Satoshi TV yeni yayın dönemine başladı

GÜNDEM 09.11.2022, 11:30 09.11.2022, 13:41
Satoshi TV yeni yayın dönemine başladı

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki gelişmelerin yanı sıra, spor, sanat, müzik, finans, dünya gündemi, eğlence ve mizah içerikleriyle izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Satoshi TV, 1. yaşını kutladığı 31 Ekim’de yeni yayın dönemine başladı. Yeni dönemde izleyicisiyle canlı yayınlarla buluşacak olan kanal, bu kez haber ağırlıklı olarak yayınlarını sürdürecek.

Bitcoin ve blokzincirin günden güne bilinirliği artmaya devam ederken bu alanla ilgili söylem, kavram ve sembollerin gelişmesiyle kullanıcıların bilgi ihtiyacı çoğaldı. Türkiye'nin ilk Bitcoin ve kriptopara platformu BtcTurk bünyesinde yer alan Satoshi TV, 31 Ekim 2021 tarihinde yayın hayatına ilk adımını attı. Kanal, bilgi ihtiyacını gidermeyi hedefleyerek, Bitcoin ve kriptopara hakkında merak edilen her şeyi özgün konu ve videolarıyla kullanıcılara ulaştırmaya başladı. Finans dışında sanat, spor, müzik, mizah gibi kategorilerde de hem içerik üreten hem de dikkat çeken isimleri ağırlayan Satoshi TV, alanında uzman kişilerin sunumuyla eğitici ve eğlenceli bir kanal haline geldi.

Ünlü isimleri ağırlayacak

Yeni dönemde canlı yayınlarla izleyicisiyle buluşacak olan Satoshi TV’de, ‘Satoshi Talks’ isimli yeni bir program başlayacak. Programda hem ünlüler hem de iş dünyasının önemli isimleri ağırlanarak keyifli röportajlar gerçekleştirilecek. Milli sporcu Busenaz Sürmeneli, oyuncu Cansel Elçin ve gazeteci Ömür Gedik gibi isimleri konuk olarak ağırlayan, müzisyen Kalben ile birlikte ilgi çekici programlara imza atan Satoshi TV; Murat Tufan ile Cafe Bitcoin, Kaan Düzarat-Genesis Zone, Ezgi Bozkurt-Bitcoin Gündemi, Merve Toy-Yeni Nesil Spor, Boğaç Soydemir/Ece Erkan-Insert Coin gibi program ve sunucularıyla izleyenlere eğlenceli videolar sunmayı sürdürecek.

“Yeni dönem için heyecanlıyız”

Satoshi TV Yayın Koordinatörü Ezgi Adaş Bozkurt yeni yayın dönemi için, “Heyecanlı ve mutluyuz. Biz bir yıldır yayındayız ve güçlü, çok yönlü bir izleyici kitlesine sahibiz. Bilgilendirici içerikler üreterek izleyenlerin de yenilikleri öğrenmesini amaçlıyoruz. Bitcoin ve kriptopara dünyasını içeriklerimizle sanat, spor, kültür sanat ve gündem gelişmeleriyle harmanlıyoruz. Yeni yayın dönemine yeniliklerimiz ve farklı içeriklerimizle ‘merhaba’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Bitcoin ve kriptopara dünyasına farklı bir açıdan bakmayı sağlayan Satoshi TV, izleyicilere bu konularda kendini geliştirme imkânı verirken, konuklarıyla kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin tercihi olacak. Satoshi TV, Bitcoin ve kriptoparanın doğasındaki gibi 7/24 aktif kalarak, orijinal içerikleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam edecek.  

Yorumlar (0)