Calinos Films, Elif Dağdeviren'i yönetici ortak olarak kadrosuna dahil etti

GÜNDEM 21.07.2023, 15:57
Calinos Films, Elif Dağdeviren'i yönetici ortak olarak kadrosuna dahil etti

Calinos Group'un yapım şirketi ayağı Calinos Films, Elif Dağdeviren'i yönetici ortak olarak kadrosuna dahil etti. raninitv'nin World Screen'den aktardığına göre; Dağdeviren, yeni görevinde Calinos Films imzalı uluslararası ortak prodüksiyon projelerin yönetiminden ve bütün prodüksiyonların kreatif sürecinden sorumlu olacak.

Elif Dağdeviren yeni göreviyle ilgili "En büyük hayalim, Anadolu'nun 12 bin yıllık mitlerini, efsanelerini, hikâyelerini en güçlü araç olan üretimle tüm dünyayla paylaşmak. O yüzden bu, dünyanın görmesi için birlikte harika hikayeler üreteceğimiz bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibi. Bu yüzden yeni vizyoner ailem olarak Calinos Films'i seçtim." dedi.

Calinos Group'un kurucusu ve CEO'su Fırat Gülgen ise "Çeyrek asırlık uluslararası dağıtım uzmanlığımızı üretime aktarıp sahip olduğumuz ve gelecekte geliştireceğimiz fikri mülkiyet haklarıyla hikâyeler yaratmaya başlayacağız. Dağdeviren'in vizyonu ile Anadolu'dan gelen hikayelerin birleşimi bizi önümüzdeki 25 yılımıza taşıyacak. Elif Dağdeviren'e Calinos Ailesi'ne hoş geldiniz diyor, birlikte yaratacağımız hikayelerde başarılar diliyorum." diye ekledi.

Yorumlar (0)