Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Pet’N Play'' iptal oldu!

GÜNDEM 25.09.2021, 17:35 26.09.2021, 00:51
Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Pet’N Play'' iptal oldu!

Türkiye'nin Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Pet’N Play'', birbirinden farklı etkinlikler ve sürprizler ile 24-25-26 Eylül’de Bebek Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür A.Ş. desteğiyle gerçekleşecekti. 

Festivalde, katılımcılara uzman eğitmenler, veterinerler ve ünlü konuklarla söyleşiler, etkinlikler, birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalar, showlar, çocuklar için atölyeler, standlar, konserler, açık hava sineması ve tüm gün müzik ve eğlence eşlik edecekti. Ancak etkinlikle ile kötü haber geldi. 

Pet’N Play etkinliğin gerçekleşemeyeceğini ve İBB Kültür AŞ ile birlikte yaşanılan mağduriyetin giderilmesi için düzenlenecek telafi etkinliğinin en kısa sürede duyurulacağını bildirdi.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi: 

"Kamoyuna Üzüntü ile Duyurulur; 2018’den bu yana sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiğimiz Pet ’N Play Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali’nin 2021 etabını İBB İştirak Şirketlerinden Kültür AŞ desteği ile ilkini 9—11 Temmuz’da Caddebostan Sahili'nde gerçekleştirdik. 2. Etabını 24-25-26 Eylül’de Bebek Parkı’nda gerçekleştireceğimizi basın, açık hava ve sosyal medya gibi mecralarda ve ünlü katılımcılarımızın da desteği ile yine sosyal medyada Haziran’dan bu yana sürdürdüğümüz iletişim planlaması ile duyurduk.
Etkinliğimizin alana dair izinleri ve yetki belgelerimizi ekte göreceğiniz üzere, ilk gün olan 24 Eylül 2021 akşamı Sabancı Vakfı’ndan gelen yazı ile kalan iki günümüzü gerçekleştiremeden Bebek Parkı’ndan çıkarılıyor olmamızı ve gerek Pet ’N Play olarak biz, destekçi STK’larımız, veteriner hekim uzman, eğitmen ve ünlü konuklarımızın ve en önemlisi etkinliğe destek vermiş olan tüm sponsorlarımız ve markalarımız ile birlikte yaşadığımız mağduriyeti kamuoyuna üzülerek duyuruyoruz. 2 aydan uzun bir süredir, bu etkinlik için emek veren yüzün üzerinde emekçimiz için ayrıca üzgünüz.
Yaptığımız görüşmeler sonucunda, yukarıdaki tüm tarafların da mağduriyeti göz önünde bulundurularak İBB Kültür AŞ ile birlikte yaşanılan mağduriyetin giderilmesi için düzenleyeceğimiz telafi etkinliğimiz en kısa sürede duyurulacaktır."

Yorumlar (0)