Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 20.12.2021, 11:22 21.12.2021, 10:48
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

20 – 26 Aralık Haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya ailevi konularla başlıyorsunuz. Aileniz, yuvanız burada kendinizi güvende hissetme ya da aile hayatınızda aniden alacağınız önemli haberler hafta başında devreye girerken aslında bu hafta bir yandan da Venüs gerilemesi kariyer ve meslek alanlarınızı etkiliyor. Burada ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Diğer taraftan bu hafta kariyerinizde uzun zamandır beklediğiniz bazı olayların da hızlandığını göreceksiniz. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir bu konuşma ve görüşmeler para kazançları ile bağlantılı olabilir ve hayatın çok daha rahat aktığını görebilirsiniz. Esnek olduğunuz, yeni koşullara ayak uydurabildiğiniz müddetçe bu hafta güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız. Kendinizi birçok yönden şanslı gördüğünüz bir dönem, kendi kişisel gelişiminiz dışında çevrenizden de güzel destekler aldığınız bir dönem. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanların hayatınızı aydınlattığını çok net görebilirsiniz.

Salı günü Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki bir ay boyunca kendinizi işinize gücünüze vereceksiniz. İş hayatınızdaki anlaşmazlıklar, iş hayatınızdaki çözülmesi gereken konular ya da işlerinizle ilgili ön plana çıkarmanız gereken alanlar neyse bunlarla çok daha yakından ilgileneceksiniz. Annenizin hayatı ön planda olabilir ya da evliyseniz eşinizin ailesi, onlarla uğraşılarınız, konuşmalarınız ya da onların yanında olma ihtiyacınızın yüksek olduğu bir dönem olacak. Ama bu dönem işleri rayına sokmaya çalışacaksınız.

Cuma günü Satürn ve Uranüs karesi devreye giriyor, siz Uranüs Satürn karesini sosyal çevre ve para alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu da şu anlama geliyor yaptığınız işlerde şartların ve koşulların çok çabuk değiştiğini görebilirsiniz. Alacağınız bir haber doğrultusunda olayların istenmedik bir yöne doğru gitmenize neden olduğunu göreceksiniz. Özellikle bir arkadaşınızın kariyeri, size yardım eden bir insanın iş hayatıyla ilgili bazı zorlanmaları da devrede olabilir ama para ile ilgili konularda esnek olduğunuz müddetçe bu haftayı çok daha rahat atlatabilirsiniz. Venüs ve Plüton kavuşumu tepe noktanızda, demek ki göz önünde olacağınız yerlerde eski bir mevzu özel hayatınızda yeniden gündeme gelebilir. Ya da çalıştığınız kurumda para ile ilgili bir mevzu yeniden gündeme gelebilir. Ya da bu dönem annenize borçları için ufak bir yardımda bulunmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta iletişimsel konularda oldukça hareketli olacak ve kendinizi duygusal olarak güvende hissetmek isteyecekseniz. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar hızlanırken duygu iniş çıkışlarınız alacağınız haberlere göre çabuk olabilir ve aynı zamanda eğitimle ilgili konularda inişler çıkışlar yaşayabilirsiniz. Karar vermekte zaman zaman zorlanabilirsiniz ya da verdiğiniz kararların doğruluğunu kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Bu hafta her ne kadar Venüs sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk alanlarınızda, uzaktaki akrabalar ve iletişim alanlarınızda olsa bile Merkür’ün bu alanlarda olması özellikle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerde değişik fırsatları da karşınıza getirecek. Bu Venüs gerilemesinde bazı noktalarda zorlandığınızı görebilirsiniz ama diğer taraftan hayata bakış açınız esnek ve rahat olduğu için değişik ve farklı fikirleri de hayata geçirmek isteyebilirsiniz, bu da sizi çok mutlu edebilir.

Hafta başında para ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Toplum önü ilişkilerinizde desteklendiğinizi göreceksiniz. Önemli insanlardan, güçlü kişilerden çok güzel yardımlar alabilirsiniz ya da o insanlardan yaptığınız işin arkasında durmalarını isteyebilirsiniz. Sonuçta para kazançlarınızın işle ilgili konuların hızla arttığı bir dönem olacak.

Cuma günü Satürn ve Uranüs karesi devreye giriyor. Satürn ve Uranüs karesi hem meslek ve iş hayatınızı hem de hayatınızın kalitesini değiştiren bir etki oraya serecek. Bu dönem sağlığınıza ekstra özen gösterin. İş ve kariyer alanlarınızdaki bir değişimle hayatınızı kökünden değiştirmek durumunda kalabilir ya da alacağınız haberler karşısında kendinizi çok da güvende hissetmeyebilirsiniz. Yeni ve eskinin çatışması demiştik, alışkanlıklarınızı belki de verdiğiniz tepkileri değiştirmeniz gereken bir dönem olacak. Göz önünde olduğunuz ortamlarda patronlarınız veya beraber iş yaptığınız insanlara karşı bu değişikliği uygulamalısınız. Durum ve koşullara lütfen sabit yaklaşımlar göstermeyin, bazı şeyler değişmek durumunda. Siz de bu değişime açık olmak durumundasınız. Açık olduğunuz zaman işlerin çok daha rahat aktığını aslında düzeninizden çok da fazla bir şey kaybetmediğinizi göreceksiniz. O yüzden iş ve aile hayatınızda ani tepkisel davranışlardan uzak durmaya özen gösterin. Ailenizde oluşacak bir olayın sizin davranışlarınızı tetiklemesine, isyankâr davranışlar içerisinde olmamaya da özen gösterin.

Hafta sonu Venüs ve Plüton kavuşumu özellikle eğitim ve seyahatle ilgili bir konuda ele almanız gereken bir konuyu karşınıza getirecek. Para ile ilgili konuları halletmeniz gerekecek bu dönem. Çok önceden bir seyahat, eğitim planlamış olabilirsiniz ama burada bu noktaları yeni baştan ele almanız gerekecek. Onun dışında sağlığınızı çok fazla zorlamayın Venüs gerilemesi altındasınız.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, para işlerinizde kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. Zaman zaman duygu iniş çıkışlarınız, vereceğiniz tepkiler önemli olabilir. Alacağınız para haberleri çok çabuk fikir değiştirmenize neden olacak. Bu hafta aynı zamanda para ile ilgili konularda bazı güzel haberler de gündeminize yerleşecek. İstediğiniz sonuçları yaratabilecek güçtesiniz o yüzden bu hafta olumsuzluktan mümkün olduğunca uzak durun, kararsızlıklarınızı bir kenara bırakın.

Venüs para alanlarınızda gerileyecek ocak sonuna kadar biraz dengede olmanız gerekecek. Yani getirilerinize göre harcamanız gerekecek. Harcamalarınızı düşürürseniz bu dönem kazançlarınızı çok daha fazla artırabilirsiniz.

Pazartesi güzel haberler de dış ortamlardan gelecek. Eşinizin ya da partnerinizin işle ilgili konularda da güzel haberler aldığını göreceksiniz. Diğer taraftan ikili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel etkileşimler söz konusu. Sevdiğinizle seyahat programları yapıyor olabilirsiniz, geleceğe dair planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bu dönem verdiğiniz kararların, yaptığınız planların hayatınızı güzelleştirdiğini görebilirsiniz. Eğitim fırsatları çok önemli olacak, karşınıza güzel eğitim fırsatları gelebilir. Sevdiğiniz insanın ailesi, akrabalarıyla bir arada olmak sizi mutlu edecek.

Cuma günü ve tüm hafta boyunca Satürn ve Uranüs dik açısı devreye giriyor, hem eğitim alanlarınızda hem de geleceğe yönelik adımlarınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Düzeninizin yıkıldığını, kalıplarınızın dışında hareket etmek durumunda kaldığınızı görebilirsiniz ama siz her şeye adapte olabilen bir burçsunuz. O yüzden bu dönemi diğer burçlara göre çok daha rahat atlatacaksınız. Düşüncelerinizde değiştirmeniz gereken konu ve olayların devreye girdiğini göreceksiniz hala eski sistemde öğrenmeye devam ediyor olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda bazı zorlanmalar olabilir bütün bunlar olasılıklardan birkaçı. Yine daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılardan isyankâr ve tepkisel yaklaşımdan bu hafta mümkün olduğunca uzak durun.

Cumartesi günü Venüs geri giderken Plüton’la bir kez daha birleşecek. 10-11 Aralık civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar gündeme gelebilir, ilişkilere tutkuyla yaklaşabilirsiniz bu dönemde. Sevdiğiniz insanı tutkularınızla yönlendirmek isteyebilirsiniz. Parasal bir konuda manipülatif davranacaksınız başkalarını yönlendirmek isteyeceksiniz. Ödemelerinizle ilgili konuları teker teker gözden kaçırmadan ele almanız, borçlarınıza dair iyi bir hesap kitap yapmanız bu dönem önemli olacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, kendi istek ve beklentilerinize daha fazla yer vererek haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi ve salı günleri yerinizde duramayacaksınız. Gün içinde hızlı haberler, önemli konular başınızı döndürebilir. Bu önemli konulara da duygusal tepkiler verebilirsiniz. Mide sıkıntılarına, gaz problemlerine de dikkat edin. Karnınız sıkışıyor gibi olabilir, deri ve cilt problemlerine açık olabilirsiniz ya da göğüs sıkıntıları çekebilirsiniz.

Venüs pazar günü itibariyle ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerilemeye başladı. Şimdi bu alanlarda bazı konuları tekrar tekrar gözden geçirmeniz ve yeniden ele almanız gerekebilir.

Ama bu Pazartesi Merkür’ün Uranüs’le olumlu açısıyla sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan ve size inanan insanlardan ilişkinize dair çok güzel geri bildirimler alabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Farklı, sıra dışı bir gün geçirmek farklı konularla ilgilenmek ve aynı zamanda sevdiğinizle bilimsel olabilir, teknolojik olabilir, astrolojiye, uzaya dair olabilir güzel konuları konuşmak anlamında da şanslı bir gün olacak. Önemli konuşmalar, anlaşmalar iş alanından karşınıza gelebilir.

Diğer taraftan bu Pazartesi iş hayatınızda da kendinizi keyifli ve mutlu hissedeceksiniz. Belki yeni dönem 2022 yılına dair açıklanan zamlar verilecek primler bunlarla ilgili konular hareketlenebilir. Siz de iyimserliğinizi ve coşkunuzu sağlam tutacak ve bunun sonucunda da iş hayatınızda hızlı gelişmeler altında olacaksınız.

Cuma günü ve tüm hafta genelinde Satürn ve Uranüs ikilisi bir kez daha devreye giriyor, demek ki para ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle geleceğe yönelik işleriniz, organizasyonlar, aktiviteler, davetler, para ödemeleri sizi sıkıştırabilir. Arkadaşlarınızın kariyerinde ve iş hayatında zorlanmaların olduğunu görebilirsiniz. Aniden oluşacak bir değişim sosyal çevre koşullarınızı değiştirebilir, para kazancınızı etkileyebilir bu yüzden bunlara karşı esnek ve rahat olmaya özen gösterin. Bu değişimleri yapmak zorundasınız bunu da bilin. Bu dönem kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın ve aynı zamanda kimseye kefil olmayın.

Cumartesi günü Venüs Plüton kavuşumuyla ikili ilişkiler ve özel hayatınızda 10-11 Aralık civarı yaşadığınız o güçlü, tutkulu birtakım olaylar yeniden gündeme gelebilir, bazı konuları ele almak ve yeniden halletmek durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın özellikle parasal konularda sizi uyardığını ya da maddi yönden eğlenceye, keyfe çok para harcadığınızı söylemesi sizi zorlayabilir ya da siz aynısını karşı tarafa söyleyebilirsiniz. Tutkularınızla hareket edeceğiniz bir dönem o yüzden ilişkilerinizi çok fazla yıpratmayın.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, geri planda duracağınız konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günü hafta sizin için biraz zor akabilir biraz hayat durmuş gibi gelebilir. Ya da duygusal yönden bazı tepkilerle, panik halinizle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi çok fazla güvende hissetmeyeceksiniz ama neyse ki çok uzun sürmeyecek. Çarşamba ve perşembe günleri hayat size pazartesi ve salı günü yaşattıklarını unutturacak çünkü çok hareketli bir döngü içerisine gireceksiniz. Venüs gerilemesini iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşamıştınız. Pazar günü Venüs gerilemesi başladı ve bu pazartesi itibariyle bu etkiyi hayatınızda hissediyorsunuz. Sağlığınıza, iş hayatınıza, beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinize bu dönem ekstra dikkat etmekte fayda olabilir.

Pazartesi itibariyle iş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmelere açık olabilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz sizi neşelendirecek ya da sizi besleyecek farklı alanlar hayatınızın önünde açılabilir. İş hayatınızda neler yapılması gerektiğini çok net görecek, aynı zamanda iş yapmaktan mutluluk duyacaksınız. Bu pazartesi aşk hayatınızda da güzel etkileşimler var. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir plan Pazartesi, Salı günleri kendinizi mutlu, iyimser, şanslı hissetmenizi sağlayacak. Ya da bir arkadaşınızın doğum gününe, bir etkinliğine gitmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

Aşk hayatınızda hoşlandığınız insanla güzel bazı etkileşimler devrede ama o insanın ailesiyle olan sıkıntı ve problemleri bu dönem iyice görünür olabilir. Ya da sizin onun ailesiyle olan ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler olduğunu fark edebilirsiniz. İlişkilerinizi çok zorlamamanız gereken, ilişkilerde istikrarı sağlamakta zorlanacağınız bir dönem olacak. Kariyer alanınızda önemli değişimler var ama diğer taraftan aile hayatınızda yapmanız gerekenlerle çatışabilir. İşte bu noktada eski ve yeninin çatışmasını ilişkiler, ortaklı işler ve iş alanında yaşayabilirsiniz. Ama bu noktada esnek olduğunuz müddetçe daha rahat ilerlediğinizi göreceksiniz. Bu sene Haziran ayında da bunu yaşadınız, Şubat ayında da bunu yaşadınız. O dönem yaşadıklarınıza bakın, sizi ne kadar etkiledi ne gibi haberler aldınız, ilişkilerde temel problem neydi, neyi çok fazla içinize sindiremediniz hemen isyankar davrandınız ya da ilişkilerde, işlerde neydi rayına oturmayan bütün bunları göreceğiniz ve deneyimleyeceğiniz bir hafta sizi bekliyor.

Cumartesi günü Venüs Plüton kavuşumu iş, sağlık alanlarınızda oluşuyor. Demek ki 10-11 Aralık civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yeniden gündeme gelebilir. Yine o dönemde yaşadıklarınıza benzer konuşmalar ve olayların yeni baştan karşınıza çeşitli olaylarla geldiğini görebilirsiniz. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın, insanları kendi kafanıza göre yönlendirmeyin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta arkadaş alanlarınızdan hızlı haberler, duygusal iniş çıkışlar gelecek. Sosyal çevrenizden önemli haberler alabilirsiniz, bir yere yetişmekte zorlanabilirsiniz ya da arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak duygusal iniş çıkışlar sizin hayatınızı etkileyebilir. Katılmanız gereken bir yer varsa yerinizde duramayacaksınız. Bir yandan orada olmaktan mutluluk duyarken diğer taraftan da içinizde zaman zaman huzursuzlukların da olduğunu göreceksiniz, bunların hepsi Ay’ın etkisi.

Ama pazartesi, salı ne kadar hareketli geçerse çarşamba ve perşembe o kadar sakin ve durgun geçebilir. Biraz kendi özelinize ve ruhunuza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Venüs gerilemesi sizin aşk alanınızda gerçekleşmeye başladı Ocak sonuna kadar eski aşkların, eski konuşmaların, eski olayların yeniden karşınıza geleceği bir dönem. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınıza bu dönem ekstra dikkat etmeniz gerekebilir.

Pazartesi itibariyle sevdiğiniz insanla, çocuğunuzla çok güzel planlar yapabilirsiniz. Önemli konuşmalar, anlaşmalar, fikir alışverişleri devreye girebilir. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde kendinizi şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz. Aynı zamanda yine pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda bu şansı üzerinizde hissedeceksiniz. Aile hayatınızdaki insanların iletişimsel konularda sizin yanınızda olduğunu bilmek, kendinizi mutlu ve iyimser görmek, yaptığınız işlerin ailenize yansıması aynı zamanda tamamlanması gereken işleri ele almanız anlamında şanslı bir gün olacak.

Güneş de salı günü Oğlak burcuna geçecek. Yani aşk hayatınız 1 ay boyunca önemli olacak. İlginiz ve algınız oraya kaymaya başlıyor. Demek ki Venüs gerilemesini yavaştan görmeye başlayacaksınız buralarda.

Cuma günü Satürn ve Uranüs karesi son kez 2021 yılının sonuncu buluşmasında sizi tabii ki zorlayacak. İş hayatınızda ve seyahatlerinizde, gelecek planlarınızda, eğitim hayatınızda bazı zorlanmaların, sıkıntı ve problemlerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Siz işinizi kendi eski bildiğiniz usul ele almak isterken, işinizin yapısındaki bir değişiklik, mecburi bir değişikliğe ya da sıkıntıya neden olabilir. Bu dönem olay ve durumları kafanıza çok fazla takmayın. Ne kadar esnek olursanız o kadar rahat ilerleyeceksiniz. Eğitim hayatınızdaki bir sorun bu dönem yeniden karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü Venüs ve Plüton kavuşumu var. 10-11 Aralık’ta yaşadığınıza benzer konu ve olaylar yeniden karşınıza gelebilir. Aşk hayatınız ve özel hayatınızda tutkularınızla davranmak bir sorunu farklı bir şekilde ele almak isteyebilirsiniz ama karşı tarafa dayatacağınız baskı ya da yapacağınız kıskançlıklar ilişkinizi zedeleyebilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, iş hayatınızda önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Mesleğiniz, kariyeriniz, toplum önündeki işleriniz bu hafta başında önem kazanıyor. Annenizin hayatı ile ilgili konu ve olaylar pazartesi ve salı günü gündeminize yerleşebilir. Burada Ay olduğu için duygusal iniş ve çıkışlarınız yüksek olacak. Özellikle mesleğinizde ve işinizde alacağınız haberler kendinizi güvende hissetmemenizi sağlayabilir.

Pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda oldukça keyifli etkileşimler var. Eviniz için yapmanız gereken bir harcama, belki bir tadilat boya, badana işine girişmişsinizdir, bunlarla ilgili konularda neler yapılması gerekiyorsa çok daha esnek ve büyük resimden göreceğiniz de bir dönem olacak. Ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı gelişmeler var. İşte bu konuşmalar hayata bakış açınızı da daha keyifli kılacak. Pazartesi günü itibariyle Güneş’in Jüpiter’le olan bağlantısı aşk hayatınızda da keyfi karşınıza getirecek. Sevdiğiniz insanla yapacağınız önemli planlar sizi çok mutlu kılabilir.

Salı günü itibariyle Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda bir ay boyunca kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Aile ortamlarınızda daha fazla vakit harcayabilirsiniz, sevdiklerinizle konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Kendinizi ailenize, yuvanıza, yerleşimle ilgili konulara kaptıracağınız bir dönem olacak. Evinizde dinlenmek, çalışmak, işlerinizi hallettikten hemen sonra evinize gelmek isteyebilirsiniz.

Satürn ve Uranüs karesi cuma günü yeniden devreye giriyor, bu da demek oluyor ki para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Spekülatif adımlardan uzak durun. Borsa, döviz, altın, gümüş, kripto para gibi konularda iniş çıkışlar yaşayacağınız bir dönem. Aşk hayatınıza, eğlence hayatınıza çok fazla para harcayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki değişimler, eğlence hayatınızdaki bazı konuların değişmesi sizi yorabilir. Bu dönem yatırımlarınız konusunda dikkatli adımlar atın. Aşk hayatınızda da şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Hobilerinize yönelik bir işiniz varsa bu dönem parasal desteği bulmak, kazançlarınızı artırmak çok da kolay olmayabilir. Çocuğunuz varsa bu dönem en çok onunla uğraşacaksınız. Onun hayatında yaşanacak bir olay sizin hayatınızı etkileyecek.

Cumartesi günü Venüs Plüton kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşanacak. 10 Aralık civarı sevdiğinizle, ailenizdeki insanlarla yaşadığınız olaylar bu dönem yeniden karşınıza gelebilir ama bu olayları çözerek ilerlemeniz gerekiyor. Ailenizden insanları manipüle edebilir, üzerlerinde baskı oluşturabilirsiniz ya da onların sizin üzerinizde baskı oluşturduğunu görebilirsiniz. Ev, aile ve yuva ortamlarında daha sakin hareket etmeye özen gösterin, karşınıza gelecek olan konuları çözmeden bir başka konuya geçmeyin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, seyahat, eğitim ve uzaklardan alınacak haberlerle haftanıza giriyorsunuz. Aynı zamanda sosyal medyada paylaşımlarınız varsa iniş ve çıkışlarınızın da yüksek olduğu bir hafta sizi bekliyor olacak. Uzak yerlerden alacağınız haberler çok şaşırmanıza ve bu şaşkınlıkla gün içerisinde önemli kararlar almanıza neden olabilir.

Pazartesi ve salı böyle geçerken çarşamba ve perşembe günleri kariyer ve iş konularınız hayatınızın merkezine yerleşecek kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Merkür’ün Oğlak burcunda iletişim alanlarınızda hareket ediyor olması sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirecek. Yakın çevrenizden bir insanla aranızda bir elektriklenme devreye girebilir ya da daha önceden bir ilişkiyi başlattıysanız bu hafta birbirinize haber uçurabilir ve haftanızı buna göre planlayabilirsiniz. Değişik, farklı, sıra dışı olaylar, konuşmalar, aktiviteler daha fazla ilginizi çekebilir. Aynı zamanda etrafınızdaki insanları etkilemekte de üstünüze olmayacak. Herkes sizin görüşlerinize yer verebilir hayatında ve siz de insanlara yol gösterebilirsiniz.

Pazartesi günü Güneş’in Jüpiter’le olumlu açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda kendinizi mutlu, huzurlu, iyi hissetmenizi sağlayacak. Şanslı etkileşimler devrede olurken kendinizi birçok yönden yenilenmiş hissedeceksiniz, aile ortamlarınızda da şansı, mutluluğu yakalamış olacaksınız. Arkadaşlarınızdan bazılarını evinize davet edebilirsiniz ve hafta başında onlarla konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Salı günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor, sosyal medya ve iletişim alanınız çok hızlanmaya başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim haline gireceksiniz. Disiplinli olmak ve zamanı iyi kullanmak kaydıyla satış, reklam, tanıtım, pazarlama işlerinizde önemli açılımlar da devreye girebilir.

Cuma günü gerçekleşecek Satürn ve Uranüs karesi ev, aile, yuva alanlarınızda hızlı, ani, beklenemedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Sevdiğiniz insanın, eşinizin kariyeri ya da aile hayatı ile ilgili bir mevzunun devreye girdiğini görebilirsiniz. İlişkilerde değişen birtakım şeyler var, bu değişikliklere ayak uydurmak çok da kolay olmayacak. Ortaklı bir işiniz varsa ortağınızın hayatında yaşadıkları sizin hayatınızı etkileyebilir. Bu dönem ilişkiler açısından çok da oturaklı bir dönem olmayacak. İsyankâr, ani tepkilerinizle olaylara müdahale etmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ve onun ailesiyle olan bağlantılarınıza bu dönem ekstra dikkat edin.

Cumartesi günü Venüs Plüton kavuşumu iletişim alanlarınızda devreye girecek. 11 Aralık civarı neler yaşadığınıza bir bakın. İşte bu konulara benzer durumlar yeniden ele alınmak üzere karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizden bir insanın size baskı uyguladığını fark edebilirsiniz. Ama 11 Aralık civarı birileriyle ilişkinizde bir bozulma yaşadıysanız işte bunu yeni baştan ele almak, birbirinizden özür dilemek, durum ve olayları çözmek anlamında olumlu bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı ilişkilerinizi ve duygusal tavırlarınızı iyi kontrol edin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta başı parasal ödemeler ön planda olacak. Ödemeleriniz, faturalar, belki banka işlemleri ya da para ile ilgili bir mevzunun peşinde koşma birkaç gün boyunca devrede olacak. Pazartesi ve salı günleri bu işlerle uğraşacaksınız. Beklediğiniz bir para varsa bu paranın gelip gelmeme olasılığı o güne yetişip yetişmeme olasılığı da duygusal iniş çıkışlarınızı yüksek kılabilir. Çarşamba ve perşembe günleri uzak yerlere gitmek ya da uzak yerlerden alacağınız haberlerin devreye girmesi söz konusu olurken hafta başında para alanlarınızda çok güzel etkileşimleriniz olacak. Venüs de burada geriliyor, ocak sonuna kadar maddi konularda dikkatli adımlar atın. Belki beraber çalıştığınız şirketlerden ödemelerinizi alamayacaksınız. Ama ne olursa olsun bu pazartesi Merkür’ün Uranüs’le olumlu açısı maddi konularda güzel bir konuşmanın, daha önceden planlanan bir konunun nihayete ermesini sağlayabilir. Kendinizi iyimser, esnek ve şanslı göreceksiniz ve bu konuları halletmenin mutluluğuyla hayata bakacaksınız. Aynı gün Güneş ve Jüpiter arasında da çok güzel bir görünüm var. Önemli işler karşınıza gelebilir, yakın çevrenizdeki insanların sizi koruyup kolladığını fark edebilirsiniz bu da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Hayata da olumlu bakacaksınız. Uzun zamandan sonra aldığınız güzel haberlerle haftanız da başlamış olacak.

Güneş Salı günü Oğlak burcuna geçiyor, para konuları önünüzdeki 1 ay önemli olacak. Para alanınızda bu kadar çok gezegenin olması aynı zamanda bu paranın bir şekilde size geleceğini de gösteriyor. Bazı noktalarda bazı insanlarla ilişkileriniz bozulabilir ama başka alanlardan yana para kazançlarınızın yüksek olacağı bir dönem.

Cuma günü ve tüm hafta genelinde Satürn Uranüs karesi devreye girecek. Siz bu etkiyi iletişim alanlarınızdan, iş alanlarınızdan alıyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanların özellikle iş hayatında oluşacak birtakım sıkıntı ve problemleri sizin hayatınıza da sirayet edebilir. Yakın çevrenizdeki insanların özellikle aile hayatına dikkat etmeniz gerekecek tıpkı 2021 Şubat, Haziran ve şimdi yaşayacağınız gibi. Aldığınız haberlere hemen tepki vermeyin. Hayat değişiyor ve bu değişime ayak uydurmak zorundayız. Böyle bakarsanız bir sıkıntı ve sorun yaşamazsınız.

Cumartesi günü Venüs ve Plüton kavuşumu para evinizde oluşacak demek ki para ile ilgili konularda yeniden bir mevzuyu bir ilişkiyi ele almanız gerekecek. 11 Aralık civarı yaşadığınız konu ve olaylar çözülmek üzere karşınıza gelecek, bunu çözmeden yolunuzda ilerlemeyin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ilişkiler odaklı bir hafta başlıyor. Hem ortaklı işler hem ilişkiler hem de hep beraber iş birliğine dayalı girişimler bu hafta başında hayatınızda önemli olacak. Ama sevdiğiniz insanın hayatındaki iniş çıkışlar sizin hayatınızı da hareketli kılabilir. Çarşamba ve perşembe günleri para ile ilgili konular gündeminize yerleşirken hafta sonuna doğru daha fazla göz önünde olmak, dolaşmak, işinize gücünüzde olmak isteyebilirsiniz. Hafta başında Merkür’ün Uranüs’le olumlu açısı aşk hayatınız ve keyif aldığınız işlerinizde çok güzel açılımları karşınıza getirebilir. Bu dönem kiminle iş yaparsanız herkesin yaptığınız işten ne kadar memnun olduğunu duyacaksınız. Aynı zamanda değişik, farklı, sıra dışı ne varsa hem ilişkilerinize bu konuları taşıyacaksınız hem de iş hayatınızda önemli açılımlarla yolunuzda devam edeceksiniz. Pazartesi günü geri planda durduğunuz konularda hiçbir şey yapmasanız bile paranın size geldiğini göreceksiniz. Parayla ilgili konularda güzel gelişmeler devreye girebilir.

Salı günü Güneş de sizin burcunuza geçecek. Hepimiz Oğlak burcu gibi hissetmeye, Oğlak burcu gibi yaşamaya başlıyoruz. Güneş, Merkür, Plüton, Venüs Oğlak’ta… Yani Oğlak burçları için hareketli, kendilerini daha fazla ön plana koyacakları bir dönem. Venüs de Oğlak burcunda geriliyor. Kariyer ve aşk hayatınızda sıkıntı yaşıyorsanız ya da problemler artmaya başladıysa Cumartesi günü bu sıkıntıları ele almak için uygun bir gün olacak. İnatlaşmadığınız, manipülatif davranmadığınız müddetçe işlerinizden istediğiniz sonuçları almanız mümkün.

Satürn ve Uranüs karesi cuma günü devreye girecek. Siz bunu para alanlarınızda yaşayacaksınız. Spekülatif işlerle uğraşıyorsanız, borsada yatırım yapıyorsanız aynı zamanda döviz, altın ya da kripto paralarla bir bağlantınız varsa bu dönem bu alanda zorlanmalar devreye girebilir. Özel hayatınız için yapacağınız harcamalar ya da özel hayatınızdaki değişimler para alanlarınıza da yansıyabilir. Ya da beraber iş yaptığınız insanların hayatındaki zorlanmalar sonucunda para ile ilgili konularda istediğiniz sonuçları almakta zorlandığınızı görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu etki devreye girerken insanlardan duyduklarınızla hareket etmeyin, isyankâr tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Çocuğunuz varsa onun kariyeri ile ilgili konu ve olaylar bu dönem sizi zorlayacak. Kendinize iyi bakın ve esnek olmaya özen gösterin.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, gündelik hayatınızın ritmiyle, iş hayatınızın hareketliliğiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Gündelik yaşantınızda koşturulması gereken ne varsa bu hafta başında sizin için önemli olacak. Burası sağlık alanı olduğu için işleri yetiştirememekten ya da yanlış planlardan kaynaklı olarak mide sıkıntıları, ülser, gastrit problemleri, kaşıntılar ve gaz sıkışması gibi problemler devreye girebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları gündeminize yerleşecek. Pazartesi günü geri planda durduğunuz işlerinizde, ev hayatınızda çalışmanız gereken alanlar varsa bu alanları çok rahat yapılandıracaksınız. Bilim, teknoloji, astroloji, psikoloji konularına ilginiz çok yüksek olacak. Sevdiklerinizle bunları paylaşmak, derslerinizin üzerine düşmek, eğitim alıyorsanız eğitimle ilgili tamamlamanız gereken konuları ele almanız bu pazartesi önemli olurken, aynı zamanda bu pazartesi sosyal çevrenizden gelecek güzel haberler kendinizi şanslı, mutlu, iyimser hissettirebilir. Jüpiter sizin burcunuzdan çıkıyor ve önümüzdeki hafta 29 Aralık itibariyle Balık burcuna geçecek. Bu da size çok güzel kazanç kapıları sağlayacak ama bu haftalar sizin için önemli haftalar olacak. Koşturmaktan, kendinizi ön plana almaktan, işlerinizi başlatmaktan asla geri durmayın.

Salı günü Güneş Oğlak burcuna geçecek. Oğlak burcuna geçer geçmez enerjide biraz düşüşler görülebilir. Yataktan zor kalkabilirsiniz olay ve durumları gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Bu dönem sizin için geri planda durma ve plan yapma dönemi. Bu süreçte lütfen önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Sırlarınızı ne kadar kendinize saklı tutarsanız önümüzdeki dönem için çok daha iyi olacak.

Cuma günü ve tüm hafta genelinde Satürn ve Uranüs karesi devrede, siz bunu aile hayatınızda yaşayacaksınız. Aile hayatınızda önemli değişimler var. Ev ortamınızda önemli değişimler olabilir siz bu değişimlere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun fazla olması üzerinize gerekenden fazla yük alıyor olmanız ailenizdeki insanlarla aranızdaki dengeyi bozabilir. Bu dönem onlarla anlaşmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Evinizde hop oturup hop kalkabilirsiniz bir yandan gündeminiz onlarla olmak ama diğer taraftan işlerinizin yoğunluğu bu dönem üzerinizde bir baskı oluşturabilir ve kendinizi fazlasıyla yorabilirsiniz. Bu süreçte en çok sağlığınıza dikkat edin. Babanız ve onun kariyeri ile ilgili konu ve olaylar bu dönem hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Venüs Plüton kavuşumu cumartesi günü devreye girecek, Venüs kadersel alanlarınızda geriliyor. 11 Aralık civarı yaşadıklarınıza benzer konular yeniden karşınıza gelebilir. Kimsenin üzerinde baskı kurmayın ya da size baskı kurulduğunu düşünebilirsiniz. Evliyseniz partnerinizin işi ve sağlığıyla ilgili konu ve olaylarda bazı konular yeniden ele alınabilir. Bu dönem bilinçaltınızı boşaltmaya özen gösterin yoksa çok derin duygularla bunları kontrol etmek kolay olmayacaktır. Unutmayın çok az kaldı o yüzden dayanın. Jüpiter sizin burcunuzda, karşınıza gelecek fırsatları hala hanenize işlemeniz mümkün görünüyor.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, aşk hayatınızın detaylarıyla aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerine yer açarak haftanızı başlatıyorsunuz. Oldukça keyifli bir iki gün sizi bekleyecek ama aldığınız haberler sevdiğiniz insanla bazı noktalarda duygusal sorunları, aşk hayatınızda iniş çıkışları da karşınıza getirebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri hem sağlığınıza hem de gündelik iş hayatınızın düzenine odaklanacaksınız. Pazartesi yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelmeniz mümkün. Onlardan alacağınız haberlerle değişik, farklı, sıra dışı bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İşlerinizle ilgili konularda hayat sizi destekleyecek ve bütün olayların çok rahat bir şekilde aktığını göreceksiniz.

Yine pazartesi itibariyle kariyer hayatınızda çok şanslı etkileşimler devrede olacak, kariyerinizde istediğiniz sonuçları çok rahat bir şekilde elde edeceksiniz. İnsanların sizi desteklediğini görecek ve hayata olumlu açıdan bakmasını bileceksiniz.

Salı günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Kaldı ki Venüs de bu alanlarınızda geriliyor ama önünüzdeki 1 ay boyunca konular daha çok çevrenizdeki insanlar, arkadaşlarınız, sosyal ortamlardaki duruşunuz, amaç ve hedefleriniz ya da vizyonunuzla bağlantılı olacak.

Eğer arkadaşlarınızla 10-11 Aralık civarı bir problem yaşadıysanız şimdi bu konuların cumartesi günü yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Ama bu yaşayacağınız olayları yeniden ele almak, ne yapılması gerektiğine karar vermek önemli olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızla buluşmalarınızda kıskançlık yaptıysanız, sıkıntılar yaşadıysanız bu konuları yeniden ele alacaksınız.

Cuma günü Satürn ve Uranüs dik açıcı devrede olacak siz bunu yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Demek ki yakın çevrenizdeki olaylar hızlı gelişecek olaylar sizin de kendinizi tedirgin hissetmenize neden olabilir. Ya da eski tarz düşünüyorsunuzdur, olayları eski tarzda ele alıyorsunuzdur. Artık yaşadığınız olayları ya da yakınlarınızın yaşadığı olayları dinlerken farklı davranmanız, farklı tepkiler vermeniz gerektiğini, her şeyin değiştiğini ve bu değişimlere göre hareket etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Korkularınızı iyi idare edin bu dönem içerisinde sanki her şey istediğiniz gibi akmıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Düşüncelerinizde olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun. Eski ve yeni kapışması dedik Satürn Uranüs karesi için, o yüzden hayata daha yenilikçi gözlerle bakmayı da ihmal etmeyin. Yakın çevrenizde kim varsa ablanız, abiniz, kuzenleriniz, komşularınız ya da çok yakın arkadaşlarınız onların kariyer ya da aile hayatında sıkıntıların da devrede olduğunu görebilirsiniz. Sosyal medyayı iyi kullanıyorsanız bu dönem kimseye bulaşmayın, isyankâr tavırlardan da uzak durun.

Yorumlar (0)