Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 03.01.2022, 12:34 04.01.2022, 11:48
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

03 – 09 Ocak haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftanızı işinizde gücünüzde bir şekilde başlatıyorsunuz. 2 Ocak’ta gerçekleşen Yeni Ay, kariyer hayatınızda almanız gereken kararları karşınıza getirmiş olabilir. Bu hafta da ağırlıklı olarak bu konularla ilgili olacaksınız. Geçtiğimiz hafta Merkür de Kova burcuna geçti. Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, yapacağınız işler ve vizyonunuzun ön plana çıkacağı bir süreç. Bu dönem işten elde edilen gelirlerinizi de artıracaksınız.

Ama bu haftaya baktığınızda ilişkiler hayatınızda önemli olacak. İlişkileri toparlamak, kuvvetlendirmek, sıkıntı ve problemlerin üzerine düşülmesi, iş ve özel hayatınızda ilişkide olduğunuz insanlarla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirmek için bu haftanın büyüleyici etkisini kullanın.

Hafta sonu Venüs Güneş’in kalbinde olacak. Hem işiniz hem aileniz hem de özel hayatınıza dair almanız gereken önemli kararlarınız varsa, bu kararların gerçekleşmesi için bolca dua edebilir, iyi niyetle hareket edebilirsiniz. Patronlarınızla, annenizle aranızı düzeltmek önemli olabilir. Çarşamba ve perşembe sosyal çevreniz ön planda olurken hafta sonuna doğru kendi içinizde dönmek isteyebilir, hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, eğitim, seyahat, işler ve uzaktan alınacak haberlerle haftanız hızlı bir şekilde başlıyor. Bu aralar kafanızda bir sürü plan olabilir. Geleceğe dair önemli adımlar atmak, kendinizi güvene almak istiyor olabilirsiniz.

Bu hafta parasal yönden hızlı gelişmeler var. 2 Ocak’ta gerçekleşen Yeni Ay, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, medya alanlarınızda geleceği ilgilendirecek alanlarda önemli karar mekanizmalarını karşınıza getirebilir. Bazı kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Bazı işlerin yolunda gitmediğini, insanlarla aranızın bozulduğunu, buna göre nasıl bir pozisyon alıp adım atmanız gerektiğine dair önemli kararlar bu Yeni Ay'la beraber gündeminize yerleşecek. Geçen pazar Merkür, Kova burcuna geçti. Kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Aynı zamanda önemli konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz ama 14 Ocak’a kadar elinizi çabuk tutun. Çünkü bu alanlarda Merkür gerileyecek.

Haftaya baktığımızda yönetici gezegeniniz Venüs’ün çok aktif olduğunu görüyoruz. Arkadaşlarınızla bağlarınızı kuvvetlendirmek, önemli planlar yapmak, geleceğe dair verilmesi gereken kararlar, hayattan beklentileriniz bu hafta ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu kararları pazar günü evrene yayın. İyi dileklerde bulunup bolca dua edin çünkü bu işlerin hızlandığını göreceksiniz. Aranızın bozuk olduğu insanlarla ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

Bu hafta ilişkilerden yana beklentileriniz neyse Çarşamba günü karşılanabilir. Cuma, cumartesi sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirecek, pazar günü kendi halinizde olmak isteyeceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, bu ara maddi konular önem kazanıyor. Pazar günü bir Yeni Ay gerçekleşti, para ile ilgili konularda neler yapmanız gerektiğini ele almanızın önemli olduğunu bu Yeni Ay'la beraber göreceksiniz. Aynı gün Merkür de Kova burcuna geçti. Hem seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler hem diğer insanlarla yapılacak işlerin hızlandığı bir dönem ama elinizi çabuk tutun. 14 Ocak’tan sonra medya, ticaret, eğitim ve seyahat alanlarında yana şansınızı kaybedebilir veya iletişim problemlerine açık olabilirsiniz.

Bu hafta başı ikili ilişkiler ve özel hayatınız konularında oldukça hareketli olacak. Ailevi konularda keyfiniz çok yüksek olabilir. Bu hafta hep Venüs’ün olumlu açıları var. Maddi ve ilişkiler konuları da önemli olacak. parayla ilgili konular çarşamba günü ön plana çıkabilir. Beklediğiniz bir para varsa bu para gelebilir.

Pazar günü ise özel hayatınız, tutkularınız için, sevdiğiniz insanın maddi durumu için güzel dileklerde bulunabilirsiniz, Venüs Güneş’in kalbinde olacak. Kendinizi geliştirmek isteyebilir, ruhsal alanlarda önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba kendinizi dış ortamlara atarken perşembe ve cuma kariyer konularınız ön planda olacak. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla güzel planlar yapabilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler, sizin için Ocak ayı ilişkilerin ayı demiştik. Ocak ayının ilk haftasına da ilişki konularını ele alarak başlıyorsunuz. Bir gün önce gerçekleşen Yeni Ay'la beraber ilişkilerle ilgili verilecek kararlar da devrede olacak. İlişkilerin gidişatına, yönüne ya da planlarınıza dair önemli girişimler Çarşamba günü devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla bir plan yapabilirsiniz. Onun yakın çevresiyle bir araya gelebilirsiniz.

Merkür’ün Kova burcuna geçişi maddi konuları hızlandıracak. Bu alanda yapılması gerekenleri ele alacaksınız, aynı zamanda para ile ilgili konularda harekete geçme istediğiniz dürtüleriniz artabilir. Ama eğer bir borcun ya da bir kredinin altına girecekseniz, para ile ilgili konularda harekete geçmek istiyorsanız 14 Ocak’a kadar elinizi çabuk tutun çünkü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek.

Hafta başı çok keyifli hem eğitim hem işinizle ilgili konularda hızlı bir hareketlilik söz konusu olabilir. Bu hafta Venüs’ün aldığı olumlu açılarla ilişkilerde şifalanmak, kendinizi ön plana çıkarmak istediğiniz alanlar devrede olacak. Çarşamba günü güzel bir haber alabilirsiniz. Aynı zamanda pazar günü de sevdiğiniz insanla bir bütün olmak, sıkıntı ve problemlerinizi halletmek ya da evlenmek istiyorsanız, uzun bir ilişki istiyorsanız, ilişkiye dair önemli dileklerde bulunmak aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Salı ve çarşamba günleri parasal konular aktif olurken perşembe ve cuma günleri seyahatler ya da dışarıda bulunacağınız ortamlardaki işleriniz ön planda olabilir. Hafta sonu ise göz önünde olacak ve hareketli bir hafta sonu geçireceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, İşiniz gücünüz, gündelik hayatınızın ritmi ve sağlığınız bu hafta önem kazanıyor. Yeni Ay'dan aldığınız etkilerle iş hayatınızda yapılması gerekenleri gözden geçirmeniz gereken bir dönem. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili konu ve olayların da hızlı olacağı haftalardan bir tanesi. Buralarda vermiş olduğunuz önemli kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Merkür Kova burcuna geçti, ilişkilere dair konuşma ve görüşmelerin hızlandığı aynı zamanda sevdiğinizle iletişiminizi hızlandıracağınız bir döngü başlıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler bu dönem karşınıza gelebilir ama 14 Ocak’a kadar elinizi çabuk tutun çünkü bu noktalarda Merkür gerileyecek ve sıkıntı, problemlerle karşılaşma ihtimaliniz de var. İlişkiye dair verilmesi gereken önemli kararlar varsa 14 Ocak’a kadar almaya özen gösterin.

Hafta başı oldukça hareketli, para ile ilgili konular, harcamalarınız, alacak verecek dengesi konularıyla ilgili hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. İlişkilerden yana gelecek planlarınız devreye girebilir.

Çarşamba ve pazar günleri oldukça keyifli günler, hem sağlığınız hem işle ya da düzeninizle ilgili konularda yapılması gerekenler devrede olacak. Çarşamba günü iş hayatında harcamalarınız artabilir ya da beklediğiniz bir para varsa bu para gelebilir. Salı ve çarşamba ilişkiler hayatınızda görünür olacak. Sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek ya da onun bir sorumluluğunu üstlenmek isteyebilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri ise daha çok para harcamalarına odaklı olacaksınız. Hafta sonu ise bolca gezecek kendinizi dış ortamlara atacaksınız. Sağlığınız ve işinize dair kafanızda ne tür plan varsa pazar günü bu planlarınızı dile getirmeyi unutmayın, dileklerde bulunun, önemli konular için harekete geçin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, aşka ve keyif dolu etkilere merhaba diyerek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Zaten bu alanlarınız çok aktif. Aşk, keyif, mutluluk, sanatsal ve kreatif işler aynı zamanda eğitim konuları çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olaylar önemli. Kaldı ki burada bir Yeni Ay yaşandı ve bu hafta da bu Yeni Ayın etkilerini hayatınızda çok net bir şekilde göreceksiniz. Spora yazılmak, hobilerinizi harekete geçirmek, sanatsal ve kreatif işleriniz için önemli adımlar atmak anlamında bu hafta sizi destekleyecek. Merkür de Kova burcuna geçti. İş ve gündelik hayatınızın düzeni ve sağlığınızla ilgili konularda neler yapabileceğinizi göreceğiniz, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırdığınız bir dönem başlıyor. Kontrollerinizi yaptırmak, işe başlamak, yeni projelerin altına girmek için 14 Ocak’a kadar vaktiniz var. 14 Ocak’tan sonra Merkür bu alanlarınızda gerileyecek, işte o zaman sıkıntılar devreye girebilir.

Salı ve çarşamba günleri önemli bir proje, işle ilgili önemli bir mevzu karşınıza gelirken sağlığınıza ya da dolaşım sisteminize de gereken özeni göstermeyi unutmayın. Perşembe ve cuma günleri ise daha çok özel hayatınıza yatırım yapmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar öne çıkabilir.

Pazar günü para harcamalarınız hızlanabilir. İlişkilerden, aileden yana hızlı gelişmeler hafta başında devrede olurken hafta sonu Güneş ve Venüs kavuşumu aşk evinizde gerçekleşecek. Aşka, çocuklara dair, bebek istemeye ya da sanatsal işlerinize dair güzel dileklerde bulunmayı pozitif olmayı, sıkıntı ve problemlerinizi ele almayı unutmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, ailevi konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Ocak ayında ağırlıklı olarak eviniz, yuvanız, aileniz bunlarla ilgili konu ve olayların hayatınızın etrafına cereyan ettiğini göreceksiniz. Aile hayatınızda ele alınması gereken önemli konular var, Yeni Ayı da bu alanda başlattınız. Evinizle ilgili atmak istediğiniz adımlar bu hafta hızlanabilir. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta içerisinde aile hayatınızda konuştuklarınız sizi aydınlatabilir.

Hafta başında iş hayatınızda önemli bazı haberler devreye girebilir, telefon trafiğiniz yüksek akacak. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla önemli projelere destek olabilirsiniz ya da önemli projelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Bu hafta Venüsyen konular çok önemli. Sizin yükselen yöneticiniz o yüzden kendi içinizde dingin olmak, sıkıntı ve sorunlarınızı çözüme ulaştırmak, af dilemek ya da sizden af ve özür dilenirse bunlarla ilgili konu ve olayların üzerine eğilmek önemli olmalı.

Salı ve çarşamba günleri ağırlıklı olarak özel hayatınız devrede olurken perşembe ve cuma günleri iş konularına daha yatkın olabilirsiniz. Gündelik hayatınızın ritminde yapmanız gerekenler ön plana çıkabilir. Hafta sonu ise sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız güzel planlar devreye girebilir. Pazar günü eve, yuvanıza, ailenize dair her tür konuda güzel dileklerinizi temennilerinizi evrene göndermeyi unutmayın çünkü bu dileklerin olma olasılığı yüksek olacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, iletişimsel işlerinizde yakın çevrenizi ilgilendirecek önemli konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilişim, teknoloji, eğitim, ulaştırma ile ilgili konu ve olAy'la r haftanıza damgasını vurabilir. Kaldı ki bu alanlarda da bir Yeni Ay yaşadınız bu yeni ayın etkilerini hayatınızda göreceksiniz. Belki sosyal medyanızda belki sitenizde ya da yaptığınız işe dair önlem almak, elden yeniden geçirmek istediğiniz işler ve olaylar gündeminizde olabilir. Merkür Kova burcuna geçti, aile hayatınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, aile büyüklerinizle daha fazla iletişimde olacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Emlakla ilgili konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken 14 Ocak’a kadar elinizi çabuk tutun. Çünkü 14 Ocak’ta Merkür geri hareketine hazırlanacak.

Bu hafta spekülatif alandan yana şans ve fırsatlarınız yüksek olabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız, dövizle bağlantılı bir işiniz varsa, kripto paralara yatırım yapıyorsanız bu hafta başında önemli ve hoşunuza giden bazı haberler alabilirsiniz. Kalbiniz gümbürdeyebilir ama sonrasında işlerin rahat aktığını görebilirsiniz. Evle alakalı verilmesi gereken önemli bir karar devreye girebilir.

Salı ve çarşamba günleri eviniz, aileniz, yuvanız önem kazanırken perşembe ve cuma günleri aşka ve keyfe daha fazla yer ayıracaksınız. Hafta sonu ise gündelik iş hayatınızın ritmi ve yeni haftaya hazırlanmak devreye girebilir. Hafta sonu yakın çevrenizdeki insanlarla aranızı düzeltmeye imkan tanıyacak güzel etkileşimler var. İletişimsel becerileriniz, iş hayatınız ve yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelmek, sevginizi kuvvetlendirmek anlamında hafta sonu güzel dileklerde ve temennilerde bulunmayı ihmal etmeyin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, parasal işleriniz Ocak ayında önemli o yüzden de yeni adımlar, verilecek yeni kararlar Yeni Ay ile beraber para alanınızda gerçekleşiyor. Bu hafta da parasal konulara odaklı olacak gibi görünüyorsunuz. Pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda güzel olaylar devreye girebilir. Hem ikili ilişkilerde hem de aile hayatınızda önemli haberler alabilirsiniz. Diğer taraftan iletişime dayalı işlerinizde güzel bir iş anlaşması pazartesi karşınıza gelebilir.

Salı ve çarşamba günleri hem yakın çevrenizle beraber yapacağınız işler kısa vadeli plan ve programlarınız devreye girerken oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Perşembe ve cuma günleri evinizde biraz daha kendi halinizde olabilirsiniz ya da evinizde bir misafir ağırlamak ön plana çıkabilir. Aynı zamanda hafta sonu aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize daha fazla yer vereceksiniz.

Bu hafta aile hayatınız için yapacağınız harcamalar, aile hayatınızda parasal konularda elinize geçenler sizi çok mutlu edebilir. Hafta sonu Güneş Venüs’le kavuşacak, Venüs Güneş’in kalbinde olacak. Para ile ilgili konulardaki dileklerinizi dile getirmeyi, güzel temennilerde bulunmayı, dua etmeyi unutmayın çünkü bunların gerçekleştiğini görebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Ay Oğlak burcundayken haftaya giriş yapıyorsunuz, kaldı ki Yeni Ay da sizin burcunuzda gerçekleşti. Yeni Ayın etkilerini hem işinizde hem sağlığınızda görebileceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta önemli haberler alacaksınız ve girişimleriniz konusunda da hayatınız olumlu akacak. Pazar günü Merkür Kova burcuna geçmişti. Para ile ilgili verilmesi gereken önemli kararlar, almanız gereken bir eşya, teknolojik ya da elektronik aletlerle ilgili girişimleriniz varsa 14 Ocak’a kadar tamamlamaya özen gösterin. 14 Ocak’tan sonra Merkür bu alanlarınıza gerileyecek ve hem para ile ilgili girişimler hem de almanız gereken eşyalar konusunda sizi desteklemeyecek.

Bu hafta yakın çevrenizden çok güzel haberler devreye girebilir. İş hayatınızda güzel bağlantılar kurabilirsiniz. Para ile ilgili bir mevzuyu da Pazartesi günü kolay bir şekilde halledeceksiniz. Salı ve çarşamba günleri parasal konular ön planda olurken Perşembe ve Cuma günleri iletişime daha fazla vakit ayıracak, yakın çevrenizde kim varsa arkadaşlarınız, dostlarınız, akrabalarınız, çevrenizdeki insanlarla güzel planlar yapacaksınız.

Hafta sonuysa biraz dinlemek sizin için iyi olabilir, evinizde, yuvanızda dinlenmenin tadını çıkarın. Hayatınızla, geleceğinizle ilgili ne varsa dilek dilemeyi unutmayın Pazar günü bu etkiler devrede.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta geri planda durarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta biraz isteksiz enerjilerle giriş yapacaksınız. Belki de çok yoruldunuz dinlenme arzusunda olabilirsiniz ama kapanmanız, kendi alanınızda olmanız çalışmanız gereken önemli projeler varsa bu haftanın sizi desteklediğini bilmelisiniz. Yeni Aydan aldığınız etkilerle aslında harekete geçmemeniz gereken bir dönem. Merkür Kova burcuna geçti, demek ki kendi kişisel konuşmalarınızı, görüşmeleriniz hızlanabilir. Aynı zamanda kafanızdaki plan ve projelerinizi ele alabilirsiniz.

Yeni Aydan aldığınız etkilerle önemli konular, iş birlikleri ya da projeler için harekete geçmemelisiniz. Annenizin akrabalarıyla daha fazla vakit geçireceğiniz bu dönemdesiniz. Geçmiş konu ve olayların yeniden hayatınızın etrafında hareketlendiğini görebilirsiniz. Kendi halinizde olmak size iyi gelecek.

Diğer taraftan para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var. Arkadaşlarınızla çevrenizden gelecek önemli teklifler devrede olurken pazartesi günü önemli bir iş görüşmesi ya da bir iş konuşması sizi mutlu edebilir. Bu hafta Venüs’ün çok güzel açıları var. Çarşamba günü para ile ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ay Kova burcunda hareket edecek. Pazartesi biraz isteksiz başlasınız bile Salı ve Çarşamba günleri hayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz.

Perşembe ve cuma günleri harcamalarınız hız kazanırken hafta sonu iletişiminiz kuvvetli olacak ve beraber kısa vadeli planlarla yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla vakit geçireceksiniz. Sosyal medyayı iyi kullanacak, eğitimsel konuların üzerine düşeceksiniz. Gelecek planlarınız, hayat amacınız aynı zamanda ailevi konularda aklınızda ne varsa bunlarla ilgili konu ve olaylar hafta sonu hızlanıyor. Bolca dilek dileyin, güzel temennilerde bulunun, pozitif olmaya özen gösterin o zaman iyi sonuçlarla karşılaşacaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, sosyal çevrenizdeki hareketlilikle haftanıza merhaba diyorsunuz. Bu alanda bir Yeni Ay gerçekleşti bu Yeni Ay'ın ilk etkilerini bu hafta hayatınızda daha fazla görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir iş birliğine gireceksiniz ya da gelirlerinizle ilgili konuşmanız gereken insanlar varsa bu konular aktif olabilir. Diğer taraftan Merkür Kova burcuna geçti. Biraz sakinleşmeniz gereken bir dönem olacak. Eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili konularda, özel hayatınızla ilgili alanlarda her şeyi anlamlandırmak isteyecek biraz da geri planda durmak arzusunda olacaksınız. 14 Ocak’a kadar işlerinizi toparlamaya özen gösterin çünkü 14 Ocak’ta Merkür bu alanlarınızda gerileyecek.

Pazartesi çok hareketli salı ve çarşamba günleri biraz kendi halinizde olabilir, önemli işlerin peşine düşebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hayat sizi destekleyecek, yemeye içmeye olan ilginiz artabilir bolca gezebilirsiniz. Aynı zamanda eğitimsel konularda yapmanız gerekenler ön planda olabilir. Cumartesi ve Pazar günü para ile ilgili konular hayatınızda yer edecek.

Bu hafta Venüs’ün Neptün’le çok güzel açıları var. Geleceğe yönelik işlerinizde güzel insanların, daha önceden tanıdığınız arkadaşların size yol gösterdiğini, önemli kapıları açtığını fark edebilirsiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde herkes sizi konuşabilir.

Pazar günü gireceğiniz ortamlarda önemli işlerinizi başlatmak arzusu yüksek olabilir. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde, aktivitelerde bu planlarınızı aktive edin. Arkadaşlarınızla aranızda bir problem varsa bu problemlerin çözümü için bolca dua edin aynı zamanda iyi temennilerde bulunun çünkü Venüs Güneş’in kalbinde olacak ve dileklerinizin kabul olduğunu göreceksiniz.

Yorumlar (0)