Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 27.12.2021, 12:11 28.12.2021, 09:41
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

27 Aralık – 02 Ocak haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, yılın son haftasına ilişkilerle giriş yapıyorsunuz. İlişkiler hayatınızda önemli olacak ve bu hafta başında sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planları belki yılbaşı gecesinde belki de ondan önceki günlerde hayata geçireceksiniz. Ortaklı işler, iş birliklerine açık olabilirsiniz.

Çarşamba günü Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle beraber kendi ruhunuza zaman ayıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Maneviyatınız bu dönem artabilir, ruhsal çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi verebilirsiniz. Bu dönem dua etmek, meditasyon yapmak, kendi içinizde bazı olayları çözümlemek anlamında gayet şanslı olacak. 11 Mayıs’a kadar her tür kötülük karşısında korunacaksınız. Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı işleriniz bu dönemde hızlanabilir, yabancı insanlardan görülecek destekler, bir şirket ya da kurumda çalışıyorsanız oradan gelecek güzel haberler, annenizin akrabaları ve kardeşlerinin hayatında yaşanacak olumlu gelişmeler sizi mutlu edebilir.

Yine çarşamba günü oluşan Merkür ve Venüs kavuşumuyla, kariyer hayatınızda sıkıntı yaşıyorsanız bu sıkıntıları ele alabileceğinizi gösteriyor.

Yıl başına uzak yerlerde girmeyi tercih edebilirsiniz ya da uzak akrabalarınızla bir arada olmak isteyebilirsiniz, onlardan haberler de alabilirsiniz. Dış ortamlarda olmak isteyecek, dış ortamlara gidemeyecekseniz de evinizin dışındaki yerlerde yılbaşına girme arzusunda olacaksınız.

4 Aralık’ta seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticaret, medya, hukuk alanlarınızda oluşan konuların tam da yılbaşı öncesi, 30-31 Aralık’ta karşınıza geldiğini görme olasılığınız var.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber pazar gününden sonra sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda iletişiminizi artıracaksınız. Değişik insanlarla bir araya gelmek, değişik ortamlarda bulunmak aktiviteler, davetler, işten elde edilen gelirleriniz bu dönemde hızlanabilir. Yine bu pazar oluşan Yeni Ay mesleğiniz ve iş hayatınızda bazı kararları karşınıza getirecek.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, gündelik hayatınızın ritmi, iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konularla yılın son haftasına giriş yapıyorsunuz. Bel bölgesi, böbreklerle ilgili sıkıntı ve problemler, hormonal dengesizlikler, baş ağrıları 27 Aralık haftasının başında sizi zorlayabilir. İş hayatınızda dengeyi kurmanız gereken bir dönem. Yılbaşı gecesi çalışacaksanız iş arkadaşlarınızla neler yapacağınıza dair konuşma ve görüşmelerinizi de hızlandıracağınız bir hafta olacak.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor, sosyal çevre alanlarınızdan yana şanslı bir döneme giriyorsunuz. 11 Mayıs’a kadar yeni insanlarla tanışmak, yeni çevrelere dahil olmak, çevre değişikliği yapmak anlamında destekleniyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak bu dönem size çok iyi gelebilir. Bohem, biraz daha sanata yönelik, yardımseverliği, şefkati ve empatisi yüksek insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Gireceğiniz çevrelerde ve ortamlarda herkes sizi hevesli bir şekilde karşılayacak. Bu dönem işten elde edilen gelirlerinizi çok rahat bir şekilde artıracaksınız.

Seyahat, eğitim, medya, sosyal medya üzerinde yaşadığınız birtakım sıkıntılar varsa çarşamba günü bu sıkıntı ve sorunları ele almak, bunu bir çözüme ulaştırmak uzaktan alınacak haberlerle harekete geçmek önemli olacak.

30-31 Aralık, 4 Aralık’taki tutulma noktasını Mars’ın tetiklediği tarihler, 4 Aralık’taki tutulmayı ortak para alanlarınızda yaşamıştınız. Tam da 4 Aralık civarı bir para mevzusuyla uğraştıysanız işte bu konuların yeniden hareketlendiğini göreceksiniz. Bir borç ya da bir ödemeyle beklediğiniz bir paranın konusuyla uğraşabilirsiniz bu dönem içerisinde.

Yıl başına parasal konularla ilgili olarak giriş yapacaksınız. Gelecek planlarınızı hızlandıracak ve hayatınızla ilgili önemli konularda kararlar almak isteyeceksiniz. Pazar günü Merkür Kova burcuna geçiyor kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendinizi ön plana çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Aynı gün gerçekleşen Yeni Ay’da seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işlerinizde kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, aşk dolu, keyif dolu etkilerle yılın son haftasını başlatıyorsunuz. Bu hafta ilişkilerinize, özel hayatınıza, çocuğunuza ya da hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor ve kariyer alanlarınızda çok şanslı bir döngüye merhaba diyorsunuz. 11 Mayıs’a kadarki dönemde, kariyerinizde, mesleğinizde önemli girişimler, başlangıçlar, yeni oluşumlar, yeni işe adım atma gibi etkiler devreye girebilir. Bu dönem toplumsal işlerinizde çok rahat kabul görecek aynı zamanda etrafınızdaki insanların desteğini hayatınızda çok fazla hissedeceksiniz. Annenizin tarafı ile ilgili konularda da güzel şanslar ve fırsatlar 11 Mayıs’a kadar karşınıza gelebilir. Burası statü değişim alanıdır bu yüzden evlenmeyi düşünüyorsanız 11 Mayıs’a kadar Jüpiter tepe noktanızdan geçecek. Hem iş, kariyer alanlarınızda güzel şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız hem de yuvanızı kurmak aynı zamanda statünüzü değiştirmek anlamında da güzel etkileşimler devreye girebilir.

Bu hafta maddi konuları gözden geçirebilirsiniz. Özellikle parayla ilgili konularda attığınız adımlar, verdiğiniz kararlar perşembe günü devreye girebilir. Bir konu fazlasıyla kafanıza takılabilir ya da önemli bir borçla, ödemeyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama çarşamba günü size bir yandan da fırsat verecek. Parasal problemlerinizi masaya yatırmak, sıkıntı ve problemlerinizi çözüme ulaştırmak anlamında şanslı olacaksınız.

4 Aralık’ta bir tutulma vardı bu tutulmayı ikili ilişkiler ve özel hayat, ortaklı işler alanınızda yaşadınız şimdi bu tutulma Mars tarafından tetikleniyor. O yüzden sevdiğinizle 30-31 Aralık’ta tartışmalardan, sürtüşmelerden, gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Bu etki sadece ilişkilerle alakalı değil, ortaklı işlerinizi de kapsayan bir etki olacak.

Yıl başına kalabalık ortamlarda olmaktansa sevdiğiniz insanla baş başa girmek isteyeceksiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber 2 Ocak itibariyle seyahat, eğitim, ticari faaliyetlerinizin hızlanacağı bir dönem başlıyor. Bu dönemden sonraki süreçte hayatınızda hızlı açılımlar devrede olabilir. Yine aynı gün devreye giren Yeni Ay parasal işlerinizde önemli açılımları karşınıza getirebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, yılın son haftasına ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak önemli olaylarla başlıyorsunuz. Bu hafta yapmanız gereken önemli planlar olabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler ön plana çıkabilir. Haftanızı bu konularla başlatacaksınız.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçecek. 11 Mayıs’a kadar seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, sosyal medya aynı zamanda hukuki faaliyetler alanında şanslı bir döngüye merhaba diyorsunuz. Yurt dışına gidebilir ya da başka şehre seyahat etme, değişik, farklı insanlarla bir araya gelme, farklı kültürlerden etkilenme ön plana çıkabilir. Bu dönem kendinizi geliştirmek anlamında şanslı bir dönem olacak. Öğrenmek istediğiniz herhangi bir sanatsal bir faaliyet, bir hobi varsa hareketlendirebilirsiniz. Eğitimden yana da şansınız çok yüksek olacak. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, akrabalarından da yana fırsatlarınız bu yıl yüzünüzü güldürebilir.

Çarşamba günü Merkür’ün Venüs kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri masaya yatırmak anlamında çok şanslı bir döngü içinde olduğunuzu gösteriyor. Çarşamba günü bu alanda sevdiğiniz insanla sıkıntı ve problemlerinizi halletmek üzere masaya yatırabilirsiniz ya da eskiler hayatınıza döndüyse onlarla konuşarak, geçmişi yad ederek, belki af dileyerek sıkıntı ve problemlerinizi çözüme ulaştırmak isteyebilirsiniz.

Perşembe günü söylenen bir söz kafanıza fazlasıyla takılabilir. Sevdiğiniz insanla konuşurken meseleleri gözünüzde büyütmemeye çalışın. 4 Aralık’ta bir tutulma gerçekleşmişti siz bu tutulmayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşamıştınız. O dönem sağlığınızda ya da iş hayatınızda önemli konular gündeme gelmiş olabilir şimdi bu konular Mars tarafından bir kez daha tetikleniyor. Demek ki 30-31 Aralık günleri işinizle, yaptıklarınızla alakalı ya da sağlığınızla ilgili konularda hızlı olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

Yıl başına çalışarak, başkalarına hizmet ederek gireceksiniz. Kendi evinizde ya da ailenizle vakit geçiriyor olsanız bile kendinizi adeta oradan oraya bir sürü işi hallederken bulabilirsiniz ve sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Kalça, bacak bölgesi ağrıları özellikle yılbaşı zamanı sizi zorlayabilir.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçiyor, pazar gününden sonra 14-15 gün boyunca parasal konularda neler yapabileceğinizi görebileceksiniz. Para sıkıntılarınıza varsa bu sıkıntıları çözüme kavuşturmak anlamında da harekete geçebilirsiniz. Yine aynı gün devreye giren Yeni Ay’da ilişkilere dair almanız gereken kararlar karşınıza gelebilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, iletişimsel işlerinizle yılın son haftasını başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizde olan biten konu ve olaylar bu hafta başında gündeminizi oluşturacak. Kısa vadeli plan ve programlar yapacaksınız, belki de yılbaşı gecesi neler yapacağınızı yakın çevrenizde, akrabalarınızla, eşinizle, dostunuzla konuşacaksınız.

Bu çarşamba Jüpiter Balık burcuna geçecek. 11 Mayıs’a kadar ortak para alanlarınızda önemli kazançlar, önemli bir takım şans ve fırsatlara kendinizi açık bulabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasal kazançlarının bu dönem arttığını göreceksiniz. Sıkıntılı, uzun zamandır uğraştığınız bir miras konusu çözüme ulaşabilir aynı zamanda nafaka ile ilgili konularda da güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. 11 Mayıs’a kadar para alacak verecek dengesinde şans sizin tarafınızda.

Çarşamba günü iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin temeline inmek, masaya yatırmak anlamında da şanslı bir dönem olacak. Bir insanla aranızda bir sorun oluştuysa bu sorunları konuşmak, paylaşmak birbirinizden af dilemek için de uygun bir süreç içinde olacaksınız. Perşembe günü iş hayatınızda ya da sağlıkla ilgili bir konu kafanıza fazlasıyla takılabilir.

Cuma günü tam da yılbaşı günü, perşembe ve cuma günleri 4 Aralık tutulma noktası tetikleniyor. Siz bu tutulma noktasını aşk, çocuk alanlarınızda yaşamıştınız. Demek ki tam da yeni yıla girmeden önceki dönem bu konular yeniden gündeminize gelecek. Hobiler, sanatsal faaliyetler, kreatif işler, aşk hayatınız, flörtleriniz ya da çocuğunuzla ilgili konular 30-31 Aralık’ta yeniden gündeminize yerleşebilir. Tam da 4 Aralık’ta yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylarla uğraşabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi aşkla, keyifle, mutlulukla bu geceyi karşılamak isteyeceksiniz. Belki de aldığınız haberlerle sevdiklerinizle bir arada olmak, onlarla oyunlar oynamak aynı zamanda bir arada güzel sofralarda geçirilecek güzel bir akşam size eşlik edebilir.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçiyor, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracağınız daha fazla bu konuları masaya yatıracağınız bir dönem başlıyor. İş birlikleri, ortaklıklar konusunda da hayatınızda önemli gelişmeler karşınıza gelecek. Yine aynı gün oluşan Yeni Ay zamanı sağlığınız ve iş düzeninizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, parasal konularla, bu konuların konuşulmasıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Haftayı toparlamak, alacaklarınızın peşinde düşmek ya da dengeli, ölçülü alışveriş yapmak ön plana çıkabilir.

Çarşamba günü itibariyle Jüpiter Balık burcuna geçiyor, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları 11 Mayıs’a kadar çok önemli olacak. İş birliklerinden, ortaklı işlerden yana çok şanslı olacaksınız. 11 Mayıs’a kadar Jüpiter’in bu alanınızda dolaşımı hem taşınma ile ilgili konular hem de iş birlikleri, anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda size şans ve fırsatlar sunacak. Aynı zamanda hukuki alanda da şanslı olacaksınız. Evliliğe adım atabilir yine söz-nişan, yeni bir ilişkiye adım atma gibi konularda da kendinizi fırsatlı bulabilirsiniz. Şirketiniz varsa önemli bir birleşme, şirketlerin bir araya gelmesi önemli konuşmalar ve sözleşmeler 11 Mayıs’a kadar devrede olabilir.

Aşk hayatınızda eski aşklar bu hafta ve sonrası patır patır karşınıza gelebilir, eski konuşmalar, eski yapılmış bazı işler, birbirinizden özür dileme gibi etkiler Çarşamba günü yeniden gündeme gelecek. Perşembe günü bir konuşma ya da söylenecek bir söz kafanıza fazlasıyla takılabilir.

30-31 Aralık gerçekten önemli çünkü 4 Aralık’taki tutulma noktası tetikleniyor. Siz 4 Aralık’taki tutulma noktasını ev, aile, yuva alanlarınızda yaşadınız. O dönem ne yaşadıysanız ona benzer konu ve olayların hızlandığını göreceksiniz. Belki de 4 Aralık civarı bir ev almaya kalktınız ama o evle ilgili bir mevzu yarım kaldı ya da olmadı şimdi 30-31 Aralık civarı yine bu konular hareketlenebilir. Ya da ailecek verdiğiniz bir karar 30-31 Aralık’ta uygulanmak üzere karşınıza gelebilir.

Yılbaşı gecesini evinizde geçirmek isteyeceksiniz. Ev, yuvanız, ailenizle geçirilecek güzel saatler sizin için gerçekten önemli olacak ve bu size gerçekten coşkuyu, hevesi, mutluluğu, iyimserliği hissettirecek. 1 Ocak’ta da yine ev, aile ve yuvanızla ilgili konular ön planda olacak.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçiyor ve iş, hizmet, sağlıkla ilgili alanlarda kendinizi ön plana çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Bu alanlarda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız gibi sağlığınızda bazı sıkıntı yaşadığınız durumlar varsa bu konular içinde kontrollerinizi yaptırarak harekete geçebilirsiniz. Bu Pazar oluşan Yeni Ay ve sonrası 15 gün özel hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi ön plana çıkararak başlıyorsunuz. Yılın son haftasına sizin enerjinizle giriyoruz. Ay Terazi burcunda hareket edecek yani hem hayatınızda hem sağlığınızda hem ilişkilerde daha dengeli hareket etmek isteyeceksiniz. Yerinizde duramayabilirsiniz, çok hızlı bir hafta girişi devrede olabilir.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor, iş, hizmet ve sağlık alanlarınız aktif olmaya başlıyor. 11 Mayıs’a kadar işinizde, gücünüzde, koşturmanızda olacaksınız. İş hayatınızda biraz daha sanatsal ve kreatif taraflarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Zaman zaman yönünüzü bilememe, kafa karışıklıkları, çözülme gibi etkiler devrede olabilir ama diğer taraftan Jüpiter’in bu alanınızda hareket ediyor olması size sağlığınızla ilgili konularda çok güzel sonuçlar verebilir. Uzun zamandan beri sağlığınızda sıkıntı ve problemler yaşıyorsanız 11 Mayıs’a kadar çok ciddi problemler yaşamayacaksınız anlamına geliyor. Tabii Jüpiter’in buradaki dolaşımı kilo alınmasına da neden olabilir. O yüzden tatlılara karşı biraz kendinizi tutmaya şimdiden başlayın.

Çarşamba günü Merkür ve Venüs kavuşumu, ailede eski bir olayın, sıkıntılı bir durumun yeniden konuşulması anlamına gelebilir. Ailenizde özür dilemeniz gereken insanlar varsa, davranışlarınızdan kaynaklı olarak sıkıntı yaşadığınız kişiler varsa şimdi bütün bunları masaya yatırmanın, çözüme ulaştırmanın tam zamanı. Sevdiklerinizden özür dileyebilirsiniz, onlar sizden özür dileyebilir, konu ve olayları bir noktaya bağlamak önemli olacak.

Perşembe günü de aile hayatınızda bir konu kafanıza fazlasıyla takılabilir. Bu konular daha çok aile hayatınızdaki parasal konulardan kaynaklanıyor olacak. Yılbaşına iletişimi yüksek bir şekilde gireceksiniz, yakın çevrenizdeki insanlarla bir arada olacaksınız. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular yakın çevrenizde kim varsa bu insanlardan alacağınız önemli haberler yılbaşında etkili olacak.

Tam 30-31 Aralık tarihleri 4 Aralık’ta yaşanan tutulma noktaları yeniden tetikleniyor. Siz bu 4 Aralık’taki tutulmayı iletişim, yakın çevre alanlarınızda yaşamıştınız. 30-31 Aralık zamanı yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında önemli konular oluşabilir ya da onlardan önemli konuların haberlerini tam da yılbaşı günü alabilirsiniz.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçecek. Aşka daha fazla vakit ayıracağınız, aşkı daha fazla dile getireceğiniz ve konuşacağınız bir dönem içerisine giriyorsunuz. Çocuğunuz varsa onun konu ve olaylarıyla ilgilenmek, iletişimizi artırmak, hobilerinizin üzerine eğilmek, sanatsal ve kreatif işlerinizin üzerine düşmek önemli olacak. Yine aynı gün oluşan Yeni Ay, ev ve aile hayatınızda önünüzdeki 15 gün önemli kararları devreye sokabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, yeni yılın son haftasına biraz buruk etkilerle, biraz da zor bir giriş yapacaksınız. Olayları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. Kendi halinizde olacaksınız, haftaya biraz isteksiz girebilirsiniz ama durumları çarşamba günü itibariyle çok rahat bir şekilde toparlamaya başlıyorsunuz. Çarşamba günü Jüpiter’in Balık burcuna geçişiyle beraber aşk hayatınızda çok şanslı bir döneme merhaba diyorsunuz. 11 Mayıs’a kadar aşka daha fazla yer verecek daha eğlenceli konu ve olayların hayatınızda yer etmesini isteyecek, hobilerinize daha fazla vakit ayıracak aynı zamanda sanatsal ve kreatif işlerinizi hızlandıracaksınız. Yaratıcılığınız çok artabilir, etrafınızdaki insanlara çok güzel enerjiler yayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatındaki güzel gelişmeler sizin hayatınıza da olumlu yansıyabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız da 11 Mayıs’a kadar gayet şanslı bir süreç. Aynı zamanda şans fırsatlarının da yüksek olacağı bir dönem. Burası hem spekülatif alandır hem borsa, döviz, milli piyango gibi alanlardır. O yüzden buralarda çok güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelecek.

Merkür Venüs kavuşumu çarşamba günü iletişimle ilgili işlerde, yakın çevre bağlantılarınızda bazı konu ve olayları tatlıya bağlamak için adım atacağınızı gösteriyor. Bazı insanlardan özür dilemeniz gerekebilir, sizden af dileyenler olabilir, eski konu ve mevzuları çözüme kavuşturmak istiyor olabilirsiniz. Böyle bir durum karşınıza geldiği zaman Çarşamba günü muhakkak harekete geçmelisiniz.

Perşembe günü konuşulan bir mevzu kafanıza fazlasıyla takılabilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız iletişimle ilgili işleriniz varsa bu günler biraz daha bardağın boş tarafını görebilir, takıntılı davranabilirsiniz. Bir konunun sizin kafanızı çok fazla meşgul etmesine izin vermemeye çalışın.

Yılbaşı günü para ile ilgili konu ve olaylar hayatınızda hareketli olacak. Bir para mevzusu hayatınızda yer edebilir çünkü 4 Aralık’ta tam da para evinizde bir tutulma yaşamıştınız. Para ile ilgili bir kayıp ya da para ile ilgili bir durum, paranızı alamama ya da gelen parayı değerlendirme ile alakalı bir durum söz konusu olduysa 30-31 Aralık tarihlerinde yine para ile ilgili önemli konuların hayatınızda yer ettiğini görebilirsiniz. Önemli bir alışveriş yapmak da gündeme gelebilir. Seyahat, tatil, teknolojik alanda yapacağınız harcamalar tam da yılbaşı günü ya da bir gün önce hızlı olabilir. Yılbaşı gecesi harcamalarla geçecek, biraz kendinizi şımartmak isteyeceksiniz.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçiyor eviniz, aileniz, yuvanız ve buradan yapacağınız işler, konuşmalar, görüşmeler hayatınızda önemli olmaya başlıyor. Aynı zamanda emlak, alım, satım, kiralama gibi işler varsa bu dönem bazı yerler görmeniz gerekiyorsa bu konuları da ele almanız söz konusu olabilir. Yine aynı gün oluşan Yeni Ay ve sonrası 15 gün boyunca iletişim, satış ve yakın çevre alanlarınızda almanız gereken önemli kararlar devreye girebilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, yılın son haftasına arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız bazı planlarla giriş yapıyorsunuz. Bu hafta içinde pek çok yerden gelecek haberleriniz olabilir.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda huzuru, mutluluğu, şansı, bolluğu, bereketi, empatiyi, duygusallığı ön plana çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Ailenizle olmak, sevdiklerinizle beraber büyümek isteyeceksiniz. İşinizi evden yürütüyorsanız bu süreç size çok faydalı olabilir. 11 Mayıs’a kadarki dönem emlak, alım, satım, kiralama konusunda size güzel kazanç kapıları aralayacak. Hayalini kurduğunuz bir evin alımı için harekete geçebilirsiniz.

Hayatınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar var. Bu kararlar kendi sağlığınızla, gündelik hayatınızın ritmiyle, gelecek planlarınızla ilgili olabilir. 4 Aralık’taki tutulma bu noktaları tetiklemekteydi. Şimdi 30-31 Aralık civarı özellikle bu noktalar yeniden tetikleniyor. Demek ki hem sağlığınızda hem iş hem de özel hayatınızda alacağınız önemli kararlarda dikkatli olmalısınız. Hareketli bir dönem olacak ve hayatın sizi birçok açıdan da hareketlendirdiğini göreceksiniz. Önemli haberler gündeme gelebilir.

Yılbaşı günü kendi istek ve beklentileriniz daha fazla ön planda olacak. Daha çok kendi hayatınıza hizmet edecek yerlerde insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz ve o insanlara aynı zamanda liderlik de yapabilirsiniz. Herkes yılbaşında sizin sözünüzü dinleyebilir güzel haberlerde gündeme gelebilir.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçecek, iletişimsel işlerinizi hızlandıracak. Yakın çevre, akraba, kardeşlerinizle olan bağlantılarınız bu dönem artarken iletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, sosyal medya alanlarında önemli konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Yine bu pazar oluşan Yeni Ay para alanlarınızda önemli kararlar almanızı hareketlendirebilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yılın son haftası kariyer ve meslek alanlarınızda yapılması gereken olaylarla uğraşarak geçecek. Toplum önü işleriniz, halledilmesi gereken konular aynı zamanda iş birlikleri ve diğer insanlarla beraber atılması gereken adımlar devreye girebilir ve bu haftanızı çok hareketli kılabilir. Hafta ortasındaysa daha çok arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklı görünüyorsunuz.

Çarşamba günü Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki dönem sosyal medyayı, dijital platformları, online bütün mecraları en iyi kullanan burç olacaksınız. 11 Mayıs’a kadar satış, reklam, tanıtım, pazarlama, seyahat, eğitim konuları aynı zamanda dijital platformlar, teknolojik adımlarla ilgili konularda önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz. Akrabalar ve kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizden fayda ve şans göreceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. 11 Mayıs’a kadar herkes sizinle olmak, sizi desteklemek isteyebilir. Kafanızdaki planları bu dönemde hareketlendirebilirsiniz.

Çarşamba günü önemli bir mevzu gündeme gelecek. Bu mevzu aşk hayatınızla, işinizle ilgili olabilir, bir sıkıntı veya problem yaşadıysanız bunları çözüme ulaştırmak çok kolay olacak. Siz de bunun için bir adım atacaksınız, karşı tarafın da size bir adım attığını göreceksiniz. Perşembe günü takıntılardan uzak durun. Arkadaşlarınızın söyleyeceği, yapacağı bir yorum kafanıza çok fazla takılabilir. Ya da bu dönem girişimleriniz konusunda kendi dediklerinizi etrafınızdaki insanlara dikte etmek isteyebilirsiniz.

4 Aralık’taki tutulma sizin kadersel alanınızda oluşmaktaydı, sizi zorlayan bir tutulmaydı aslında bu. Şimdi 30-31 Aralık’ta Mars’ın bu noktalarınızı tetiklemesiyle ile beraber hem sağlığınıza hem işle ilgili girişimlerinize hem de aile hayatınızda yakın çevrenizin hayatındaki olaylara ekstra dikkat etmeniz gerekecek. 30-31 Aralık tarihlerinde önemli haberler gündeme gelebilir.

Bu yılbaşında biraz daha kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Kalabalık ortamlarda bulunmak yerine size sakinleştirecek insanlarla bir yılbaşı geçirmek çok daha hoşunuza gidecek. Pazar günü Merkür Kova burcuna geçiyor, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda hızlı görüşmelerin devrede olacağı bir dönem başlıyor. Önünüzdeki 14 gün boyunca para konuşmaları önemli olacak ve bu alanda da neler yapabileceğinizi çok net göreceksiniz. Yine aynı gün sizin burcunuzda oluşan Yeni Ay’la beraber hayatınızda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, uzaklardan alacağınız önemli haberlerle yılın son haftasını başlatıyorsunuz. Bu hafta sizin için çok hareketli geçecek bir sürü konu ve olayla ilgileneceksiniz. İşlerinizi toparlamanın yolunu bulacaksınız, arkadaşlarınızla güzel planlar yapacaksınız ve yılbaşı gecesinde özellikle geleceğe yönelik umut ve iyimserliğinizin, coşkunuzun da çok yüksek olduğunu göreceksiniz.

Çarşamba günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor 11 Mayıs’a kadarki dönem parasal konularda en şanslı burç olarak sizi söyleyebiliriz. Kazançlarınızın artmaya başladığını göreceksiniz maddi gelirlerinizde güzel artışlar önemli kapılar aralanabilir bu dönem içerisinde. Attığınız adımların çok net bir şekilde karşılığını da alacağınız bir dönem olacak, cebinize giren para sizi mutlu edecek. İşte bu dönem gelen bu parayı değerlendirmek çok fazla harcama yapmamak da önemli, çünkü biraz dağıtacak gibi görünüyorsunuz. Jüpiter Balık harcamayı da arttıracağından gelecek günlerinizi düşünmeden hareket edebilirsiniz.

Çarşamba günü çözülmemiş, eskilerden gelen bir mevzuyu yeniden ele almak durumunda kalabilirsiniz. Bu mevzu kariyer hayatınızla, aile hayatınızla alakalı olabilir, ailenizden bir insanın işi ile ilgili bir mevzuya el atabilirsiniz. İşte bu konuları çözüme ulaştırmak sizi de ruhen çok ama çok rahatlatacak. Aynı zamanda Perşembe günü bir konunun kafanıza takıldığını görebilirsiniz. İş hayatınızda bir olayla, krizle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

4 Aralık’ta Yay burcunda bir tutulma gerçekleşmişti, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşmişti bu tutulma. Demek ki 30-31 Aralık civarı Mars’ın bu alanlarınızı tetiklemesiyle beraber arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Yine bir organizasyon, davet veya bir etkinliğin içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir. Arkadaşlarınızla beraber güzel bir yılbaşı geçirmeye hazırlanın sosyal çevrenizin çok hareketli olduğunu göreceksiniz.

Pazar günü Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber iletişimde biraz rahatlıyorsunuz. Kendi yapacaklarınıza ve planlarınıza artık daha fazla önem vereceksiniz. Diğer taraftan bu Pazar oluşan Yeni Ay sizi biraz zorlayabilir. Önemli kararlardan ve adımlardan kaçının.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, yılın son haftasına ödemelerinizle giriş yapabilirsiniz. Bu noktada para dengesi önemli olacak. Alacak-verecek dengesi, yapılması gerekenler öne çıkarken hafta ortası itibariyle uzak yerlerden alınacak haberlerin hızlandığını görecek ve yılbaşı gecesini kalabalık ortamlarda ya da ön planda olacağınız yerlerde geçirmek isteyeceksiniz.

Çarşamba günü Jüpiter sizin burcunuza geçiyor, demek ki 11 Mayıs’a kadar hayatınızla ilgili konularda çok şanslı bir döngüye merhaba diyorsunuz. Her tür girişiminizde hayatınızla ilgili planladığınız, uzun zamandır istediğiniz ne varsa Jüpiter bu alanlarınızı hareketlendirecek ve çok güzel şans ve fırsatlar sunacak. Jüpiter Balık biraz tembelliği, ataleti ve kararsızlıkları da gündeme getirebilir, o yüzden yönünüzü net bir şekilde belirleyin ne istediğinize net bir şekilde karar verin. Bunu yaparsanız bu 5 aydan en fayda sağlayacak burç olacaksınız.

Çarşamba günü Merkür Venüs kavuşumu arkadaşlarınızla yaşadığınız bir sıkıntı ya da problemi yeniden ele alma, birbirinizle konuşma ya da sıkıntılarınızı çözme anlamında sizi destekleyecek. Organizasyona dayalı işlerinizde tam yılbaşına yaklaştığınız zaman içerisinde böyle bir işiniz varsa bu işlerinizde istediğiniz sonuçları çok rahat bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Perşembe günü önem kazanacak bir konu fazlasıyla kafanıza takılabilir ya da düşündüklerinizi insanlara çok net bir şekilde aktarabilirsiniz, sert konuşmalar yapabilirsiniz. Biraz çevrenizdeki insanları da etkilemek isteyeceksiniz. Ya da arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlarla parasal bir mevzu gündeme gelebilir.

4 Aralık’ta kariyer ve meslek alanlarınızda bir tutulma gerçekleşti. Tam da o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olayların hızlandığını, hareketlendiğini görebilirsiniz. Mesela Aralık başında size bir teklif gelmiş olabilir bu teklifle ilgili ne yapacağınızı bilememiş olabilirsiniz. 30-31 Aralık civarı bu konular yeniden hayatınıza yer edecek hareketlenecek ve önemli haberler alacaksınız. Cıvıl cıvıl, iyimserlikle dolu bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor.

Pazar günü Merkür Kova burcuna geçecek ve Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki 12 gün boyunca biraz daha kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili bazı konuları tekrardan ele almak, sevdiğiniz insanla aranızda bazı sıkıntı ve problemlerin görülmesi söz konusu olabilir. Bu dönem önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın bolca plan yapmaya özen gösterin. Yine bu pazar günü oluşan Yeni Ay ve sonrası 15 gün boyunca gelecek planlarınız hızlanabilir.

Yorumlar (0)