Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 06.09.2021, 11:17 07.09.2021, 09:25
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

06 – 12 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta düzeninize göre hareket etmek isteyeceksiniz. Yapılması gereken işler, halledilmesi gereken konular, hayatınızda tamamlanması gereken ne varsa bütün bunlar teker teker ele alınmalı ve organize edilmeli, tamir edilmeli, iyileştirilmeli. İş hayatınızda hızlılık devrede. Bazı konuşma ve görüşmeleriniz önem kazanıyor. Ortaklı işler ya da size yardım edecek kişiler varsa bu aralar o kişilerden aradığınız destek ve yardımı rahatlıkla bulacaksınız.

Salı günü gerçekleşen yeni ay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluştuğu için işe başlama, işinizi geliştirme, işinizde strateji geliştirme, yeni bir işle ilgili girişimde bulunmak anlamında sizi destekleyecek. İşiniz olmasa bile gündelik hayatınıza dair yapmak istediklerinizi bu Yeniay’la beraber hareketlendireceksiniz. Sağlığınız, mide ve bağırsak sistemi sıkıntıları ile ilgili konularda alınması gereken önemli kararlar olacak. Bunun sonucunda da sağlığınızın düzelmesi, güzelleşmesi daha iyi bir noktaya varması söz konusu olabilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda bu hafta başında şanslı etkileriniz var. Hayatınızda bir insan varsa o insandan alacağınız önemli haberler devreye girebilir. Ama bu aralar o insanın ailesiyle ya da sevdikleriyle çok fazla anlaşamadığını ya da bazı konularda gereksiz davrandığını fark edebilirsiniz. Gereksiz kıskançlıklardan, çekişmelerden uzak durmaya özen gösterin özellikle. Ama hoşlandığınız birileri varsa bu hafta o insana açılmak ya da hoşlandığınız insanla beraber planlar yapmak anlamında sizi destekleyecek.

Cuma gününden sonrasında daha çok kendi hayatınızı güzelleştirmek adına uğraşacaksınız. Parasal konularla daha fazla ilgili olacaksınız, maddi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştırmak her zamankinden daha hızlı ve kolay akabilir. Ama eğer bir kredi alacaksınız, bir borcun altına girecekseniz yine de şartları ve durumları çok fazla zorlamadan hareket etmeye özen gösterin. Bu aralar iş hayatınızda, özel hayatınızda ve parasal konularda hayat sizi destekliyor, tadını çıkarın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize ve kendi özel hayatınıza ayıracağınız vakitle haftanız başlıyor ve bu alanlarda da bomba gibi bir yeni ay var. Aşka ve keyfe vakit ayırmanız, kendinizi rahatlatmanız gereken bir dönem. Yeni ay aşk evinizde ama Başak burcunda olduğu için gereksiz endişeleri, didiklemeleri, mükemmelleştirme arzunuzu da devreye sokabilir. Çocuğunuz varsa ona karşı biraz daha soğuk, katı ve kuralcı davranıyor olabilir ya da sevginizi yeteri kadar gösteremiyor olabilirsiniz. Ama unutmayın ki aşk evinizde güzel bir yeni ay var. Demek ki kendinizi biraz rahat bırakabilirseniz hayata daha aşk dolu gözlerle bakacaksınız ve beraber olduğunuz insanlara da coşkunuzu, isteğinizi, sevginizi çok rahat bir şekilde göstereceksiniz.

Özel hayatınızla, sanatsal faaliyetlerle, hobilerle alakalı önemli kararlar Salı günü oluşacak Yeni ay ve sonrası gündeminize yerleşecek. Siz de bu dönem sonrasında hayatınızı iyi organize etmek isteyeceksiniz. Mesela spora başlamak, spor faaliyetlerinizi hızlandırmak, çeşitli aktivitelerde bulunmak anlamında yine bu yeni ay sizi destekliyor. Eğer kafanızda bir insan varsa, uzun zamandır harekete geçme gibi düşünceleriniz varsa işte bunları da bu Yeni ay ’la beraber hareketlendirebilirsiniz. Aşka kalbinizi iyice açmanız gereken bir dönem, biraz daha esnek olun. Arada güvensizlikleriniz de olacak ama o güvensizlikleri bir tehdit olarak algılamayın. O zaman çok daha rahat edeceksiniz.

İş hayatınızın düzeninde oturtmanız gerekenler var. Bazı insanlarla önemli konuşmalar ve görüşmeler hafta başında devreye girebilir. Güçlü insanlardan destek almayı umduğunuz bir süreç. Hafta başında önemli bir işinizle ilgili bir konuda birilerinin size destek olmadığını gördüğünüzde hemen üzülmeyin. Aslında bir iki gün içerisinde durum ve koşulların daha farklı bir noktaya evirildiğini göreceksiniz.

Cuma gününden sonra ilişkilerin önem kazandığı ve uzun soluklu ilişkilere daha fazla değer vereceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa 3 hafta boyunca sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Bazen de kıskançlıklar devrede olacak. Karşı tarafı yönlendirmek isteyebilirsiniz, karşı taraf sizi yönlendirmek isteyebilir. Baskı kurmadan, sıkıntı yaratmadan sevdiğinizle beraber ilişkilerde güzel bir şekilde ilerlemeye özen gösterin. Bu hafta hem aşkta hem ilişkilerde hem de sağlıkla ilgili konularda şans sizden yana olacak, tadını çıkarın.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, ailevi konularda önemli düzenlemelerle haftanızı başlatıyorsunuz. Eviniz, yuvanız, yerleşimle ilgili konuları, evle ilgili hazırlıklarınızı tamamlamak istiyor olabilirsiniz. Hem emlak alım-satım, kiralama hem evinizle ilgili yapılması gereken işler, eviniz için gündelik hayatın düzeninde olması gerekenler adına kararlarınızı devreye sokacağınız bir Yeni ay var bu hafta. Evinizle ilgili sıkıntı ve problem yaşadığınız alanları iyi bir noktaya taşımak, tamir etmek anlamında bu Yeni ay size çok yarayacak. Uzaklardan, uzak yerlerden önemli haberler var. Bu aralar kendinizi yuvanızda, evinizde çok daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Hatta size böyle kimsenin nazarı, sıkıntısı, problemi değmeyecekmiş gibi bir hissiyat içinde olabilirsiniz.

Altıncı hissinizin çok kuvvetli olduğu bir dönem. O yüzden sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza altıncı hissinizle yardım etmeye özen gösterin. Çünkü bu hafta en çok etrafınızdaki insanlara yardım etmek isteyeceksiniz.

Özel hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili konuların önem kazandığı bir süreç. Bu aralar flörtöz yapınız devrede olabilir. Yeni insanlarla tanışmak, hayatınıza almak anlamında bu hafta gayet keyifli. Parasal konulara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle hafta başında aklınıza estiği gibi harcamamaya özen gösterin.

Cuma gününden sonra ise sağlığınızı önemsemek isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Hem çalışmaktan ve diğer insanlar için üretmekten de mutluluk duyacağınız bir dönem olacak. Çalışan bir ikizlerseniz bu dönem beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınıza da dikkat edin çünkü o insanların bazı noktalarda sizi yönlendirmeye çalıştığını da fark edebilirsiniz. Bu da inatçılığa neden olabilir aranızdaki bağları çok fazla zedelemeyin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, iletişim konularının hızlandığı bir dönem ve bu hafta hem iletişim hem yakın çevrenizle beraber yapılacak güzel işler, kısa vadeli planlarınız sizi oldukça hareketli kılacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla almanız gereken önemli kararlar olabilir. Salı günü yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında verilecek önemli kararlarla siz de yolunuzda ilerliyor olacaksınız ya da o insanların yanında olmaktan da mutluluk duyacaksınız. Sosyal medya, dijital mecralar, bilgisayar, satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanında birtakım işleriniz varsa önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Bir işe başvurduysanız ya da işinizle ilgili konuda bir adım atmak istiyorsanız toplantılar, görüşmeler, anlaşmalar varsa işte bu Yeni ay size yarayacak. Bu aralar sosyal çevrenizdeki insanlar sizi gerçekten destekliyor. Arkadaşlarınızı arayın, özellikle kafanız bulanıksa, ne yapmanız gerektiğine dair net kararlar alamıyorsanız bu işin ya da bu karşınıza gelen fırsatların sizin için doğru olup olmadığını düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden gereken yardımı alın. Çünkü bu hafta sizi çok güzel bir şekilde yönlendirecekler. Aynı zamanda Venüs aile ortamlarınızda, yani hem bir yandan çok hareketli bir dönem, hayatınızda birtakım girişimler var ama diğer taraftan yaptığınız işlerin hemen sonucunda evinize, yuvanıza gelip kendinize de vakit ayırmak isteyeceksiniz. Aile büyüklerinizle sıkça bir araya gelebilirsiniz, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Bu aralar arkadaşlarınız evinizden çıkmayabilirler ya da siz onlara gidebilirsiniz. Yani evinizde, yuvanızda daha fazla iletişim halinde olacağınız bir hafta sizi bekliyor.

Özel hayatınızda bir insan varsa evliyseniz, pazartesi günü oluşacak gergin açılardan kaynaklı tartışmalara girmemeye de özen gösterin. Konu ve olayları çok fazla uzatmayın.

Aşka doğru gidiyorsunuz, 10 Eylül Cuma gününden sonra daha tutkulu olacaksınız. Hayatınıza tam anlamıyla aşkı almak isteyeceksiniz. Evliyseniz, çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınız kuvvetlenecek ve onun hayatıyla ilgili konu ve olaylar ön plana çıkacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, maddi konuları doğru bir şekilde ele almanız gereken bir hafta başlıyor. Parasal konularda önemli düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yaptığınız harcamaların bazı isteklerinize değmediğini fark etmiş olabilirsiniz ya da o alışverişi yaptıktan sonra aslında ihtiyacınızın olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Ama bu yeni ay size maddi konuları bir düzene sokma fırsatı verecek. Eğer ticari bir işletmeniz, beklediğiniz bir para varsa işte bu paranın haberi ve bu parayla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar 7 Eylül Salı günü oluşacak yeni ayla beraber devreye girecek. Siz de biraz daha rahat edeceksiniz.

Bu aralar iletişim konusundaki işler çok önemli. Bir ordasınız bir buradasınız devamlı telefon trafiğiniz var. Eski arkadaşlarınızla görüşüyorsunuz, sosyalleşmeyi seviyorsunuz, onlarla beraber güzel planlar yapıyorsunuz bunlar çok keyifli ve gerçekten de sizi destekliyor.

Kariyer alanlarınızda güzel açılımların olacağı bir hafta olacak. Özellikle pazartesi, salı ve ondan sonraki dönemi iyi değerlendirin. Çünkü uzun zamandır istediğiniz bazı sonuçlar, haberler, cevaplar bu hafta karşınıza gelebilir. Hayatın birçok yönden değişimlerinin sizi yukarıya taşıdığını göreceksiniz. Yakın çevrenizden bir insan, onun ailesiyle ilgili bazı problemler ya da yakın çevrenizden bir insanla anlaşmazlıklar özellikle hafta başı devrede olabilir. Cuma gününden sonra biraz daha enerjinizi ve gücünüzü manevralarınızı ev, aile ve yuva alanlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Evinize bir şey almak isteyebilirsiniz, evinizi yenilemek isteyebilirsiniz, boya-badana, tadilat-tamirat devreye girebilir ama bunu yapacaksınız da dikkatli olun. Bazı istenmedik masraflar ya da sıkıntı ve problemler de karşınıza gelebilir. Ama genel anlamıyla baktığımızda evinizde, kendinizi iyi hissedeceğiniz sevgiyi, mutluluğu, keyfi yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, sizin çok çok özel bir hafta. Uzun zamandır bunu bekliyordunuz çünkü sizin burcunuzda gerçekleşecek bir Yeni ay devreye giriyor. Sizin şartlarınız, sizin koşullarınız, sizin durumunuz ön planda. Bu da ne demek? Hayatınızı düzenlemek için evren size fırsat ve şans sunacak anlamına geliyor. Aklınıza ne geliyorsa aşk, iş, evlilik, çoluk, çocuk, para bunlarla ilgili her tür konuda sizi destekleyen bir yeni ay olacak. Aklınızda ne varsa bunları hareketlendireceğiniz bir Yeni ay yaşayacaksınız.

Maddi konulardan yana şansınızın kuvvetli olduğu bir dönem. Attığınız adımların karşılığını çok net bir şekilde göreceksiniz. Pazartesi günü güzel kazançlar karşınıza gelebilir. İş hayatınızda önemli bir haber alabilirsiniz ve bu haber sizi çok sevindirebilir. Ama diğer taraftan aynı gün, Pazartesi günü harcamalarınızın da yüksek olduğu bir dönem olacak. Çocuğunuz, aşk hayatınız, özel hayatınız için yapacağınız harcamalarda ipin ucunu lütfen çok fazla kaçırmayın. Çocuğunuz varsa onunla çok fazla didişmeyin.

Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçince çok hızlı bir dönem başlıyor. İletişiminizi çok kuvvetli tutacaksınız, telefon trafiğiniz olabilir ve aklınızdan geçen bir eğitim fırsatı varsa bir arkadaşınızla beraber bu eğitim fırsatına yazılmanın çok iyi olacağını düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızı düzeltmek, bir ayrılık bir küslük yaşadıysanız bunun tatlıya bağlanması gibi durumlar Cuma gününden sonra 3 hafta boyunca devrede olacak. Yakın çevre ilişkilerinizin güzelleştiğini, işlerinizden de istediğiniz sonuçları aldığınızı göreceksiniz. Bu hafta gerçekten de sizi birçok konuda destekliyor hem sağlığınız hem işiniz hem özel hayatınızda hayat istediklerinizi karşınıza getirecek.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, biraz geri planda durmak durumunda kaldığınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Terazilerde şu ara gökyüzünde bir sıkıntı var çünkü her şey 12. evde. Kendinize çok yüklenmeyin, kendinizin düşmanı olmayın. Çok yakın bir zaman içerisinde bunlardan kurtuluyorsunuz ama bu Yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğini gösteriyor. Demek ki bu Yeni ay ’da şartları ve durumları zorlamamalısınız. Eviniz, yuvanız için yapılması gerekenler ile alakalı konularda bu hafta harekete geçin. Büyük olaylardan çok küçük işler, eviniz için, yuvanız için, aileniz için önünüzdeki dönemi planlamak için adımlar atarsanız çok daha rahat hissedersiniz.

Kendinizi bu aralar biraz şımartmaya ihtiyacınız var. O yüzden kendinizi güzelleştirmek, alışveriş yapmak istiyorsanız bu hafta tam zamanı. Pazartesi gününü pas geçebilirsiniz. Aile büyüklerinizle bu aralar çekişmemeye özen gösterin.

10 Eylül Cuma gününden sonra 3 hafta boyunca parasal konularda çok büyük şans ve fırsatlara sahip olacaksınız. Biraz harcamalarınız artabilir ama maddi konularda inat ettiğiniz, tuttuğunuzu koparmayı istediğiniz bazı konuları çok rahat bir şekilde ele almasını da başaracaksınız. Parasal konularda inatçılıktan kaçınmaya özen gösterin. Bu haftayı da bir atlatın, meditasyon yapın, kendi kendinize vakit ayırın ondan sonra her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, sosyal çevrenizi, arkadaşlık ilişkilerinizi, gelecek planlarınızı düzenleyeceğiniz bir hafta başlıyor. Yeni ayı bu alanlardan alıyorsunuz bu da geleceğe yönelik planların bu yeni ayla beraber hızlanması anlamına geliyor. Arkadaşlarınıza dair verilecek kararlar bu Yeni ay ’la beraber yeniden ele alınacak. İşleri organize etmek, gelirleriniz, aktiviteler, organizasyonlar bunları daha pratik ve üretken hala getirmek durumundasınız. İşte bunları yapıp yapamayacağınızı fark edecekseniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda zaman zaman çekişmeler, sıkıntı ve problemlere de açık olacaksınız. Sadece kendinizi ve kendi amaçlarınızı düşünmemeye özen gösterin. Diğer insanların da hayatındaki değişimlerin aslında ne kadar önemli olduğunu fark etmeniz gereken bir dönem. Özellikle yakın çevrenizdeki insanların hayatında büyük değişimler görünüyor. Diğer taraftan anlaşamadığınız insanlarla durum ve olayları çok fazla da uzatmamanız gereken bir süreç içerisinde olacaksınız. Pazartesi günü bu etkiye dikkat.

Yeni ayla beraber hayatınızda yenilikler var ama en güzeli ilişkilerden yana şansınızın kuvveti olduğu bir sürece doğru gidiyorsunuz. Hayatınızda bir insan yoksa yeni insanla tanışma, ilişkiye başlama isteği söz konusu olabilir. Hayatınızda bir insan varsa da o insanla ne kadar iyi anlaştığınızı birbirinizi ne kadar güzel desteklediğinizi düşünebilirsiniz. Cuma gününden sonra Venüs sizin burcunuza geçiyor demek ki güzelleşmeye başlayacağınız bir dönem. Yani Cuma gününden sonraki 3 hafta boyunca saçınızı, başınızı değiştirmek, kendinizi ele almak, alışveriş yapmak, sosyalleşmek anlamında hayat sizi destekleyecek.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, kariyer, iş ve meslek koşturmaları ile başlayan bir hafta sizi bekliyor. Çalışmayanlar içinse tamamen göz önünde, kalabalıklar içerisinde olacakları bir hafta olacak. İş hayatınızda verilmesi gereken önemli kararlar, yapmanız gereken düzenlemeler, hayatınızı daha üretken ve verimli hale getirmek için atmanız gereken çok önemli adımlar var. Hem kariyer hem meslek fırsatlarının yüksek olduğu bir yeni ay yaşayacaksınız. Bazen durum ve koşullar sizi ekstra gergin yapabilir, sizi zorlayabilir ama yine de verimli ve üretken olmasını çok rahat bir şekilde başaracaksınız. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden gereken desteği de alacağınız bir dönem. Yeni girdiğiniz ortamlarda insanların dikkatini çok rahat çekeceksiniz. Önemli konuşmalar gündeme gelecek.

Bu dönem içerisinde işten elde edilen gerilerinizi artıracaksınız. Aslında çalışmayı seven bir insansınız, siz çalışmadan duramazsınız. Bu aralar çalışma hayatınız ve çalışma düzeniniz ile ilgili konularda önemli kararlar alacaksınız ve bu kararların da sizi desteklediğini göreceksiniz.

Venüs Akrep burcuna geçince biraz arkadaşlık ilişkilerinize ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Cuma gününden sonra 2-3 hafta boyunca kendinizle yalnız kalmak, pilinizi şarj etmek isteyebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin sağlığı ve iş hayatı ile ilgili konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer edebilir. Bu aralar ilişki arıyorsanız ve gizli saklı şeylerden de hoşlanıyorsanız cuma günü ve sonrası acayip ilişkilere çekilebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var Tadını çıkarın, keyfini çıkarın, kendinizi sağlığınızı çok fazla yormayın.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, seyahatlere, yurtdışına, eğitime daha fazla vakit ayıracağınız bir hafta başlıyor. Yeni ayı bu alandan alıyorsunuz. Gelecek planlarınız hareketlenirken aynı zamanda seyahat etme, yurtdışı planı yapma, tatil planı içerisinde olma ya da eğitimle alakalı konuların hızlanması gibi etkiler devrede olacak. Bu Yeni ay bu alanda verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirecek.

Salı gününden sonraki 15 gün boyunca bu kararlarınızı hızlandırabilirsiniz çünkü bu kararlar sizi kalben, ruhen, madden destekleyecek. Güneş Uranüs üçgeniyle giriyor çünkü. Aynı zamanda çok sevdiğiniz, kalben yakın hissettiğiniz insanlardan yana da şansınızın kuvvetli olacağı bir dönem.

Bu hafta itibariyle sevdiğiniz insanla kısa vadeli bazı tatil planlarını da devreye sokabilirsiniz. Aynı zamanda bu aralar konuşma ve görüşmelerinizin hızlandığı bir dönem. Toplum önü duruşunuzla insanların sizi takdir ettiği bir zaman dilimi içerisindesiniz. Çok önemli insanlarla bir araya gelecekseniz, önemli konuşmalar yapacaksınız ve bu insanlar da size çok güzel tekliflerde bulunacak.

Pazartesi günü beraber çalıştığınız kadınlardan biriyle ufak bir telefon konuşması, görüşmesi bir çekişme yaşanabilir. Bu konuyu çok fazla uzatmamaya özen gösterin. Çünkü üstünde durulacak bir şey değil. Bu hafta o kadar güzel etkiler alıyorsunuz ki arkası çok rahat bir şekilde akacak. O yüzden Pazartesi gününü pas geçin ama ondan sonraki dönem işle ilgili konularda çok güzel anlaşmalar devreye girebilir.

Cuma günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber organizasyonların hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. 10 Eylül’den itibaren 3 hafta boyunca organizasyonlar, aktiviteler, davetler, yeni ortamlar, yapılacak işlerle ilgili konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Kendinizi mutlu, şanslı, iyimser hissedeceksiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere doğru gittiğiniz bir dönemdesiniz. Bu ara her şey üstünüze geliyor olabilir, hayatı farklı gözlerle görüyor, farklı gözlerle yorumluyor olabilirsiniz. Herkesin gördüğünün dışında bazı şeyleri fark ediyorsunuz ama bu da sizin ruhunuzu ve kendinizi yalnız hissetmenize neden oluyor çünkü bu aralar her şeyi sorguladığınız bir dönem. Ortak parasal konular müşterek alanlarda bir Yeni ay gerçekleşecek evet parayla ilgili konularda atılması gereken önemli adımlar olabilir. Borcunuz varsa yeniden yapılandırmak ya da nasıl çözeceğinize dair adımlar atmak konusunda bu Yeni ayı değerlendirmeniz gerekiyor. Aynı zamanda hayata dair de vermeniz gereken önemli kararlar var, işte bu kararlar Yeni ay ’la beraber devreye girecek. Burada ne karar alırsanız hayatınızı o yönde iyileştirmiş, o yönde düzeltmiş olacaksınız. Hiç korkmayın bu kararları direkt hayatınıza geçirin. Öğrenmekten, eğitim almaktan mutluluk duyduğunuz bir dönem.

Eğer öğrenciyseniz ve eğitim hayatıyla ilgili önümüzdeki dönemi merak ediyorsanız ki eylül ve ekim ayları özellikle eğitim konularında çok destekli olacaksanız, eğitimle ilgili konuları hızlandırabilirsiniz. Merakınız yüksek olacak, tanımadığınız insanlardan da güzel faydalar sağlayacaksınız.

10 Eylül Cuma gününden sonra 3 hafta boyunca kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz de bir döneme giriyorsunuz. Eğer uzun zamandır geri planda durduysanız yeniden hâkimiyeti elinize alacaksınız. Önemli insanlarla bir araya geleceksiniz bu dönem içerisinde. İşlerinize dört koldan daha tutkulu, baskıcı, kıskanç, güçlü, kuvvetli saldırabilirsiniz. Ama her şeyin fazlası zarar. Tutkuyu abartarak hareket etmek de kariyer ve iş alanlarınızda bazı bozulmalara da neden olabilir.

Onun dışında bu hafta başında beklediğiniz bir haber varsa pazartesi günü bu haberi almak çok da kolay olmayacak. Bu ara aklınıza düşen oluyor o yüzden olumsuzluktan mümkün olduğu kadar uzak durun. Olumlu düşünün olumlu işlerin çok daha hızlı ilerlediğini göreceksiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, ilişkilerin ön plana çıktığı bir yeni ay sizi karşılıyor. Bu salı günü oluşacak yeni ayla beraber ilişkilere dair alınacak önemli kararlar devreye girmeli. Biraz hayalperest etkileriniz var, kendinizi kaptırmayı seviyorsunuz ama ilk defa ilişkide gerçekten neyi isteyip istemediğinizi, ilişkinizde neyi koordine etmeniz gerektiğini, neyi organize etmeniz gerektiğini göreceksiniz ve buna göre de önemli kararlar alacaksınız. Uzun zamandır kararsızlık yaşıyorsanız yeni ayla beraber nihai kararlar devreye giriyor. Evlilik, söz, nişan, kız isteme aynı zamanda ilişkiye adım atma ya da ilişki başlangıçları, flörtleşmeler, konuşmalar, yazışmalar, çizişmeler işte bütün bunların hareketli olduğu bir yeni ay sizi bekliyor. Diğer taraftan sizin tam zıt burcunuz da olduğu için bu yeni ay karşı tarafa göre hareket etmek durumundayım gibi düşünebilirsiniz. Ortak parasal işler, girişimler, müşterek atılacak adımlar bunlardan yana da şansınızın kuvvetli olduğu bir dönem. Bu ara para harcamayı çok seviyor olabilirsiniz.

Bir yandan da hayattaki amacınızı da sorguladığınız bir süreç ama bu ara hayatın da keyfini çıkarmasını bileceksiniz. Biraz cinselliğe ilginiz artabilir, biraz daha değişik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer kültürel konularla ilgili bir insansanız, derin çalışmalar yapıyorsanız bu çalışmalardan yana şansınızın da kuvvetli olduğu bir dönem. Eğer sağlığınızda bir sıkıntı varsa, ameliyat olacaksanız bu dönem ameliyatlarınızdan yana da şansınız çok kuvvetli olacak.

Cuma gününden sonra eğitim alanlarınızdan yana çok güzel kapılar aralanabilir 3 hafta boyunca. Hem eğitim hem seyahat hem yabancılarla yapılacak işler değişik insanlardan gelen güzel fırsatlar cuma günü ve sonrası 3 hafta boyunca hayatınızın merkezine yerleşebilir. Pazartesi günü arkadaşlarınızla herhangi bir yere gidiyorsanız para konularında takışmamaya özen gösterin. Ama haftanın geneline baktığımızda her şeyin çok rahat, sakin, mutlu ve huzurlu aktığını çok net göreceksiniz.

Yorumlar (0)