Kariyerindeki en unutulmaz deneyimini anlattı

MAGAZİN 15.09.2020, 15:49 15.09.2020, 15:56
Kariyerindeki en unutulmaz deneyimini anlattı

BJK TV’de başlayan sunuculuk kariyerine, Habertürk ve TV8 ekranlarında devam eden, gerek güzelliği gerekse başarılı sunumu ile yıldızı parlayan genç sunucu Cansu Canan Özgen, tecrübelerini ve son dönemde üzerinde daha fazla yoğunlaştığı YouTube kanalıyla ilgili hedeflerini MAG okurları ile paylaştı.

Önemli yayın kuruluşlarında görev aldıktan sonra, YouTube kanalı açan Özgen şunları söyledi: "YouTube kanalı benim için çok önemli. Çünkü o mecrayı bir üretim merkezi olarak görüyorum ve kendi özel alanım olduğu için gerçek Cansu’yu yansıtabiliyorum. Yeni dönemle birlikte YouTube kanalıma bir takım yatırımlar da yaptım. Daha çok bilgi videolarının yer aldığı, kimi zaman da önemli röportajların yayınlanacağı bir kanal haline dönüştüreceğim."

Özgen "Kariyerinizdeki en unutulmaz deneyiminiz hangisiydi?" sorusuna "En unutulmaz deneyimim, Soma maden faciasının gerçekleştiği gündü. Haberi ilk aldığım an, teyit edilme sürecine kadar korku içinde dua ederek beklemiştim.

Oradaki insanların neler yaşadığını az çok anlıyordum. Çünkü ben de Maden Mühendisliği okuduğum dönemde bir maden ocağında, yerin metrelerce altında, 30-40 gün kadar kalmıştım. Maden ocağının nasıl bir yer olduğunu, kokusunu, hareket alanının nasıl kısıtlı olduğunu çok iyi biliyordum. Yayın esnasında kendimi tutup sonrasında saatlerce ağladığımı hatırlıyorum.

Haberi, duygularınızı bir kenara bırakarak objektif bir şekilde aktarmanız gerekiyor ve o haberi objektif sunmak benim için çok zor olmuştu. Bu nedenle Soma haberi, en zor ve en unutulmaz deneyimim oldu." dedi. 

Yorumlar (0)