Hande Kazanova'dan haftanın burç yorumları

25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım...

ASTROLOJİ 25.05.2020, 15:51 26.05.2020, 17:42
Hande Kazanova'dan haftanın burç yorumları

Koç Burcu:

Haftaya Ay Yengeç burcundayken başlıyoruz Sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar,. Bu bayram eviniz, aileniz, yuvanız ve yakın çevrenizde yapılacak olan her türlü girişim ya da onlarla birlikte geçireceğiniz güzel zamanları temsil ediyor.

Hafta ortası itibari ile daha fazla enerjinizi keyfe yönlendireceksiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili bağlantılarınız artarken, bekarsanız bayram sonrası kendinizi aşk hayatınızda daha fazla ön plana çıkarmak isteyeceksiniz.

Perşembe günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, eviniz, aileniz, yuvanız da bir takım konular da konuşma ve görüşmelerin hızlanması ortaya çıkabilir yada yakın çevrenizle ilgili girişeceğiniz işlerinizde hafta sonuna doğru bazı konuları sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Venüs gerilemesi ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızın yöneticisi olduğu için, ilişkilerinize daha fazla önem göstermeyi unutmayın. Mutlu Bayramlar.

Boğa Burcu:

Sevgili Boğa ve yükselen Boğalar, haftanıza keyifli ve iletişiminiz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevre bağlantılarınız önem kazanırken, hafta ortası itibari ile evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla önem vermek isteyeceksiniz.

Bayram sonrasında biraz geri planda haraket etmek isteyeceksiniz. Kendinizle baş başa kalmak ve özel hayatınıza vakit harcamak önemli olacak.

Perşembe günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile eğitimsel konuların hızlandığı bir dönem başlıyor. Sevgili Boğalar maddi konularda hâlâ dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Gerek iş hayatınızda gerekse arkadaşlık ilişkilerinizde insanlarla olan bağlantılarınızda sınırlarınızı iyi belirlemeyi unutmayın.

Cuma günü stresli olabilir, bazı bağlantılarınızda sıkıntı ve problemler oluşabilir. Bazı sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İyi Bayramlar

İkizler Burcu: 

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler haftaya maddi konular üzerine eğilerek başlıyorsunuz. Aileniz ve sevdikleriniz için para harcamayı daha fazla ön planda tutacaksınız.

Bayram sonrasında, iş hayatınızın detayları ve koşturmaları devrede olurken, yakın çevrenizde ki insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Hayatınızda hızlı bir takım aktiviteler devrede olacak.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Maddi konuların ön planda olacağı bir dönem olacak. Bu hafta beklenmedik bazı olaylar işle ilgili hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz ancak bu sorumlulukları yerine getirmek pek de kolay olmayacak.

Sıkıntı ve problemleriniz varsa çözüm üretmek önemli olacak. Kararsızlıklarınızı aşmak sizi olası sıkıntı ve problemlerden koruyacaktır. Mutlu Bayramlar..


Yengeç Burcu:

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler, bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Bu hafta daha fazla kendi hayatınıza odaklanıp, kendi isteklerinizi ön planda tutacaksınız.

Perşembe günü itibari ile iletişim gezeni Merkür sizin burcunuza geçiyor. İletişiminiz hızlanmaya başlıyor. Daha önceden oluşturduğunuz fikirlerinizi, yaptığınız planları hayatınıza geçirmek için bu dönemden faydalanabilirsiniz.

Bu aralar arkadaşlarınıza ve çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızın size verdikleri sözleri tutamadıklarını görebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Daha hızlı daha net kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız. Aldığınız bir takım kararları uygularken sakın işlerinizi ertelemeyin. İlişkiler ile ilgili kendinizi gösterebileceğiniz bir dönemde değilsiniz. Bu yüzden kendinizi çok fazla zorlamayın. Mutlu bayramlar…

Aslan Burcu:

Sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza geri planda durarak, isteksiz enerjilerle giriş yapacaksınız. Bayram bitişi itibari ile Ay Aslan burcuna geçiş yaparak sizi hareketlendirecek. Kariyerinizde bir takım sıçramalar, iş görüşmeleri ve fırsatlar bu hafta karşınıza gelebilir.

Merkür’ün Yengeç burcunda geçmesi ile birlikte, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz, maddi konularda biraz daha sakin davranmanız gereken bir döngü başlıyor. Alınganlığınız had safhada olacağı bu zaman diliminde mantığınızı ön plana çıkartmak çok işinize yarayabilir.

Merkür’ün Kuzey ay düğümleri ile olan bağlantıları, hem gelecek planlarınızda hem de parasal konularda güzel sonuçlarınızı karşınıza geçirecek.

Bu hafta önemli sorumluluklarınızı ve organizasyonlarınızı yerine getirmeniz gereken bir haftadasınız. Kendinizi çok güçlü hissediyor olacaksınız, diğer taraftan bu gücü ortaya koymakta zorlanacaksınız. Bu hafta bu dengeyi iyi oturtmalısınız. Mutlu Bayramlar...

Başak Burcu:

Çevre ilişkilerinizin arkadaşlıklarınızın gelecek planlarınızın önemli olduğu haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlar bu bayram oldukça keyifli geçirmenize neden olacak.

Çarşamba günü itibari ile hayatı biraz daha yavaş algılayabilirsiniz. Biraz kendi özelinize çekilmek, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Geri planda duracağınız işlerinizin üzerine düşeceksiniz.

Bu hafta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile beraber, sosyal çevre ilişkilerinizin hızlanacağı bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınızla beraber daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Aynı zamanda onlarla beraber hayatı paylaşmak isteyeceksiniz.

Bu hafta ilişkilerde gerginlikler karşınıza gelebilir. Gerek iş gerekse aile ilişkilerinizi kapsayabilir. Önemli sorumluluklar üstelendiğiniz bir dönem ve bu sorumlukların size ağır geldiği bir süreç olduğundan bu sorumlulukları yerine getirmek kolay olmayacak. Kararlarınızı ertelememeye gayret edin. Güzel haftalar mutlu bayramlar diliyorum.

Terazi Burcu:

Bu hafta göz önünde olmaktan ve ailenize ve sevdiklerinize vakit ayırmaktan keyif alacaksınız.  Duygularınız coşkulu ve görünür halde olacak, sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Özellikle bayramın ikinci gün oldukça keyifli etkiler altında olacaksınız.

Merkür’ün Perşembe günü itibarıyla Yengeç burcuna geçmesi, önümüzdeki dönem hem iş hayatınız, hemde kariyerinizde kendinizi daha fazla ön plana çıkaracağınız bir döngü içerisine gireceğinizi gösteriyor. Önemli iş görüşmeleri, anlaşmaları gündeme gelebilir. Birden fazla bir işle uğraşabilirsiniz. Bir işi bitirmeden diğerine geçmemeniz gereken bir zaman diliminde olduğunuzu unutmamalısınız.

Aynı zamanda Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ve Kuzey Ay düğüme ile birleşmesi perşembe ve cuma günleri önemli bir takım görüşmeleri ve faaliyetleri de karşınıza getirebilir. Özellikle bu günlerde bu etkiden faydalanabilirsiniz.

Hafta ortası itibari ile arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Geçmişten insanlarla irtibata geçebileceğiniz bir dönem. Bağışıklık sisteminize özen göstermeniz gereken bir süreçtesiniz. Mutlu Bayramlar

Akrep Burcu:

Bu bayram oldukça keyifli etkiler altında olacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Dış ortamlardan güzel haberler alabilir, tanımadığınız insanlara sevgi, hoşgörü ve empati ile yaklaşabilirsiniz. Kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili olarak kafanızda çok güzel çözümler gelecek.  Bazı merak ettiğiniz konular,  önümüzdeki dönemde olup olmayacağını göreceğiniz ve hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile beraber, seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler hem medya hemde hukuk alanlarında daha hızlı sonuçların alınacağı ve daha fazla çözüm üreteceğiniz bir döngü içerisine giriyor olacaksınız.

Bu hafta bayram sonrası güzel keyifli haberler alacaksınız. İlişkilerinizde sorumlulukları almak çok kolay olmayacak özellikle ailenize verdiğiniz sözleri tutmayı unutmayın. Maddi konularda onlar için yapacaklarınızı ertelemeyin. Aşk hayatınızda çok fedakar ve duygusal yapınızla, yada çocuğunuz varsa  sınırlarınızı iyi belirlemeye çalışın. Keyifli bayramlar

Yay Burcu:

Bu bayramda sevdiklerinizle biraz daha ketun davranışlarınız ön planda olabilir. Kafanız para konuları ile dolu olacak sevgili Yay ve yükselen Yaylar kafanızda hesaplar yapabilirsiniz yada bayram dan sonra neler yapacağınıza dair bir takım kararlar alabilirsiniz. Hemen bayram sonrası çok güzel iş fırsatlarınızın önünüzde açıldığını fark edeceksiniz. Önemli insanlardan destek alabileceğiniz güzel bir süreç sizi bekliyor.

Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok dış ortamlardan alacağınız haberlerin hayatınızı şekillendirdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü Merkür Yengeç Burcuna geçiyor. Sizin için parasal konuların ön plana çıktığı bir dönem olacak. Alacak verecek dengesini oturtmaya çalıştığınız, parasal sorunlarınıza çözümler ürettiğiniz kredi çekmek, vergiyi ödemek banka ile ilgili işlemleri gerçekleştirmek adına bu dönem uğraşacaksınız.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiklerinize verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönemde verdiğiniz sözleri tutmak önemli olacak. Hafta sonu keyifli etkiler söz konusu olacak. Dış ortamlarda daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Güzel bir bayram diliyorum.


Oğlak Burcu:

Özel hayatınızın detayları ve ikili ilişkilerinizle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak’lar. Sevdiğiniz insanla geçireceğiniz harika bir bayram sizinle olacak.

Merkür Yengeç burcuna geçiyor daha fazla sevdiğiniz insanı önemseyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Bu dönem anlaşmalar ve sözleşmeler ve ortaklı işlere başlamak için çok uygun bir dönemdir. İkili ilişkilerinizde sevdiğinizle paylaşımlarınızı artırmak için güzel bir dönemdesiniz.

Bu hafta sanatsal kreatif işlerinizde olumlu haberler alabilir bu şanslı etkiler bütün bir haftaya yayılabilir. Aynı zamanda beraber çalıştığınız insanlarla parasal konularda bir meseleyi sonlandırmanız yada parasal konularda bir meseleyi çözmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri parasal konulardaki sorunları çözmek için harekete geçeceksiniz. Mutlu bayramlar

Kova Burcu: 

Gündelik hayatınızın ritmi ve yapılması gereken işlerle haftaya başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kova’lar. Bu bayram sizin için hizmet etmek önemli olacak. Sağlığınızla ilgili midenizle ilgili hassas olacağı bir bayram geçirebilirsiniz. Yediğinize içtiğinize özen göstermelisiniz.

Perşembe günü itibari ile Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, işinizle ilgili konularda kontrollerinizi yaptırmak için harekete geçeceğiniz bir dönem başlıyor.

Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana verdiğiniz sözleri tutmak konusunda çok zorlanacaksınız. Cuma günü ilişkinizle ilgili bir konuyu çözüme kavuşturmanız önemli olabilir. İyi Bayramlar

Balık Burcu:

Sevgili Balık ve yükselen Balıklar bu bayram aşk dolu etkilerle haftanıza başlıyorsunuz. Hayatınız da çok keyif alacağınız bir süreçtesiniz. Varsa çocuğunuzla yada aşk hayatınızda, hobilerinizle eğlenceli ortamlarda kendinizi güçlü kuvvetli ve keyifli hissedeceksiniz. Aynı zamanda bayram sonrası iş konularında da şanslı etkiler altındasınız.

Bu hafta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile aşkı özelinizi daha fazla konuşacağınız, aşkı isteyeceğiniz ve bu konuda harekete geçeceğiniz bir döngü olacak. Diğer taraftan çocuğunuzla ilgili konular sanatsal faaliyetler aktiviteler aynı zamanda risk içeren konularda kafanız gayet net çalışıyor olacak.

Ailenize karşı ve sevdiğiniz insana karşı  verdiğiniz sözleri yerine getirmek için harekete geçmelisiniz.  Sağlığınıza gereken özeni gösterin bağışıklığınızı kuvvetlendirin. Güzel bir bayram diliyorum.

Yorumlar (0)