"Tan Taşçı ve Konukları" tüm dijital platformlarda yayında

KÜLTÜR SANAT 14.05.2021, 13:25 14.05.2021, 15:01
"Tan Taşçı ve Konukları" tüm dijital platformlarda yayında

Tan Taşçı'nın kariyerinin ilk online konseri "Tan Taşçı ve Konukları" bugün tüm dijital platformlarda yayında. Tan Taşçı ve Konukları Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato 2021'i sahnede karşılarken birbirinden renkli performanslara imza attılar.

Tan Taşçı’nın sanatçı dostları Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato ile beraber hazırladığı #EvdeYılbaşı konserinde, hasret kaldığımız eski yılbaşı eğlenceleri, bu kez Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla, çevrimiçi cihazlarımızla evlerimize gelmişti. Taşçı, kariyerinin ilk çevrimiçi canlı konserini de bu özel yılbaşı gecesinde konukları ile vermişti. Büyük ilgi gören konserin kayıtları tüm dijital platformlarda yayına girdi.

Tan Taşçı ve konuklarının solo performanslarının yanı sıra merakla beklenen düetler bu albümde. Tan Taşçı ve konukları 31 Aralık gecesinin açılışını uzun bir fasıl ile yaparken geceye sanatçıların solo performanslarının yanı sıra düetler de çok konuşulmuştu.

Fasıl sonrası Tan Taşçı solo ile devam eden konserde Tan Taşçı ve Hakan Aysev'in "Caruso" ve "Gel Barışalım Artık" düetleri gecenin ilgi çeken anlarından oldu. Melek Mosso solo şarkılarının ardından Tan Taşçı besteleri "Ağla Ağla", "Bilir mi?" ve Yıldız Tilbe coverı "Çat Kapı" düetleri için sahnede buluşan Taşçı ve Mosso, sosyal medyanın yılbaşı gecesi en çok konuşulan isimlerinden oldu.

"Ezberleri Bozalım" işbirliği ile pandeminin ilk aylarından itibaren adından söz ettiren Tan Taşçı ve Rubato, şarkıyı birlikte ilk kez canlı olarak yılın son gecesinde çevrimiçi konserde söylediler. Bu anlar ve daha fazlası için "Tan Taşçı ve Konukları" konserinin kayıtları hem video hem ses kaydı olarak yüklendi.

Tan Taşçı; "Hepimizin çevrimiçi hayata adapte olduğu bu pandemi sürecinde, sevgili dostlarım Melek Mosso, Hakan Aysev ve Rubato’yu sahneme konuk ederek hazırladığımız, kariyerimin ilk çevrimiçi konserinde; 2021’e girerken yılbaşı gecesi evlerinize konuk olmuştuk. Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla, Trump Sahne’den gerçekleştirdiğimiz bu konsere göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için kayıtları sizlerle buluşturmuş olmaktan çok mutluyuz." diyerek beklenen haberi takipçilerine verdi.

Yorumlar (0)