Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması'nda finalistlere telif

KÜLTÜR SANAT 17.03.2021, 14:17
Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması'nda finalistlere telif

Sultanbeyli Belediyesi, bu yıl ilk kez gerçekleştireceği Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması’ndaanlamlı bir uygulamaya imza atacak. Kısa film alanında nitelikli yapımların artması ve yeni yeteneklerin cesaretlendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışma kapsamında, finale kalan ancak dereceye giremeyen kısa filmlere 2 bin TL “gösterim telifi” verecek.

Kurmaca, animasyon ve deneysel türündeki kısa filmlerin yer alacağıyarışmada en iyi film 15 bin TL’lik ödüle uzanırken, ikinci olan film 10 bin TL, üçüncü olan film ise 7 bin TL’lik para ödülünün sahibi olacak.Yarışmada yer alan tüm kısa filmler aynı zamanda bu yıl Yunus Emre anısına verilecek olan 10 bin TL’lik Özel Ödül için de aday olacak. 10 filmin yarışacağı uluslararası kategoride ise birinci olan film bin euro para ödülünün sahibi olacak.

Yarışmaya Başvuru İçin Son Tarih: 30 Nisan 2021

Sinemaseverlere film gösterimleri, yönetmenlerle söyleşiler, etkinlikler ve eğitimlerle dolu iki gün yaşatacak Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın başvuruları https://www.sultanbeylikisafilm.com/ adresinden yapılabilir.

Yorumlar (0)