212 Photography İstanbul için geri sayım başladı

KÜLTÜR SANAT 01.10.2020, 15:53
212 Photography İstanbul için geri sayım başladı

Bu yıl 3. kez düzenlenecek 212 Photography Istanbul, 8-18 Ekim 2020 tarihleri arasında festivale özel bir rota dahilinde 5 farklı mekanda gerçekleşecek. Fotoğrafı evrensel bir dil olarak benimseyen festival, çok sesli, multidisipliner yapısıyla farklı bir tartışma ve buluşma platformu yaratmayı amaçlıyor.

10 gün boyunca sürecek festival T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleşecek. OPPO’nun sponsorluğunda gerçekleşecek festival, İstanbullulara yeni keşif rotaları da sunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş’nin yanı sıra; HP, Jotun, LG Gallery OLED TV, Kendine Has ve Mavi’nin desteği Avusturya Kültür Ofisi İstanbul, İstanbul Cervantes Enstitüsü, ARTISRAEL ve Hollanda Başkonsolosluğu’nun da katkılarıyla; 212 Photography Istanbul; sergiler, online atölyeler, film gösterimleri, söyleşiler, portfolyo değerlendirmeleri ve uluslararası bir yarışmanın yer aldığı programıyla takipçilerine kapsamlı bir içerik sunuyor.

Merkez üssü Yapı Kredi bomontiada olacak sergilerin bu seneki durakları arasında özel bir rotayla, Tekfur Sarayı Müzesi, Zülfaris Karaköy, Şerefiye Sarnıcı ve Akaretler Sıraevler yer alacak. Sergiler dışında online programıyla da dikkat çekecek 212 Photography Istanbul’un biletleri Biletix üzerinden satışta... 

Yorumlar (0)