Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 19.07.2021, 11:07 22.07.2021, 10:25
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

19 – 25 Temmuz haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya ödemelerle başlıyorsunuz. Ufak tefek ne yapılması gerekiyorsa pazartesi bütün bunlarla ilgilenmenin yolunu bulacaksınız. Salı günü itibariyle hayata bakış açınız, aile ortamlarınızdaki konuşmalarınız her şey size mutluluk verebilir. Değişik, farklı olan ne varsa ilginizin çekeceği bu dönem evinizde, yuvanızda, ailenizde yapacağınız planlar, görüşmeler, konuşmalar daha çok ilginizi çekecek. Parasal konularda ailenizdeki insanlarla konuşmak için salı gününden faydalanın. Aynı zamanda bu hafta daha çok sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda, aile ortamlarınızda bu bayram aradığınız huzuru, keyfi bulacaksınız.

Perşembe günü itibariyle aşka, keyfe, mutluluğa daha çok kendinizi kaptıracağınız bir dönem başlıyor. Kendi kimliğinizi eğlenceli konu ve olaylarda göstermek isteyeceksiniz. Aşka daha fazla yatkın olacaksınız. Bu dönem flörtleşmek, birinden hoşlanmak kendi kimliğinizi eğlenceli yönleriyle ortaya koymak, sanatsal ve kreatif işlerle uğraşmak anlamında da sizi destekleyecek, sportif faaliyetlerde sizden daha iyisi olmayacak. Çünkü kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Aynı gün Venüs Başak burcuna geçecek. Bayramdan sonra daha çok hizmet etmeyi seveceğiniz, çalışmaktan da mutluluk duyacağınız bir dönem olacak. Eğer sağlığınızda şimdiye kadar sıkıntı yaşadıysanız bayram sonrası ve bayram süresince özellikle mide ve bağırsaktaki sıkıntı ve problemleri geride bırakacaksınız.

Cumartesi günü bir Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay’ı sosyal çevre ortamlarınızda yaşayacaksınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanların hayatında önemli olaylar oluşabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız önemli birtakım girişimler ve işler karşınıza gelebilir. Onlardan alacağınız haberlerle önünüzdeki 15 günü şekillendireceksiniz. Bu dönem teklif alıyor olabilirsiniz, organizasyonlar, aktiviteler, davetler… Ama sosyal ortamlarınız ve özel hayatınız arasında gel-gitleriniz de yüksek olabilir. Aradaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Arkadaş ortamlarınızda, sosyal ortamlarınızda ne gibi kararlar aldığınıza bakın. Çünkü bu alacağınız kararları 22 Ağustos’ta oluşacak Dolunay’la beraber tamamlayacaksınız. Yer ve çevre değişiklikleri için de olumlu ve uygun bir Dolunay sizi bekliyor olacak. Olumsuzluklardan uzak durun, hafta sonu bazı konular kafanıza takılabilir, obsesif davranışlar sergileyebilirsiniz. Neyin, neden, niçin olduğunu da çok fazla takılmadan sevdiklerinizle hayatın tadını çıkarmaya çalışın.

Mutlu bayramlar…

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hareket var! Bu bayram sevdiklerinizle, ailenizle, yakın çevrenizdeki akrabalar, komşularla daha sakin ama daha da huzurlu bir bayram geçireceksiniz. Aile ortamlarınızda vakit harcamak, insanlarla bir araya gelmek önem kazanacak ve kendinizi daha fazla aile ortamlarınızda göstermek isteyeceksiniz.

Hafta ortası ve bayramın ilk günü itibariyle biraz daha parasal işlerin hızlandığı görebilirsiniz. Parasal konular salı ve çarşamba günü hayatınızda önemli olacak. Perşembe ve cuma günü daha çok dolaşmaya çıkmak, kendinizi dışarıya atmak, tatilin tadını çıkartmak gündeminizde olacak. Hayata ensek gözlerle bakacağınız aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınızdan güzel ilhamlar alacağınız bir hafta olacak.

Perşembe günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber aile ortamlarınız önem kazanıyor. Evinizde misafir ağırlamak, aileniz gibi hissettiğiniz yerlerde bulunmak aynı zamanda yerleşimle ilgili konuların hareketlenmesi anlamında şanslı bir dönem. Perşembe günü Venüs aşk evinize geçecek. Biraz daha pratik, biraz daha mantıklı yönlerinizde aşk hayatınızda kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Aşkı seveceksiniz. Varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Yani bu dönem hayatın tadını tuzunu çıkaracaksınız.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin kariyer ve meslek alanlarınızı tetikliyor. Dolunay zamanı önemli anlaşmalar, konuşmalar devreye girebilir. Kendinizi iş ve meslekle ilgili konularda neler yapacağınızı planlarken bulabilirsiniz. Kariyerinizde ve meslek hayatınızda önemli açılımlar devreye girebilir ya da bu konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerin hızlanması, iş hayatınızda oluşacak bir durum, iş ve aile arasındaki dengeyi koruyamamanız biraz bu alanlarda hassaslıklar hissetmenize neden olabilir. Dolunay zamanı hep böyle iki taraf bizi çeker gibi hissederiz. O yüzden bu Dolunay’da denge kurmaya, iki taraf arasında, iş ve aile arasında denge kurmaya özen göstermeniz doğru olacaktır. Düşüncelerinizde gel gitlerin çok yoğun olduğu, en çok sıkıntı ve problemi çevrenizden çektiğiniz bir dönem. Çevrenizdeki insanlar bazı noktalarda sizi onaylamıyor olabilir. Onlarla bazı konuşmalar, sürtüşmeler içerisine girebilirsiniz. Bu hafta Dolunay zamanı ve sonrası hafta sonu en çok bu konuya dikkat edin.

Mutlu Bayramlar…

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, gündelik işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Bayramda belki sizi ziyarete gelecekler ya da siz ziyarete gidecekseniz, götüreceğiniz birtakım çikolata vb gibi alışverişlerle ilgili olacaksınız. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planların da bu bayram işinize yaradığını görebilirsiniz. Tam da bayram zamanı parasal işler hayatınızda yer edecek. Bayramdan sonraki dönem koşturma içinde olacaksınız. O yüzden telefon trafiğinizin aksamaması adına da bu bayramda çok önemli işler yapacağınızı söylemek yanlış olmayacaktır.

Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçiyor iletişim işlerinizde kendinizi göstereceğiniz 1 aylık döngüye merhaba diyorsunuz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, ulaşım, kuryecilik, eğitimle ilgili konular ön plana geçebilir. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin de hayatında önemli açılımlar olabilir, onlarla bu dönem daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi yakın çevrenizde göstermeye başlıyorsunuz, herkes gelip size danışabilir, fikrinizi sorabilir. Ailecek vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu kararların hayatınızda cereyan ettiğini görebilirsiniz.

Perşembe günü itibariyle ev, aile, yuva ile ilgili konular önem kazanacak. Bayram sonrası evinizle ilgili dekorasyon, tamirat, tadilat gibi birtakım düşünceleriniz varsa işte bunları hızlandıracaksınız. Evinizde misafir ağırlamak bu hafta önemli olacak.

Cumartesi günü 1 derece Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay seyahat alanlarınızı, eğitim fırsatlarınızı, yabancı insanlarla yapılacak işleri, uzak seyahatleri aynı zamanda hukuki alanlarınızı tetikleyecek. Bu Dolunay’la beraber bu alanlarda aslında kafanızdaki fikirleri hareketlendireceksiniz. Bu Dolunay en çok çevresel faktörlere dikkat edin. Çünkü uzak ve yakın çevrenizin birbirinden farklı görüşleri sizin hayatınızı bloke edebilir. Karar veremediğiniz noktalarda zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Konu ne olursa olsun kendi fikirlerinize ve düşüncelerinize güvenmeyi unutmayın. Parasal konularda çekişmelere dikkat edin. Kafanıza takılan bir konu varsa bu konuda olumsuzluklardan uzak durun.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, aşkla, keyifle, mutlulukla başlayan bir bayram haftasına merhaba diyorsunuz. Kendinizi iyi hissettiğiniz aynı zamanda parasal konularla da ilgili olduğunuz bir dönem. İşte bu bayrama biraz daha rahatlayarak biraz daha kendinize güvenerek, sağlığınızla ilgili konularda sıkıntı yaşadığınız alanları geride bırakarak merhaba diyeceksiniz. Önemli insanlardan çok güzel destekler alabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz konuşmadığınız arkadaşlarınızla çok güzel planlar yapabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Geçen aylarda girişimlerinizi başlattıysanız, önemli adımlar attıysanız perşembe gününden sonra bu attığınız adımların maddi olarak karşılığını göreceğiniz bir dönem başlıyor. Parasal kazançlarınıza, yatırımlarınıza, cebinize giren paraya odaklı olacaksınız ve kendinizi maddi yönden güvene almak isteyeceksiniz. 1 ay boyunca Ağustos’un ortasına kadarki süreçte parasal konularda neler yapabildiğinizi göreceksiniz ya da en ufak bir sıkıntıda kendinizi hiç de güvende hissetmediğinizi fark edeceksiniz. Maddi konular önemli olacak.

Yine perşembe günü itibariyle yakın çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlıyor. Bayramda herhangi bir yere rezervasyon yapmadıysanız, tatile gidemiyorsanız ya da geç kaldıysanız yakın çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlarınızı ve gezilerinizi hayata sokacaksınız.

Cumartesi günü 1 derece Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin ortak ve müşterek para alanınızda gerçekleşecek. Ailenizle ortak bir para havuzunuz varsa, buralarda verilecek önemli kararlar bu Dolunay’da devreye girebilir. Bir ödemeyle yüz yüze gelebilirsiniz ya da çok fazla harcama yapmış olabilirsiniz. Dolunay’da yaptıklarınızı düşüneceğiniz nerede açıldığınızı nerede parasal konuları toplamanız gerektiğini fark edeceksiniz. Aynı zamanda bu Dolunay’la beraber harcamalar ve gelirler dengesini de iyi korumanız gereken 15 günlük süreç içerisine giriyorsunuz.

Hafta sonu ilişkilere dikkat edin. Çünkü karşı tarafla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Karşı tarafın söylediği bazı sözlere sinir olabilir ya da karşı tarafın size böyle davrandığını düşünebilirsiniz. Güç çekişmelerinden ve obsesif davranışlardan hafta sonu uzak durmaya özen gösterin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, evinize, ailenize, yuvanıza, sevdiklerinize odaklanacağınız bir hafta başlıyor. Sevdiklerinizle geçirilecek çok güzel zamanlarınız olacak. Temmuz başında çok zorlanmalarınız olmuştu şimdi artık bu zorlanmaları yavaştan geride bırakmaya başladınız. Hayatı daha yüksek oktavdan okuyacağınız ve aynı zamanda kendi gücünüzün yerine geldiğini göreceğiniz haftalardan bir tanesi olacak.

Perşembe günü Güneş sizin tarafınızdan doğmaya başlıyor. Güneş Aslan burcuna geçecek ve tüm Aslanlar için 1 ay boyunca gökyüzünde parlayacak, o yüzden şimdiden doğum gününüz kutlu olsun. Perşembe gününden sonra sağlığınızda gözle görülür değişimler içerisinde olacaksınız. Sadece sağlığınız değil moraliniz de yerine gelecek. Kendinizi her anlamda güçlü, güvenli hissedeceksiniz. Kendinize daha fazla yatırım yapmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz. Aynı zamanda çektiğiniz sağlık sıkıntılarının geride kaldığını da fark edeceksiniz. Geri planda durduğunuz bazı konular varsa bu alanda bazı fikirlerin de hayatınızı güzelleştirdiğini fark edebilirsiniz. Önemli yerlerden alınacak önemli telefonlar ya da bayram tebrikleri kendinizi şanslı ve mutlu hissetmenizi sağlayacak.

Perşembe günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber maddi konularda çok şanslı olacağınız bir 3 haftalık döngü içerisine giriyorsunuz. Parasal kazançlarınız artacağı gibi aynı zamanda bu dönem içerisinde bazı işlerinizi paraya çevirme fırsatı da bulacaksınız. Ticaretle uğraşanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem. Diğer taraftan sağlığa yapacağınız harcamalar da bu dönemde artabilir. Ama bunu hastalıktan değil keyfi olarak yapacaksınız. Rutin kontroller, vitamin takviyeleri gibi acil olmayan harcamalar olacak.

Cumartesi günü bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda oluşacak. Bu Dolunayla beraber ilişkilerinize, özel hayatınıza dair çok önemli kararlar alabilirsiniz. Hassas bazı düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Evlilik, ilişki gibi kafanızda fikirler varsa bu Dolunay zamanı bu fikirlerin hareketlendiğini göreceksiniz. Bakın bakalım bu Dolunay’da neyin tohumunu atıyorsunuz? Çünkü 22 Ağustos geldiğinde ilişkiler alanlarınızda bir Dolunay daha yaşanacak. Belki bu Dolunay’da vermiş olduğunuz kararları tam da Ağustos sonundaki Dolunay’la beraber bütünleyeceksiniz. Yine taşınmayla ilgili konular bunlarla ilgili atılması gereken önemli sorumluluklar bu Dolunay’da karşınıza gelebilir. Eşiniz, partneriniz varsa onun hayatında önemli duygusal kararların devrede olduğunu görebilirsiniz. Gündelik hayatta bazı konuşmalar kulağınıza geldiğinde hemen sinirlenmemeye, tepki vermemeye özen gösterin. Çıkar çatışmalarından, obsesif davranışlardan lütfen uzak durun.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, iletişimi yüksek bayramlardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu bayram biraz kendi halinizde olmak, belki yurtdışına gitmek ya da yabancı bazı yerler görmek önemli olabilir. Ama bu dönem size çok iyi gelecek. Yaratıcılığınız artacak. Aynı zamanda düşünmeniz gereken önemli mevzular varsa bunları nasıl sonuçlandıracağınızı netleştireceksiniz. Hayatınızı güzelleştirmeniz gerektiği konusunda güzel birtakım fikirler elde etmiş olacaksınız.

Salı günü özellikle arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler kendinizi çok şanslı, iyimser, mutlu hissetmenizi sağlayacak. Eğer işlerinizle ilgili konuları toparlayamadıysanız Salı günü hiç beklenmedik yerlerden bir haber alabilirsiniz. Çalışmıyor olsanız bile bayramdan sonra sizi hareketlendirecek önemli haberler Salı günü karşınıza gelebilir.

Perşembe günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber elinizi ayağınızı iyice etrafınızdan çekmek istediğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Lütfen bu dönem içerisinde bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi unutmayın, vitaminlerini ihmal etmeyin. Perşembe günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Kendinizi önemseyecek, etrafınızda olup biten konu ve olayları çok da takmayacaksınız. Kendinizi değiştirmek, güzelleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda takılsanız bile insanlar bir anda sizi fark edecek ve onların da ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Ama bütün bunları yaptıktan sonra kendi köşenizde dinlenmeyi ihmal etmeyeceksiniz.

Cumartesi günü oluşan Dolunay iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Demek ki bu Dolunay’la beraber önünüzdeki 15 gün boyunca iş hayatınıza, gündelik hayatınızın ritmine ve sağlığınıza gereken özeni gösterin. Sağlığınızla ilgili alanlarda almanız gereken önemli sorumluluklar varsa bu Dolunay’la beraber bu sorumlulukları hayatınıza almaya da özen göstermeniz gerekiyor. İş hayatınızda tamamlanması gereken işler Cumartesi günü ve sonrası hayatınızda hareketlenecek ve siz de buna göre önemli kararlar alacaksınız. İş hayatınız, mesleğinizle ya da sağlığınızla ilgili vereceğiniz kararlara dikkat edin. 22 Ağustos’ta yine bu noktalarda bir Dolunay daha gerçekleşecek. İşte burada başlattığınız işleri finalize etme şansına sahip olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güç çekişmelerine dikkat edin. Söylediğiniz bazı fikirler onların hoşuna gitmeyebilir, hayatınızdaki insanla arkadaşlarınız arasında bazı çekişmelere şahit olabilirsiniz. Hafta sonu işinizi şansa bırakmayın ve olabildiğince negatif etkiden uzak durun.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler parasal işlerinizi düzenleyerek haftanıza merhaba diyorsunuz. Demek ki maddi konular bu bayramda önemli olacak. Tam da bayrama girmeden bir para mevzusu ailenizde konuşulmuş olabilir ya da bir yerden bir para bekliyor olabilirsiniz. Her tür planınızı bu paraya göre yapmış olabilirsiniz. Bayramda harcamalarınız, alışverişleriniz önemli olacak.

Bu hafta sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler çok ama çok yüksek. İşle ilgili konuları hala halledemediyseniz, önemli haberler bekliyorsanız Salı günü bu haberleri alma olasılığınızda yüksek.

Diğer taraftan perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçiyor 1 ay boyunca sosyal ortamlarda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler, arkadaşlarla geçirilecek güzel vakitler, takım çalışmaları konularında kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem olacak. Sosyal ortamlarda insanların ilgisini çekeceksiniz, yeni insanlarla tanışacaksınız. Bu dönem tanıştığınız insanları lütfen es geçmeyin. İleride işle ilgili konularda size çok büyük şans ve fırsat sunacaklar.

Perşembe günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber yoğunluk, iş, güç koşturma tek başınıza kalma isteğinizi tetikleyecek. Çok değişik yerlere gidebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz ama kendi köşenizde kendi ortamınızda kendinize ve ruhunuza vakit ayırmayı unutmayın. Bu dönem yazmak, çizmek bir plan oluşturmak için gayet güzel zamanları temsil ediyor. Sağlığınıza gereken özeni gösterin, vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşka, keyfe, mutluluğa dair önemli adımlar bu Dolunayla beraber atılabilir. Büyük zihinsel güç aynı zamanda mücadeleler söz konusu olurken diğer taraftan aşk hayatınızda güzel etkileşimler olacak. Aşka dair vereceğiniz önemli kararlar bu Dolunay’da önemli olacak. Bu girdiğiniz çevrelerde arkadaşlarınız sizi biriyle tanıştırabilirler. Bakın bakalım bu Dolunay size ne getirecek. Aşk olabilir, çocuk olabilir, bebek haberi alabilirsiniz, hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz varsa çocuğunuzun hayatında önemli olaylar olabilir. Sanatsal ve kreatif bir işle karşılaşabilirsiniz, girdiğiniz sosyal çevrelerdeki insanlar size yeni bir işin kapısını aralayabilirler. Bu Dolunay’da konu ne olursa olsun her iki taraf arasındaki dengeyi unutmayın. Hayat bir denge ve Dolunaylar dengeyle çok bağlantılıdır. Sosyal çevreniz çok aktif olabilir demek ki özel hayatınızı ihmal etmemeniz gerekiyor, özel hayatınız çok aktif olabilir ama özel hayatınızdan arta kalan zamanları sosyal çevrenize aktarmanız gerekecek. Yani bütün bunlar arasındaki dengeyi iyi kurun. Ev, aile ve yuvanızda olumsuz düşüncelerin üzerinizde etkisi olacak. Baskı kuran insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Onun dışında bu bayram size yarayacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, kendinize, keyfinize, yapacaklarınıza adım atacağınız bir bayram başlıyor. Bu bayrama Ay Akrep burcundayken giriş yapıyoruz. Yani kendi istek ve beklentileriniz önemli olacak.

Bu bayram gezmek, dolaşmak, sosyalleşmek, yeni insanlarla bir araya gelmek, yeni ortamlara girmek anlamında sizi destekleyecek ve kendinizi iyi hissettirecek. Önemli yerlerden, uzaklardan alınacak önemli haberler Salı günü karşınıza gelebilir. Yolculuk esnasında bulunduğunuz yerlerde bir insanla tanışma olasılığınız yüksek.

Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Herkesin sizi gördüğü, konuştuğu, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çektiğiniz, iş ve mesleki alanda başarınızı yukarıya taşıyacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. 1 ay boyunca kendinizi göstermekten, kariyerinizde oluşan olaylarla hayatınızı şekillendirmekten geri kalmayacaksınız. Annenizin konu ve olayları bu dönem çok ön planda olabilir ama herkes sizi konuşacak ve istediğiniz sonuçları gönül rahatlığıyla alacaksınız.

Perşembe günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Hayatınızda bir insan yoksa yeni bir insanla tanışma olasılığınız artacak. Önünüzdeki 3 hafta boyunca aşkı, keyfi, güzelliği kalabalık ortamlarda, sosyal çevrelerde gönül rahatlığıyla yaşayacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizin de aratacağı bir zaman dilimi olacak.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Ev, aile, yuva alanlarınızda önemli bir Dolunay yaşayacaksınız. Aile hayatınızda önemli bir mevzu karşınıza gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlığı ya da işleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evle, emlakla ilgili konu ve olaylar bu Dolunay’da ortaya çıkabilir. Bu Dolunay zamanı eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili ne karar alınacaksa bir sonraki ay bu kararların sonuçlarını çok daha net bir şekilde görmüş olacaksınız. Başka insanların düşüncelerine ve fikirlerine önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Etrafınızda olup biten birçok konu var. Kendinize olan gücünüzün de yüksek olduğu bir dönem ama duyduğunuz en ufak bir söz sizi çok çabuk aşağıya çekebilir. Tanımadığınız insanlarla bu dönem güç çekişmelerine girmemeye özen gösterin. Onun dışında sağlığınız, keyfiniz, mutluluğunuz güzel olacak.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bayrama biraz geri planda durma isteğiyle başlıyorsunuz. Haftanız biraz isteksiz başlayabilir ya da bu arife koşturmaları üzerinize üzerinize gelebilir. Pazartesi güne kanalize olmakta zorlanabilirsiniz.

Neyse ki Salı ve Çarşamba günleri bütün konular sizin tarafınıza dönmeye başlıyor. Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle oldukça hareketli bir döngü içinde olacaksınız ve bu bayramı da hareketli bir şekilde geçireceksiniz. Bir yerlere gitmeyi düşünüyorsanız bu bayram tam da zamanı. Uzak yolculuklar, farklı yerler görmek istediğiniz alanları hareketlendiren bir bayram sizi bekliyor olacak. Pazartesi günü beklediğiniz kişiden alacağınız parayla ilgili güzel haberlerin de devreye girdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçecek. Seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler, başka insanlarla yapılacak her tür işte kendinizi göstereceğiniz, hayat amacınızı daha fazla ön plana alacağınız ve gelecek planlarınızı hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu ev çok keyifli bir evdir ve ateş elementinin enerjisine sahiptir. İşte bu ateş elementinin sizi de olumlu etkilemesiyle beraber hayattan alacağınız keyfin, mutluluğun, huzurun çok yüksek olduğu bir dönem olacak.

Perşembe günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Kariyer alanlarınızda ve mesleğinizde kendinizi göstereceğiniz 3 haftalık bir döngüye başlıyorsunuz. 3 hafta boyunca kariyerinizde hızlı ilişkiler kurabilir, sağlam adımlar atabilir, mükemmeliyetçi yönünüzle iş yaptığınız insanlarla harika işler çıkarabilir, patronunuzun gözüne girebilirsiniz. Terfi, zam istemek gibi fikirleriniz varsa bu fikirleri de bayramdan sonraki dönem gönül rahatlığıyla dillendirebilirsiniz.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızı etkileyecek. Akrabaların, yakın dostların hayatında önemli sorumluluklar ve kararlar bu Dolunay’la beraber devreye girebilir. Ya da siz de onların hayatında oluşacak bu olaylardan dolayı önemli bir sorumluluğun altına girmek durumunda hissedebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, satış, pazarlamaya dair işleriniz varsa, verilecek önemli kararlar bu Dolunay’la beraber hayatınızın merkezine yerleşebilir. Sosyal medyayı iyi kullanmak, dijital ortamlarda önemli adımlar başlatmak anlamında bu Dolunayı hayatınıza etkin bir şekilde geçirin. Aynı zamanda bu dönem başlattığınız işlerin karşılığını bir sonraki ay 22 Ağustos’ta oluşacak Dolunay zamanı çok daha net bir şekilde göreceksiniz. Parasal konulara dikkat edin. Maddi konularda çok çabuk enerjinizin düştüğünü ya da bazı konuları gözünüzde çok büyüttüğünüzü görebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan alınacak haberlerle bayrama giriş yapıyorsunuz. Hala halletmeniz gereken önemli işleriniz var ve önümüzdeki dönem sizin için çok önemli. Ama Pazartesi günü bu işler zaman zaman yarım kalabilir, hızlı akmayabilir ya da karşı tarafın hayatındaki krizler sonucunda istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz.

Ama bu bayram her şey çok keyifli olacak. Maddi konular, ikili ilişkiler ve özel hayatınız gerçekten çok önemli. Pazartesi ve Salı günleri sevdiğiniz insandan alacağınız desteklerle güzel planlara dahil olabilirsiniz. Hayatınızın daha da genişlediğini ve sevgiyle güzelleştiğini görebilirsiniz.

Diğer taraftan Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçecek. 1 ay boyunca ortak parasal konularla ilgili olacaksınız. Müşterek hesaplar, ödemeler, vergiler, krediler, faizler ama diğer taraftan elde edilecek güzel gelirler hayatınızın merkezine yerleşecek. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki dönem bolca seyahat edecek, diğer insanlarla bir arada olacaksınız. Mahkemeleriniz varsa güzel sonuçlar alabilirsiniz. 3 hafta boyunca değişik insanlarla bir arada olmaktan, farklı yerlerde bulunmaktan, gezmekten ve dolaşmaktan mutluluk duyacağınız bir sürece merhaba diyorsunuz. Bu dönem öğrenmek için de çok keyifli bir dönem. Ama gelecek planlarınızı oluşturmak anlamında da size göz kırpacak.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Siz bu Dolunay’ı para alanlarınızda yaşayacaksınız. İşte burada önemli bir para mevzusu devreye giriyor. Cebinize bir para girebilir. Burada bir anlaşmayla hayatı, şartları bağlayabilirsiniz. Burada vereceğiniz kararlar, atacağınız adımlar çok önemli çünkü 22 Ağustos’ta da bir Dolunay yaşayacaksınız. Demek ki bu dönem başlattığınız işler 22 Ağustos ve sonrası karşınıza güçlenerek ya da tam anlamıyla bütünleşerek gelmiş olacak ve kendinizi parasal konularda güçlü göreceksiniz. Önemli bir para sorumluluğu da bu süreçte devrede olabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz önemli. Sevdiğiniz insanın bazı konuşmaları ve söyledikleri kafanıza fazlasıyla takılabilir. Obsesif davranışlardan, güç çekişmelerinden mümkün olduğunca uzak durun.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, kariyerinize ve iş alanlarınıza mesleğinize kendinizi göstereceğiniz alanlara yönelik bir hafta başlıyor. Bu hafta dış ortamlarda bulunacaksınız. Kalabalık yerlerde gözler sizin üzerinizde olacak. Toplumsal konularla çok ilgili olacaksınız. Diğer taraftan arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden alacağınız çok güzel haberler bayramı huzurlu ve mutlu geçirmenizi sağlayacak. İş alanlarınızda ya da aile hayatınızda yapmanız gereken gündelik işleriniz Pazartesi ve Salı günü hallolacak gibi görünüyor.

Perşembe günü güneş Aslan burcuna geçecek ve ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracağınız 1 aylık döngü içerisine gireceksiniz. Sevdiklerinizle daha fazla bir arada olmak isteyeceksiniz. Aşka, keyfe, ilişkilere yer vereceksiniz. Karşı tarafın fikirleri ve düşünceleri önemli olacak. Taşınma, yer değiştirme, ortaklı işlere kalkışma, aşkınızı ilan etme, uzun vadeli uzun soluklu bir ilişkiye başlamak anlamında bu dönem sizi destekleyecek.

Perşembe günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber ortak para alanlarınızda, müşterek hesaplarda güzel bir takım etkiler devreye girebilir. Ödemeleriniz varsa, kredi almak, borcunuzu yapılandırmak, birinden borç almayı düşünüyor ya da parasal işlerinizi toparlamak istiyorsanız önümüzdeki 3 hafta istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Bu dönem hayatınızda bazı gizemli konularla uğraşmak da önem kazanabilir.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin için gerçekten önemli. Bu Dolunay zamanı hem sağlığınıza hem fiziki görüntünüze hem de işle alakalı ya da hayatınızın geneline dair önemli kararlara vesile olacak bir Dolunay olacak. Bu dönem aldığınız kararlar, başlattığınız işler 22 Ağustos ve sonrasında çok daha görünür olabilir. Bu Dolunay’ı çok etkin bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Hayatınızdaki insanla anlaşmazlıklar olursa, onun hayatına göre çok karar vermişsinizdir artık kendi hayatınız için bir şey yapmak istiyorsunuzdur veya onun vermesi gereken bir karar yüzünden sizin hayat dengeniz bozuluyordur. Bunlarla ilgili konular Dolunay’da görünür olacak. Kendinizi de düşünün. Ama bu dönem ilişkilerle beraber ilerlemeniz gerektiğini unutmayın. Bu Dolunay hepimizin sağlığa önem göstermesi gerekiyor. Ayrıca gündelik hayatta yapmanız gereken işleri ertelemeden, sorumluluklarınızı bilerek ilerlemek çok daha doğru olabilir. İş hayatınızda halledilmesi gereken konular hafta sonuna doğru devrede olacak. Karamsar olmadan yolunuzda ilerleyin, her şeyin güzel olduğunu göreceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, uzaklardan alacağınız haberlerle belki de tam da arife gününde bir yerlere gitme hazırlığı ile bayrama merhaba diyorsunuz. Çok çalıştığınız, gündelik hayatınızın ritminin çok hareketli olduğu bir dönem. Bu dönemi biraz daha rahatlatacağınız, gündelik hayatınıza keyif katacağınız bir bayram sizi bekliyor. Aşk hayatınızda, yakın çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz bir haber varsa tam da bu bayram güzel mesajlarla bu haberi alabilirsiniz.

Perşembe günü güneş Aslan burcuna geçiyor. Çalışmaktan, üretmekten, başkalarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem içerisine giriyorsunuz. Önümüzdeki 1 ay boyunca iş hayatınızda kendinizi keyifle, mutlulukla ve organize olarak iş hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Çalışmıyorsanız, uzaklardaysanız, tatilde iseniz, lütfen güneşten kendinizi mümkün olduğunca korumaya özen gösterin. Tansiyon iniş çıkışlarına dikkat edin. Sırt bölgesi ağrıları, damar problemleri, bu dönem kalbinizi fazla zorlamanıza neden olabilir.

Perşembe günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber ilişkilerde kendinizi göstereceğiniz üç haftalık bir döngü başlıyor. Sevdiğiniz insanla hayatın tadını çıkarmak, ilişkiye başlamak, başka bir yere taşınmak anlamında hızlı bir şekilde ilerleyeceksiniz.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve biraz dikkat etmeniz gerekecek. Geri planda durduğunuz işler, bir olayın iç yüzü bu Dolunay zamanı ön plana çıkabilir. Ama geri planda diğer insanlarla bağlantılı olmayan işleriniz varsa, bir dernekte çalışıyorsanız Dolunay’la beraber hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Burada önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Kötü alışkanlığınızı bırakmak, kendi hayatınıza çeki düzen vermek ve çok daha sağlıklı bir şekilde ilerlemek anlamında bu Dolunay’ı hayatınıza geçirebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli sorumluluklar karşınıza gelebilir. Anne tarafınızda bazı önemli konular bu Dolunay’da etrafınızda cereyan edebilir. Evliyseniz, partneriniz varsa onun sağlığıyla ilgili konular da bu Dolunay önemli olacak. Dikkat etmeniz gereken konuların başında sosyal çevre ilişkileriniz ve aşk hayatınız bulunuyor. Hafta sonu bulunacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla birbirinizi üzmemeye, kırmamaya konuşurken sert olmamaya özen gösterin.

Yorumlar (0)