bazı aksilikler ve engellere dikkat edin. Partnerinizin bazı konuşmaları hemen hafta başında hemen moralinizi bozmasın sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Siz bu hafta yapabileceklerinize odaklanın. Sağlığınızla ilgili sıkıntı yaşadığınız konu ve olayların aslında bu hafta itibariyle geride kaldığını da göreceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, aşka, keyfe, eğlenceli konu ve olaylara odaklandığınız bir hafta başlıyor. İkili ilişkiler ve özel hayat alanınızda çok güzel etkileşimler var ve bu noktada da bu aralar keyfinize diyecek yok. Hayatınızda kim varsa, karşı tarafla olan bağlantılarda gayet iyi anlaşıyorsunuz. Hayatınızda bir insan yoksa bile bu dönem tanıştığınız insanlara dikkat edin çünkü bu noktada sizi destekleyen ve besleyen insanlar olacak, bu da sizin hoşunuza gidecek. Çünkü biliyoruz ki Oğlakları memnun etmek kolay değil… İlişkiler ve ortaklıklar konusunda bir sıkıntı yaşamayacaksınız bu süreç içerisinde.

Nerede sıkıntı ve problemler çıkabilir? Bu dönem iş bağlantılarınız ve iş anlaşmalarınız varsa buna dikkat edin çünkü bazı konuları gözden kaçabilirsiniz. Sözleşme imzalayacaksınız, orada bir madde vardır, siz o maddeyi fark etmezsiniz ve aman bir an önce olsun diyerek imza atarsınız. Sonra bir bakarsınız ki aslında en önemli madde o maddeymiş. Bunun gibi gözden kaçırmamanız gereken detayları bu hafta iyi okumanız gerekebilir. Bir doktora gittiniz, doktor size bir ilaç verdi. Bu ilaç sizde alerji yapabilir, başka şeylere sebebiyet verebilir. Hem sağlığınız hem işle ilgili konularda yanılgılara açık bir dönem olabilir.

Parasal konulara dikkat edin. Ortak bir para ile ilgili bir ödemeniz varsa bu dönem iki yakayı bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz. Ekonomik yönden bu dönem ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Ya da beklediğiniz bir yerden para gelmediğinde bunu kabul edip bir şekilde buna adapte olmaya çalışmalısınız. Yeni Ay aşk ve evlilik, ilişkiler evinizde, sözleşmeler evinizde. Demek ki 10 Temmuz’a kadar biraz dişinizi sıkacaksınız

Cumartesi günü ve sonrasında ilişkilerle ilgili, ortaklı işlerle ilgili, yeni girişimler ile ilgili hayat size gülümseyecek. Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber Pazar günü itibariyle artık çok daha rahat bir sürece merhaba diyeceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, ailevi konulara evinize ve yuvanıza odaklandığınız bir hafta başlıyor. Bu hafta ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir hafta olabilir. Sevgiliniz, eşiniz, çocuklarınız, aileniz, iş arkadaşlarınız, ortaklarınız… Her tür ilişki açısından çok da destekli bir dönem değil. Aslında biraz sorumluluklarınızın üzerinize üzerinize geldiği bir dönem. Ama bu dönem hem siz karşı tarafı anlamakta zorlanacaksınız hem de karşı taraf sizi anlamakta zorlanacak. Bazen şartlar bunu gerektirebilir, çok da üzerinde durmayın.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bu dönem çok da kolay anlaşmak beklemeyin. Aşk hayatınızda bazı konuları yeni baştan ele alabilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bu yatırımlar konusunda da kafanızın biraz karışık olabilir. O yüzden bu süreçte harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen gösterin. Bu dönem aşk hayatınızda duyduklarınız yanıltıcı olabilir. Bu dönem ağzınızdan bir söz çıkar bu sözü yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Kafanız karışık ve belirsiz olabilir bu süreç içerisinde.

Cumartesi günü oluşan Yeni Ay ile beraber iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yepyeni bir süreç başlıyor 15 gün boyunca iş hayatınızda güzel birtakım fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Eğer öğrenciyseniz, okulunuz bittiyse bu dönem hayatınızı renklendirmek için harekete geçebilirsiniz. Bir yerde çalışıyorsanız çalışma koşullarınız ile ilgili önemli kararlara açık olmanız gereken bir dönem. İş arayanlar, iş başvurusunda bulunanlar ya da işe kabul görenler anlamında da hızlı ve hareketli bir hafta olacak. Yeni Ay ile beraber sağlığınızla ilgili konularda da yapmanız gerekenleri devreye sokmamız gerekecek. Sağlığınıza ilgili yeni bir karar mı almamız gerekiyor, ameliyat mı olacaksınız, çok ciddi sıkıntılar çekiyorsunuz ama şimdiye kadar doktora gitmediniz mi? İşte bu dönem harekete geçebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda yapılması gerekenleri çok rahatlıkla ele alacağınız bir dönem. Ama ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dahil konulara da dikkat etmeniz gerekiyor.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta başında telefon trafiğiniz hızlı olabilir. Kısa vadeli planlara odaklı olabilirsiniz. O yüzden de Pazartesi günü bir yerden bir yere gitmek çeşitli sebeplerle kendinizi dışarı atmak önemli olacak. Akrabalarınız ya da çok yakın tanıdığınız ailenizden birileri ile plan yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel oluşumlar var. Yakın çevrenizdeki insanlar size bu konuda çok büyük destek olacaklar. Onların yardımıyla bir insanla tanışmamız ya da hayatınızda bir insan varsa onunla ilişkinizi farklı noktalara taşımanız söz konusu olabilir. Bu aralar kendinizi hiç kıskanç hissetmiyor, hayatı çok daha rahat ve esnek görüyor olabilirsiniz. Bunlar aşka dair olumlu etkiler…

Peki herkesin bu hafta dikkat etmesi gereken bir alan olacak. Siz neye dikkat edeceksiniz? Siz iş hayatınıza ya da sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Bu dönem iş hayatınız çok yorucu geçiyor olabilir. İşinizden memnun olmayabilirsiniz, bazı konular sizi zorluyor olabilir. Hayatın üstünüze üstünüze geldiğini, her zamankinden çok daha iyi anlaştınız insanlarla bu dönem çok da anlaşamadığımız görebilir, fark edebilirsiniz. Huzursuzluklarınız da yüksek olacak bu dönem içerisinde. Beraber çalıştığınız insanların hayatındaki zorlanmalar, onunla olan ilişkinize yansıyabilir, bu etkiye dikkat edin. Özellikle araba kullanırken riskten uzak durun. Ne insanları zorlayın ne de insanların sizi zorlamasına izin verin.

Cumartesi günü Yeni Ay etkisi çok keyifli bir alanınızda gerçekleşiyor Yeni Ay aşk evinizde oluyor. Aşka, keyfe ve mutluluğa dair yepyeni bir dönem başlatıyorsunuz. Bu dönemle beraber aşka daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla birbirinize ilan-ı aşk edeceksiniz, hayatınızda bir insan yoksa aşkı bulacaksınız. Partner arayışınız yüksek olacak ya da spora başlayacak ve hareketleneceksiniz. Bu dönem tatildeyseniz yüzmeye ilginiz olabilir. Deniz kenarlarında daha fazla dolaşmak isteyebilirsiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizi de aktive edebilirsiniz.

İş alanlarınıza ya da sağlıkla ilgili konulara dikkat edin. Sırt bölgenizi koruyun. Bu aralar kemikleriniz ağrıyabilir, sırtınızı dik tutmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Kulağınıza gelen bir konu anlık tansiyon çıkışlarına neden olabilir, bu hafta en çok buna dikkat edin. Onun dışında aşkta, keyifte üstünüze olmayacak.

Yorumlar (0)