Alice müzikali ekibi aynı masada!

MAGAZİN 18.02.2022, 12:41 19.02.2022, 11:46
Alice müzikali ekibi aynı masada!

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları kendi tarzında yorumlayan ve konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayıp samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen 100. bölümünün konukları Alice Müzikali’nden rol arkadaşları; Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız olurken Enis Arıkan da programa İspanya’dan görüntülü bağlandı! 

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara her alana dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin 100. bölümünde Alice Müzikali oyuncularından Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız olurken Enis Arıkan da programa Barselona’dan online olarak katıldı. 100. bölüme özel olarak hazırlanan şahane bir masa etrafında İbrahim Selim ile birlikte oturan Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız, sıra dışı sorulara verdikleri birbirinden eğlenceli yanıtların yanı sıra yepyeni projeleri ve özel hayatlarına dair her şeyi tüm samimiyetleriyle “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında anlattılar.

“Kendine has ritüelleri olan bir insanım”

Şükrü Özyıldız, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in “Kendinle evli olsan boşanma nedenin ne olurdu?” sorusuna “Evlenmezdim bir kere… Hadi evlendim diyelim hemen bir strateji yaratırdım. Şaka bir yana ben fazlaca kendi sistemi olan, kendine has ritüelleri olan bir insanım. Kendi dünyama ait belirli bir düzen ve disiplinim var. Bu sebeple beraber yaşaması zor bir insan olabilirim belki. Kimsenin hayatına, özeline karışan biri değilim yalnızca benim kendi düzenim belki karşı tarafa fazla gelebilir.” şeklindeki açıklamasıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri yaşamdaki prensipleri konusunda oldukça etkiledi. 

“İlişkilerde iletişim kurabilmek çok kıymetli bir şey”

Ezgi Mola, “Herhangi bir ilişkinden aldığın en büyük ders nedir?” sorusunu soran İbrahim Selim’e “İlişkiden alınan derslerden birisi bence birini kırmamak için dolandırmak çok yanlış bir şey diyebilirim. Çünkü bu insana zaman kaybettirirken kendine karşı da dürüstlüğünü kaybediyorsun. Dürüstlükten ziyade kendi hissini ötelemeye başlıyorsun ve bence bu da kötü bir şey. Ne kadar hissettiğin şeyi önce kendin fark edersen daha sağlıklı oluyor diye düşünüyorum. Yani iletişim kurabilmek çok kıymetli bir şey.” cevabıyla İbrahim Selim’e ilişkilere bakış açısı konusunda samimi açıklamalarda bulundu. 

‘’İnsanlar Barselona’da beni tanıyor! Hepinize buzdolabı magneti alıyorum’’

14 Şubat tatili için Barselona’da olan Enis Arıkan, uzaktan video bağlantısıyla bağlandığı “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında İbrahim Selim’in “Neler yapıyorsun oralarda?” sorusuna “Ne yapayım, geziyorum sokaklarda, sevgililer günümü kutluyorum tek başıma. Hatta size de buzdolabı magneti alıyorum şimdi.” dediği anda kendisini tanıyan sokaktaki insanlar için “Aaa beni tanıdılar!” diye esprili bir sevinçle haykırdı. O sırada yakın arkadaşı olan Ezgi Mola “Enis, o insanları  ajanstan tuttuğunu biliyoruz… Hem orası Galata değil mi? Hemen bize İspanya’da olduğunu kanıtlar mısın?” sorusunu sordu. Enis Arıkan da Barselona sokaklarından geçen insanlara “Hello” diye seslenerek stüdyodakileri güldürdü. 

“Kendi meselesini çözmüş insanlar kendileriyle barışıktır“

Serenay Sarıkaya, “Gözlerimin İçine Bak” bölümünde İbrahim Selim’in “Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey ne?” sorusuna “Ben en çok şuna hayranlık duyuyorum ve gerçekten öyle bir şey gördüğüm anda da bunu anlıyorum; hani bazı insanlar vardır, kendi meselesini çözmüştür, kendini çok iyi tanıyordur, kendiyle barışıktır ve o bir özgüven getirir. Hatta bu gözünde bir ışık, bir enerji oluşturur. Yani o kişiyi gördüğünde onu bilirsin ve o ışık seni çok uzaktan dahi olsa çarpar. Ne kadar güzel dersin hani daha hiç konuşmadan da ruhunu güzel bulursun, anlarsın. Bu beni çok etkileyen bir şey oluyor ve böyle insanları seyrederken gözümü alamıyorum” yanıtını verdi. 

Alice Müzikali ile Amerika turnesine gitsek kiminle giderdik?

Programın beğeni toplayan “O mu, Bu mu?” bölümünde ise İbrahim Selim ile Alice Müzikali’nde ekip arkadaşı olan Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız’a sorulan “Alice Müzikali ile Amerika turnesine gitsek kiminle giderdik?” sorusuna karşı Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız hem meslektaşları ve arkadaşları hem de Hollywood yıldızları arasında kalarak eğlenceli anlar yaşattı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız’a, Zerrin Tekindor’dan Birkan Sokullu’ya, Serdar Biliş’ten Ryan Gosling’e, Benedict Cumberbatch’ten Dwayne Johnson’a, Olivia Wilde’tan Gillian Anderson’a kadar onlarca isim soruldu. İsimler arasında eğlenceli seçimler yapan Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Özyıldız samimi yorumlarıyla da herkesi güldürdü. 

Yorumlar (0)