Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 07.03.2022, 12:54 08.03.2022, 12:19
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

07 – 13 Mart haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Para ile ilgili bir beklentiniz varsa Pazartesi öğle saatlerinde hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gerekebilir. Bir yerden bir para beklentiniz, arkadaşlarınızla bir para işiniz varsa hızlı ve sürpriz gelişmelere açık olun.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor, fikirleriniz, düşünceleriniz, hayal gücünüzün yüksek olacağı bir dönem. Bu dönem rüyalarınız hızlanabilir aynı zamanda öncü rüyalar görebilirsiniz, sezgilerinizin çok artacağı bir süreç olacak. Yurt dışından beklentiniz varsa ya da yurt dışı bağlantılı bir kurumda çalışıyorsanız bunlarla ilgili alanda bazı duyacaklarınız ön plana geçecek. Ama önünüzdeki 15 gün boyunca konuştuklarınıza, yaptıklarınıza, söylediklerinize dikkat edin. Arkanızdan iş çevirme olasılığı var, dedikodunuz da yapılabilir. Bu 15 günü plan yaparak kullanın.

Pazar günü Güneş Neptün kavuşumuyla hayata farklı gözlerle bakmayı isteyeceksiniz. Başka insanlara acıma duygunuz çok fazla gelişebilir ve bu acıma duygunuzdan kaynaklı olarak herkese yardım etmek isteyebilirsiniz. Yardım etmek çok güzel ama suiistimal edilmeye karşı da uyanık olmanız gerekiyor. Sosyal çevre ortamlarınızda, arkadaş ortamlarınızda sevdiğiniz insanla bu aralar aranızda arkadaşlık tohumlarının filizlendiğini görme ihtimaliniz var. Değişik ortamlara katılacaksınız ve bu ortamlar ilişkinizi hareketlendirecek. Hayatınızda bir insan yoksa yine sosyal ortamlarda bir insanla tanışabilirsiniz. Pazar günü bağışıklık sisteminize ekstra dikkat etmeye özen gösterin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya Ay Boğa burcundayken giriş yapıyoruz o yüzden bu hafta sizin için önemli. Bu hafta yerinizde duramayacaksınız, önemli haberler alacaksınız, duygu durumunuzdaki değişimler haftanıza damgasını vuracak. Kendi istek ve beklentileriniz de ön planda olacak. Pazartesi öğle saatleri kariyer ve meslek alanlarınızda hızlı, ani, beklenmedik oluşumlar altında olabilirsiniz. Hızlı tepkiler vereceksiniz ve sıkılganlıklarınız özellikle iş yaptığınız insanlara yansıyabilir.

Salı öğleden sonra hayatınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz. 19 Kasım civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar duygusal birtakım hareketlenmeler Salı öğleden sonra devreye girebilir.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor, sosyal çevre alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. 15 gün boyunca sosyal ortamlarda görüşmelerinizi hızlandıracaksınız, arkadaşlarınızla iş yapıyorsanız ya da gelecek adımlarınız varsa işte bu gelecek adımlarınızda yapmanız gerekenler karşınıza gelebilir. Kafanızı biraz daha net tutmanız gereken bir dönem. Çevrenizdeki insanlara fayda sağlamak isteyebilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz de yüksek olacak ama bütün bunları yaparken kendinizden çok fazla vermemeye özen gösterin. Önemli işler, organizasyonlar karşınıza gelebilir. Yeni ortamlara girdiğinizde yeni insanlarla tanıştığınızda o insanlardan fayda sağlamasını da bileceksiniz. Sezgilerinizi iyi kullanın, size yol gösterecekler. Kariyer alanlarınızda önemli kavuşumlar var demek ki hem mesleğinizde hem kariyerinizde birçok insanın desteğini alacağınız bir dönem. Toplum önü konuşmalarınız hızlanırken evliyseniz eşinizin ailesi ve onlarla olan bağlantıları da kuvvetlendirebilirsiniz.

Pazar günü Güneş Neptün kavuşumuyla sosyal çevre ortamlarınız, arkadaşlık ilişkilerinizle hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz ya da bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Yardımlar çok güzel ama bütün bunları yaparken kendi egonuzu ya da kendi kimliğinizi unutmamaya da özen gösterin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Birkaç gün boyunca hayata adapte olmak kolay olmayabilir ya da bazı konu ve olayları bilinçaltınızda fazla büyütüyor olabilirsiniz. Özellikle alacağınız haberler pazartesi günü öğle saatlerinde kafanızı karıştırabilir, hızlı, ani, beklenmedik tepkiler vermenize neden olabilir. Bu tepkiler seyahatle, işle bağlantılı konular ya da hukuki alanda alacağınız önemli haberlerden kaynaklı olabilir. Eğitim ayağında da önemli haberlere açık olmanız gerekecek.

Salı günü öğleden sonra tutulma noktaları tetikleneceği için pazartesi ve salı günleri kendinizi çok da güvende hissetmeyeceksiniz ama Salı akşam saatleri itibariyle Çarşamba ve Perşembe günleri çok rahat bir şekilde hareket edeceksiniz. Hayatınızı da çok rahat yönlendireceğiniz bir dönem başlıyor.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendinizi ön plana çıkaracağınız, birden fazla işle uğraşmak durumunda kalacağınız bir döneme merhaba diyorsunuz. Bu dönem içerisinde beraber iş yaptığınız insanlarla görüşmeleriniz hızlanabilir. Karasızlıklarınız, işleri erteleme gibi huylarınız varsa bu noktalarda zorlanmalar devreye girebilir. Detay gerektiren işlerle daha etkin bir şekilde baş etmesini öğrenmeniz gerekecek.

Pazar günü Güneş Neptün kavuşumuyla kariyer ve iş alanlarınızda önemli bazı olayların devreye girecek. Evliyseniz eşinizin ailesine olan yardımlarınız yüksek olabilir ya da annenize yardım etmek isteyebilirsiniz, onun tarafından bir beklenti oluşabilir. İşte bu beklentileri ele almak hem eşinizin ailesine hem kendi ailenize yardım etmek önem kazanacak. Diğer taraftan yine kariyerle ilgili alanlarda önemli bir konuda hafta sonu itibariyle konuşmalar karşınıza gelebilir.

Venüs ve Mars sizin seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı alanlarınızda hareket etmeye başladı. Demek ki eğitim, seyahat, yabancı insanlarla yapılacak işlerde hem aktif görev alacaksınız hem de mücadelenizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Gelecekle ilgili önünüzde güzel kapılar aralanıyor, bunları fark etmeniz ve hayatınıza geçirmeniz dileğiyle.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işler, organizasyonlar, aktiviteler ile haftanızı başlatıyorsunuz. İşten elde edilen gelirlerinize odaklandığınız da bir hafta olacak. Diğer taraftan arkadaşlarınızdan alacağınız haberler pazartesi öğle saatlerinde sizi şok edebilir ya da hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Bir arkadaşınızın kariyerinde yaşadığı sorunla uğraşabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri oldukça hareketli. Sosyal çevre ve yer değişimleri ile alakalı konularda hızlı gelişmeler bu hafta başında gündeminize yerleşecek.

Çarşamba ve perşembe günleri kendi halinizde olmak, kendi işlerinize odaklanmak, kendi maneviyatınıza değer vermek isteyebilirsiniz. Perşembe günü Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle beraber seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuki oluşumlar açısından hızlı konuşma ve görüşmelerin devrede olacağı da bir dönem başlıyor. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızda kendinizi göstermek konuşmalarınızı hızlandırmak, fikirlerinizi ortaya koymak ön plana geçerken geleceğe yönelik önemli planlarınızın sezgilerinizle zaman zaman kararsızlıklarınızla hareketlendiğini görebilirsiniz. Bu dönem içerisinde seyahatler konusunda karmaşalar, belirsizlikler de gündeme gelebilir. Bütün işlerinizi çok daha net tutmaya ihtiyacınız olacağı da bir süreç olacak.

Pazar günü Güneş ve Neptün kavuşumu ile daha az samimi olduğunuz insanlarla girişeceğiniz işler önem kazanırken, başka insanlar için bir şeyler yapma arzunuzun kuvvetli olduğunu göreceksiniz. Diğer taraftan iş yapıyorsanız bu işlerinizde egonuzun düşük çalışma olasılığı yüksek. Bazı konu ve olaylara gereği kadar etkin bir şekilde müdahale edemeyebilirsiniz. Çok kolay bir şekilde insanların etkisi altında kalabilirsiniz. Etrafınıza yardım etmek çok güzel ama kendinizden çok fazla ödün vermeyin. Evliyseniz eşinizin akrabaları ile ilgili konularda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Herhangi bir yere gidecekseniz bağışıklık sisteminizi hafta sonu sağlam tutmaya özen gösterin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, işinizle ilgili konu ve olaylar bu hafta başında gündeminizde olacak. Annenizden alacağınız haberler, kariyer fırsatları, mesleğiniz ya da toplumsal konu ve olaylar önemli. Pazartesi öğle saatlerinde özel hayatınızda alacağınız önemli kararlar çabuk tepkiler vermenize neden olabilir. Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Salı günü öğleden sonra 19 Kasım tutulma noktaları Ay tarafından çok kısa bir süre de olsa tetiklenecek. Yine Salı günü öğleden sonraki saatler kariyer ve meslek alanlarınız ve o dönem yaşadıklarınıza benzer olayları hızlandırabilir.

Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevreniz hareketli olacak, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyecekseniz.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor para ile ilgili konular hız kazanmaya başlıyor. Ortak para alanlarınız, ödemeler, banka işlemleri, vergiler, krediler, faizler bu alanda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken sevdiğiniz insanın para ile ilgili konularda da önemli girişimlerde bulunduğunu fark edebilirsiniz. Önünüzde etkin bir 15 gün var, borçlarınızı yapılandırmak, birine borç vermek ya da birinden borç almak anlamında bu dönemi kullanabilirsiniz.

Fedakarlıklar çok güzel ama hafta sonu Güneş Neptün kavuşumuyla bu fedakarlıkların biraz sizi aştığını da fark edebilirsiniz. Bu dönem harcamalarınızı kontrollü yapmaya özen gösterin çünkü etrafınızdaki insanlara parayı adeta dağıtıyor gözüküyorsunuz. Her ne kadar buraya Merkür girse bile durum ve olayları toparlamanızı sağlasa bile parayla ilgili konularda dağıldıysanız ipin ucunu kaçırmamaya özen gösterin. Başka insanlara yardım etme olasılığınız yüksek olacak ve hafta sonu daha çok kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Hayatı biraz daha yavaştan ele almak önemli olabilir ya da yurt dışına gitmek, yurt dışı bağlantılı konu ve olayların hızlanması hafta sonu karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bir arada olmak isteyeceğiniz bir dönem. Hem bu noktalarda bir yandan barışı sağlamak sevdiğinizle güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz ama diğer noktalarda ara ara birbirinizle olan sürtüşmeler de devrede olacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, gelecek planlarınızın önem kazanacağı haftalardan bir tanesi olabilir. Pazartesi öğle saatlerinde iş hayatınızda, eğitimle ilgili alanlarda hızlı, ani, beklenmedik birtakım kararlar ya da duygusal birtakım tepkiler devreye girebilir.

Pazartesi ve Salı günleri alacağınız haberler karşısında kendinizi çok da güvende hissetmeyeceksiniz. 19 Kasım’da bir tutulma yaşanmıştı. Bu tutulmayı yine seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantıları alanında yaşamıştınız. Bu alanların yeniden hareketli olması ya da bu alanlarda verilmesi gereken önemli kararlar pazartesi ve salı günleri gündeminize yerleşecek.

Perşembe günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınızı daha fazla konuşacaksınız. Sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınız hızlanabilir, Duygusallıkla, sezgisellikle sıkıntı ve problemlerinizi ele almak isteyebilirsiniz. Ama bu dönem sevdiğiniz için yapacağınız fedakârlıkların da hızlandığını göreceksiniz. Ortaklaşa bir işe girecekseniz, bir sözleşme ya da bir anlaşma yapacaksınız Merkür Balık burcunda düşüşte olduğu için bu noktalarda zarara girme olasılığınız yüksek görünüyor. Perşembe gününden sonraki 15 gün boyunca herhangi bir belgeyi imzalarken birden fazla kez gözden geçirmeyi ya da bir avukata danışarak o belgeleri imzalamayı ihmal etmeyin. Taşınma ile ilgili konularda eşyalarınız zarar görebilir, bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Perşembe gününden sonra özel hayatınızla ilgili güzel gelişmeler var ama diğer taraftan hayatın gerçekleri ile ilgili alanda sıkıntılar devreye girecek. Pazar günü sevdiğiniz insanla beraber oldukça keyifli etkileşimler devrede. Hayatınızda bir insan varsa o insanın işi ile ilgili konuları ele alması gereken bir süreç olabilir. Ona yardım edebilirsiniz ya da sağlığı ile ilgili konularda ona destek olabilirsiniz. Her tür yardım ve fedakârlık devrede olacak. Sevdiğinizle romantik zamanlar geçirme ihtimaliniz yüksek görünüyor. Bütün bunları yaparken sosyal çevrenizi de işin içerisine katmayı unutmayın.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, parasal işlerle haftaya giriş yapıyorsunuz. Ödemeler, banka işlemleri, vergiler, krediler, üzerinizde baskı yaratacak etkilerle haftayı başlatıyorsunuz. Pazartesi öğle saatleri özellikle harcamalar konusuna dikkat edin, kafanıza buyruk davranacak, duygularınız çok çabuk değiştiği için ihtiyacınız olmayan birtakım harcamalara yönelebilirsiniz. Pazartesi günü ani, beklenmedik, hızlı olaylar hem hiç beklemediğiniz alanlardan gelebilir hem de para ile ilgili konuları kapsayabilir. Özellikle beklediğiniz birtakım paralar varsa bu hafta bu noktalarda dikkatli olmaya çalışın.

Çarşamba ve perşembe günleri fazlasıyla hareketli olacağınız zamanlar. Kendinizi dış ortamlara atabilirsiniz aynı zamanda iş koşturmalarınızın hareketlendiğini görebilirsiniz. Merkür Balık burcuna geçiyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Önünüzdeki 15 gün boyunca işle ilgili alanlarda ele almanız gereken önemli konular olabilir. Sağlık kontrollerinizi yaptırmanın da tam zamanı çünkü uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir konu yeniden gündeminize yerleşebilir. İş arkadaşlarınızla konuşma ve görüşmelerinizin hızlandığı onlara yardımlarda bulunmak istediğiniz de bir dönem olacak. Bu yardımların ucunu çok fazla kaçırmamanız gerekiyor çünkü iş hayatınızda birçok insanın sizden faydalanmaya çalıştığını net bir şekilde göreceksiniz. Hafta sonuna doğru önemli bir iş fırsatı karşınıza gelirse koşullarını iyi değerlendirmeye özen gösterin. Çünkü çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilir ya da kendinizden fazlasıyla fedakarlıkta bulunabilir, suiistimal edilebilirsiniz.

Hafta sonu bağışıklık sisteminiz düşük çalışacak, her tür konuda bağışıklık sisteminizi sağlam tutmaya özen gösterin. İş hayatınızda, gündelik iş akışınızda kafanız karışık olabilir ya da ne yapacağınızı net bir şekilde göremiyor olabilirsiniz işte bu noktalarda işlerinizi ertelememeye çalışın. Diğer taraftan eğlenceli konu ve olaylar da hayatınızın merkezinde bu hafta. Venüs ve Mars kavuşumları aşk evinizde. Demek ki aşk hayatınızda arkadaşça ve dostane yaklaşımlarla sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıları da kuvvetlendirebilirsiniz. Bu hafta iş hayatınıza ve sağlıkla ilgili konular dikkat edin.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. İş birlikleri, ilişkiler aynı zamanda ortaklaşa atılacak adımlar ya da sözleşme gibi birtakım olayların üzerine düşeceğiniz bu hafta Pazartesi öğle saatlerinde hızlı, ani, beklenmedik kararlar alma olasılığınız da yüksek görünüyor. Sevdiğiniz insanı bu kararlarınızla Pazartesi öğle ve gece saatlerinde çok fazla zorlamamaya özen gösterin.

Salı günü öğleden sonra 19 Kasım tutulma noktaları tetiklenecek. Yani ikili ilişkiler, özel hayat, bulunacağınız projelerle ilgili konuların yeniden tetiklenmesi ve bu alanlarda verilecek önemli kararlar devreye girebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri parasal işleriniz devrede olurken Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçecek. Aşk hayatınızı daha fazla konuşacağınız, birtakım insanlarla bir araya geleceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Bu dönem sanatsal ve kreatif işlerinizde hayatın akışına kendinizi bırakmanız oldukça yaratıcı bir süreci de temsil edecek. Kararsızlıklar, belirsizlikler, kafa karışıklıkları aşk hayatınızda romantik rüzgarları ön plana çıkarabilir. Karşı tarafın sizi ne kadar sevdiğinden emin olamayabilirsiniz ama bu sizin bir yandan da hoşunuza gidecek. Sinema, tiyatro, sanatsal işler bu alanlardan yana şans ve fırsatlarınız yüksek olacak. Ev ve aile ortamlarınızda huzuru biraz daha yakaladığınız bir hafta içerisindesiniz. Evinize bir şeyler almak, ev ortamlarınızı hareketli kılabilir. Önemli misafirleri evinizde bu hafta ağırlayabilirsiniz.

Hafta sonu aşk hayatınızda fedakarlıklarınız yüksek çalışacak, sevdiğiniz insana içten yaklaşımlarınızla o insanın hayatını kolaylaştırabilirsiniz. Diğer taraftan kandırılma ve suiistimal edilme özellikleri de devrede. Spor yapıyorsanız, hobileriniz varsa bu dönem daha çok hobilerinizin üzerine yöneleceksiniz. Ev ortamlarında bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmaya özen gösterin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik hayatın ritmi angarya işleriniz, koşturmalarınız ve sağlıkla ilgili konular bu hafta sizin için önemli olacak. Boğaz bölgesine dikkat etmeniz gerekecek, lenf bölgesi, tiroitler, larenjit, farenjit, öksürük ya da boyun kilitlenmelerine karşı dikkatli olun. Pazartesi öğle saatleri alacağınız bir haber ya da koşturma sırasında bunları yaşama ihtimaliniz var.

Pazartesi ve salı günleri sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor ama diğer taraftan bunlarla ilgili bir belirti yoksa da iş hayatınızda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. 19 Kasım tutulma noktası sizin hem iş alanlarınızda hem de sağlıkla ilgili alanlarınızı tetiklediği için Pazartesi ve Salı günleri kendinize gereken özeni gösterin. Perşembe ve cuma günleri ise özel hayatınızda sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Diğer taraftan perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Önünüzdeki dönem evle ilgili konuşma ve görüşmeler hızlanabilir. Ev almak istiyorsanız bu dönem daha fazla harekete geçmek isteyebilirsiniz. İnsanlar evinize gelip gidebilirler ya da evden çalışma koşullarınızı hızlandırabilirsiniz, aile büyüklerinizle birtakım konuşmalar görüşmeler gündeme gelebilir. Ailenize ve sevdiklerinize karşı fazlasıyla fedakâr, anlayışlı olacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Pazar günü ev ortamlarında bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir ya da sevdiğiniz insanlara yardımda bulunmak isteyebilirsiniz. Ailenizdeki insanlara yapacağınız yardımlar ön plana geçerken aile ortamında yine enerjiniz düşük çalışacak. Hafta sonu evinize yapacağınız harcamalar hızlanabilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, aşk hayatınıza, keyfe odaklı bir hafta başlıyor. Özel hayatınıza ya da kendinize ayırdığınız özel zamana dair Pazartesi ve salı günleri hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Pazartesi öğle saatleri beklenmedik, ani parasal konuşmalar görüşmeler gündeminizi meşgul edebilir. 19 Kasım tutulma noktaları tetikleniyor, aşk hayatınızla ilgili konu ve olaylar pazartesi ve salı günü gündeminizde olacak. Diğer taraftan perşembe ve cuma günleri ağırlıklı olarak gündelik iş hayatınıza, yapılacaklara odaklanabilirsiniz. Yine bu dönemler alerjileriniz artabilir ve kol, omuz ağrıları çekebilirsiniz.

Perşembe günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber iletişim, satış, reklam, pazarlama, dijital platformlar, sosyal medya, eğitim konuları hayatınızda hız kazanacak. Bu alanlarda sezgisel, yaratıcı aynı zamanda hayal gücü yüksek bir şekilde kendinizi ortaya koyacaksınız. Hızlı konuşma ve görüşmeleriniz, anlaşmalarınız varsa gözden kaçırdığınız detaylar başınıza iş açabilir. En çok bu noktalarda dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı karnınız yumuşak olabilir onların isteklerini hayatınızda ön plana alabilirsiniz. Bunlar sizin akrabalarınız, yakın çevrenizdeki insanlar olabilir.

Hafta sonu böyle bir istek devreye girecek, yardımlarınızı yapın ama bu yardımların sizi çok fazla suiistimal etmesine de izin vermeyin. Bu dönem biraz kandırılmalara da açık olabilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz belki düşük çalışmayacak ama yakın çevrenizdeki insanların çok çabuk hastalandıklarını fark edeceksiniz. Para kazançlarınız çok iyi. Bir yanda burada mücadeleleriniz var kendinizi ortaya koyuyorsunuz diğer taraftan da güzel para getirileri karşınıza gelecek.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla enerjinizi harcayacağınız bir hafta başlıyor. Pazartesi öğle saatlerinde alacağınız ani, hızlı bir haber kalbinizin ev hayatınızdaki insanlarla bir arada atmasına neden olacak. Öyle haberler alabilirsiniz ki bir anda aile ortamında heyecanlanabilirsiniz ya da hızlı bir olay gündeme düşebilir. Pazartesi ve salı günleri ev ve aile ortamlarınızdan alacağınız haberler gündeminize yerleşecek çünkü 19 Kasım tutulma noktaları da bu alanları tetikliyor.

Diğer taraftan Merkür Balık burcuna geçiyor perşembe gününden sonra para kazançlarınızı hızlandıracağınız bir dönem başlıyor. 15 gün boyunca parayla ilgili konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Zaman zaman kararsızlıklar devrede olsa bile para ile ilgili konularda neler yapacağınızı net göreceğiniz bir dönem olacak. Ama gözden kaçırdığınız detaylar, parayla ilgili alanlarda sıkıntılar yaşamanıza da neden olabilir. O yüzden bir insanla konuşma ve görüşmeleriniz varsa şartların net olduğundan birkaç kez emin olmaya çalışın. Para kazançlarınızın yüksek olacağı bir dönem ama harcamalarınız da bu dönem çok fazla olabilir.

Hafta sonuna doğru etrafınızdaki insanlara yardım etme güdünüz devrede olacak. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla iş yapıyorsanız onların sizi kullanma ihtimaline karşı gözünüzü dört açın. Parasal konularda kandırılma ihtimaliniz de ortaya çıkabilir.

Venüs ve Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber bu hafta rahatlıyorsunuz. Kendinize, görüntünüze daha fazla vakit ayıracaksınız. Hem hayat bir şekilde hızlanacak hem de hayatın tadını, tuzunu çıkarmak isteyeceksiniz. Ev ve aile alanlarınızda yaşadığınız problemleri en çok kendinize bakarak kendinizi önemseyerek kendiniz için birtakım girişimlerde bulunarak üzerinizden atabilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, yakın çevrenizden alacağınız hızlı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hafta başında yakın çevrenizden gelecek haberler hızlı, ani, beklenmedik olaylar sizi şaşırtabilir. Duygu durumlarınız pazartesi öğle saatlerinde hızlı akacak akşam saatlerinde de kendinizi bazı noktalarda yetersiz görme olasılığınız da yüksek.

Salı günü tutulma noktaları tetikleniyor yakın çevre alanlarınızda oluştuğu için 19 Kasım’da yine hem iletişimsel işlerinizde hem yakın çevrenizdeki insanların hayatında hızlı bazı olaylar cereyan edebilir. Diğer taraftan etrafınızda olup biten konu ve olayları fazlasıyla da merak edeceğiniz bir dönem.

Perşembe günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber kendinizle ilgili konu ve olayları daha fazla konuşmak isteyeceğiniz, paylaşmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Bu dönem kafanız çok karışık olabilir, belirsizlikler oluşabilir ama yine de kendi yönünüzü netleştirebileceğiniz de bir süreç olacak. Hem özel hayatınızda hem de evle ilgili konularda daha rahat ve hızlı hareket edebileceksiniz. Güneş ve Neptün kavuşumları sezgilerinizi artırdığı gibi bu aralar aklınıza gelen ya da hayal ettiğiniz birçok şeyin önünüze geldiğini de görebilirsiniz. İçinizden bir iş yapmak gelmiyorsa bu işi yapmayın ya da içinizden bazı noktalarda harekete geçmek gelmiyorsa geçmediğinizi göreceksiniz. Çünkü Güneş ve Neptün kavuşumları sezgiselliği, altıncı hissi fazlasıyla artırabilir. Bu dönem ne isterseniz ne dilerseniz bunların olma olasılığı da yüksek çalışacak. Kendinize gereken özeni gösterin, hastalıklara dikkat edin, bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutun. Salgı sistemi, lenfatik sistem tehdit altında olabilir.

Hafta sonu egonuz düşük çalışacak o yüzden herkese yardım etmek isteyeceksiniz. Ama herkesten önce kendinizi düşünmeye çalışın. Venüs ve Mars kavuşumlarıyla ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı noktalarda zorlanmalar devreye girebilir ama ne olursa olsun yine de kendinize yatırım yapacağınız haftalardan bir tanesi olacak. Hafta sonu aşk hayatınız ön plana çıkıyor sevdiğiniz insanla güzel planlar içine girebilirsiniz.

Yorumlar (0)