Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 28.02.2022, 11:32 01.03.2022, 09:33
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

28 Şubat – 06 Mart haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar haftaya sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, gelecek planlarınızda işlerinizde onlarla olan konuşmalarınız sizi biraz zorlasa bile doğru planlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Çarşamba günü bir yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ayda diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerekiyor. Yeni ay kadersel alanınızda olduğu için önemli girişimleri ve başlangıçları çok fazla desteklemeyecek. Ama ruhunuzu rahatlatacak işler, maneviyatınızı kuvvetlendirecek alanlarda başlatmak istediğiniz konular ya da yurtdışında yaşamak gibi adım atmak istediğiniz birtakım işler varsa bu konularla ilgili önemli gelişmeler karşınıza gelebilir.

Diğer taraftan maddi konular hayatınızın merkezine yerleşmiş durumda ve bu konulara bakış açınız esnek olurken beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler de hayatınıza olumlu yansıyacak.

Perşembe günü kariyer ve meslek alanlarınızda bir manipülasyon ya da sizi zorlayan bir durum söz konusu olabilir. Kadın-erkek ilişkilerinizi iyi dengelemeye özen gösterin ve göz önünde olacağınız ortamlarda kimseyle kavga etmeyin. Bu durumun geçici olacağını bilmelisiniz. Onun dışında korunduğunuz bir dönem, her türlü felaketten sıkıntı ve problemden de bir şekilde yırtacaksınız. Venüs ve Mars’ın Kova burcuna geçişiyle beraber hafta sonu itibariyle sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, gelecek planlarınız, vizyonunuz hareketlenmeye başlıyor.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, haftanıza kariyerinize mesleğinize ve toplumsal konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu aralar işe bakış açınız oldukça olumsuz olabilir. Sorumluluklar sizi fazlasıyla bunaltmış olabilir. Bütün konuşma ve görüşmelerinizi ciddi, tutarlı ve istikrarlı yapmanız gerekiyor.

Bu hafta Balık burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ayla beraber çevre değişimlerine açık olabilirsiniz. Taşınmayı düşünüyorsanız, başka bir yere gidecekseniz, işinizi değiştirecekseniz, farklı bir derneğin ya da bir kulübün üyesi olacaksanız bunlarla ilgili konuları hızlandıran bir yeni ay olacak ve gelecek planlarınızı hayatınızın merkezine koyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizle alakalı kafanızda birtakım planlar varsa bu planları hareketlendirmeniz söz konusu olabilir. Önünüzde 15 günlük süreç var ve bu 15 günlük süreç çarşamba günü itibariyle başlıyor.

Diğer taraftan hayata bakış açınızın oldukça değiştiği, hayatta farklı konularla ilerlemek istediğiniz bir döngü içindesiniz ve bu da sizi eskiye nazaran daha farklı kılıyor. Etrafınızdaki insanlar değiştiğinizi söyleyebilirler. Ama bu durum sizi memnun etmeli çünkü gerçekten de eskisi gibi değilsiniz ve hayata esnek bakıyor olmanız işlerinizi çok rahat bir şekilde el almanızı sağlayacak.

Perşembe günü kimseye bulaşmayın, seyahatlerde, yolculuklarda ya da adliyelerde kavga etmemeye ya da meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Çünkü bazı tacizler devreye girebilir, hiç beklenmedik ortamlarda, beklenmedik insanlarla kendinizi olur olmadık durumlar içerisinde bulma ihtimaliniz olabilir.

Olumlu taraftan bakacak olursak geleceğinizi şekillendirdiğiniz bir dönem ve çevrenizdeki insanlardan çok büyük şans ve fırsatlar göreceksiniz. Hafta sonu Venüs’ün ve Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizde ve meslek hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, mücadelenizi ve iş birliklerinizi bu alanda ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Daha öncesinde ciddi konularla oturtulmuş bir mevzu çok daha görünür hale gelebilir ve iş hayatınızda kendinizi göstermenizi sağlayabilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, uzaklardan alınacak önemli haberler seyahatler ve gelecek planları bu hafta gündeminizde olacak. Hem seyahatte hem gelecek planlarınızda hem eğitim alanlarınızda kafanıza takılan konular olabilir. Özellikle eğitim konularında hayata biraz daha olumsuz gözlerle bakıyor olabilirsiniz. Gelecek planlarınızda önemli sorumlulukların üzerinize bindiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu da bardağın boş tarafını görmenize ve biraz da olaylara karşı olumsuzlukla yaklaşmanıza neden olacak. Ama sorumluluklarınızı geri plana itmezseniz bu işlerin sonuçlarından çok güzel faydalar da elde edebilirsiniz. Haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz ama tüm hafta bu etkiler hayatınızda önemli olacak.

Çarşamba günü Balık burcunda bir yeni ay var. Bu Yeni ayda kariyer, iş, meslek alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Çarşamba gününden sonraki 15 gün boyunca iş hayatınızda önemli kararlar almak, teklifleri değerlendirmek, projeye başlamak, yöneticilerinizden destek almak gibi konular hızlanmaya başlayacak ve önünüzde önemli kapılar aralanacak. 2022 yılının kariyer ve meslek hayatınızda kendinizi gösterebileceğiniz en önemli aylarından bir tanesindesiniz. Çalışmayanlar toplum önü işleri ya da kalabalık ortamlardan yana şanslı olacaklar. Anne tarafınızdan gelecek güzel şanslar sizi çok ama çok mutlu edebilir.

Hayata esnek gözlerle baktığınız, içinize doğanların çok çabuk bir şekilde karşınıza geldiği bir dönem. Sezgilerinizden faydalanmasını iyi bilin çünkü bu hafta sezgileriniz size güzel yön verecek. Parasal konularda kimseyle kavgaya girmeyin. Özellikle de şirketlerle, kurumlarla, bankalarla çünkü para ile ilgili bir konuda ısrar edebilirsiniz ya da o kurumların ya da bankanın borcunuz ile ilgili bir konuda size ısrarcı davrandığını görebilirsiniz. İş mahkemelere, zorluklara ya da sıkıntılara ulaşmadan halletmeye özen gösterin. Tehlikeli yerlerde bulunmayın, riskli yatırımlardan mümkün olduğunca uzak durun. Perşembe günü bu etki çok görünür olacak. Çarşamba, perşembe, cuma günleri bunu hayatınızda hissedebilirsiniz.

Yine de toplum önü işlerinizde kendinizi göstereceğiniz alanlarda cumartesi günü çok şanslı etkileşimleriniz var. Pazar günü hem Venüs hem Mars Kova burcuna geçecek ve burada bir kavuşum yaşanacak. Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler ticaret, hukuk alanlarınızda geleceğe yönelik adımlarınızda hızlı sonuçları alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Burada geliştirilecek önemli ilişkiler size büyük kapılar aralayabilir ve mücadelenizi de bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz. Tıpkı 2020 yılın sonunda vermiş olduğunuz kararlar gibi o dönem vermiş olduğunuz kararlar şimdi hareketlenmeye başlıyor.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, ortak parasal konular, ödemeler, banka işlemleri, vergiler, krediler, faizler ve bu alanda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan bu alanlarda kafanıza koyduklarınızı çok net yapacağınız da bir hafta olacak ama bazı noktalarda çok çabuk havlu atmayı isteyeceksiniz. Biraz depresif etkiler yüksek olabilir. Özellikle bir borcun ödemesi ya da krediyle, bankayla halletmeniz gereken işler varsa ve bu işlerin sizi sıkıştırdığını görüyorsanız bu hafta bardağın boş tarafını görmeyin çünkü güzel gelişmeler akabinde karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü Balık burcunda bir yeni ay var, bu yeni ay seyahat, eğitim, ticaret, hukuki birtakım adımlar, gelecek planları ve eğitim alanlarınızda gerçekleşecek. Bu alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız. Öğrenciyseniz burada oluşacak bu yeni ay ile beraber Mart ayında eğitim konularında en şanslı, aktif ve faal kişi siz olabilirsiniz. Bir seyahat ortaya çıkabilir, farklı bir yere gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz, eğitimle ilgili bir konuyu hareketlendirmek bu alanda bir karar vermek ya da bir eğitime başlamak gibi etkiler devrede olacak ama ne olursa olsun hayata olumlu ve keyifli gözlerle bakacaksınız. Evliyseniz eşinizin kardeşleri ya da akrabalarından yana şans ve fırsatlarınız da bu yeni ayla beraber yüksek olabilir ve buradan elde edeceğiniz güzel sonuçlar sizi mutlu edebilir.

Hayata esnek gözlerle baktığınız ve bu esnekliği arkadaş ortamlarınızdan toplayacağınız da bir süreç. Demek ki arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler, çevrenizi değiştirmiş olmanız aslında hayata bakış açınızı da değiştirmiş olmalı ki işte bunların sonuçlarını da çok net göreceksiniz.

Venüs Mars ve Plüton kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde olacak. Sevdiğiniz insanla kavgalardan, gürültülerden, sürtüşmelerden de uzak durmanız gerekiyor. Kıskançlık, manipülasyon, yönlendirme, karşı tarafı dinlememe, inatçılık etme bazı noktalarda sizi zorlayabilir. Karşı tarafla aranızdaki bağlantıyı gereksiz yere yormamaya özen göstermelisiniz. Eğer özel hayatınızda böyle bir etki yoksa iş birliklerinize ve ortaklı işlerinize dikkat etmeniz gerekecek. Perşembe günü sevdiklerinizle kavga etmemeye çalışın.

Cumartesi günü çok güzel haberler alacaksınız ve kendinizi gerçekten şanslı göreceksiniz. Pazar günü hem Venüs hem Mars Kova burcuna geçiyor. Para ile ilgili konular önem kazanmaya başlıyor, önünüzdeki 1 ay boyunca para ile ilgili konularda mücadeleleriniz artacak. Maddi konularda neler yapabileceğinizi çok net göreceksiniz. İlişkinizde verdiğiniz kararların parasal sonuçları da karşınıza gelebilir. Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz nafaka ile ilgili konu ve olaylar hızlanabilir ya da sevdiğiniz insanla aranızda bir para meselesi varsa bunlara yaklaşımlarınız da önemli olacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda alınması gereken önemli sorumluluklarla haftanızı başlatıyorsunuz. Hem para ile ilgili konular hem sosyal çevrenizin üzerinize bindirdiği sorumluluklar, sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda istediğiniz sonucu alamama, özel hayata bakış açınızı olumsuz kılabilir.

Çarşamba günkü Yeni ay sizin ortak para alanlarınızda oluşacak. Evliyseniz eşinizin parasal kaynakları ve parasal kazançlarının iyi olacağı bir döngü sizi bekliyor. Evli olmasanız bile ailenizin, patronunuzun, iş birliği içerisinde olduğunuz, paranızı ortak kullandığınız insanların hayatında da güzel gelişmeler olabilir ve bu gelişmelerden siz de faydalanabilirsiniz. Bir kredinin, bir borcun altına girmek konusunda da bu yeni ay size göz kırpacak. 2 Mart Çarşamba gününden başlayan 15 günlük süreçte krediler, vergiler, ödemelerle ilgili konular, stopajlar, alacakların tahsil edilmesi bunlarla ilgili alanda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. 2022’nin para ile ilgili alanda şanslı burçlarından birisiniz. Mart ayındaki yeni ay bu alanda size önemli kapılar aralayacak.

Diğer taraftan işle ilgili konularda yapılması gereken ne varsa ele alabilirsiniz. Hayata esnek gözlerle bakacaksınız. Bir yerden para bekliyorsanız, ödeme alacaksanız bununla ilgili konu ve olaylar çarşamba günü hızlanacak. Perşembe günü dikkatli olun Venüs Mars ve Plüton kavuşumları iş, hizmet, sağlık alanınızda gerçekleşecek. İş hayatınızda kavgadan, manipülasyondan, baskıdan uzak durmanız gerekecek. Etrafınızdaki insanların birbirine girdiğini fark edebilirsiniz. Siz barışçıl bir şekilde onları ayırmak isteseniz bile kendinizi kavganın içerisinde bulma olasılığınız da var. Ya da bir sağlık alanına gideceksiniz orada bir işinizi halledecekseniz karşı tarafla olan bağlantınıza onun size söylediğine yine sizin ona söylediğinize dikkat edin çünkü perşembe günü gökyüzünde sert etkileşimler devrede olabilir.

Cumartesi günü hayatınızla ilgili, parasal konularda hızlı gelişmeler kendinizi mutlu, iyimser ve coşkulu hissetmenizi sağlayacak. Elinize bir para geçebilir ya da bir para haberi alabilirsiniz.

Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor, ilişkiler hayatınızda önem kazanmaya başlıyor. Ortaklı işlere, ilişkilere iş birliklerine açık olacaksınız. İş hayatınızda ciddi başlayan bir ilişkinin istediğiniz modele doğru gittiğini görebilirsiniz. Bir arkadaşlığa dönüştüğü ve birbirinizi çok güçlü bir şekilde desteklediğinizi görebilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, iş hayatınız, gündelik koşuşturmalar, sağlığınızla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Dolaşım sistemine dikkat etmelisiniz. Varisleriniz olabilir damar sıkıntıları çekiyor olabilirsiniz. Duruş bozuklukları, sırt ağrıları, kalp ve tansiyon problemleri gündeminizde olabilir. İş hayatınızda işleriniz tıkır tıkır akıyor olabilir ama bu aralar o kadar bunalmış olabilirsiniz ki işlerinizdeki bu güzelliği de çok fazla göremeyebilirsiniz. Ya da sağlığınızda yaşayacağınız bir olumsuzluk iş hayatınıza kendinizi verememenize neden olabilir. Bu dönem sağlığınıza gereken özeni gösterin, sinir sisteminizi sağlam tuttun.

Çarşamba günü Balık burcundaki Yeni ay ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çok güzel gelişmeleri karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insandan beklediğiniz teklif gelebilir. Çarşamba günü ve sonrası 15 gün boyunca hem özel hayatınız hem ikili ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Evliyseniz sevdiğiniz insanla beraber bağlantınızı daha da kuvvetlendireceğiniz onun hayatındaki güzel gelişmelerin sizin hayatınıza da yansıyacağı bir dönem olacak. Taşınmayı, başka bir ülkeye gitmeyi düşünüyorsanız, bir sözleşme imzalayacaksanız, ortaklı bir işe girecekseniz, iş birliklerine açık olacaksınız. Şirketinizi bir yerle birleştirmeyi düşünüyorsanız bu yeni ay 2022’nin en şanslı Yeni ayı olarak sizi 15 gün boyunca destekleyecek. Bir tatil planı söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanın yakın çevresiyle olan bağlantılarında kuvvetli olduğunu göreceksiniz.

Perşembe gününe dikkat, Venüs’ün Mars’ın Plüton’la kavuşumu özel hayatınızda kavgaları, gürültüleri, mücadeleci koşulları karşınıza getirecek. Sevdiğiniz insanın size baskı yaptığını, sizi manipüle ettiğini fark edebilirsiniz. Ya da aynı şekilde siz karşı tarafa böyle davranabilirsiniz. Bu kıskançlığın ilişkinizi zedelemesine izin vermeyin. Çocuğunuz varsa bu dönem onun üzerine kuracağınız baskılar onunla olan ilişkilerinizi zedeleyebilir. Spor yapıyorsanız, herhangi bir hobiniz varsa orada bulunan insanlarla takışmamaya özen gösterin. Borsada yatırım yapıyorsanız ya da emtialarda birtakım yatırımlarınız varsa bu dönem açgözlülükle çevrenizden duyduğunuz varsayımlarla hareket edebilirsiniz. Bir borcun altına girerek bu yatırımları yapıyorsanız sonucu çok da iyi olmayacaktır. O yüzden bu hafta riskli yatırımlardan uzak durun.

Güzel bir teklif, güzel bir ilişki ile alakalı bir durum cumartesi günü devreye girerken Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçecek ve burada kavuşacak. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bundan böyle mücadeleniz de bu alanlarda ortaya koyacaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza keyifli etkilerle giriş yapıyorsunuz. Ama bu aralar aşka, hayata, hobilere, çocuklarınızla olan ilişkilere hep bir sorumluluk ve ciddiyetle yaklaştığınız bir dönem. O yüzden bu hafta bu alanlardan yana bardağı boş görebilir, her şeyi olumsuz algılayabilirsiniz. Kendinizi kısıtlamayın kendinizi hor görmeyin ve bu hafta bardağın dolu tarafını görmeye özen gösterin.

Çarşamba günü Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu yeni ayla beraber iş hayatınızda hızlı gelişmelerin güzel şans ve fırsatların, tekliflerin karşınıza gelmesi söz konusu olacak. Yeni bir işe başlamak, başvurduğunuz işten haber beklemek gibi konuları başlatacağınız ve karşılığını da çok net alacağınız bir Yeni ay sizi bekliyor. Sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar varsa bu yeni ayla beraber bu kararlarınızı devreye sokun. Güzel sonuçlar alacak ve bu sonuçları Mart ayında çok net bir şekilde hayatınızda göreceksiniz. İş hayatınızda mesela para ile ilgili kontrol sizin elinizde ise, bir yerden alacağınız varsa bunlarla ilgili konu ve olaylar çarşamba günü hızlanacak. Aynı zamanda sağlığınıza yapacağınız harcamaların istediğiniz sonuçları getirdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü Venüs Mars ve Plüton kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ev ortamlarınızda gerginlikten, manipülasyondan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Sevdiğiniz insanla birbiriniz üzerinde güç uygulamalarına girişebilirsiniz bu da ilişkinizi zedeleyebilir. Kadın-erkek ilişkilerine dikkat etmeniz gereken bir dönem. Özellikle aile büyüklerinizle olan bağlantılarınıza ekstra dikkat edin. Burası emlak, alım, satım, kiralama alanı demek ki bu dönem bir yer kiralayacaksanız, bir yer almayı planlıyorsanız ya da bir yeri satmayı düşünüyorsanız bu noktada karşı tarafın çeşitli olaylarla siz manipüle ettiğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü çok şanslı, iş hayatınızdan güzel haberler gelebilir. Bu ara yeme içmeye biraz fazla düşkün olmanız cumartesi günü abartmanıza neden olabilir. Sağlığınız iyi olacak ama kilo almaya da meyilli olacaksınız ve 15 gün boyunca bu konu gündemde olacak. Pazar günü hem Venüs hem de Mars Kova burcuna, aşk evinize geçiyor. Demek ki bundan sonra mücadelenizi daha fazla aşka, keyfe, çocuklarla ilgili konulara yönlendireceksiniz. Spora başlayabilirsiniz, hobilerinizi hareketlendirebilirsiniz. Ev hayatında yaşadığınız o sıkışmışlıkları şimdi artık aşacağınız ve kendinize vakit ayıracağınız bir döngü ile karşı karşıyasınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, eviniz, aileniz, yuvanız ve bunlarla ilgili konu ve olaylar bu hafta başında önemli olacak. Diğer taraftan aile hayatınızda üstlendiğiniz bir sorumluluk ya da yaşadığınız bir olay sizi gerçekten mutsuz edebilir ve depresif etkilerle dolu olabilirsiniz. Bu aralar biraz da hayatın acısını kendinizden çıkaracak çok unsurunuz varmış gibi görünüyor. Aslında öyle değil ama siz bunu çok fazla dramatize ederek bunalmış hissedebilirsiniz. Bu hafta bu etkileri geride bırakmaya özen gösterin.

Çarşamba günkü yeni ay sizin aşk hanenizde gerçekleşecek. Aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklarla olan bağlantılara, hobilere, sanatsal faaliyetlere, kreatif işlere daha fazla vakit ayıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber çok keyifli oyunlar, atraksiyonlar, etkinliklerin içinde yer alabilirsiniz. Özel hayatınıza dair önemli kararları bu Yeni ayla beraber devreye sokmak isteyeceksiniz. Birinden hoşlanıyorsanız o kişiye açılmak bu yeni ayın konularından olacak. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Aşkta bu kadar keyifli etkilerin olması var olan ilişkileri ciddi düşünmenizi sağlayacak.

Perşembe gününe dikkat edin Venüs Mars ve Plüton kavuşumu iletişim halinde olacağınız insanlarla zaman zaman sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden bir insanın sizi manipüle ettiğini, yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz ya da siz bazı etkilerle sevdiğiniz insanı da arkanıza alarak bazı insanları etkilemeye uğraşabilirsiniz. İletişim halinde olduğunuz insanlarla kavgadan, gürültüden, ego sürtüşmelerinden ve savaşlarından mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Kardeşiniz, abiniz, ablanız varsa bu dönem onunla olan ilişkinize de dikkat edin.

Cumartesi günü keyifle dolaşacaksınız, hayatın tadını çıkaracaksınız, her türlü organizasyon her türlü aktivite sizi çok mutlu edecek. Çocuğunuz varsa onun hayatında da güzel gelişmeler devreye girebilir. Aynı zamanda bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz.

Pazar günü Venüs ve Mars, Kova burcunda kavuşum halinde olacak, evinizde, yuvanızda, sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan mutluluk duyacağız bir dönem. Ama aynı zamanda çatışmaların da olabileceği, fikirsel anlaşmazlıklarında devrede olacağı bir dönem başlıyor. Ev, aile, yuva alanlarınızda daha fazla vakit geçireceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, iletişimsel işleriniz, yakın çevrenizle yapılacak planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Etrafınızda olup biten konu ve olaylara bakış açınızın biraz daha esnek olması gereken haftalardan bir tanesi. İşleriniz çok yoğun olabilir, gündelik koşturmalarınız çok fazla olabilir ve bu aralar sorumluluklarınızın üzerinize bindiğini düşünebilirsiniz. Bardağın boş tarafını görmemeye çalışın. Aynı zamanda ilgilenmeniz gereken önemli işleriniz varsa bu işlerde göstereceğiniz disiplinle istediğiniz sonuçları da elde edebilirsiniz.

Çarşamba günü Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ayı siz ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Ev hayatınıza dair vermek istediğiniz kararlar varsa bu kararlar hareketlenecek. 15 gün boyunca emlak, alım, satım, kiralama, yer değiştirme aynı zamanda evinizi yenileme gibi fikirleri hayata geçirebileceksiniz. Aile büyüklerinizin hayatında önemli olaylar olabilir. Onların hayatındaki bu değişimlerin güzel sonuçlara bağlandığını görebilirsiniz. Diğer taraftan ev ve aile hayatınızda yapılması gereken işler konusunda oldukça esnek olduğunuz bir dönem. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgili konularda da güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs Mars ve Plüton kavuşumu para alanlarınızda gerçekleşecek. Maddi konularda konuşmanız gereken insanlar varsa o insanların bazı noktalarda sizi yönlendirmeye çalıştığını, manipüle ettiğini fark edebilirsiniz. Parayla ilgili konularda çok çabuk tepkiler verebilir bir gücün bir ego sürtüşmesinin devreye girdiğini görebilirsiniz. O yüzden para işlerinizde Perşembe günü dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Özellikle harcamalar dengesiyle gelirler dengesini iyi oturtun. Yatırım yapıyorsanız bu dönem biraz manipüle edilmeye başka insanların fikirlerine kapılmaya da meyilli olabilirsiniz.

Cumartesi günü çok güzel haberler var. Ev, aile ve yuva alanlarınızda bolluk bereket sizinle olacak. Kendinizi gerçekten iyimser, şanslı ve umutlu görebilirsiniz. Hem baba tarafı hem aile tarafından alınacak güzel haberler sizi çok ama çok mutlu edebilir. Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor, iletişim alanlarınıza geçecekler. Önünüzdeki dönem iletişimsel konular hızlanırken satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve yakın çevrenizle ilgili konu ve olaylarda kendi gücünüzü ön plana çıkaracaksınız. Yakın çevrenizden bir insanla tanışma ya da arkadaşça bir araya gelme ama bu arkadaşlığın sonrasında güzel bir ilişkiye dönüşmesi gibi etkiler altında olabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, parasal işler ve bu alanda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Maddi konularda sorumluluklarınızın yüksek olduğu bir dönem. Para kazançlarınız hızlanmış olabilir, birçok yerden haber bekliyor olabilirsiniz ama nedense parasal konulara olumsuz gözlerle de bakacağız bir süreç. O yüzden hemen kendinizi koy vermeyin bardağın boş tarafını görmeyin.

Çarşamba günü bir yeni ay gerçekleşecek siz bu yeni ayı yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. İletişimsel işlerinizde çok güzel haberler karşınıza gelecek. Bu hem iletişim hem sosyal medya, dijital platformlar aynı zamanda sinema, radyo, televizyon ve sanatsal işlerinizde atılacak her tür adımları da kapsayan girişimler olacak. Ayrıca bu alanlarda uzun zamandır kendinizi hissetmediğiniz kadar mutlu, iyimser ve coşkulu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da güzel açılımların devrede olduğunu göreceksiniz ve onların hayatındaki bu güzelliklerin sizin hayatınıza da yansımaları olacak. Aşk hayatınızda oldukça keyifli bir süreç sizi bekliyor. Aslında kendinizi işinize, parasal konulara kaptırmış durumdasınız ama yine de sevdiğiniz insanın sizi her konuda desteklemesi ilişkiyi büyütecek.

Perşembe günü Venüs Mars ve Plüton Oğlak burcunda kavuşum halindeler. Bu dönem çekiciliğiniz çok yüksek, iş hayatınız, kariyeriniz aynı zamanda ev hayatınızda kendi gücünüzü ortaya koymak istiyorsunuz ama bir yandan da inatçılık, baskı, manipülasyon bu gibi etkiler devrede olacak. Sevdiklerinizi yönetmeye kalkabilir, onlara karşı fazlasıyla inatçı olabilirsiniz. Size de manipülasyon, baskı, yönlendirme uygulanıyor olabilir. Bütün bunlara dikkat edin. Sevdiğiniz insanı kıskanmanız ya da sevdiğiniz insanın ne yapacağına dair birtakım şüphelere düşmeniz bu dönemde karşınıza gelebilir. Böyle duygular altında olacaksanız ilişkinizi zorlamayın, karşı tarafa sıkıntı vermeyin.

Cumartesi günü şahane etkiler var, çok güzel planlar yapılıyor, kısa yolculuklar, geziler, işlerde alınacak önemli haberler, yakın çevrenizden gelecek şahane bilgiler hayatınızı daha da güzelleştirecek. Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçerek kavuşum halinde olacaklar. Attığınız adımların kendinizi gösterdiğiniz bütün alanların sonuçlarını almaya başlayacağınız bu dönem para kazançlarınız sizi çok ama çok mutlu edebilir. Hafta sonu dijital, elektronik ya da teknolojik bir alet alabilirsiniz ya da almak için harekete geçebilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, hızlı, önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Üstünüzde çok fazla baskı var. Bu baskıların çoğu parasal, eğitim alanları, çocuklarla ilgili konuları kapsıyor olabilir. Hayata biraz daha dikkatli biraz daha tedbirli yaklaştığınız bir dönem. Bu Merkür Satürn kavuşumları etrafınızda olup biten olaylara karşı depresif etkilerle yaklaşacağınızı gösteriyor. Göz, kulak bölgesi sizi zorlayabilir. Etrafınızda olup biten olayların sizi çok fazla etkilediğini ve buna göre kararlar aldığınızı fark edebilirsiniz.

Çarşamba günü Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizin para alanlarınızda oluşacak. Yani maddi konularda çok şanslı bir döngü 2 Mart itibariyle başlıyor. 15 gün boyunca para ile ilgili konularda güzel adımlar karşınıza gelecek. Demek ki daha önceden başlattığınız işlerin karşılığını alabileceksiniz. Bir işe girebilirsiniz, bir terfi karşınıza gelebilir, başka bir işten teklif gelebilir yani para bir şekilde cebinize girecek. Maddi yönden aslında sıkışmalarınız olsa bile bu sıkışmaların rahatladığını ve kendinizi mutlu, huzurlu ve rahat hissettiğinizi göreceksiniz. Önünüzde gerçekten sağlam bir 15 gün var bunu iyi değerlendirin. Önemli para konuşmaları ve görüşmeleri karşınıza gelecek hem çarşamba gününden sonra hem de Cumartesi günü bu alanda ne kadar mutlu olduğunu da fark edeceksiniz. Parayla ilgili konularda ne kadar esnek olursanız o kadar paranın karşınıza geldiğini göreceğiniz bir dönem.

Aileniz için yapacağınız harcamalar, onların ihtiyaçları, eve alınması gereken elektronik bir teçhizat ya da elektrikle bağlantılı bir alet çarşamba günü devreye girerken perşembe günü dikkat edin. Venüs Mars ve Plüton sizin kadersel alanınızda kavuşuyorlar. Hem kariyer adımlarınız hem aile hayatınız ile ilgili konularda beklenmedik birtakım etkiler altında olabilirsiniz. Bir konuyu ya da bir mevzuyu kafanızda çok fazla büyütebilirsiniz, bir konuyla aslında hiç ilginiz yokken aslında bu konunun size döndüğünü fark edebilirsiniz. Arkanızdan iş çevrilmesi bazı olayların karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Ruh sağlığınızı ve kendinizi çok fazla yormamanız gereken bir dönem. Birinden hoşlanıyorsanız, hayatınızda bir insan varsa da bu dönem ilişkinizi zedelememeye özen gösterin. Kafanızda kurduklarınızın ilişkinizi zedelemesi gibi etkiler de söz konusu olabilir. Beklenmedik yerlerde tehlikeli ortamlarda, tehlikeli insanlar karşınıza çıkabilir. Hafta sonu bu etkiler geride kalıyor hem korunacaksınız hem iyi kazançlarınız olacak, parasal yönden ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz.

Pazar günü hem Venüs hem de Mars nihayet sizin burcunuza, Kova burcuna geçecekler. Kendinizi, görüntünüzü, hayata duruşunuzu hızlandıracağız bir dönem başlıyor. Bir kere kendinize bakmaktan mutluluk duyacaksınız, sosyalleşeceksiniz aynı zamanda kendinize baktığınız için etrafınızdaki insanların da dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. Bu dönem hayatınızda uzun zamandan sonra keyfi, mutluluğu, şansı üzerinizde hissetmeye başlıyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınız da artık yoluna girmeye başlıyor.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, isteksiz enerjilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü bu isteksizlik Salı akşamı itibariyle yerini daha konsantrasyonu yüksek daha hareketli bir enerjiye bırakacak. Bu aralar etrafınızda olup biten ne varsa bunlardan fazlasıyla etkilendiğinizi düşünüyorsunuz. Hem ilişkileriniz hem de ailevi konularda yaşanan olumsuzluklar üst üste gelmiş olabilir. Herkesin yükünü yüreğinizde çok fazla hissediyor olabilirsiniz. Kendi halinizde ve biraz da disiplinli olmanız gereken bir dönem. Hayat sizi bu yola sokmaya çalıştığında hayata karşı isyankâr olmayın, neler yapabileceğinizi görün, ona göre yola çıkın.

Çarşamba günü sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşiyor 15 gün boyunca hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlar çok ama çok önemli olacak ve bu kararlar gerçekten de siz yukarılara taşıyabilir. Evinizi değiştirme, evlenme, hayatınızla ilgili verilecek önemli kararlar, sağlığınızla ilgili önemli birtakım işlemler veya hayatınızla ilgili başlatmak istedikleriniz ne varsa bu Yeni ay bu konularla alakalı olacak ve size büyük şans getirecek. Bir kere hayat size her tür olumsuzluktan da çok net bir şekilde koruyacak. Yakın çevrenizdeki insanlardan aldığınız çok güzel destekler var. Eğitim alanlarında bir konuyu öğrenmek istiyorsanız, bir eğitime yazılmak istiyorsanız bu konuyla ilgili harekete geçmek istiyorsanız çarşamba günü bu konuların hareketli olduğunu göreceksiniz. Yakın çevrenizde fikirleriyle sizi etkilemeye çalışan ya da fikirleriyle size yol göstermeye çalışan insanlardan bolca enerji almaya da özen gösterin, güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

Perşembe günü dikkat edin Venüs Mars Plüton kavuşumu sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde. Demek ki bazı arkadaşlarınızla aranızda çekişmeler, güç gösterileri, çekememezlikler devrede olabilir. Kıskançlıklar, manipülasyonlar, yönlendirmeler aslında çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan gelebilir ya da siz onlara karşı böyle davranabilirsiniz. O yüzden kalabalık ortamlarda, çevrelerde çekişmelerden, kavgalardan ve sürtüşmelerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

Cumartesi günü hayat size her tür şansı ve fırsatı getirecek. Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçecek. Platonik etkilerin devrede olduğu bir süreç başlıyor sizin için ama yurt dışına gidecekseniz yurtdışı ile bağlantılı birtakım işleriniz varsa bu alanlarda önemli kapılar aralanabilir. Venüs ve Mars’ın bu alanlarınıza geçmesiyle özel hayatınızda her tür girişiminizde para ile ilgili işlerde biraz daha dikkatli adımlar atmanız gereken, önemli sırlarınızı kimseye vermemeniz gereken bir dönem başlayacak. Hayatı yeniden ele alacak kendi halinizde olmaktan mutluluk duyacak bu süreçte önemli planlarınızı uygulayacaksınız. Yalnızlığa olan düşkünlüğünüz artabilir ama hayat da sizi bir türlü yalnız bırakmayacak. Bu haftanın ve önünüzdeki 15 günün tadını doyasıya çıkarın.

Yorumlar (0)