Yasemin Şefik “Bi Nevi Barbarella” ile sahnede kahkaha tufanı estirdi

KÜLTÜR SANAT 10.12.2022, 11:20
Yasemin Şefik “Bi Nevi Barbarella” ile sahnede  kahkaha tufanı estirdi

İstanbul Komedi Festivali için BKM Mutfak sahnesinde yeni gösterisi “Bi Nevi Barbarella” ile sahnede olan Yasemin Şefik, seyircilere kahkaha dolu anlar yaşattı. İkili ilişkiler, İstanbul trafiği ve aşk ilişkilerinin benzerliği, bir ara popüler olan ünlüler, yoga ve aile dizimi şakaları ve anektodlarıyla bol alkış ve kahkaha aldı.

Yasemin Şefik’i izleyenler arasında İpek Filiz Yazıcı, Bihter Dinçel, Doğu Demirkol, Ayşe Özyılmazel, Güliz Ayla, Yasemin Yürük, Tolga Gökova, Cansın Sağlam, Elif Tümen, Pelin Doğru Arsel gibi ünlü isimler yer aldı.

Ünlü oyuncu Bihter Dinçel, eşi Barış Dinçel ile kahkaha dolu tanışma hikayesi

Sevilen oyuncu Bihter Dinçel, Yasemin Şefik’in ‘Eşinle nasıl tanıştın?’ sorusu üzerine “Bir tiyatro sahnesi izledim ve dekoru yapan amcayı merak ettim. Sonra o amcayla evlendim.” demesi seyirciyi güldürdü.

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir düğününe stand-up gösterisine özel davetiye

Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, şarkıcı Ufuk Beydemir ile Roma’da evlenmesi üzerine Yasemin Şefik’in “Beni düğüne çağırmadınız, ama zaten gelemezdim euro üzerinden bu evliliği kaç ile çarpıyoruz” sorusundan sonra sevilen çift Şefik’i İstanbul’da aralık ayı sonunda gerçekleştirecekleri düğüne davet etti.

Yorumlar (0)