Akrep'te ortalık karıştı

DİZİ 09.01.2021, 13:08 11.01.2021, 09:40
Akrep'te ortalık karıştı

Star TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi Akrep yine soluksuz izlenen bir bölümle ekrana geldi. #Akrep etiketi ile sosyal medyada da çok konuşulan dizinin beşinci bölümüne; Ferda ve Perihan arasındaki ilişkinin değişimi damga vurdu.

Ferda, intihara teşebbüs ederken Perihan’a Merve’yi ona emanet ettiğini söyleyen bir mesaj gönderdi. Perihan, Aras’la birlikte soluğu Ferda’nın yanında aldı ve onu hastaneye yetiştirerek hayatını kurtardı. Ancak bu durumun bilinmesini istemedi ve Ferda’yı Aras’ın kurtardığını söyledi.

Ferda ve Merve arasındaki buzlar bu olayla birlikte eridi. Merve’nin itirazlarına rağmen Duru, Ferda’yı Emgen Malikanesi’ne götürdü. Ferda’ya tepki göstermeyen ve sıcak karşılayan Perihan ise bu davranışıyla herkesi şaşırttı. Ferda ise iyileşir iyileşmez Selma’nın evine gidip, onu tehdit etti. Selma da altta kalmadı ve Ferda’ya aynı sertlikle cevap verdi.

Ferda’nın intihar teşebbüsüne anlam veremeyen Şahin ve Duru şüphelerini gidermek için İpek’le konuşmaya gittiler. Dilini tutamayan İpek, Ferda’nın bir yasak aşkı olduğunu ve bu konuyu babaları ile konuşmaları gerektiğini söyledi. İpek, Duru ve Şahin’le konuşmasının başına iş açabileceğini düşünerek Ferda’yı görme bahanesi ile Emgen Malikanesi’ne gitti. İpek’in habersiz ziyaretinden hoşnut olmayan Perihan, Aras’ı aradı ve İpek’in orada olduğunu söyleyerek onu evden çıkarttı.

Fikret, Perihan ve Ferda’ya karşı Selma’yla işbirliği yaptı ve onu akşam yemeğine davet etti. Selma’nın gelişiyle ortam fena halde gerildi. Çocuklar bu duruma bir anlam veremezken, Perihan ve Ferda bu duruma çok sinirlendi. Bu sırada Perihan’a gelen zarf da Fikret’in dikkatinden kaçmadı.

Perihan, avukatı aracılığıyla Ferda’nın acılarla dolu geçmişini öğrendi ve bir kızı daha olduğu bilgisine ulaştı. Ayşem’i doğum gününde bulan Perihan’ın planı merak konusu oldu.

Fotoğrafları silmek için Ferda’nın telefonunun şifresini bir türlü çözemeyen Fikret’in imdadına Perihan yetişti. Perihan’dan aldığı bilgiyle Ferda’nın telefonuna girmeyi başaran Fikret, gördükleri karşısında hayretler içerisinde kalırken; tam bu esnada Ferda’ya yakalandı!

‘Akrep’ güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle her cuma saat Star TV’de!

Yorumlar (0)