Bilal Hancı: "Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum"

MAGAZİN 04.11.2023, 09:31 04.11.2023, 13:57
Bilal Hancı: "Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum"

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. İkiliden yeni paylaşımlar geldi.

Çepni, avukatının "Asil ve güzel müvekkilim" notuyla yayınladığı kareyi kendi sayfasından paylaşarak; "Keşke herkesin arkasında senin gibi bir kadın olsa" mesajını yazdı.

Hancı ise sosyal medya sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, "Hayatımda hep doğru bildiğim şeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada yaşadığım şeyler eğrisiyle, doğrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum. Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi, girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediğim mutlu olmak, tekrardan gülmek, eğlenmek. Arkadaşlarımla, dostlarımla, ailemle güzel günler yaşamak istiyorum" diye yazdı ve ekledi:

"Ben yaşadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olmadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var; daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köşeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese ikinci bir şans veriyorsa ben de hayattan ikinci bir şans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum..."

Yorumlar (0)