Züleyha’nın başı dertte!

DİZİ 03.02.2022, 12:11 04.02.2022, 10:29
Züleyha’nın başı dertte!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle ekranda olacak.

Dizide Fikret, Lütfiye ve Züleyha’yı atlatmayı başarıp Abdülkadir’in peşine düşer ve onu kaçırıp bir orman kulübesine götürür. Abdülkadir, Fikret’in elinden kurtulamayacağını anlayınca yalanlar uydurup yalvarmaya başlar. Abdülkadir’in sözlerine kulak asmayan Fikret, intikam için farklı bir yol seçer.

Huğların talan edildiğini öğrenen Züleyha, Çolak’ın karşısına çıkıp hesap sorar. Züleyha’nın cesareti Çukurova’da takdir toplarken, Çolak, Züleyha’yı yıldıramayacağını anlayınca taktik değiştirir. Fikret ve Hakan huğlarda yardım dağıtırken Özhan da adamlarıyla gelip herkesi şaşırtan bir hamle yapar.

Hakan’la ilişkisini noktalayan Züleyha, oldukça zor günler geçirmektedir. Çolak’ın hedefi haline gelen Züleyha’yı bekleyen bir diğer tehlike ise Vahap’tır. Başına buyruk hareketleri yüzünden Abdülkadir’le de arası açılan Vahap’ın Züleyha’ya olan saplantısı korkunç boyutlara varacaktır.

Yorumlar (0)