“War of the Worlds” dizisinin 3. sezon çekimleri başladı

DİZİ 07.07.2021, 10:06 07.07.2021, 14:54
“War of the Worlds” dizisinin 3. sezon çekimleri başladı

BAFTA ödüllü Howard Overman tarafından yazılan ve dünya çapında büyük başarı kazanan yapım War of the Worlds, izleyicilerin heyecanla beklediği üçüncü sezon için çekimlere tüm hızı ile başladı. Ünlü bilimkurgu yazarı H.G. Wells’in klasik romanından modern dünyaya uyarlanan ve Fransa ile İngiltere’de geçen War of the Worlds, ilk iki sezonuyla milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı.

FX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan War of The Worlds dizisinin yeni sezonu, ikinci sezonunun kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon BAFTA Ödüllü Molly Windsor, Ernest Kingsley Junior, Madeleine Worrall ve Oliver Hembrough dahil olmak üzere birbirinden yetenekli isimler diziye katılıyor.

Dizinin yönetmenliğini üstlenen Indra Siera ve Jones Alexander Arnby’in gözünden, hayatta kalanlar ve uzaylılar arasındaki kıran kırana savaşın yeni bir dönüm noktası izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Önceki sezonlarda gök bilimciler tarafından alınan sinyal sonucu dünya dışı yaşam olduğu tespit edilmiş, kısa zaman içinde uzaylılar tarafından tahrip edici saldırılar insanlık neredeyse sonucu yok olmuştu. Tüm insanlığın devamı adına ikinci sezonda hayatta kalmayı başaranlar yeni sezonda yeniden bir araya gelerek parçaları bir araya getirmeye ve başka bir küresel felaketi önlemek için büyük bir mücadeleye hazırlanıyor.

War of the Worlds dizisinin üçüncü sezonu FX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Yorumlar (0)