Mars Retrosu hayatımıza neler getiriyor?

ASTROLOJİ 09.09.2020, 12:57 09.09.2020, 15:36
Mars Retrosu hayatımıza neler getiriyor?

Mars gezegeni altı aylık Koç transitine 28 Haziran itibariyle başladı. 9-10 Eylül 2020 itibariyle Mars S pozisyonuna yani durağan haline geçecek. 12 Eylül’de retro hareketine geçiş yapacak olan Mars, Kasım ayının ortalarına kadar bu gerileme hareketine devam edecek. Peki, Mars Retrosunda burçları neler bekliyor?

“Bu seferki Koç seyri gerileme hareketi ile de buluşacak. Önceki yıllardan farklı olarak bu sefer hak, hukuk ve adalet mekanizmamızı devreye sokacağız.” diyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, altı ay boyunca sürecek olan ve doludizgin, hararetli geçecek Mars transiti hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bu seferki Koç seyri gerileme hareketi ile de buluşacak. Önceki yıllardan farklı olarak bu sefer ‘Hak’, ‘Hukuk’ ve ‘Adalet’ mekanizmamızı devreye sokacağız. Çok ilginç değil mi?

Bizi durdurmak için aktif bir renk olan kırmızının kullanılması

Trafik ışıkları, hakemin kırmızı kartı, dur levhaları ve bir dolu uyarı kırmızı ve tonlarıyla sembolize ediliyor. Diğer yandan canlılığı, aktifliği, hızlı tüketimi gösteren renk de kırmızı. Bir çok fast-food zincirinin amblem ve logo çalışmalarında bu rengi görmemiz boşuna değil. Kızgınken, hiddetliyken, öfkeliyken kendimizi durdurmak ne kadar zor bir deneyim.

Bitişi 7 Ocak 2021

Karmik açıdan Mars, bir sonraki yaşam haritanızın Satürn’üne dönüşür. Mars’ın tek durdurucusu Satürn’dür. Örneğin, Satürn kemiklerdir. Mars ise aktif enerji. Tam bir işe başlayacakken hop bir anda ayağınız burkulur, bacağınız kırılıverir ya da kaşıntı basar duramazsınız yerinizde. Aslında hayatınız sizinle konuşuyordur; dur diyordur. İlerlemek için, eyleme geçmek için henüz erken! Ya da eviniz, arabanız, teknolojik aletleriniz… Patlama, çatlama, su patlaması, elektrik kaçakları, bozuk ampuller; bunların hepsi size bir şey anlatıyordur. Dur ve önce tamir et. Satürn’ü çalıştırdıkça Mars’ı dizginlemeye, hırs ve tutkularımızı doğru bir şekle büründürerek ilerletmeye hazırlanırız. Eğer bunu başaramazsak daha zorlu sınavlarla mücadele ederiz. Örneğin, asla katil olmam dediğimiz an bir cinnet kurbanı olup oracıkta katil oluveririz. Çok temkinli olsak da kapkaçlara maruz kalabilir, dolandırılabiliriz. Hakkımızı savunurken bir anda haksız konumuna düşebiliriz. Hayatta hiçbir zaman “asla” dememeyi öğretmeye geliyor Mars. Bizler için, yeniden toparlanabilmemiz için ve önümüzdeki yılları daha sağlam ve doğru emeklerle yürütebilmek için…

Bu transitle savaşabilmek için Oğlak burcu evlerinize yönelin

Satürn’ünüzü gözlemleyin. Şimdi tarihler belirteceğim. Bilhassa bu tarihlerde kendinize daha fazla hakim olmanız gerekiyor, isterseniz telefonlarınıza, ajandalarınıza bu tarihleri not edin.

27-28 Temmuz 2020 itibariyle Mars kare (Jüpiter, Plüton, Satürn) etkisi başladı

Yeni eylemler ile var olan düzenimizdeki problemleri düzeltmeye güdüleneceğiz.

Sorunlar bizi bir kısır döngü içerisindeymişiz ve bir türlü çıkamıyormuşuz gibi hissettirecek ve düzenimizi değiştirmek için yeni olanla değiştirmek isteyeceğiz. İşimizi yenilemek, yeni başlangıçlar yaparak B planları yaratmak, ilişkilerimizdeki tıkanıklıklar için farklı, alternatif çözüm yolları üretmek ve hayatımızı yenileme istekliliği etkili olacak.

9-10 Eylül 2020 itibariyle Mars S pozisyonu sonra Retro

Bu tarihlerde yeni bir başlangıç, bir eylem uygun olmayacaktır. Yapmamız gereken minimum iki gün beklemek, sabretmek ve kararlar almak için planlar yapmak olacak. Örneğin, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bağımlılıklarınızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Spora başlamak, uzun dönem bir eğitim için planlar yapmak, bütçenizi kontrol etmek, gelir gider dengenizi yeniden gözden geçirmek için uygun olacak. Tüm bunları düşünmek, planlamak için uygun günlerde olacağız. Fakat eyleme geçmek için sabretmeliyiz. İrade kontrolü sağlamak isteyeceğiniz her türlü eylemlerinizi planlamak için kullanabilirsiniz.

28-29 Eylül 2020 Satürn S pozisyonu ve Retro Mars karesi

Durmamız gereken diğer günler bu tarihler arkadaşlarım. Özellikle hayatınızdaki otorite figürleriyle, patronlarla, üst yönetimle, devlet ve kurumlarla ilgili bekledikleriniz, önemli işleriniz varsa bunları planlamak, nasıl bir yol izleyeceğinizi düşünmek için uygun zamanlar. Fakat tüm bu belirttiğim konularla ilgili eylem planı içerisine girmemelisiniz.

16 Ekim 2020 Terazi Yeni Ayı ve T-kare Öncü Burçlarda

Arkadaşlarım, velev ki geç kaldınız… Kısır döngü devam ediyor. Hatta üstüne bu zamana kadar daha fazla hatalar yaptınız. İşleriniz ertelendi, borçlar katlandı, istediğiniz verimi ne işte ne ilişkide elde edemiyorsunuz. İşte bu tarihlerdeki Terazi Yeni Ay’ı size yeniden fırsat verecek. Bu sefer yaşamınızdaki olayları başkalarıyla paylaşarak, birbirinize destek olarak geçirmeye, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Tabi bu zamana kadar dostlarınızı incitmediyseniz!

Fakat bu yeniayın etkisi 15 gün süreceği için af dilemek, gönül almak, uyum, barış ve huzur ortamı yaratmak için yaralı yüreklere bir merhem çektirebilir.

14- 15 Kasım 2020 Mars, Stationary (Duraklıyor) ve sonra düz hareketine başlıyor

Bu günlerde Mars ile Venüs karşıtlığı yaşayacağız.

  • İlişkilerde anlayışlı olmak, karşı tarafın bizi anlamasını sağlamak ve hak ettiğimiz değerin gözükmesi için çaba göstermek konularında bir beklenti içerisinde olmamamız gereken günler yaşayacağız.
  • Mahkemeleri bu süreçlere denk gelen arkadaşlarım için erteleme vb. sorunlu etkiler oluşabilir.
  • Evliliklerle ilgili olumsuz gözüken iki gün olduğunu belirtebilirim.
  • İlişkiler, evlilik ve ortaklık konularında, bir imza anlaşma, başlangıç yapma konusunda temkinli olmamız gereken iki gün yaşayacağız.

16 Kasım 2020 ile 7 Ocak 2021 arası Mars Koç transitine düz harekette devam edecek.

  • Ev almak isteyenler, yatırım yapmak isteyenler, taşınmak isteyenler, iş yeri açmak isteyenler, ameliyatlara girecek kişiler, kredi çekmek isteyenler bunların hepsi bir girişim ve eylem olduğu için Mars hakimiyetinde değerlendiriyoruz.
  • Bu tarihler arasını inişli çıkışlı aylar atlattıktan sonra değerlendirebiliriz.
  • Üstteki sıraladığım tarihlere dikkat ederek, negatif günlere denk getirmeden başlangıçlar yapmaya çalışmalısınız.

Yorumlar (0)