Ege, Zeynep’in canını korumaya kararlı

DİZİ 30.12.2023, 19:34 01.01.2024, 11:01
Ege, Zeynep’in canını korumaya kararlı

Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizisi Aşk ve Umut, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Ege, Cihan’ın silahının bir cinayette kullanıldığını öğrenmiştir. Katil olabileceğini düşündüğü Cihan’ın Zeynep’le aynı evde kalmasından rahatsız olan Ege, Zeynep’i alıp kendi evlerine götürmek ister. Bülent’in babası olduğunu bildiği halde bunu kendisinden saklayan Ege’ye büyük bir öfke duyan Zeynep ise Ege’yle gitmek istemeyecektir. Ancak Ege Zeynep’in canını korumaya kararlıdır.

Kuzey ve Sıla balkondan düşen Hülya’yı hastaneye götürürken Levent, Cavidan ve Bahar gerçekler ortaya çıkacağı için büyük bir endişe içindedirler. Levent olaydan sıyrılabilmek için Hülya’nın balkonu yıkarken düştüğü yalanını ortaya atıp Cavidan ve Bahar’la ağız birliği yaparak bu yalanla suçu üstlerinden atmayı planlar. Ancak Hülya’nın ameliyata girmeden önce Kuzey ve Sıla’yla konuşmak istemesi Bahar ve Levent’i daha da telaşlandıracaktır. Görüntülerin içinde olduğu Hülya’nın parçalanan telefonu ise Sıla’nın çantasında düğümü çözmeyi beklemektedir. Bahar ve Levent o telefonunun peşine de düşeceklerdir.

Aşk ve Umut yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat:16.00’te Kanal D’de…

Yorumlar (0)