Güldür Güldür Show’da eğlence hız kesmiyor!

TV 03.05.2024, 07:02 06.05.2024, 09:49
Güldür Güldür Show’da eğlence hız kesmiyor!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ bu akşam saat 20.00’de 373’üncü bölümüyle ekrana geliyor.

Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçlerine yenileri de ekleyerek eğlencenin değişmeyen adresi olan Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’un 373’üncü bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 373. BÖLÜM YAYIN ÖZETİ

ELEŞTİRMEN VE EŞİ
Mehtap ve oğlu Paşa, işi eleştirmenlik olan ve normal yaşantılarında da sürekli kendilerini eleştiren Mesut'a daha fazla dayanamaz. Bu durumu çözmek için köyden teyzesi Nazlı ve eniştesi İbrahim gelir. Mesut elinde defterle sürekli her şeye puan verip eleştirince Nazlı ve İbrahim, Mesut’a uyum sağlamaya başlar. 

YENİ BEYAZ EŞYA
Hayati ve Yeter, yeni ayrılan bir çifttir. Kendi evlerinde kullanacakları beyaz eşyaları denemek için mağazaya giderler. Ürünleri birbirleriyle kavga ederek kullanırlar. Sonunda mağaza sorumlusu İbrahim dayanamaz ve ‘Siz bence evi yenilemeyin ayrılın’ der. Ancak çiftin zaten ayrı olduğunu öğrenir.  İbrahim’in söyledikleri üzerine Hayati ve Yeter yeni bir karar alır.

BEŞ LİRA FİKRİ  KRAL
Ülkenin lordları,krallığın başına yıllarca bu görev için hazırlanan Leydi Çiçek yerine sadece erkek diye kralın gizli kalmış oğlu Fikri’yi getirirler. Farklı bir tip olan Fikri’nin hamleleri ülkeyi kötü duruma sokar. Ardından Lordlar, Çiçek’in başa geçmesini sağlarlar fakat bu sefer de büyük bir sürpriz ile karşılaşırlar.

BEN SENİ DİNLEDİM 12 - TEKNOLOJİ
‘Ben Seni Dinledim’ programında Hüseyin teknoloji daha fazla gelişmemeli diye kendi tezlerini savunurken Mesut ise teknolojinin gelişmesi gerektiğini savunur. İsmail’in canlı yayın konuklarıyla ortalık karışır. 

YÜZLEŞMELERİM
Paşa, eşinin kendisinden ayrılmasından sonra ‘Yüzleşmelerim’ adlı bir kitap yazar. Paşa kitabında arkadaşları ile yaptığı kaçamaklara geniş yer verir. Arkadaşları İbrahim ve Mustafa kitabın yayımlanmaması için baskı yapsalar da Paşa’nın kitap satışları için beklenti büyüktür, hatta dizisi çekilmeye karar verilir. İbrahim ve Mustafa ise olayların büyümesine engel olamaz. 

300. SPARTALI
Hüseyin daha iyi hayat koşulları için Sparta’ya gidip, oranın vatandaşı olur. Kısa bir süre sonra Persler ile savaş başlayınca Hüseyin gitmek ister fakat savaştan kaçmanın cezası ölümdür. Savaşmak zorunda kalan Hüseyin’in Sparta’daki hayatı beklediği gibi olmaz. 

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de SHOW TV’de.

Yorumlar (0)