"Bir Zamanlar Gelecek: 2121" Adana Altın Koza Film Festivali'nde!

KÜLTÜR SANAT 29.08.2022, 16:26
"Bir Zamanlar Gelecek: 2121" Adana Altın Koza Film Festivali'nde!

Serpil Altın’ın ilk uzun metraj bilimkurgu filmi “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Dünya Prömiyeri’ni yapacak. 

Yapımcılığını Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın üstlendiği film, 12-18 Eylül tarihleri arasında Adana’da gerçekleşecek festivalin ulusal uzun metraj film yarışmasında jüri karşısında olacak. Başrollerini Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç’ın paylaştığı filmin konusu ise şöyledir:

“Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi zorunludur. Bu sistemde yaşayan ailenin hayatı yeni bebek haberiyle değişir.”

Senaryosunu Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın birlikte yazdıkları film Türkiye’nin ilk sürdürülebilir (Yeşil film /prodüksiyon ilkelerine sadık kalmaya gayret eden) film girişimidir.

Görüntü yönetmenliğini Kaan Çalışkan’ın üstlendiği, kurgusunu Erkan Tekemen ve Serpil Altın’ın, sanat yönetmenliğini Özüdoğru Cici’nin, müziklerini Cihan Güçlü’nün yaptığı “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” in poster tasarımında ise Galip Aksular imzası bulunuyor.

Yorumlar (0)