Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 20.09.2021, 12:17 21.09.2021, 10:38
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

20 – 26 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta sizin için isteksiz enerjilerle başlıyor. Çünkü Dolunay kadersel alanınızda gerçekleşecek. Şartların elinizde olmadığı bir Dolunay yaşayacaksınız. Bazı olayların iç yüzü ortaya çıkabilir, bazı olaylarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem belirsizlik, geri çekilme duygusu aynı zamanda isteksizlik ya da hiçbir şeyin iyi olmayacağına dair bir inanç etkisi devrede olabilir. Diğer taraftan yurtdışından istediğiniz, beklediğiniz birtakım haberler varsa bu haberler bu Dolunay civarı karşınıza gelebilir. Ayrıca sağlığınızı, şartları, durumu çok fazla zorlamamanız gerekecek. İş hayatınızdaki akışı biraz daha sizin dışınızdaki gelişmelere bırakmanız gerekebilir. Anne tarafından akrabalarınızın hayatında önemli gelişmeler bu Dolunayla beraber karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçiyor, sizi parlatmak üzere harekete geçiyor. Güneş zıt burcunuzda ilerleyecek. Bu dönem başkalarına bağımlı olacaksınız. Diğer insanlarla daha fazla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Onlara bel bağlayabilirsiniz, onlardan onay almak isteyebilirsiniz. Tek başınıza ilerlemek istemeyeceğiniz, yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir dönem. Kendinizi ilişkilerin kucağına bırakın ve ilişkilerden faydalanmaya özen gösterin. Özellikle iş hayatınızdaki sıkıntı ve problemleri bu aralar kendinize çok fazla dert etmeyin. Parasal konularda da Perşembe günü lütfen dikkatli adımlar atın. Özellikle alacak-verecek dengesinde Perşembe günü ani, riskli hareketlerden mümkün olduğunca kaçınmaya özen gösterin. Genel anlamda çevresel koşullarda, arkadaşlık ilişkilerinizde, ilişkiler ve özel hayatınızda bu hafta destekli olacaksınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, sosyal çevre ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız ve çevrenizle beraber verilecek önemli kararlar bu dolunay sizi biraz hassas kılacak. Arkadaşlarınızdan önemli haberler alabilirsiniz. Onlarla beraber bir iş yapıyorsanız, bir etkinliğiniz varsa onlarla olan konularda kararsızlıklar isteksizlik gibi etkiler devrede olabilir. Belki de bir şeyleri oldurtmaya çalıştınız ve bunu yaparken aslında bu dolunayla beraber ne kadar da saçma olduğunu fark edeceksiniz. Arkadaşlarınızın hayatında önemli gelişmeler de olabilir onlardan önemli haberler alabilirsiniz. Çevre değişimlerine de açık görünüyorsunuz. dolunayda iş hayatınızda güzel teklifler, iş bağlantıları aynı zamanda güzel haberler devrede olacak.

Çarşamba günü Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle beraber sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekecek. İş hayatınızın gerekliliklerini daha dengeli bir şekilde ele almanız gereken bir dönem başlıyor. Bel bölgesi, kalça sıkıntıları, baş ağrıları, hormonal dengesizlikler, şeker intoleransı önümüzdeki süreçte bunlara dikkat edin. Çok çalışacaksınız, sosyal olmak isteyeceksiniz ama zaman zaman kararsızlıklarınız da sizi zorlayacak. Bazı işleri netleştirmekte zorlanabilirsiniz.

Bu hafta ilişkilere dikkat. Perşembe günü sevdiğiniz insanlarla aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Can sıkıntınızın yüksek olduğunu bir süreç olabilir ya da karşı taraftan beklentinizin karşılanmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Hafta sonu birazcık daha rahat etkiler devrede olacak para harcamasını bilecek ve buna göre de planlar yapacaksınız.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, kariyer ve iş hayatınızda alınacak önemli kararlarla haftanız başlıyor. Ev ve aile hayatınızın önem kazandığı bir eylül ayıydı. Şimdi bu dolunayda özellikle iş hayatınızda, mesleki alanınızda neler yaptığınızı ya da neler yapacağınızı fark edeceksiniz. Tam da ailevi konulara odaklanmışken ortaya çıkacak bir iş konusu, iş hayatınızda yaşadığınız bir hassaslık sizi hareketli kılabilir ve buna göre kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem gerçeklerden kaçmaya biraz meyliniz olabilir. Bazı konulara çok fazla soğuk ve ilgisiz de davranıyor olabilirsiniz ama konu ne olursa olsun sonuçta iş ve meslekle ilgili konu ve olayların da hızlandığı bir dolunay olacak. Anne tarafınızın duygusal yapısında istikrarsızlıklar devreye girebilir.

Sanatsal birtakım işleriniz varsa kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılık gerektiren işleriniz varsa bu dolunayda bu işlerle ilgili önemli kararlar devreye girecek. Bu dolunayla ile aile hayatınızdaki öfkenizi dengelemeye özen gösterin.

Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçiyor, sizin için aslında aktif ve güzel, keyifli bir dönem de başlıyor. Bu dolunay zamanını atlattıktan sonra hayatınızda keyfe, aşka, mutluluğa daha çok yer vereceksiniz. Tembel etkileri üzerinizden atmaya özen gösterin. Spora başlayın, dans kurslarına gidin, sosyalleşin biraz daha hayatı keyifli yönleriyle görmeye özen gösterin. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olayların hayatınızda yer ettiğini göreceksiniz. Özel hayatınıza dair de önemli kararlar almak yeni insanlarla tanışmak bu dönemin konusu olabilir.

İş hayatınıza dikkat edin perşembe ve cuma günleri beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Karşı tarafı üzmeyin, üzülüyorsanız da çok fazla kafanıza takmayın. Hafta sonu kendinize vakit ayıracaksınız, kendi isteklerinizi ön planda tutacaksınız ve hayatınızın birazcık daha rahatladığını göreceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, seyahatler, yer değiştirme, tatil ya da eğitime dayalı her tür konuda hızlı bir hafta başlıyor. Bir seyahatle ilgili konu canınızı sıkabilir, bu dolunay zamanı birkaç gün boyunca kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Uzak yerlerden hassas haberler alabilirsiniz. Diğer taraftan keyifli, yaratıcı, artistik işleriniz varsa kendinizi gösterebileceğiniz, ilham olarak çok beslendiğinizi fark edeceğiniz bir dönem. Ama daha az tanıdığınız insanlara karşı biraz daha soğuk, ilgisiz, biraz paranoyakça davrandığınız bir dönem de olabilir. O yüzden yeni tanıştığınız insanlar varsa, yeni ortamlara girecekseniz tedirginlikler de devrede olabilir. En azından bu dolunay su elementinde olduğu için sizi destekleyen de bir enerjisi olacak. O yüzden yaratıcılık, eğitimle ilgili konularda başarı söz konusu olurken bütün bu konuların da hızlanması olası.

Ev, aile ve yuva ile ilgili konularda aile hayatınız için yapacağınız harcamalar ya da vereceğiniz desteklerin yüksek olduğunu bir dönem. Hem onlardan destek göreceksiniz hem de onlara destek olmaktan da mutluluk duyacaksınız. Evinizde, yuvanızda olmak sizi mutlu edecek. Aynı zamanda evinizden, yuvanızdan güzel haberler alabilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle beraber aile ortamlarınızda vakit harcamak istediğinizi fark edebilirsiniz. Yani biraz daha kendinizi, ruhunuzu, vaktinizi evinize ve kendinize özelinize ayıracağınız da bir zaman dilimi başlıyor.

İlişkilerden yana perşembe günü dikkat edin. Hayatınızda bir insan varsa o insanla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Bulunacağınız ortamlarda ve çevrelerde birbirinize çok çabuk dişinizi gösterebilirsiniz. Bu etkiye dikkat edin. Hafta sonu olayları gözünüzde büyütmemeye özen gösterin ve mümkünse dinlenmeye çalışın çünkü hafta sonu enerjiniz düzgün çalışmayabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta salı günü gerçekleşen dolunayı hem parasal anlamda hem de hayatınızla ilgili konularda önemli krizler olarak yaşayacaksınız. Bazı noktalarda hayatı anlamlandırmaya çalıştığınız, her şeyi biraz daha tevekkülle karşıladığınız bir dönem olmalı. O yüzden de olaylara karşı soğuk, ilgisiz durmamaya karşı özen gösterin, geri çekilmeyin, belirsizliklerden kaçının. Çünkü kafanız çok dağınık çok bulanık olabilir. Bu dolunayda önemli rüyalar size yol gösterebilir ama bu rüyaları siz gereksiz yere, olumsuza yorabilirsiniz. Bunu yapmayın. Çünkü aslında diğer taraftan ilhamınızın da yüksek olacağı kendi iç sesinizi, sezgilerinizi de çok rahat bir şekilde hareketlendireceğiniz bir dolunay olacak. Büyük girişimlerden, kararlardan, büyük adımlardan uzak durmaya özen gösterin ve maddi konularda olayları akışına bırakın.

Çarşamba günü Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle beraber eşiniz, dostunuz, akrabalarınız kim varsa sizi mutlu etmek için harekete geçecek ve onlarla daha sık görüşmeye başlayacaksınız. Etrafınızda kim varsa onlarla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, yazma, dijital sektörler, online eğitimler bunlarla ilgili konularda da kendinize bir yol bulacaksınız.

Bu süreç oldukça hareketli günlere gebe olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeler var. Sevdiğiniz insanın ya da eşinizin seyahatleriyle ilgili güzel bir gelişme karşınıza gelebilir. Bir seyahat haberi alabilirsiniz ve bu da sizi sevindirecek.

Perşembe gününe dikkat edin ev ve aile ortamlarınızda gerginlikler oluşabilir. Sevdiğiniz insanla bazı noktalarda anlaşamayabilirsiniz, sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Ne olursa olsun ilişkinizdeki tansiyonlu durumları çok fazla ayyuka çıkarmayın. Hafta sonu sosyalleşeceksiniz ve arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceksiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair verilecek önemli kararlar bu dolunayla beraber karşınıza geliyor. Kendi hayatınız için aldığınız kararlar vardı, eylül başındaki yeni ayla beraber bu kararları hayatınıza ve özel hayatınıza nasıl geçirdiğinizi bu dolunayda göreceksiniz. Birkaç gün boyunca bazen hassas, bazen kararsız, bazen geri çekilme duygusuyla, belirsizliklerle mücadele edebilirsiniz ama diğer taraftan kör kütük aşıksanız çok fazla aşk dolu sözlerle karşı tarafa yaklaşıyor olabilirsiniz. Her halükarda durumları dengelemeye özen gösterin çünkü aşırı uçlarda ilişki yaşamak da çok iyi değil. İlişkinizde bir sıkıntı varsa artık bunu görme, fark etme bunun üzerinizde yaratacağı birtakım olumsuzluklar devrede olabilir. Ama bu dolunay ilişkilere dair verilecek önemli kararları karşınıza getirecek. Aynı şey ortaklı işler için de geçerli olacak.

Çarşamba günü Güneşin Terazi burcuna geçişiyle beraber maddi konuların önem kazandığı bir süreç başlıyor. Sadece parasal konular değil, kendinize bakacağınız aynı zamanda hayatın tadını tuzunu çıkarmak isteyeceğiniz bir dönem. Sosyalleşmek isteyebilirsiniz, gezmek, dolaşmak, moda, sanat, tasarım, kozmetik alanlarına para harcamak isteyebilirsiniz. Eğer bu alanlardan yana bir işiniz varsa maddi kazançlarınızın da yüksek olacağı bir döngü içinde olacaksınız.

Bu hafta yakın çevre ilişkilerinize dikkat edin, bu insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Onlardan duyacağınız bir söz, size verdikleri bir tavsiye çok da hoşunuza gitmeyecek. Perşembe günü civarı özellikle kimseyle takışmamaya özen gösterin.

Hafta sonu gayet keyifli etkiler devrede olacak, göz önünde olacaksınız, kalabalıklara karışacaksınız ve hafta sonu kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bu hafta bütün işlerinizi tamamlayın, bir sonraki hafta başı Merkür gerilemeye başlayacak.

Terazi Burcu:

Teraziler ve yükselen Teraziler, bu Dolunay sizin iş ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. İş hayatınız ve yapılması gerekenler, önemli kararlar, çeşitli konularda belirsizlikler gibi konuların bu dolunayda çok hızlandığını görebilirsiniz. Özellikle bu aralar zihinsel yönden kendinizi yeterli göremiyor, işlerinize yeteri kadar koşturamıyor olabilirsiniz. Çabuk geri çekilme pes etme arzunuzun devrede olduğunu fark edebilirsiniz. Kadınsanız koronavirüs bulaş ihtimaline karşı ya da herhangi bir ateşli hastalığa karşı bu dolunayda kendinizi koruyun.

Sanatsal, yaratıcılık gerektiren alanlarda şahane bir performans sergileyebilirsiniz. İlhamınız yüksek olacak, beraber çalıştığınız insanlara şefkat ve empatiyle yaklaşacaksınız. Diğer insanlara yardım etmek onlar için bir şeyler yapmak, onların bu dönem yaşadıklarını ön plana almak sizi ruhen ve fiziken rahatlatacak. Kendi sorunlarınızdan çok çabuk uzaklaşmanıza neden olacak çünkü Salı günü dolunayda bu etkiler varken Çarşamba günü Güneş sizin için parlamaya başlıyor. Güneş Terazi burcuna geçince enerji Terazi burcundan yana dönecek. Pazartesi ve salı günleri biraz dikkatli olun. Çarşamba günü yaşam enerjinizin yerine geldiğini, kendinize olan güveninizin arttığını ve kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Terazilerin zamanı başlıyor o yüzden artık yüzümüze gülümse yerleştirmenin tam zamanı. Ailevi konularda kafanıza takılanlar var, ev hayatınızda oturtamadığınız bazı konuşmalar olabilir. Özellikle çarşamba günü bu etki devrede olurken parasal konularda perşembe günü dikkatli olmanız gerekiyor. Hem maddi konularda önemli gelişmeler olabilir hem de beklediğiniz bir para, maddi konularda arzu ettiğiniz durumun gerçekleşmemesi ve buna çabuk tepkiler vermeniz devrede olacak. Evliyseniz partnerinizle parasal konularda çekişmelere girmemeye özen gösterin. Büyük yatırımlardan perşembe günü lütfen kaçının.

Hafta sonu çok keyifli etkiler var artık biraz daha toparlıyorsunuz ve uzak yerlerden güzel haberler gelecek. Ama hafta sonuna doğru giderken Merkür de sizin burcunuzda durmaya başlayacak iletişimle ilgili konularda işleri biraz daha ağırdan ve yavaştan almaya başlamanız gereken bir dönem olduğunu fark edeceksiniz. O yüzden bu hafta genel itibariyle Güneş Terazi burcuna geçtikten sonra işlerinizi toparlamaya özen gösterin ve kendinizi çok fazla yormayın, üzmeyin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, aşka, keyfe kendinizi kaptıracağınız bir Dolunay haftası başlıyor. Ama diğer yandan bu dolunay biraz çekimserlik, kafa karışıklığı, yönünü bilememe, belirsizlikler, zihinsel istikrarsızlıklarla çok bağlantılı. O yüzden özel hayatınızda karar veremediğiniz durumlar varsa bu dolunay zamanı olayları çok fazla kaşımayın. Ya da bu dolunay zamanı olayları birazcık daha akışına bırakmaya özen gösterin. Evliyseniz ve çocuğunuz varsa onun hayatında sizin kontrol edemediğiniz, müdahale edemediğiniz bazı durumlar devrede olabilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde müzik, dans, yaratıcılıkla ilgili alanlarda işleri olanlar için sezgilerini kullanabilecekleri ve bu sezgilerle büyüyecekleri de bir dolunay yaşanabilir.

Diğer taraftan aile hayatınızda, aile büyüklerinizle kurduğunuz bağlarda çok güzel gelişmeler var. Evle ilgili güzel bir gelişme karşınıza gelebilir. Bütün bunları yaparken etrafınızdaki insanlardan güç almak isteyebilirsiniz. İşte bu gücü bulamamak, bazen çekimser kalmak vs gibi etkilere de dikkat edin. Spor yapıyorsanız kendinizi çok yormayın, zorlamayın. Eğer tatildeyseniz, denize giriyorsanız bir şekilde denizle ilgili bir irtibatınız varsa çok açılmayın, deniz kazalarına açık olabilirsiniz.

Çarşamba günü Güneşin Terazi burcuna geçişiyle beraber bağışıklık sisteminizi biraz daha kuvvetlendirmeniz gereken bir döngüye merhaba diyorsunuz. Kariyer ve meslekle ilgili konularda olayları biraz daha akışına bırakmaya gösterin. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle beraber plan yapma döneminiz başlıyor. O yüzden önemli sırlarınızı, konuşmalarınızı bu dönem ulu orta paylaşmamaya özen gösterin. Biraz daha kendi alanınızda olun, planlarınıza odaklanın ve bağışıklık sisteminizi sağlam tutun.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konular perşembe günü sizi biraz zorlayabilir. Sevdiğiniz insanın bazı hareketleri ve davranışları çok çabuk tepkiler vermenize neden olacak. Aslında bu dönem biraz kendinize yönelik hareket etmek istiyor olabilirsiniz ama sevdiğiniz insanın sizden o ilgiyi görememesi, sizinle bir arada olmak istemesi ya da size baskı yapması bazı noktalarda sizin çabuk tepkiler vermenize neden olabilir.

Hafta sonu para harcamalarınız ön plana çıkabilir ve Merkür gerilemesine doğru gidiyoruz. Bu dönemde eski konu ve olaylarla çok uğraşacaksınız, geçmişte yaşanan olayların karşınıza geldiğini göreceksiniz ve hafta sonu bu etkiler yavaştan devreye girecek.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, ailevi konular, eviniz, yuvanız, yerleşim ile ilgili konu ve olayların hızlandığı bir dolunay yaşayacaksınız. Sulardan kaynaklı olarak bazı sıkıntı ve problemler, borularda, mutfakta, banyoda, ıslak zeminde sıkıntı ve problemler, rutubet gibi etkiler oluşabilir. Aynı zamanda canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir, evde takılmak isteyebilir, enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Geri çekilmeler, yetersizlik duygusu her şeyi gözünüzde büyütme gibi etkiler devrede olacak.

İşlerinize odaklandığınız bir dönem çünkü kariyer alanlarınızda önemli açılımlar var. İşte bu süreçte isteksiz olmanız, işle ilgili konuları gözünüzde büyütmeniz bu dolunayda git gellere neden olacak. Ama işinizi evinizden yürütüyorsanız bu dönem sanatsal ve yaratıcı taraflarınızın çok da hızlandığını görebilirsiniz. Hayal gücünüz iyi çalışacak ve hayal gücünüzü etkin bir şekilde kullanacaksınız.

Sosyal çevrenizden çok güzel teklifleriniz var. Arkadaşlarınız size önemli açılımlar sunabilir, önemli tekliflerde bulunabilir bazı işlerinizin çok önemli şekilde hız kazandığını görebilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle beraber sosyal çevreniz çok hareketlenecek. Yeni gireceğiniz ortamlarda insanlar sizin için önemli kapılar aralayacak. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceksiniz ve önemli işler, organizasyonlar onlarla beraber gelecek. İşten elde edilen gelirlerinizi de artıracağınız bir dönem.

Perşembe gününe dikkat. Beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Hafta sonu ilişkiler önemli olacak. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız plan ve programlar önemli olurken hayatınızda biri varsa Merkür gerilemesi en çok bu sefer onu etkileyecek ve eski arkadaşları karşınıza getirecek.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, iletişimle ilgili işler, yakın çevrenizin konuları bu dolunay hayatınızın önemini size gösterecek. Yakın çevrenizdeki konu ve olaylar hızlanıyor. Kardeşleriniz, akrabalarınız, komşularınız onların hayatında yaşanacak birtakım olaylar bu dolunay daha fazla görünür hale gelebilir. Onlarla olan ilişkinizde bazı fedakârlıklar, kararsızlıklar kafa karışıklığı ve yönünüzü bilememe gibi etkilere karşı dikkat edin. Özellikle iletişime, satışa, reklama, tanıtıma dayalı işleriniz varsa bu dönem çok çabuk aldanabilirsiniz. Ama sosyal medya, dijital medya, yaratıcı alanlarda işleri olanlar için aslında biraz daha sanatsal ve kreatif alanın hareketleneceği ve bazı başarıların karşınıza geleceği bir dolunay olacak. Yakın çevrenizdeki insanlar bu dönemde bazı hareketleriyle üzerinizde gereksiz bir enerji düşüşüne neden olabilirler. Duyacaklarınızdan hemen ve çok çabuk etkilenebilirsiniz. O yüzden dikkatli olun.

Kariyer alanınızda çok büyük bir açılım var. Karşınıza gelecek güzel bir teklif var. Hatta bu teklif o kadar hoşunuza gidecek ki uzun zamandır beklediğiniz ve sizin önünüze değişik kapıları da açacak bir teklif tam da bu dolunay zamanı karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle kariyer ve meslek alanında kendinizi göstereceğiniz bir döngüye giriyorsunuz. Bir ay boyunca kendinizi parlatabilirsiniz, işinizde ön plana çıkabilirsiniz, birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Herkes sizi konuşacak. Önemli pozisyondaki güçlü insanlardan gereken desteği göreceksiniz. Önemli insanlarla bir araya geleceksiniz ve sosyalliğinizi de artıracaksınız.

Bu hafta arkadaş ilişkilerinize dikkat edin. Perşembe günü önemli bir organizasyonunuz, işiniz varsa anlaşmazlıklar, sürtüşmeler devreye girebilir. Hafta sonuna doğru işleri biraz daha iyi organize etmeye özen göstermeniz gerekecek ve işleri de mutlaka toparlayın çünkü bir sonraki hafta Merkür gerilemesi var. Merkür gerilemesi iş alanlarınızda oluşacak. Bu da şu anlama geliyor daha önceden çalıştığınız insanlarla bir araya geleceksiniz ve daha sık iş yapacaksınız. Yeni insanlardan uzak durun, çalıştığınız veya çalışacağınız insanlarla işlerinizi bu hafta toparlayın.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, gündeminizde parasal işler ve yapılması gerekenler var. Diğer yandan sanatsal yönden, kreatif alandan şansınız kuvvetli akıyor. Önemli işleriniz varsa bu işlerden yana kazançlarınızın da yüksek olacağı bir dönem. Ama bu ara kiminle para konuşursanız, kiminle maddi konuları bir noktaya bağlamak isterseniz gözünüzü de açık tutun. Çünkü karşı tarafa çok fazla taviz verebilirsiniz, onların dediği olsun diyerek kendinizden ödün verebilirsiniz. Sonra da canınız yapmak istemiyor olabilir, geri çekilmek isteyebilirsiniz. O yüzden de iyi odaklanın, iyi kararlar verin.

Güzel iş fırsatları da karşınıza gelecek ama bütün bunları doğru bir şekilde yapın, gerçekliklerden de uzaklaşmayın. Parasal konularda kendinizi hayatın akışına bıraktığınız zaman biraz daha rahat etkilerle dolu olduğunuzu göreceksiniz.

Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçiyor, seyahatler, eğitim, diğer insanlarla yapılacak her tür işten yana şansınız kuvvetli olmaya başlıyor. Bu dönem diğer insanlarla bir arada olmaktan çok ama çok keyif alabilirsiniz. Adeta eylül ayını geride bırakmak ve bir an önce hareketli bir sürece geçmek istiyor olabilirsiniz. Çünkü eylül ayı içerisinde biraz zorlandınız ama yeni insanlar, yeni kültürler, yeni ortamlar, yeni eğitimler, yeni açılımlar bunlar sizi çok şevklendirecek. Gezeceksiniz, dolaşacaksınız, keyif yapacaksınız ve kariyerinizde önemli açılımlar devreye girecek.

Salı günü itibariyle önemli bir iş mevzusu, bir görüşmesi devreye girebilir. Perşembe gününe dikkat edin çünkü göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar devrede olabilir. Annenizle bu dönem anlaşmak çok kolay olmayacak. Önemli bir kadınla yapacağınız bir işiniz varsa bu dönem heyheyleriniz tepenizde olabilir, bu etkiye dikkat edin.

Hafta sonu çok keyifli ve özel hayatınızı daha fazla ön plana çıkarıyor. Ama elinizi çabuk tutun çünkü bir sonraki hafta başında Merkür gerilemesi var. Siz Merkür gerilemesini eğitim ve seyahat alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu da şu anlama geliyor daha önceden gittiğiniz yerler hareketlenebilir aynı zamanda eski bir eğitimin yeniden devreye girdiğini görebilirsiniz. Hem eğitim hem seyahat hem geleceğe yönelik işlerde her şeyi tekrar ele almanız gerekebilir. O yüzden bu hafta içerisinde görüşmelerinizi yapın, hızlandırın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, haftanıza sizin burcunuzda gerçekleşecek bir dolunay etkisi ile giriş yapıyorsunuz. Bu hafta sizin için gerçekten önemli haftalardan bir tanesi. Bir yandan alınganlıklar, kafa karışıklıkları, yönünü bilememe, belirsizlik, kararsızlık gibi etkiler devrede olurken öte yandan sağlığınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar bu dolunayda görünür olacak. Aşk hayatınızla ilgili önemli haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber vardır bu haber geldiğinde çok farklı hayal etmiş olabilirsiniz. Hayal gücünüzün çalıştığı ama istediğiniz gibi akmadığı, kendinizi çok çabuk depresif moda sokacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. O yüzden bu dolunay zamanı ilişkiler önemli olacak. Ama başka insanlar sağlığınız üzerinde etkili olduğu için size yarayan insanlarla bir arada olmaya özen gösterin. Ya da enerjisi kuvvetli insanları hayatınıza daha fazla almaya çalışın. Annenizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar bu dolunayda önemli olacak.

Çarşamba günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle beraber hayatı biraz daha farklı gözlerle algılayacaksınız. Sağlığınızda bazı olaylarla karşılaşırsanız aslında bu size çok önemli dersler verecek ve hayatı çok da takmamayı öğreneceksiniz. Maddi konularda neler yapabileceğinizi de göreceğiniz bir hafta olacak.

Perşembe günü tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin. Bir eğitimde, seyahat halindeyken ya da daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız karşısında bazı konularda ipler kopma noktasına gelebilir, çok çabuk tepkiler verebilirsiniz.

Onun dışında parasal konuları çok fazla dert etmeyin çünkü maddi konulardan yana güzel gelişmeler de karşınıza gelecek. Hafta sonu gayet güzel etkileriniz var. Evinizde, yuvanızda, kendi halinizde olmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Bir sonraki hafta başında Merkür gerilemesi olacak, ilişkiler alanı ve aynı zamanda parasal alanda gerileyecek. O yüzden bu hafta parasal işlerinizi doğru bir zemin üzerine oturtmaya özen gösterin.

Yorumlar (0)