Natalie Portman: "İffetli imajı çizdim"

DÜNYA 09.12.2020, 13:02
Natalie Portman: "İffetli imajı çizdim"

Daha çocuk yaşta Sevginin Gücü ve Harika Kızlar gibi filmlerde oynayarak ün kazanan Natalie Portman, katıldığı bir podcast'te bu rolleri oynamanın medyada lolita gibi resmedilmesine yol açtığını itiraf etti.

Independent'ın haberine göre; Portman, “Sanırım daha çocukken cinselleştirilmek kendi cinselliğimden bir şeyler götürdü çünkü beni korkuttu. Bana güvenli olabilmemin yolu 'ben tutucuyum, ben ciddiyim ve bana saygı duymalısınız, ben zekiyim ve bana bu şekilde bakmayın' demekmiş gibi hissettirdi.

Oysa o yaşta kendi cinselliğiniz var, kendinize ait arzularınız var ve bir şeyler keşfetmek istiyorsunuz, açık olmak istiyorsunuz; ama daha yaşlı erkekler sizinle ilgilendiğinde ister istemez güvende hissetmiyorsunuz ve 'Hayır, hayır, hayır hayır hayır' diyorsunuz." dedi.

Kendini korumak için nasıl kaleler inşa ettiğini anlatan oyuncu iffetli olduğuna dair bir imaj çizdiğini ifade eden oyuncu, "Bunu bilinçli olarak geliştirdiğimin farkındayım çünkü kendimi güvende hissetmemin bir yoluydu" şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)