Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 03.08.2020, 10:48 04.08.2020, 09:31
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Dolunay, aşk hayatınıza, çocuğunuzla olan ilişkilerinize, sanatsal konulara ve eğlenceli olaylara vurgu yapabilir. Sosyal ortamlarınızda fazla vakit geçirmeniz karşınıza aşkı çıkarabilir ya da ilişkilerinizi ihmal etmenize sebep olabilir. Dengeyi iyi kurmayı bu dolunayda unutmayın, bazı olumsuzluklara açık olacaksınız. Bu hafta duygularınızı dile getirirseniz, çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Aşka, keyfe, çocuklara vaktinizi harcayacaksınız. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işleriniz öne çıkabilir. Aşk, keyif demişken tüm enerjiniz bunlara harcanmayacak. Evinizi güzelleştirmek istiyorsanız dekorasyon, tadilat, tamirat gündeminizde olacak. Bu dönem sevdiklerinizi evinizde ağırlamak için şahane bir dönem.

Boğa Burcu:

Dolunay; ev, aile ve yuva alanlarınızda birtakım hassaslıklar ortaya çıkartabilir. Başlattığınız işlerin karşılığını bu Dolunay’da alabilirsiniz. Aynı zamanda aile hayatınızda yaşayacaklarınız, iş hayatınızda  dengenizi bozabilir. Düşüncelerinizde eleştirmeye, keskin bakış açınızla olayları negatif yönden ele almaya açıksınız. Neyse ki Dolunay zamanı olumsuz gördüğünüz konuları birkaç gün sonra daha net bir şekilde toparlayabilirsiniz.  Emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işleriniz için harekete geçebilirsiniz. İletişime dayalı işleriniz, yakın çevre bağlantılarınız bu hafta itibarıyla güzelleşiyor. Alım, satım, girişimcilik, ticaret ve eğitim konularında şanslı bir dönem.

İkizler Burcu: 

Bu Dolunayda akrabalarınız veya kardeşlerinizin hayatında önemli duygusal temaların ön plana çıktığına şahit olabilirsiniz. Basit işlerle uğraşmak isterken, kendinizi büyük olayların içinde bulabilirsiniz. Negatif düşüncelerden uzak durun. Kendinizi vermeniz gereken bir iş ya da yapmak durumunda kaldığınız bir seyahat, veya bir iş planı karşısında dengeyi sağlamak kolay olmayabilir.  Birkaç gün sonra öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket edeceksiniz. Akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi ve nazik iletişim kurabilir, varsa onların sorunlarına çözüm getirebilirsiniz. Parasal konulara gelirsek, para alanlarınızda güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem ticaret konuları artabilir ve  kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalar, objelere olan tutkunluğunuz artacak.


Yengeç Burcu:

Pazartesi akşam saatlerinde gerçekleşen Dolunay, para alanlarınızı etkileyecek. Bu Dolunay’da, parasal konularda alacak verecek dengenizi iyi koruyun. Enerjiniz, para konularında çalıştığı için bu alanda hassaslıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.  Neyse ki birkaç gün içinde zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Yine paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Bu hafta uzun bir zamandan sonra sosyalleşmeye ve normalleşmeye başlıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü önemseyecek, kendinizi yenileyeceksiniz. Yine alışveriş yapmak, gezmek, dolaşmak ve paylaşım içinde olma ihtiyacınız yüksek olacak.

Aslan Burcu:

Bu Pazartesi oluşan Dolunay’la beraber özel hayatınızla ilgili kararların, önemli sonlanmaların veya streslerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dolunayda ikili ilişkilerde veya ortak adımlarda dengeyi iyi sağlamalısınız. Bu hafta önemli görüşmeler, konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete geçebilirsiniz. Diğer taraftan sosyal çevrelerden uzaklaşma, ilişkilerinizde bir geri çekilme isteği de oluşacak. İlişkilerinizde fedakarlıklar öne çıkabilir. Bu dönem yalnızlığı sevebilir, hayatın anlamını bulmak isteyebilirsiniz. Yazıyorsanız bu dönem ilham periniz sizinle olacak.

Başak Burcu:

Bu Dolunay bir işin iç yüzünü ortaya çıkartabilir. İş hayatınıza daha fazla kanalize olmanız gereken bu süreçte beklenmedik konu ve olaylarla uğraşmak iş ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir. Bazı konuşmaların kafanıza takıldığını göreceksiniz, olumsuzluklardan uzak durun.  Bu dönem bir hazırlık dönemi sevgili Başaklar. Olaylara geri plandan bakacak, gelecek planlarınızı oluşturacaksınız. Geçmişi anmak, karşılaştırmalar yapmak hızlanabilir. Neyse ki haftasonuna doğru arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Katılacağınız davet, organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Bu Dolunay’ın etkisiyle arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilirsiniz ya da onların hayatındaki birtakım olaylar sizin kendi özel hayatınızdaki zamandan çalabilir. Çevreniz önem kazanıyor. Hafta ortasıyla beraber organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Bu dönem toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Bir sürü görüşme ve konuşmalar yapabilirsiniz. Yapacağınız seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuki konularda şanslı bir dönem olacak.

Akrep Burcu:

Bu hafta başında iş hayatınızda ve kariyerinizde olan bir olay, duygusal olarak sizi etkileyebilir. İlginizi ve algınızı daha çok ailevi konu ve olaylara yönelttiğiniz bu dönemde, iş hayatınıza ve kariyerinize önem vermek durumunda kalabilirsiniz. Negatif düşüncelerden uzak durun. Her şeyi gereksiz yere eleştirebilirsiniz. Neyse ki bir iki gün içinde işinizde kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız.Yine patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizi bu dönem geliştirebilirsiniz. Önemli görüşmelere, iş fırsatlarına açık olun.Yine size yeni alanlar açacak bir eğitim fırsatı, kurs veya seminerler ilginizi çekebilir. Keyifli seyahatler başlıyor.

Yay Burcu:

Hafta başı Dolunay etkisiyle seyahat alanlarınızı tetikliyor. Eğitimsel konularda, ticari faaliyetlerde, yayıncılık, hukuk veya yabancılarla yapılacak olan işlerde önemli hassas olaylarla uğraşabilir, aniden bir iş seyahatine çıkabilirsiniz. Yine bu hafta ortasında önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebileceği gibi, bilgi içeren alanlarda kendinizi ifade etmek, daha az tanıdığınız çevrelerle iletişim halinde olmak önem kazanacak. Bu hafta başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. Yine kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek.


Oğlak Burcu:

Pazartesi akşam saatlerinde oluşan Dolunayda ortaya çıkacak bir borç veya  ödeme sizi sıkıştırabilir ya da partnerinizin parasal durumundaki dengesizlikler, denge kurmanız için sizi harekete geçirebilir. Bu hafta kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Yine banka hesaplarınızı düzenlemek, kredi geçişi yapmak, alacak tahsilinde bulunmak, vergi konularına çözümler bulmak için rahat bir süreç olacak. İlişkilere gelirsek bu hafta itibarıyla özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir döneme merhaba diyeceksiniz. Bu dönem sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak. Birbirinizi çok mutlu edebilirsiniz.

Kova Burcu: 

Dolunayda ikili ilişkiler, evlilikle ilgili konular, taşınmayla ilgili olaylar önem kazanıyor. Bu konulardaki duygusal kararlar hızlanarak karşınıza gelebilir. Yine bu süreçte evlilikle ilgili önemli kararlar alabilir ya da var olan ilişkinizde stresler yaşayabilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizde, evliliğinizde ve ortaklığınızda bir takım sorun veya problemleriniz varsa,  çözümler karşınıza gelebilir. İşinizle ilgili konulara gelirsek, iş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Sağlığınız önünüzdeki süreçte iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme meyiliniz size kilo aldırabilir.

Balık Burcu:

Haftanız dolunay etkisiyle başlıyor. Bu Dolunay, işinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İşinizde hassas birtakım oluşumlar dengenizi bozabilir. Bu süreçte sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası itibarıyla iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. İşinizde zorlandığınız konularda becerilerinizi geliştirebilir,  iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Bu hafta ayrıca aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. 3 hafta boyunca  bulunacağınız aktiviteler, hobiler, romantizm, keyifli ortamlar veya çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatı dolu dolu yaşamanıza ve eğlenceli yönlerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Yorumlar (0)