Aşk ve Umut'un Kuzey'i Hakan Dinçkol'dan samimi açıklamalar

DİZİ 03.10.2022, 15:33
Aşk ve Umut'un Kuzey'i Hakan Dinçkol'dan samimi açıklamalar

Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelen yeni günlük dizisi Aşk ve Umut'ta Kuzey'i canlandıran Hakan Dinçkol, samimi açıklamalarda bulundu.

"“Aşk Ve Umut”ta Kuzey’i canlandırıyorsunuz. Bu dizinin heyecanını nasıl tanımlarsınız?" sorusuna oyuncu "Yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar. “Aşk ve Umut” hayatın çok içinden sıcak bir hikaye. Karakterlerin hedefleri, çatışmaları, mücadeleleri, değer yargıları hikayeyi izleyicisi açısından daha da ilgi çekici bir hale getiriyor." yanıtını verdi. 

Kuzey karakteriyle ilgili konuşan Dinçkol "Kuzey ilk bakışta ıssız bir adam gibi görünse de merhametli, duygusal ve geleneksel. Hayatta en değerli şeyi ailesi. En büyük motivasyonu kariyeri ve hedefleri. Aynı zamanda işi konusunda mükemmeliyetçi. Bu anlamda “bana hiç benzemiyor” diyemem. Gerçek hayatta da hikayede de her ikimiz için de mücadeleci tavır devam edecek." dedi. 

Diziyle ilgili gelen tepkiler için ise "Yapılan yorumlar mutlu ediyor. Katlanarak izlenmesi doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Hikayeyi bildiğim için ilerleyen bölümler izleyenlerin daha çok ilgisini çekecek. Aşk ve umut, insanlığın varoluşundaki temel duygulardan. Ve sonsuza kadar hep var olacak." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)