Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 25.10.2021, 11:11 26.10.2021, 09:34
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

25 – 31 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar hareketli olacak. İş, ticaret konuları, satış, reklam, tanıtım, pazarlama bu alanda verilmesi gereken önemli kararlar ya da bilgisayar, network, eğitim alanlarınızdaki konu ve olaylar bu hafta hayatınızın merkezinde olabilir.

Perşembe gününe kadarki süreçte ev, aile, yuvanızla ilgili kararlarda çok uç noktalara gidebilirsiniz ve evinizde istikrarı sağlamak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Evde bir hareket ve bereket olacak. Yabancılarla yapılacak olan işler daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz her tür faaliyet, hukukla, ticaretle ya da eğitimle ilgili konularda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yanılgılara açık olacaksınız o yüzden daha az tanıdığınız insanlarla iş birliklerine, konuşmalarınıza bu hafta gereken özeni gösterin. Eşinizin, partnerinizin kardeşleriyle olan bağlantılarınızda sizden yardım istenmesi ya da onlarla olan ilişkilerin istediğiniz noktaya gelmemesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Çevresel faktörleriniz ön planda ve yapacağınız işlerde, geleceğe yönelik adımlarınızda çevrenizden güzel destekler alacaksınız.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor, artık ilişkiler tarafınız rahatlıyor. Fakat Mars’ın Akrep burcuna geçmesi para ile ilgili mücadeleleri karşınıza getirecek. 1,5 ay boyunca, kasım ayı süresince vergiler, krediler, faizler, borçlar, ödemelerle ilgili konularda daha dikkatli, daha net kararlı adımlar atmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem harcamalarınız artabilir. Aynı zamanda tehlikeli yerlerden, tehlikeli insanlardan, durum ve olaylardan uzak durmaya çalışın. Parasal konularda cumartesi günü çok desteklenmeyeceksiniz. Bu yüzden harcamalarınızı kontrol altına almaya çalışın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu alanda kafanız çözüme yönelik çalışacak ve hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeleriniz varsa kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

Perşembe gününe kadarki süreçte iletişim ayağınız çok hızlı akacak. Eğitimle ilgili konular, yakın çevrenizde olup biten olaylar bunlarla ilgili alanda inişler çıkışlar yaşayabilirsiniz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, abiniz, ablanız, onların hayatında yaşanacak bazı zorlanmalar ya da hızlı duygusal kararlar, bazı noktalarda kafanıza göre davranma isteği devrede olabilir. Parasal konulara dikkat. Çünkü bu hafta arkadaşlarınızdan, takım çalışmalarınızdan ya da tüyo aldığınız yerlerden birtakım duyumlarınız varsa aldatıcı bir etki söz konusu olabilir. Maddi konularda para ile ilgili alanda yatırımlarınızı yönlendirirken Çarşamba günü dikkatli olun.

İşle ilgili konularda güzel gelişmeler var, şans ve fırsatlarınız açık. Perşembe günü bu alanda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu Mars’ın Akrep burcuna geçişiyle beraber iş alanlarınızda yaşadığınız mücadeleler artık geride kalmaya başlıyor. Sağlık alanlarınızda da zorlanmış olabilirsiniz. Şimdi artık enerjinizi ilişkilere kaydırıyorsunuz. Yani ilişkilerde, iş birliklerinde ve ortaklıklarda mücadeleci tavırlarınız ön plana çıkabilir. Taşınmayla ilgili konulara daha fazla enerjinizi harcayabilirsiniz. Bu dönem kimseyle takışmayın, rekabet içerisine girmeyin, rekabetçi yönleriniz kızışabilir. Uzun zamandır unutmadığınız, kafanıza takılan bir konuyu eşinizden, ortağınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. En çok bu etkilere dikkat etmeniz gerekecek.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta enerjiniz tavan yapabilir ve kendinizi çok daha aktif hissedebilirsiniz. Pazartesi itibariyle kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacaksınız, yerinizde duramayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri parasal konular ön plana çıkmaya başlıyor ve burada Ay sınır dışı hareket edecek. Demek ki hiç hesapta yokken harcamalar yapabilirsiniz. Parasal bir mesele yüzünden kendinizi güvende hissetmeyebilir sevdiklerinizle bazı noktalarda çatışabilirsiniz.

Venüs’ün Neptün’le kare açısı çarşamba günü devreye girecek. Bu da ikili ilişkiler ve özel hayatınız konusunda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini gösteriyor. Özellikle Venüs ilişkiler konusunda sizi destekliyor ama diğer taraftan gözden kaçırdığınız bir mevzu ya da ilişkide karşı tarafı gözünüzde çok fazla büyütmeniz söz konusu olacak. Karşı tarafın ailesiyle tanışacaksanız bu haftayı pas geçmenizi tavsiye ederim. Çünkü bazı hayal kırıklıkları ya da beklediğinizi karşı taraftan alamama gibi etkiler devrede.

Perşembe günü çok güzel haberler var, sevdiğiniz insanın yakın çevresiyle yapılacak güzel planları hareketlendirebilirsiniz. Aynı zamanda keşfe yönelik hareket etme, gezi planlama ya da geleceğe yönelik bazı tatil planlarınızı devreye sokma gündeme gelebilir. Eğitimle ilgili konularda öğrenci arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor, aşk evinizden çıkıyor. Yani kararlı, tutkulu, savaşçı yapınızı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Gündelik hayatınızı iyi organize etmeniz gerekebilir. Gündelik işlerinizi hallederken daha planlı ve stratejik davranmanız gerekebilir. Sağlığınızla ilgili konularda da bazı durumları ele alacaksınız özellikle cinsel organ, üriner sistem problemleri, alt bölge, idrar yolları enfeksiyonları, şeker intoleranslarına bu dönem dikkat edin, bu alanlarda ameliyatlar, ufak operasyonlar da devrede olabilir. Yine Mars’ın Akrep burcuna geçtiği Cumartesi günü itibariyle Güneş de Satürn’den ters bir açı alacak. Demek ki işlerinizi hafta sonuna bırakmayın ya da yeni gelecek olan haftanın planlarını hafta sonu yapmayın. Çünkü bu planların çok da işlemediğini ve bazı işlerin üzerinize kaldığını görebilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, geri planda durduğunuz enerjilerle haftayı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında kendi halinizde olmak, yalnız kalmak ya da çalışıyorsanız biraz daha kendi işinizde, gücünüzde olmak önem kazanacak. Salı, çarşamba, perşembe günleri hayat sizin için hızlanacak. Duygusal hassas kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. salı, çarşamba, perşembe günleri mide sıkıntıları, gastrit, ülser, cilt problemlerine açık olabilir, sağlığınızla da ekstra uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sizin yediklerinizden, içtiklerinizden ya da stresli yapınızdan, aldığınız haberler sonucu stres üretmenizden kaynaklı olabilir.

Çarşamba günü Venüs’ün Neptün’le bir kare açısı var. İş alanlarınızda şanslı ve fırsatlı bir dönem ama beraber iş yaptığınız insanlardan beklentinizi çok da yüksek tutmayın. Onların sizin ihtiyaçlarınızı çok fazla karşılamadığını, sizin beklentilerinize cevap vermediğini fark edebilirsiniz. Yine beraber çalıştığınız, iş birliği içerisinde olduğunuz insanların aile hayatında da bazı zorlanmalar, aldanmalar devreye girebilir. Herhangi bir eleman alımı yapacaksınız, işinizde herhangi bir durumu değiştirmeyi düşünüyorsanız bu hafta bu noktada çok destekli olmayacaksınız.

Perşembe günü parayla ilgili konularda halletmeniz gereken ne varsa ele alabilirsiniz. Hatta bir para haberi gündeme yerleşebilir bu da sizi çok ama çok mutlu edebilir. Mesela bir miras probleminiz varsa, devletle, belediyelerle bağlantılı bazı parasal konularda halletmeniz gerekiyorsa Perşembe günü bu işlerinizden güzel sonuçlar almaya yatkın olabilirsiniz.

Cumartesi günü enerji alanınız değişiyor Mars Akrep burcuna geçiyor. Aile alanlarınızda artık rahatlayacağınız bir dönem. O yoğun, tutkulu enerjinizi aşk evinizde görmeye başlayacaksınız. Aşka dair mücadeleler artarken aynı zamanda spora yazılmak, enerjinizi farklı hobilerle ortaya çıkarmak önemli olacak. Çocuğunuz varsa bu dönem onun üzerinde baskıcı bir politika izlememeye özen gösterin. 13 Aralık’ a kadar borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Cumartesi günü itibariyle para işlerinize ve alışverişlerinize lütfen dikkat edin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, sosyal çevre ilişkileriniz arkadaşlarla yapılacak planlar haftanızı hareketlendirecek. Geleceğe yönelik adımlarınızı hızlandırdığınız bir hafta. Ama perşembe gününe kadarki dönem biraz daha kendi içinizde yalnız olmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular, iş hayatınızda yapılması gerekenler, sağlıkla ilgili konularda hızlı duygusal kararlar almaya yatkın görünüyorsunuz.

Çarşamba günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla parasal konularda bazı çekişmeler devreye girebilir. Bu hafta yatırımlarınız konusunda çok destekli olmayacaksınız. Aldığınız duyumlar sizi yanıltabilir, başka hayaller kurabilirsiniz. Tam bu hayallerin içerisinde güzel sonuçlar beklerken bambaşka sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz var. O yüzden bu hafta para alışverişleri ve girişimleri, banka işlemleri, vergiler, kredilerle alakalı konularda dikkatli adımlar atın. Aldanmalara açık olabilirsiniz. İnternette alışveriş yaparken yine dikkatli olmaya özen gösterin. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı noktalarda anlaşamadığınızı ve ona karşı çok fazla fedakâr olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Perşembe günü çok keyifli, özel hayatınızda şansı, mutluluğu ve iyimserliği yakalayacağınız bir gün. Özel hayatınızda parasal konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Yoksa karşınızdaki insanla gayet güzel birbirinizi anlayacaksınız.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor, sizin de ev, aile, yuva alanlarınıza girecek. Yani mücadelenizi, kararlı yapınızı daha çok aile ortamlarında göstermeye başlıyorsunuz. Evinizde bu dönem 1.5 ay boyunca hızlı hareketlilik olabilir. Boya, badana, tamirat, tadilat, su borularının tamir edilmesi ya da rutubetle ilgili bir konunun ele alınması gibi durumlar söz konusu olabilir. Daha kararlı, tutkulu olacaksınız bu da ailenizdeki bazı insanlarla zaman zaman inatlaşmalara ve aranızın gerilmesine neden olabilir. Cumartesi günü ev ortamınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Olayları ve durumları gözünüzde çok fazla büyütmeyin, geçici bir süreç. Karşı taraftan onay almak kolay olmayacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, kendinizi göstermek, yaptığınız işte ya da toplumsal konularda bilgi toplamak, bilginizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak önemli olacak ve pazartesi de bu etkilerle başlıyor. Bu hafta arkadaş ilişkilerinizi iyi dengeleyin. Salı, çarşamba, perşembe günleri sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek bir haber hızlı duygusal tepkiler vermenize, kafanıza göre davranmanıza neden olabilir. Katılacağınız organizasyonlarda, etkinliklerde, davetlerde, iniş çıkışlarınız da yüksek olacak gibi görünüyor.

Çarşamba günü Venüs’ün Neptün’le dik açısı aile alanlarınızda gerçekleşecek. Bu da şu anlama geliyor ailevi konularda aslında gözden kaçırdığınız bazı detaylar olabilir. Aile ortamınızda herkesin sizi desteklediğini düşünürken aslında beklediğiniz o desteğin gelmemesi ya da düşündüğünüz gibi olmaması söz konusu olabilir. Evinizde tadilat, tamirat, boya, badana işleriniz varsa, evinize almak istediğiniz birtakım araçlar gereçler varsa aldanmalara, kandırılmalara dikkat edin.

Perşembe günü eviniz için yapmak istediğiniz harcamaları yapabilirsiniz. Evinizden çalışıyorsanız güzel haberler alabilirsiniz.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor yani iletişim ayağında kararlı yapınızı göstermeye başlıyorsunuz. Enerjinizi bu konulara harcamaya başlıyorsunuz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama aynı zamanda network’le, ulaşımla, lojistikle ilgili alanlar çok hareketlenirken eğitim alanlarınızda mücadeleci bir dönem olacak. Ama bu mücadeleleri rekabete dönüştürmesini sevecek aynı zamanda stratejik yapınızla bu noktalarda güzel bir şekilde hareket edeceksiniz. Kararlı olduğunuz müddetçe zaten sıkıntı ve sorun da çıkmayacak. Abiniz, ablanız, yakın çevrenizdeki insanlarla bu dönem inatçılıktan ya da yönlendirilmeden kaynaklı olarak kafa kafaya gelmeyin.

Yakın çevrenizden bir insanın sağlığı ile, aile hayatıyla ilgili bir konu Cumartesi günü gündeme yerleşebilir. Olumsuzluklardan negatif düşüncelerden uzak durmaya çalışın, sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, seyahat, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Dış ortamlardan alınacak önemli haberlerle bilginizi insanlara aktarmak isteyeceksiniz.

Salı, çarşamba, perşembe günleri kariyerinizle ilgili konularda hızlı, hassas olaylar karşınıza gelebilir. Beklediğiniz bir haber gelmeyebilir ya da aldığınız haber sizin hayatınızda bir etki yaratabilir. Bu hafta anne tarafınızın konu ve olayları önemli olacak. Yani hızlı olaylara açık olmanız gerekecek. Aldığınız kararlarla alakalı olarak kendinizi zaman zaman güvende hissetmeyeceksiniz.

Çarşamba günü yakın çevrenizden bir insanla iş yapıyorsanız bu noktalarda aldanma ve yanılma ihtimaline karşı dikkatli olun. Aslında her şey çok güzel giderken karşı tarafın bir hareketi, bir davranışı sonucunda bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir, aradığınızı bulamayabilirsiniz. Yine çarşamba gününe denk gelecek işleriniz varsa ertelemekte fayda olabilir. Diğer taraftan özel hayatınızda yakın çevrenizdeki insanlar size birini tanıştırmak istiyor olabilir ya da yakın çevrenizdeki insanlar ilişkinizi merak ediyor olabilirler.

Var olan ilişkilerde çevresel olarak arkadaşlarla buluşup bu ilişkinin konuşulması Perşembe günü devrede olacak. Eğer hayatınızda bir insan yoksa Perşembe günü yakın çevrenizden bir insanın size bu konuda faydalı olması, sizi biriyle tanıştırması söz konusu olabilir.

Mars Cumartesi günü Akrep burcuna geçecek ve maddi konularda mücadelenizi artırıyorsunuz. Demek ki bu dönem daha çok parasal konularla ilgili olacaksınız, bu konularda net adımlar atacaksınız. Harcamalarınız artabilir, aynı zamanda parasal konularla ilgili stratejik davranmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu parasal konulara dikkat edin, çünkü düşündüklerinizin gerçekleşmemesi, beklentilerinizin karşılanmaması sizi zorlayabilir o yüzden harcamalarınıza, parasal durumunuza dikkat edin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta parasal işlerinizi halletmeniz gerekiyor. Perşembeye kadar uzak yerlerden alacağınız haberler, seyahatler ya da eğitimle ilgili konularda hızlı, ani, güvende olmayan kararlar almanıza neden olacak.

Çarşamba günü Venüs’ün Neptün’le karesi maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini gösteriyor. Çarşamba günü yatırımlarınız konusunda çok da destekli olmayacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda karşı tarafın hareketleri sizi aşağıya çekebilir, moralinizi bozabilir. Ya da karşı tarafı gereğinden fazla gözünüzde büyüttüğünüzü düşünebilirsiniz. Ama bu hafta ağırlıklı olarak Çarşamba günü parasal konularda ani kararlardan kaçının. Anlaşmalarınız varsa bu haftaya denk getirmeyin. Ev, aile ve yuvanız için yapacağınız harcamalar ya da ailenize vereceğiniz parasal destekler, aile ortamınız için yapacağınız birikimler Perşembe günü güzel bir sonuç elde etmenizi sağlayabilir.

Cumartesi gününden sonra enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Çok hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak sakarlıklara, düşmelere, çarpmalara dikkat etmeniz lazım. Biraz daha temkinli hareket etmeniz gerekiyor. Sağlıkla ilgili konular artık hızlı akacak ve hızlı kararlar alıp enerjinizi yükseltmek isteyeceksiniz. 1,5 aydır üzerinizde hissettiğiniz o enerji düşüklüğü, konsantrasyon bozukluğu artık yerini çok daha güzel bir noktaya taşıyacak, sizi hareketlendirecek. Cumartesi günü sağlığınıza dikkat edin. Ev ve aile hayatınızın sorumlulukları üzerinizde baskı oluşturabilir. Aile ortamınızda güçlü, her zaman size destek olan ya da üzerinizde baskı kuran otoritelerle, bu kişi babanız, amcanız, ağabeyiniz ya da anneniz olabilir anlaşmak çok da kolay olmayacak. Hafta sonu olumsuzluktan uzak durun ve sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, ilişkilere odaklı bir hafta başlıyor. İlişkiler, yalnız kalmamak ve kendinizi ilişkinizde tanımlamak çok ama çok önemli olacak. İşbirliklerine aynı zamanda takım çalışmalarına açık olacaksınız. Salı, çarşamba ve perşembe günleri parasal konularda hızlı olaylara açık olabilirsiniz. Bir ödeme gözden kaçmış olabilir, bir borç karşınıza gelebilir. Hayatınızda bir insan varsa onun parasal durumu ile ilgili konularda bazı güvensizlikler yaşadığını görebilirsiniz.

Venüs ve Neptün karesi aile ortamlarınızda dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor. Bu dönem çok geziyor, daha fazla dış ortamlarda vakit geçirerek sosyalleşiyor ve hayatınıza aşkı çekmek istiyor olabilirsiniz. Bütün bunların hepsi muhtemel ama özellikle çarşamba günü ev hayatınızda bir karmaşa bir sıkıntı bir hayal kırıklığı devreye girebilir. Ya da evinizdeki insanların artık sizi desteklemediğini ya da sizin yanınızda olmadığını fark edebilirsiniz.

Güzel haberler perşembe günü devreye girecek. Perşembe günü yakın çevrenizde sizi seven, size güvenen insanlardan hayatınıza dair güzel destekler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Onların hayatındaki güzel bir olay, bir gelişme sizi de mutlu edebilir. Hareketli, gayet de keyifli bir perşembe ve cuma sizi bekliyor.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçecek, işte burada dikkatli olmak lazım. Hem aşk hayatınızda aynı zamanda yurtdışı bağlantılı işlerinizde bazı konuları idare etmekte zorlanabilirsiniz. 1,5 ay boyunca yönünüzü bulmak kolay olmayacak. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, arkanızdan iş çevrilme olasılığı yüksek olabilir. İnsanların biraz gizli kapaklı oynadığını fark edebilirsiniz. Siz çok açık davranırken aslında kimsenin sizin kadar açık olmadığını görebilirsiniz ya da yaşayacağınız olaylarla buna şaşırabilirsiniz. Bir de ne olursa olsun Mars bu evinizde hareket ederken sağlığınıza da ekstra dikkat etmeniz gerektiğini size gösterecek. O yüzden bu dönemde vitaminlerinizi, takviyelerinizi almayı ihmal etmeyin. Partnerinizin sağlığı ya da iş hayatı ile ilgili konu ve olaylar önem kazanacak. Yakın çevrenizdeki bir insanla bazı konularda anlaşmazlıklar devreye girebilir cumartesi günü bu etkiye dikkat edin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, gündelik hayatın ritmi iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konularda haftanızı başlatıyorsunuz. Hemen bu hafta başında alerjiler tetiklenebilir. Kol ve omuz bölgesine, solunum yollarınıza ekstra dikkat edin. Çarşamba günü yakın çevrenizdeki insanlardan kolaylıkla etkilenebilirsiniz veya onların kariyerlerinde iniş çıkışlar görülebilir.

Parasal işlerde beklenmedik yerlerden çok güzel haberler perşembe günü karşınıza gelebilir. Maddi kazançlarınızın iyi olacağı bir dönem olacak. İşte bu noktada Perşembe günü ve sonrası çok daha rahat hareket edeceksiniz.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor. Sosyal çevre alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Uzun zamandan beri kariyer alanlarınızda hareket ediyordu. Göz önünde olduğunuz ortamlarda mücadeleler peşinizi bırakmamıştı. Belki işinizde yeterli hissetmemiş olabilirsiniz. Her şey diplomasiye dayanmış olabilir. Şimdi daha tutkulu, daha net, daha kararlı ve daha rekabetçi yönlerinizin ön plana çıktığını göreceksiniz. Bütün bunları da arkadaş ortamlarında yaşayacaksınız. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler eğer bu tarz organizasyona yönelik işleriniz varsa burada daha böyle planlı ve stratejik hareket ederek işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın üzerinde kuracağınız stratejilerle, manevralarla aslında kendi grubunuzun ya da bulunduğunuz çevrenizin lideri olabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde bu dönem inişler-çıkışlar olabilir. Bir yandan para gelecek ama bir yandan geldiği gibi de harcamaya meyilli olacaksınız. Güneş ve Satürn karesi devreye giriyor. Arkadaşlarınızdan kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın. Parasal konularda çok da destekli olmadığınızı düşünebilirsiniz. Hafta sonu alacağınız haberler bu yönde olabilir, hemen moralinizi bozmayın.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, aşka, keyfe ve eğlenceye vakit ayırdığınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Her ne kadar siz kendinize özel hayatınıza, hobilerinize vakit ayırmak isteseniz de tüm hafta elbette böyle akmayacak. Çarşamba ve perşembe günleri iş hayatınızda ve sağlıkla ilgili konularda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Mide sıkıntıları, gastrit problemleri, cilt sorunlarına ve karaciğer problemlerine açık olabilirsiniz ya da safra kesesi şişmeleri, hazımsızlıklar, gaz problemleri devrede olabilir. Bunlar günlük hayatınızı iyi organize edememekten ya da günlük işlerinizi yetiştirememekten kaynaklı olabilir. Yüksek ihtimalle hafta başında eğlenceye ya da keyfe daha fazla düşkün olacaksınız. Haftanın son günlerinde işlerin sıkıştığını göreceksiniz, bunlar da üzerinizde stres yaratacak.

Çarşamba günü arkadaşlarınızla girişeceğiniz işleriniz varsa ya da bir iş yaptınız bu işin sonucu ile ilgili bir haber bekliyorsanız bazı hayal kırıklıkları ve sorunlara açık olabilirsiniz. Birinden hoşlanıyorsanız, arkadaşlarınız sizi biriyle tanıştırdıysa o kişinin davranışlarının aslında size hitap etmediğini görme olasılığınız var.

Perşembe günü çok şanslı çünkü perşembe günü hayatın sizi desteklediğini fark edeceksiniz. Güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Geleceğe yönelik amaç ve hedefleriniz ya da işlerinizde şansı üzerinize çekeceksiniz ve gireceğiniz ortamlarda herkes sizi konuşacak.

Hafta sonu Mars Akrep burcuna geçiyor kariyer ve iş alanlarınızda daha kararlı, daha tutkulu, daha stratejik ve daha organize olacağınız bir dönem başlıyor. Kariyerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Rekabetçi yönlerinizle kendinizi öne çıkaracaksınız. Zaman zaman patronlarınızla, üstlerinizle sıkışmalarınız ya da kafa kafaya gelme oluşabilir ama siz yine de stratejik, soğukkanlı davranarak bütün bu işlerinizi istediğiniz noktaya çekebilirsiniz. Şimdi işlerinizde kendinizi gösterme zamanınız geldi. Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatli olun, alacağınız bazı haberler biraz hayattan aldığınız keyfi kısacak. Negatif düşünebilirsiniz. Kalabalık yerlere giriyorsanız sağlığınıza ekstra özen göstermeyi unutmayın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, ailevi konular bu hafta gündemde olacak. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aşk hayatınızda hızlı, duygusal kararlar almaya meyilli olacaksınız. Bazı güvensizlikler devreye girebilir, inişler çıkışlar yaşayabilirsiniz. Spor yapıyorsanız hobileriniz varsa bu hobiler ve sporla ilgili konularda bazı zorlanmalar da devreye girebilir.

Çarşamba gününe dikkat edin çünkü göz önünde olacağınız ortamlarda iş hayatınızdaki ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla şimdiye kadar iyi bağlantılar kurduysanız bazı beklentileriniz oluşmuştur. İşte bu beklentilerinizin bir türlü karşınıza gelmemesi, düşündüğünüz gibi olmaması size birinin yardım ediyor gibi görünüp aslında bunu yapmadığını fark etmeniz gibi olasılıklar oluşabilir. Aile ortamlarında bir insandan çok büyük bir beklentiniz varsa bu beklentilerin de karşılanmadığını görebilirsiniz. Evlilik kararlarınız, ilişkiye dair kararlarınız varsa bu kararlarda biraz daha gerçekçi olup oturup düşünmeye vakit ayırmanız gerekiyor. Merak etmeyin yine de korunuyorsunuz.

Perşembe günü iş hayatınızda çok güzel bir fırsat karşınıza gelecek. İletişimsel işlerinizi hızlandıracak ve birkaç günden beri yaşadığınız o içsel gerginlikleri biraz daha rahatlamanızı sağlayacak.

Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor, enerjinizi seyahat ve eğitim alanlarınızda harcamaya başlıyorsunuz. Hukuki konular, ticari faaliyetler de önem kazanacak. Davalarınız varsa güçlü stratejiyle rekabetçi yönlerinizi ön plana çıkararak bu dönem olumlu sonuçlar almaya yatkın olabilirsiniz. Yine bu dönem birilerine dalaşarak size davalar açılmasına neden olabilirsiniz. O yüzden tanımadığınız yerlerde kimseyi çok fazla zorlamayın. Seyahat ve eğitim alanlarınızda mücadeleniz artacak. Demek ki seyahat edecekseniz, uzak yerlere gidecekseniz, dikkatli olmakta fayda var. Eğitim konularında da gözünüzü iyi açın. Ama sonuçta öfkenizi, içsel rekabet duygunuzu iyi dengeleyebilirseniz kararlı olabilirsiniz. Mars’ın Akrep’teki bu yolculuğu Mars’ın Terazi’deki yolcuğunuza benzemiyor size fayda ve yarar sağlayacaktır. Hayatınızı çok daha rahat yönlendirebileceksiniz.

Hafta sonu uzaktaki insanlardan alacağınız haberler devrede olacak. Bu haberler bazı yönlerden sizi desteklemeyecek ya da bazı yönlerden duyduklarınız hoşunuza gitmeyecek. Negatif etkilerden uzak durun, uzak yolculuklarda seyahatlerde lütfen sağlığınıza dikkat edin.

Yorumlar (0)