Bu hafta 5 dizi başlıyor!

DİZİ 12.06.2021, 20:38 14.06.2021, 12:59
Bu hafta 5 dizi başlıyor!

Show TV ekranlarının merakla beklenen 10. Ev imzalı dizisi Kahraman Babam 14 Haziran Pazartesi akşamı başlıyor. Bir baba kızın duygu yüklü hikayesini ele alırken kahraman itfaiyecilerin çetin mücadelelerini de ekrana taşıyan dizi, Türkiye'de daha önce işlenmemiş bir konuyu seyirciyle buluşturuyor.

Ay Yapım imzası taşıyan, 15 Haziran Salı akşamı Star TV’de başlayacak ‘Ada Masalı’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerinde buluştuğu, ada havasını ekranlara taşıyacak dizide Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener yer alıyor.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu 15 Haziran Salı akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor. 

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı ve 18 Haziran Cuma saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan “Aşk Mantık İntikam”da Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel bir araya geliyor.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı Baş Belası 20 Haziran Pazar akşamı atv’de ekran yolculuğuna başlıyor.

Yorumlar (0)