Türkiye dünyanın 2. süper gücü olacak

ASTROLOJİ 03.08.2020, 11:10 04.08.2020, 10:21
Türkiye dünyanın 2. süper gücü olacak

2020 yılı tahminlerinin sıkı sıkıya tüm dünyada takip edildiği Astrolog Can Aydoğmuş, pandemi dönemi etkileri ve Türkiye'nin gelecek yıllarda dünyadaki yerine dair açıklamalarda bulundu. Aydoğmuş virüsün Temmuz 2020 itibariyle azalacağını ve tüm dünyada bir rahatlama döneminin başlayacağını belirtiyor.

Türkiye’nin uzun süredir yaşadığı sıkıntıların da son bulacağına değinen Can Aydoğmuş, ülke olarak ekonomik, kültürel ve sosyal ışığımızın yükseleceğini de vurguluyor. Koronavirüsün dünya üzerinde tamamen bitiş tarihini de öngören Aydoğmuş, "Dünya liderlerinin rahatlaması ve savaş, ekonomi ve hastalıklar ile ilgili gerginliklerin yüzde 100 bitişi 2023 Ocak sonu Satürn’ün ev değiştirmesi ile olur” diyor.

2020 yılı ve sonrasında Türkiye’nin dünyanın ikinci süper gücü olacağını, bu iki süper güçten diğerinin ise Japonya olacağını belirten Aydoğmuş, Türkiye’nin 2023 yılından sonra ise dünya konjonktüründe lider ülke konumuna yükseleceği söylüyor. 

Özellikle 20 Haziran ile 17 Ağustos 2020'ye dikkat çeken astrolog, bu iki tarih arasında terör, savaş, patlamalar ve doğal afetler adına gergin bir süreç yaşanabilir uyarında bulunuyor.  

2019 yılından 2020 yılına da daha 2017 yılındaki yorumları ile ışık tutan Aydoğmuş, ülkemizin doğusunda meydana gelecek depremler konusunda tüm ülkeyi yıllar öncesinden uyarmıştı. Ege depremleri konusunda da konuşan  Can Aydoğmuş, Doğu’da olası depremlerin “yıkıcı” olacağı konusunda da tüm mercileri ve vatandaşları uyarıyor.

Manisa, Muğla ve Bodrum’daki depremleri de tam tarihleri ile bilen Aydoğmuş Türkiye’nin kuzeydoğusu ile ilgili de gökyüzü bilimi astrolojinin sağladığı öngörüler ile uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Ne dediyse oldu!

  • Sakarya Havai Fişek Fabrikası patlaması öncesinde ay tutulmasının etkisi ile “patlamalar” olabileceğini yazmış ve konuya dikkat çekmişti.
  • Covid-19 virüsünün dünyada ilk kez çıkış tarihini de öngördü. Can Aydoğmuş, “Ocak 2019’dan Haziran 2020’ye kadar tüm dünyada ortalık yangın yeri olacak. Hastalıklar ve vebalar baş gösterebilir. Hastalıkların bitişi 2023 yılında olacak” diye yazmıştı.
  • Yeni tip Çin virüsünün çıkışından önce “yeni bir virüs” tespit edilecek diye yazan tek astrolog oldu.
  • İngiltere, Almanya gibi ülkelerin karantinasız sınırlarını turistlere açacakları tarihi ve Corona normalleşme sürecinin tarihlerini öngördü.
  • Tahran’da Haziran ayında gerçekleşen patlamanın hemen öncesinde yine tutulmalara bağlı olarak “patlama” konusunda uyarıda bulundu.
  • 2020 Manisa Depremi, Bingöl Depremi, Bodrum, Muğla depremi
  • Spor camiasında şampiyonluklar ve önemli sakatlıklar
  • Covid-19 normalleşme süreci ile ülkelerin sınırları açış tarihleri
  • Astrokartografik olarak tutulmaların etkisi ile Çin, Endonezya, Dubai, Umman, Malezya, Filipinler, İran, Hindistan’dan şok edici haberler gelecek. Bu haberler dünyanın tüm gündemini etkileyecek.
  • Venüs “Ketu” dönemine girdi. Ocak 2019’dan Haziran 2020’ye kadar tüm dünyada ortalık yangın yeri olacak.
  • Spor kulüplerinden Fenerbahçe’nin 2025-2031 arasında en parlak dönemini yaşayacak.

Yorumlar (0)