Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 21.03.2022, 11:30 22.03.2022, 09:46
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

21 – 27 Mart haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta para ile ilgili konular hayatınızın merkezinde. Ödemeler dengesi önem kazanıyor. Banka işlerimden tutun her tür fatura ödemeleri ya da para ile ilgili konularda yapılması gerekenler öne çıkacak. Zaman zaman bu alanlarda yaşanacak krizler, bir yerden para bekliyorsunuz bu paranın gelmemesi, para ile ilgili konuşmalar ya da sponsorluk görüşmelerinde aksama gibi konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Para dengesini iyi korumanız gereken bir döngü içerisindesiniz. En çok ticari faaliyetlere, iletişime, ulaşıma, haberleşmeye dikkat etmek gerekecek. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa herhangi bir kurumda ya da şirkette çalışıyorsanız bu hafta o kurum ya da o şirketin içerisindeki enerjiler çok aktif olacak. Her tür konuşmaya, görüşmeye açık olacaksınız.

Önemli anlaşmalar, toplantılar yapacaksanız, patronunuzla görüşecekseniz bunu perşembe ya da cuma günü yapmanız doğru olacaktır. Kendinizi çok daha doğru ifade edebilirsiniz bu dönem içerisinde. Söylenenlere çok çabuk kapılıp gidebilirsiniz. Özellikle manevi tarafınız, yardımlaşma dürtünüz çok kuvvetli. O yüzden birilerine yardım etmek istiyorsanız bir kuruma ya da bir derneğe yardımda bulunacaksanız gözünüzü dört açın hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Gereğinden fazlası için kendinizi üzmeyin ya da kendinizi böyle durumlar içerisinde bulmayın.

Bu hafta organizasyonel işlerinize ve bu işlerdeki para akışına dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü bu parasal konularda deprem gibi ani, sürpriz, beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem kafanızdaki fikirleri, planları hayata geçirmek isteğiyle dolusunuz ama bunları yapmak için henüz desteklenmiyorsunuz.

Pazar gününden sonra Merkür sizin burcunuza geçince işte o zaman bütün bunları yapacak şartlar oluşacak. Bu hafta ilişkiler her zamanki gibi akışında devam ediyor ama iletişim, haberleşme, ulaşım, dış ticaret konuları hayatınızda etkili olacak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, ilişkilere yönelik bir hafta başlıyor. Her tür ilişkinizden destek almak istediğiniz ama zaman zaman ilişkilerdeki değişimlerden kaynaklı olarak istediklerinizi yapamadığınız bir hafta olacak. Başka insanlardan görmek istediğiniz destekler yüksek olabilir. İş hayatınızda şartları ve koşulları çok fazla zorlamamanız gereken bir dönem. Patronlarınızın hayatında bazı zorlanmaların devreye girdiğini ve bazı noktalarda hayata karşı zorlandıklarını fark edebilirsiniz.

Diğer taraftan kafanızda gelecekle ilgili önemli planlar olabilir. Grupsal işleriniz, takım çalışmaları, iş birlikleri konusunda bu hafta güzel haberler devreye girerken diğer taraftan kendinizi kandırmaya yatkın olacaksınız. Arkadaşlarınızla iş yaparken ayrıntıları lütfen göz ardı etmeyin. Bir arkadaşınıza yardım etmek istiyor olabilirsiniz şartları çok da sizin istediğiniz gibi olmayabilir, yardım edin ama bazı noktalarda suiistimal edilmemek adına kendinizi sağlama almayı unutmayın. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler, bunlarla ilgili konularda gözünüz biraz daha açık olsun.

22 Mart itibariyle Mars ve Uranüs karesi devrede olacak. Mars ve Uranüs karesi yine iş alanlarınızda oluşuyor demek ki iş hayatınızda mücadele ettiğiniz ne varsa bu alanlarda hızlı, ani, beklenmedik oluşumlar ve sürprizlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Yine iş ortamlarında, toplum önünde ya da kalabalık yerlerde kaza etkisine de karşı dikkatli olun. Kazara söylediğiniz bir söz gitmemesi gereken birinin kulağına gidebilir. Patronlarınızla bazı noktalarda anlaşmazlıklar salı gününe damgasını vurabilir. Neyse ki işin içerisinden çözümler üreterek çıkacaksınız.

Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle hafta sonu itibariyle biraz daha kendinizi köşeye çekeceğiniz, hayatın hızlı akışını yavaşlatmak isteyeceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. Bu dönem kendi halinizde olmak kendi ruhunuza vakit ayırmak size iyi gelecek. İlişkiler hafta başında çok önemli ama hafta sonuna doğru daha çok iş konuları hayatınızda yer edecek.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler gündelik hayatınızdaki yapmanız gereken işler ve bu işlerde oluşacak krizlerle uğraşacaksınız. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Eğer koşturmalı bir işiniz varsa hafta başında sağlığınız işinize ket vurabilir ya da işinizdeki sıkıntılar sağlığınıza olumsuz yansıyabilir. Ama genel itibariyle iş hayatınızı kontrol altına almanız gerekecek.

Salı günü Mars ve Uranüs dik açısı devreye girecek. Gelecekle ilgili planlarınızda hızlı, ani, beklenmedik, sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir. Mesela seyahatle alakalı bir konu sıkıntı yaratabilir. Bir davanız varsa bu davanın sonuçları hayatınıza bomba gibi düşebilir ya da eğitimle ilgili bir konuda bu eğitimin temelindeki sorunu kendinize çok fazla dert edebilir ya da bunun hayatınızda çok fazla göründüğünü ya da bunun sonuçlarının hayatınızı olumsuz etkilediğini fark edebilirsiniz. İş seyahatleri, geleceğe yönelik planlar, az tanıdığınız insanlarla yapılacak olan işlerinizde bu hafta dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

İletişimsel konularınız çok hızlı. İş hayatınızda ve mesleğinizde kendinizi göstereceğiniz önemli konuşmaların da karşınıza geldiği bir dönem olacak. Hafta başında çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız ama bazı görmediğiniz, size söylenmeyen olaylara da hazırlıklı olun. Kalabalık ortamlarda toplum içerisinde kandırılma etkisine karşı hafta ortasında dikkatli olun. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu hafta sonuna doğru perşembe ve cuma günleri önemli haberler gelebilir.

Merkür Koç burcuna geçiyor, arkadaşlarınızla iletişiminizi artıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelme zamanı, o yüzden herkesi organize edecek, grubunuzun lideri haline geleceksiniz. Önemli aksiyona dayalı işleriniz, girişimleriniz varsa sizin için olumlu dönemlerden biri olacak. Çarşamba ve perşembe günleri ilişkilerden yana hızlı konuların devrede olduğu zaman dilimi olabilir.

Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, aşka, keyfe, özel hayatınıza vakit ayırdığınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Demek ki krizleri daha çok özel hayatınızda yaşayacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinize bu krizler yansıyabilir. Bu hafta Mars ve Uranüs arasında bir dik açı devreye girecek. Siz bu dik açıyı para ile ilgili konularda yaşayacaksınız. Ortaya bir borç çıkabilir, bir yere bir ödeme yapmayı unutmuşsunuzdur yıllar sonra bunun faiziyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Çok yakın çevrenizden arkadaşlarınızın ya da iş yaptığınız kişilerin parasal konularda çok ciddi anlamda zorlandığına şahitlik edebilirsiniz. Çevrenizde parasal konularda oluşacak bazı değişimler sizin iş yapış tarzınıza da yansıyabilir. Her zaman çok daha rahat kazandığınızı bu dönem elde etmek çok da kolay olmayabilir.

Pazartesi günü devreye giren Merkür ve Jüpiter kavuşumu sizin gelecek, keyif, alanlarınızda, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler alanınızda size fırsatlar sunabilir. Uzun zamandır sonuçlanmasını istediğiniz davalar, konular varsa bu hafta güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Az tanıdığınız insanlarla yaptığınız işlerinizde keyifli etkiler altında olacaksınız ama diğer yandan çabuk kandırılmalara da meyilli olabilirsiniz, gözünüzü açık tutun. Yaptığınız işlerdeki ayrıntıları tek tek ele almaya çalışın, olayları ertelemeyin, bana bir şey olmaz tavrıyla hareket etmeyin o zaman her şey akacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insandan göreceğiniz önemli destekler kuvvetli olacak. İleriye yönelik plan yapabilirsiniz.

Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızda dişinizi göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Güneş de burada. Demek ki herkes işle ilgili konularda sizi konuşacak. Hem de bu dönem önemli fırsatlar yakalayacak, fikir ve düşüncelerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, ailevi konular, eviniz için yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ufak tefek krizler, olaylar ailevi taraftan gelecek. Ev hayatınızda işleri idare ederken kriz yaratmamaya da özen gösterin. Çarşamba gününden sonra aşka, keyfe, mutluluğa yer vereceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Salı günü Mars ve Uranüs karesi devreye girecek. Siz bunu ikili ilişkiler, özel hayat ya da ortaklı işler alanında yaşayacaksınız. Demek ki sevdiğiniz insanın bu dönem işiyle ya da ailesiyle ilgili konularda hızlı haberler devreye girebilir, ortaklı işlerinizde arayı tutturmakta, enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz insanı çok fazla yıpratmayın ve bir tartışma içerisine giriyorsanız birbirinizi hırpalamamaya özen gösterin. Çünkü çok ciddi olaylar dönebilir, enerjimizi kontrol etmek kolay olmayacak.

Diğer taraftan para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var. Maddi konularda kendinizi şanslı görebilirsiniz, bolluğunuz, bereketiniz, keyfiniz yerinde olabilir. Bir yerden para bekliyorsanız bu hafta bu para ile ilgili konular hızlanabilir ama diğer taraftan harcamalarınız konusunda gözünüzü dört açmanız gerekiyor. Çünkü bu para geldiği gibi de gidebilir. Bu dönem yardımlarınız da çok artmış olabilir. Bu yardımları doğru yerlere yapmaya özen gösterin. Başkalarının kaynaklarını kullanırken yanılgılara, aldanmalara açık olabilirsiniz.

Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor, seyahatleriniz, eğitimsel konularınız hızlanacak, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir döngü başlıyor. Hem sosyal çevre hem parasal konularda kendi gücünüzü ele alacak, cesaret ettiğiniz alanların hareketlendiğini görecek, iş konularında da kafanızdaki fikirleri insanlara aktarmaktan ve bunların karşılığını almaktan geri kalmayacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bu aralar bazı şeyleri oturtmaya çalışıyorsunuz ve gayet de güzel gidiyor. Bu hafta ağırlıklı olarak hem parasal konular hem de işle ilgili konular daha fazla önemli olacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, yakın çevrenizden gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ama en fazla krizi de yakın çevrenizden yaşayacaksınız. Akrabalar, kardeşler, komşular yakın olarak kimi görüyorsanız onlarla olan bağlantılar önemli. Bu yıl en çok da kriz ve değişim, dönüşüm bu alanlardan yana olacak.

Salı günü Mars ve Uranüs arasında bir dik açı devreye girecek, yaptığınız işe dikkat edin. Bu hafta iş hayatınızda, gündelik hayatınızda koştururken bu noktalarda zorlanma etkisi devrede olabilir. İşinizde oluşacak ufak tefek bir kaza, bir sıkıntı, bir problem, beklenmedik bir olay işinizi, sağlığınızı sekteye uğratabilir. Sağlıkla ilgili konuları iyi ele almanız gereken bir dönem olacak. Çünkü Mars ve Uranüs enerjiyi doğru kullanamama anlamına geliyor o yüzden enerji çıkışları sizi zorlayabilir. Elektrik-elektronikle, para ile bağlantılı konularda bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Mars ve Uranüs dik açısı elektrikle ya da teknolojiyle ilgili sıkıntı ve problemleri karşımıza getirecek.

Bu hafta hayat size ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki konularda rahat enerji akıtıyor. Başkalarından göreceğiniz desteklerin, faydaların yüksek olacağı bir dönem. Anlaşma ve sözleşmelerin devreye gireceği, ortaklı işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacağı bir süreç sizi bekliyor. Detayları iyi kontrol edin, gözden kaçırmayın çünkü Merkür ve Neptün de birbirine çok yakın dolaşım halinde. Ortağınız, hayatınızda bir insan varsa onun bu dönem bazı kandırılmalara, aldanmalara açık olduğunu fark edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bazı konularda zorlanmalar da devreye girebilir. Bu hafta en çok anlaşmalar, sözleşmeler, ticari faaliyetlere dikkat edin.

Hafta sonuna doğru Merkür Koç burcuna geçecek, para ile ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. O yüzden alacak verecek dengesini iyi oturtacağınız, bu alanda yapmanız gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alacağınız ama biraz da sabırsız etkilerle hareket edeceğiniz bir dönem. İşleri ve durumları hafta sonuna doğru rayına oturtmayı başaracaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, para ile ilgili konular bu hafta önemli. Aynı zamanda krizler, cebinize girecek olan para ile bağlantılı olabilir ya da bu dönem parasal konularda stratejinizi doğru yapamıyor olabilirsiniz. Bu da inişlere ve çıkışlara neden olabilir.

Salı günü Mars ve Uranüs dik açısı devreye girecek. Siz bunu spekülatif alanlardan yaşayacaksınız. Yatırımlarınız, tavsiyeleriniz ya da yönlendiğiniz alanlar konusunda hızlı, ani, beklenmedik olaylar, bazı kayıplar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatı, onun alanında yaşanacak birtakım hızlı olaylar Salı gününe damgasını vurabilir. Bu dönem spor yapıyorsanız dikkatli olun. Bir yere yatırımda bulunacaksanız bu konularda gözünüzü dört açın çünkü ani oluşumlar karşısında siz daha harekete geçemeden bir şeyler kapanabilir, bu da sizi yorabilir. Sevdiğiniz insanla bu dönem birbirinizi zorlamayın ve kavga etmeyin, enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. İş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmeler var. Bu aralar size çok fazla rağbet olabilir. Bir yerlere başvurduysanız bu başvuruşların geri dönüşleri karşınıza gelebilir. Ya da beraber çalıştığınız insanlarla bazı önemli kararlar alabilir, patronunuza bu kararları söyleyebilirsiniz. Bir işten bir haber bekliyorsanız bu haberler gelebilir.

Ama Çarşamba günü Merkür Neptün kavuşumu da devrede olacak bu da şu anlama geliyor, gözünüzü dört açın. Merkür Neptün kavuşumları sağlığınıza da ekstra özen göstermeniz gerektiği konusunda sizlere bir uyarı niteliğinde. Para ile ilgili konular toparlanması gereken işler perşembe ve cuma günleri devreye girerken pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda daha aktif bir sürece merhaba diyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bilgi paylaşımlarında bulunmak, yaşadıklarınızı onunla paylaşmak, hayatınızda bir insan yoksa bir insanla tanışmak, flörtleşmek, konuşmak, hayatı paylaşmak adına önünüzde güzel bir 15 gün var. Burası aynı zamanda sözleşmeler ve anlaşmalar alanıdır. Önemli anlaşmalar ve sözleşmeler de Pazar günü ve sonrası 15 gün boyunca karşınıza gelebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, gündelik hayatınızın ritmi, sağlığınızla ilgili konular ve kendi istek ve beklentileriniz önemli olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta yalnız kalmayın, kendime vakit ayıracağım derken kendinizi krizler içerisinde bulmayın. Bu hafta biraz daha ortaklı işlere vakit ayırmanız ya da hayatınızda sevdiğiniz bir insan varsa onun sözlerine, davranışlarına kulak vermeniz gerekebilir.

Hafta ortası itibariyle parasal konular hayatınızın önüne geçecek. Ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı değişimler söz konusu olabilir. Ev ortamlarınızda başınıza çeşitli kazalar, aksilikler, sıkıntı ve problemler gelebilir. Bunlar elektrik, doğalgaz gibi problemler olabilir. Aile büyüklerinizle bazı noktalarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yine aile büyüklerinizin, sevdiğiniz insanın kariyeriyle ilgili konularda da zorlanmalar devreye girebilir ya da aniden evden çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Yani yerleşimle ilgili konularda hızlı olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Yerleşimle, evle alakalı konularda evinizin güvenliğine bu dönemde mümkün olduğunca dikkat etmeye özen gösterin.

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var. Merkür ve Jüpiter kavuşumları aşkta sizi destekleyecek. Doğru zamanda doğru şeyleri söyleyeceksiniz. Sevdiğiniz insana güzel sürprizler yapabilirsiniz ya da sevdiğiniz insana bazı sözler verebilirsiniz ama bu sözleriniz ne kadar iyi niyetli olursanız olun çok da yerine gelmeyebilir. Coşkulu ve hevesli aynı zamanda romantik yapınızla hareket edeceksiniz. Sanatsal işlerinizde bazı önemli açılımlar devreye girebilir ama diğer taraftan Merkür Neptün kavuşumu hem aşk hayatınızda hem de kreatif işlerinizde gerçekçi olmadığınız anlamına gelebilir. Bir şeyleri ya gözden kaçırıyorsunuzdur ya hasıraltı ediyorsunuzdur ya görmezden geliyorsunuzdur. Ama tam da bu dönem bunları görmeniz, fark etmeniz çok önemli olacak. Sevdiğiniz insana karşı fazla hoşgörülü, fedakâr ve sevgi dolu yaklaşımlarınız devrede olabilir. Çok fazla spor yapmayı sevmediğiniz bir dönem zaten yapsanız da bunun karşılığını çok fazla alamayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda da gerçekçi olmaya özen gösterin.

Merkür Koç burcuna geçiyor pazar günü. Demek ki önünüzdeki 15 gün boyunca işle ilgili konular, gündelik hayatın ritmi, sağlığınızla ilgili alanlarda kendinizi göstereceğiniz bir süreç olacak. Sağlık kontrollerini yaptırmak için uygun bir dönem. Baş bölgenizde, göz, kulak, burun, boğazda sıkıntılar varsa bunları ele almanın kontrolleri yaptırmanın tam zamanı.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftanız geri planda duracağınız etkilerle başlıyor. Eğer bir yerde çalışıyorsanız daha fazla bu konularla ilgili olacaksınız. Kendi halinizde olma, haftaya adapte olamama gibi etkiler devrede olabilir. Şartlar çok fazla elinizde olmayacak o yüzden sizin dışınızda gelişen olaylara karşı pazartesi ve salı günleri çok fazla tepki vermeyin, krizleri çok fazla büyütmeyin. Hayatın önünüzden akıp geçmesini beklemeniz çok daha doğru olacak.

Zira salı günü gece saatleri itibariyle çarşamba ve perşembe günleri oldukça hareketli geçecek. Diğer taraftan Mars ve Uranüs arasında dik açı Salı günü devreye girecek. İş hayatınız, sağlıkla ilgili konular hayatınızda çok önemli olacak. Kısa bir yere yolculuk yapıyorsanız, bir yerden bir yere gidecekseniz ulaşımda bazı aksamalar sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem iş prensiplerinde anlaşmak çok da kolay olmayacak. Belki şimdiye kadar çok doğru insanlarla çalışıyor olabilirsiniz o insanların o gün işe gelmemesi onun yerine yeni bir insanın devreye girmesi onlarla bazı gerilimler yaşamanıza neden olabilir. O yüzden her tür iletişim konularında dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, bir şeyler yazıyorsanız bu dönem olayların çok çabuk büyümesi söz konusu olabilir. Yakın çevrenizin hayatında önemli olaylar devreye girecek. Diğer taraftan ev hanenizde keyifli etkileşimler söz konusu, güzel haberler ev ortamında alınacak bu hafta. Aile büyüklerinizle bir araya gelme, sevdiğiniz insanla vakit geçirme önem kazanırken yine evle ilgili bir mevzu kafanızda dönebilir ve bununla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ama aldanmaya da meyilli olacağınız bir süreç olabilir o yüzden şartları ve koşulları sağlama almayı unutmayın. Diğer taraftan iş hayatınızda gündelik hayatın ritminde yaşadığınız her tür sıkıntıyı ailenizdeki insanlarla çözme potansiyeliniz yüksek olacak. O yüzden herhangi bir sıkıntı ve sorunla karşılaşırsanız ailenizle, sizinle beraber olan insanlarla bu sıkıntı ve problemleri ele almaya çalışın.

Perşembe ve cuma günleri bu anlamda size göz kırpacak. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor, keyif dolu, aşk dolu etkilerle dolu bir sürece merhaba diyorsunuz. Önünüzdeki iki hafta boyunca bolca gezecek, dolaşacak, aşka vakit ayıracak, çocuğunuzla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız. Spor yapma dönemi başlıyor. Uzun zamandır kendinize vakit ayıramamış olabilirsiniz şimdi spora daha fazla yer vereceksiniz. Sabırsızlık etkisine karşı dikkat edin.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, arkadaş ortamlarınızdan alacağınız önemli haberler hafta başına damgasını vuracak. Çevrenizi iyi kontrol etmeniz burada iyi strateji oluşturmanız gereken bir süreç ama burada oluşan inişler çıkışlar krizleri de tetikliyor. O yüzden sıkıntı ve krizlerle karşılaştığınız zaman yapmanız gereken tek bir şey var o da kendi hobilerinizi harekete geçirmek. Sizi sakinleştiren, size güven veren insanlarla vakit geçirmek ya da belki bir müzik açmak, kendinizi spora vermek bu hafta başında önemli.

Arkadaş çevrenizle bazı anlaşmazlıklar yaşamaya da meyilli olacaksınız. Mars ve Uranüs arasındaki dik açı para ile ilgili konularda sizi etkileyecek. Parasal konularda elinizden bir para kayıp gidebilir, beklenmedik bir durum oluşabilir, para ile ilgili bir meseleyi çözmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da sizi sinirli, agresif ve gergin yapabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli adımlar atın. Şartları ve koşulları idare edemeyeceksiniz, enerjisel olarak bazı iniş çıkışlara açık olabilirsiniz. Sabırsızlık etkisine karşı da dikkatli olmakta fayda var. Yakın çevrenizden önemli telefon haberleri devreye girecek. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, ulaşım aynı zamanda dijital platformlarda güzel teklifler gelebilir. Yakın çevrenizdeki bir insana yardım etme potansiyeliniz yüksek olabilir ama bu potansiyeli değerlendirirken yardımın ucunu da kaçırabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlar sizi yanıltabilir o yüzden yakın çevrenizden destek alırken, onların konuşmalarını hayatınıza alırken bu etkiyi de göz ardı etmeyin biraz daha kendi mantığınızı devreye sokun. Aynı zamanda arkadaş ortamlarında oluşacak bir anlaşmazlığı çözmek de size kalacak.

Perşembe cuma günü bir arkadaşınızın sıkıntısını, derdini ele alacaksınız. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor, önünüzdeki iki hafta boyunca eviniz, aileniz, yuvanız ya da evle ilgili mevzular hayatınızda önem kazanıyor. Cesur girişimler, ev hayatınızla alakalı kafanızda bazı planlar varsa, evi değiştirmek, ev almak, taşınmak ya da eve dair yatırımlarda bulunmakla ilgili olaylar hızlanmaya başlıyor. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, bağlantılarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, kariyer ve meslek hayatınızda idare etmeniz gereken önemli olaylar var. Krizler daha çok iş hayatınızdan gelecek ve bu krizleri ev ortamınıza taşımamanız gerekiyor ya da evinizde kendinizi rahatlatarak krizleri aşabilirsiniz. Krizler pazartesi ve salı günleri daha çok iş ortamlarınızdan gelecek.

Mars ve Uranüs ikilisi yeniden devrede bu ikili ev, aile ve yuva alanlarınızda isyankâr, kafanıza buyruk, hayatı geldiği gibi yaşamanıza neden olabilir. Ev ortamlarınızda kavgadan, gürültüden, sakarlıktan, düşmelerden, çarpmalardan mümkün olduğunca uzak durun. Enerjinizi kontrol edemeyeceksiniz, özellikle evde spor yapıyorsanız, evde çok hızlıysanız bu dönem bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yine evde bir elektrik-elektronik problemi yaşanabilir, makinelerinizde arızalarla, problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, bunlar da sizi zıvanadan çıkarabilir.

Merkür Jüpiter kavuşumu para alanlarınızda. Bu hafta başı güzel para kazançları devreye girecek. Önemli konuşmalar, bu paranın elinize geçmesi bunlardan yana şansınızın, fırsatlarınızın yüksek olduğu bir dönem. Çarşamba günü para ile ilgili bir mevzuda bir kandırılma etkisine karşı da dikkat edin. Para bir yandan gelebilir ama geldiği gibi de gidebilir. Sezgilerinizi iyi kullanın para ile ilgili bir anlaşma yapacaksınız şartları ve koşulları iyi belirleyin ama parasal konulardan yana bu hafta şansınız yüksek olacak. Para ile ilgili mevzuları da aile ortamlarında rahat aktaracaksınız. Evinizin bir ihtiyacını görebilirsiniz, ailenizin bir isteğini karşılayabilirsiniz, evinize bir eşya alabilirsiniz perşembe ve cuma günleri bu alanlar aktif olacak. Evden çalışıyorsanız keyifli bir süreç içinde olacaksınız.

Merkür Koç burcuna geçiyor pazar günü iki hafta boyunca iletişimsel işleriniz çok hızlanacak, sosyal medyada rüzgar estireceksiniz. Farklı tavırlar, farklı fikirlerle çok konuşulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimiz hızlanırken kısa vadeli ama sizi destekleyecek önemli bir girişim ya da bir eğitim devreye girebilir, tadını çıkarın.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, seyahat ve eğitimle ilgili işler, uzak yerlerle yapılacak işler ya da uzaklardan alınacak haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama bu alanda da birtakım krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Mars ve Uranüs dik açısı salı günü devreye girecek ve siz bu dik açıyı kontrolünüz dışında bazı olaylar alanında yaşayacaksınız. Eğer hayatınızda bir insan varsa o insanın sağlığı ya da işi ile ilgili konularda zorlanmalar devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanların kariyer ve iş hayatlarında bazı beklenmedik olaylara şahit olabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde sıkıntılar, problemler, beklenmedik olaylar devreye girebilir. Enerjiniz istediğiniz gibi çalışmayabilir.

Diğer taraftan Merkür ve Jüpiter kavuşumlarıyla bu haftanın en şanslı burcu sizsiniz. Hayata bakış açınız çok keyifli olacak aynı zamanda iş hayatınızdan önemli haberler de devreye girecek. Salı günü bazı işlerinizi, yakın çevrenizde olup biten olayları kontrol etmek kolay olmayabilir. Araba kullanıyorsanız özellikle dikkat edin ama onun dışında hayatın sizi koruyup kolladığını göreceksiniz. Önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Bütün bunlar gerçekleştiğinde bu hep böyle gidecekmiş gibi kendinizi bir hayale de kaptırmayın çünkü Merkür ve Neptün kavuşumları da devrede olacak. Mümkün olduğunca gerçekçi olmaya özen gösterin hayalperestlikten uzak durun, sağlığınızı da ihmal etmeyin. Bu süreç size olumlu yansıyabilir bunu kendi tarafınıza çevirin. İletişimsel işleriniz varsa bu işlerde önemli ticari faaliyetler perşembe günü devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanların işlerine öncülük edebilirsiniz. İşleri toparlama dürtüsüyle hareket edebilirsiniz.

Bu hafta atacağınız adımlar pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber size para olarak dönecek. Maddi konular ön plana geçmeye başlıyor. Önünüzdeki iki hafta boyunca parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak, değişik fikirlerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Girişimcilik yönünüzün çok artacağı bu süreç içerisinde kazançlarınız gerçekten sizi çok ama çok mutlu edebilir. Bu aralar cazibeniz yüksek. Eğer hayatınızda bir insan yoksa etrafınızdaki insanları fark etmeye özen gösterin. Eğer hayatınızda bir insan varsa bu aralar sizi biraz bencil bulabilir çünkü kendinize daha fazla vakit harcamak istediğiniz bir dönem. Zaman zaman sevdiğiniz insana vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Sosyal çevreniz çok aktif, hafta sonu oldukça eğlenceli, hareketli zamanlar sizi bekliyor.

Yorumlar (0)