Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan favori dizisini açıkladı

GÜNDEM 30.01.2023, 14:17
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan favori dizisini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında bu sene favori dizisinin ‘’Barbaros Hayreddin - Sultanın Fermanı‘’ olduğunu açıkladı.

Yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan’ın yer aldığı, senaryosunu Zülküf Yücel’ in kaleme aldığı dizi ‘’Barbaros Hayreddin - Sultanın Fermanı‘’  çekim kalitesi ve aksiyon sahnelerinin yanı sıra o dönemin aile ilişkilerini işleyişindeki dinamiği ve dönem İstanbul’unun dekorları ve görüntüleriyle göz kamaştırıyor. Reyting yarışının en yoğun olduğu Cuma akşamları TRT 1 ekranlarındaki serüvenine hız kesmeden devam eden   ‘’Barbaros Hayreddin - Sultanın Fermanı’’ sürükleyici macerasıyla ekran başındaki kitlesine görsel bir şölen sunuyor.

 Tolgahan Sayışman, Timur Acar, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Arif Pişkin, Melisa Döngel, Hasan Küçüktekin,  Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Sibel Kasapoğlu, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revma Çolak gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizi Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’ nın hayatını anlatıyor.

Yorumlar (0)