"Büyük Kediler" National Geographic NOW’da

BELGESEL 03.02.2022, 09:39 03.02.2022, 12:47
"Büyük Kediler" National Geographic NOW’da

Yeryüzünün en vahşi canlıları arasında yer alan büyük kedilerin soluksuz izleyeceğiniz çetin yaşam savaşı ve vahşi doğadaki amansız mücadelelerini konu alan “Büyük Kediler” serisi Şubat ayı boyunca her hafta sonu National Geographic NOW’da.

Acımasız Düşmanlar

1.200'den fazla bufalo sürüsü, Okavango'daki küçük bir adada sel suları tarafından hapsedilirken üç aslan bölgesinden geçmek zorundalar! Bu destansı hayatta kalma mücadelesi, nefes kesici görüntülerden oluşan “Acımasız Düşmanlar” belgeseli Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Çitanın Yolu

Kenya'nın vahşi doğasında dört yavrusunu büyütmeye çalışan Imani adlı bir anne çitanın kalbe dokunan ayrıntılarla dolu sürükleyici hikayesi konu alan “Çitanın Yolu” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Büyük Kedinin Macerası

Afrika'nın büyük kedilerini filme alma konusundaki onlarca yıllık deneyimlerle harmanlanmış, bu ikonik hayvanların yıllar içinde yaşam şartlarına nasıl adapte olduklarına ve bugün karşı karşıya oldukları en büyük zorluklara dair yeni bilgileri izleyeceğiniz “Büyük Kedinin Macerası” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Büyük Düşmanlar

Yakın zamanda yaşanan gizemli fil ölümleri dalgasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için, Afrika’nın vahşi doğasına doğru gizemli bir yolculuğa katılmaya hazır mısınız? Hayatta kalma mücadelesinin en çarpıcı anlarıyla ve nefes kesen görüntülerle vahşi yaşamların zorlu hikayesini anlatan “Büyük Düşmanlar” belgeseli Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Rusya'nın Vahşi Kaplanı

Koruma altında doğmuş bir yavru kaplanın, Rusya'nın Uzak Doğu'suna tek başına yaptığı yolculuğun ardından, Sibirya kaplanlarının Rusya'nın vahşi manzaralarında yerlerini bulmak için nasıl mücadele ettiklerini konu alan “Rusya'nın Vahşi Kaplanı” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Büyük Kedilerle Yaşamak

Korumacılar ve ödüllü yapımcılar Dereck ve Beverly Joubert’ın, büyük kedilerin sevgisi kalplerine ilk düştüğü andan itibaren, bu ikonik yırtıcıları korumaya yönelik sınırsız bağlılıklarıyla ve tutkularıyla, büyük kedilerle geçen 30 yıllık inanılmaz yolculuklarını anlatan “Büyük Kedilerle Yaşamak” belgeseli Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Tayland'ın Vahşi Kedileri

Vahşi kedilerin son sığınağı olan Tayland'ın ormanlarında saklanan, bulutlu leoparın, Asya balıkçı kedisinin ve güçlü kaplanın hayatta kalma mücadelelerini en nefes kesici görüntülerle ortaya koyan “Tayland'ın Vahşi Kedileri” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Leoparın Gözünden

Legadema isimli çita yavrusunun hayatta kalmak için yetenekli bir avcıya dönüşüm yolcuğuna tanıklık edeceğiniz “Leoparın Gözünden” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Gölgedeki Kediler

Çita, aslan ve leopar gibi büyük kedilerinin yanında, Afrika'nın; serval, karakulak ve kara ayaklı olarak bilinen büyüleyici kedilerinin sıra dışı hikayelerini en sıra dışı görüntülerle gözler önüne seren “Leoparın Gözünden” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Ebedi Düşmanlar: Aslan ve Sırtlan

Aslanlar ve sırtlanlar arasındaki bitmek bilmeyen çatışmayı yeni bir bakış açısıyla ve bilinmeyen yönleriyle ortaya koyan “Ebedi Düşmanlar: Aslan ve Sırtlan” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Aslanların Savaşı

Bir yanda avla dolu savanlar, diğer tarafta içecek bir damlası olmayan çöller... Vahşi yaşamın gerçek kralını keşfetmek için, aslanların gizemli yaşam alanlarına doğru bir yolculuğa çıkacağınız “Aslanların Savaşı” Şubat ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Yorumlar (0)